-
مصاحبه مظلومی
درباره بازيكنان مدنظرم بايد كدهايى به فتح الله زاده بدهم
مظلومى: جبارى زنگ زد و عذرخواهى كرد
پرويز مظلومى در خصوص آخرين وضعيت استقلال قبل از بازى روز يكشنبه با تراكتورسازى عنوان كرد: متاسفانه بعد از بازى با پاختاكور فرصت مناسبى براى تمرينات تاكتيكى نداريم و روز گذشته فقط ريكاورى كرديم. =مظلومى با تاكيد بر اينكه اين فشردگى به بازيكنان لطمه وارد مى كند گفت: نزديك بودن مسابقات به هم باعث فوتبال زدگى بازيكنان ما شده و مصدوميت هاى پياپى را در پى دارد. ضمن اينكه نمى توانيم در تيم مان تغييرات زيادى را هم ايجاد كنيم. در هر صورت ما يك بازى ناعادلانه را در پيش داريم و اين مسئله شامل تيم هايى كه در آسيا بازى مى كنند هم مى شود.
وى تصريح كرد: سود نزديك بودن مسابقات به هم براى تيم هايى است كه در آسيا حضور ندارند. ما در سه جام درگير هستيم و با وجود اينكه بارها درخواست كرده ايم مسابقات مان را عقب بيندازند اما سازمان ليگ فقط با يكى از بازى هاى ما آن هم با يك روز عقب تر موافقت كرد. هنگامى كه از ازبكستان مى آييم روز سوم ارديبهشت بايد با نفت آبادان در تهران بازى كنيم كه اين مسئله كار بسيار دشوارى است. مظلومى ضمن گلايه از برنامه ريزى ها گفت: چون آخر فصل است فشردگى ها روى بازيكنان تاثير مى گذارد و اگر حتى بازى مقابل نفت آبادان هم يك روز عقب بيفتد باز هم بازى بعد ما زمانش تغيير نخواهد كرد و فاصله بين ۲ بازى ما را اذيت مى كند. سرمربى استقلال در خصوص تكرار صحبت هاى مجتبى جبارى پس از بازى با پاختاكور ازبكستان خاطرنشان كرد: ديگر نمى خواهم در مورد مسئله جبارى ورود كنم چون در اين خصوص صحبت هايم را انجام داده ام. مى خواستم او را جريمه كنم اما جبارى بعد از بازى با پاختاكور با من تماس گرفت و گفت خبرنگاران از او سؤال هاى حاشيه اى پرسيدند و مجبور شده دوباره همان گونه صحبت كند. با اين حال جبارى عذرخواهى و اعلام كرد كه ديگر اين مسائل را تكرار نمى كند. مظلومى در پاسخ به اين سطال كه آيا قبول دارد يك بازيكن حرفه اى نبايد چنين صحبت هايى آن هم براى ۲ بار مطرح كند گفت: وقتى يك بازيكن تماس مى گيرد و بلافاصله عذرخواهى مى كند به عنوان سرمربى حرف هاى او را مى پذيرم. البته بارها گفته ام كه بازيكنان بايد مراقب رفتار خودشان باشند و هر صحبتى را به زبان نياورند. سرمربى تيم استقلال در مورد اتفاقات پس از بازى در مورد محمد محمدى گفت: او ديروز با ما تمرين كرد و حتى عذرخواهى كرد كه نتوانسته پس از بازى در رختكن بماند. محمدى پس از دريافت گل دوم كمى عصبى شد اما عده اى عنوان كردند او به خاطر تشويق طالب لو ناراحت شده است. در اين فصل همه ديده اند كه هم وحيد طالب لو مورد تشويق قرار گرفته و هم محمد محمدى، پس اين مسائل در تيم ما جايى ندارد. مظلومى در خصوص حضور تماشاگران تبريزى در مسابقه روز يكشنبه با تراكتورسازى به فارس گفت: قدم تماشاگران تبريزى روى چشم ما اما آنها مى توانند در طبقه دوم حضور پيدا كنند. ما ميزبان هستيم و تعيين مى كنيم تماشاگران كجا مستقر شوند هر چند تبريزى ها در مسابقه رفت تماشاگران ما را به گوشه ترين نقطه استاديوم در طبقه دوم فرستاده اند اما ما اجازه مى دهيم به هر تعدادى كه دوست دارند در ورزشگاه حاضر شوند اما در طبقه دوم بنشيند.
