یه افتخار دیگر برای بارسا و بارسلونایی ها :
لیونل مسی بهترین بازیکن سال جهان
پپ گواردیولا بهترین مربی سال جهان
فوتبال و اخلاق رمز موفقیعت این دو نفر / مسی عاشقانه فوتبال بازی میکنه و حقش بیشتر از این هاست
زنده باد فوتبال پاک و زیبا = بارسلونا
نمایش نسخه قابل چاپ
یه افتخار دیگر برای بارسا و بارسلونایی ها :
لیونل مسی بهترین بازیکن سال جهان
پپ گواردیولا بهترین مربی سال جهان
فوتبال و اخلاق رمز موفقیعت این دو نفر / مسی عاشقانه فوتبال بازی میکنه و حقش بیشتر از این هاست
زنده باد فوتبال پاک و زیبا = بارسلونا
:/danc:/danc:/danc
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتخاب مسی و پپ رو بعنوان بهترین بازیکن جهان و بهترین مربی جهان تبریک میگم:-shad
بازم پپ و مسی افتخار افریدن.......خداییش حقشون بود
پولی که میگیرید حلالتون باشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
.
.
.
.
بچه ها شما یه سایت مثل بارسا پروکسی نمیشناسید که کلیپ های بارسا رو قرار بده؟؟؟؟؟؟تو رو خدا اگه میشناسین بهم معرفی کنید.......خیلی وقته کلیپی از بارسا دان نکردم......!
خب میخواستم اول از همه تبریک بگم ولی یکی که نمیدونم واقعا توی انجمن طرفدار چه تیمی هست اومد و لذت برد دو عنوان رو برام دوچندان کرد.تبریک میگم.هتریک مسی تو توپ طلا و دابل پپ برای کسب بهترین مربی البته جایزه پپ رو باید به کرایوف میدادن که به پپ تعلیم داده.راستی کیف کردم از حرف مسی.تا توپ رو گرفت گفت من موفقیتم رو با ژاوی تقسیم میکنم .کیف کردم چون همه انتظار داشتن بگه با ژاوی و رونالدو(چون معمولا هرکی جایزه میگرفت میگفت با بقیه نامزدا تقسیم میکنم) ولی کیف کردم.الان با روحیه ده برابر میان برای اوساسونا و لالیگا
mas:-mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو 24سالگی سه بار بهترین بازیکن دنیا میشه با رونالدو مقایسش میکنن!
بیشینین بینیم بااااااااااااااااااااا
عشقه مسسسسسسسسسسسسسسسسسسسییییی ییی
عشقه
وقتی من میگم اخلاق و شخصیت مسی حرف نداره شک نکنید راست میگم ...... این پسر اینقدر فروتن و خاکی هست که حتی وقتی که توپ طلا رو میگیره و سخنرانی میکنه سرشو پایین میندازه و میگه من چیزی نیستم ....... الحق که سزاوارترینی مسی tazim::
دوستان چرا انقدر اینجا خلوته.یک بحثی چیزی راه بندازید
بحث مقايسه مسي با جاسم كرار چطوره؟؟؟:hehee:heee:::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدا از شوخي يه الان اين به ذهنم ميرسه:به نظرتون را بازيكنا تو بازي با اسپانيول مثل هميشه نبودن؟
کاملا واضح بود بچه ها انگیزه نداشتن.به نظرم باید دو بازی مسی و سانچز فیکس نباشن.من یک بحث رو یک جای دیگه گفتم اینجا هم میگم.ما تا اینجای فصل 9 امتیاز فقط به خاطر مهاجمامون از دست دادیم نه مدافعامون.4 امتیاز به خاطر مسی و 5 امتیاز به خاطر ویا.این شاید نشون بده که ما بیشتر از یک مدافع به یک مهاجم با انگیزه و خوب نیاز داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]