مظلومى درباره اين كه فتح الله زاده از او براى فصل آينده ليست خواسته گفت: فتح الله زاده چند روز پيش از من ليست بازيكنان مد نظر را براى فصل آينده خواست اما با توجه به اين كه ذهنم درگير مسابقات استقلال است فعلا هيچ فهرستى را به ايشان ارائه نكردم.
وى افزود: با توجه به اين كه آقاى فتح الله زاده بايد بودجه فصل آينده خود را ببندد بايد درباره بازيكنان و ساير مسائل كدهايى را به ايشان بدهم تا تكليف بودجه را براى سال آينده مشخص كند. مظلومى تاكيد كرد: بازيكنانى مد نظر ما هستند كه در طول اين فصل آنها را در نظر گرفته ايم اما در حال حاضر ليست دادن و مذاكره بى فايده است و قصد داريم براى روشن شدن بودجه فصل آينده نفراتى را به سرپرست باشگاه معرفى كنيم.
-
هروقت فكرم راحت بوده خوب بازى كردم
برهانى: اميدوارم نظر كوئيرش را جلب كرده باشم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه با پيراهن اين تيم به روزهاى اوج خود برگشته است همچنان اميد زيادى به كسب آقاى گلى در ليگ دهم دارد.
گفتگو با آرش برهانى را بخوانيد:
•به نظر مى رسد آرش برهانى و استقلال در روزهاى خوبى قرار دارند.
- دقيقا همينطور است. خيلى ها فكر مى كردند استقلاليها بعد از دربى مغرور مى شوند اما با بازى خوبى كه مقابل پاختاكور ارائه داديم معلوم شد كه نه تنها مغرور نيستيم بلكه به چيزهاى مهمتر از دربى فكر مى كنيم.
•استقلال چقدر براى صعود از گروهش اميدوار است؟
- خيلى زياد. ما ۴ امتياز داريم و ۳ بازى ديگر باقى مانده است. من به صعود فكر نمى كنم بلكه به سرگروهى و پيروزى در بازى تك حذفى مرحله يك هشتم نهايى فكر مى كنم.
• در بازيهاى اخير روند گلزنى خوبى داشته اى، فكر مى كنى عنوان آقاى گل ليگ را بدست بياورى؟
- ۶ بازى از ليگ باقى مانده و من ۵ گل از صدر جدول گلزنان عقب هستم. اگر به همين روند ادامه دهم مى توانم خودم را به صدر جدول گلزنان برسانم. اين موضوع اهميت زيادى براى ندارد اما خوشحال مى شوم اگر يكبار ديگر با پيراهن استقلال آقاى گل ليگ شوم.
•از عملكردت در استقلال اين فصل راضى هستى؟
- نسبت به تعداد بازيهايى كه براى استقلال انجام داده ام از عملكردم راضى هستم. اگر بيشتر بازى مى كردم هم بيشتر گل مى زدم البته صددرصد از عملكردم راضى نيستم و بايد در ادامه بازيهاى ليگ هم براى استقلال گل بزنم.
•به نظر تو استقلال هنوز شانس قهرمانى در ليگ را دارد؟
- صددرصد شانس داريم. همان حرفى كه در برنامه ۹۰ زدم را تكرار مى كنم. استقلال يا قهرمان مى شود يا بدشانسى نايب قهرمان. آن موقع حرف من براى خيلى ها غيرمنطقى بود اما استقلال واقعا شرايط خوب و پتانسيل بالايى دارد كه مى تواند در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر نمايش مقتدرانه اى داشته باشد. استقلال مى تواند به امتياز سپاهان برسد. اين حرف را از روى احساسات نمى زنم بلكه اطمينان دارم همبازيانم از پس اين كار برمى آيند. اين را هم بايد بگويم كه استقلال كار دشوارى براى رسيدن به صعود دارد اما صدرنشينى غيرمنطقى و دور از دسترس نيست.
•پارسال برعكس امسال شرايط چندان خوبى نداشتى؛ درباره آن روزها صحبت كن.
- پارسال بدترين سال فوتبالى ام بود. واقعا نمى دانستم چطور بايد حقم را بگيرم. درست پارسال در چنين روزهايى بو دكه فهميدم نمى توانم حقم را از طريق فوتبال بگيرم. چند بار با واعظى آشتيانى و مرفاوى حرف زدم. قبل از بازى به من مى گفتند بازى مى كنى اما بعد از پايان مسابقه همه چيز به حالت اوليه برمى گشت. واقعا سردرگم بودم و شرايط خوبى نداشتم خدا را شكر كه امسال توانستم به آنچه حقم است برسم.
•امسال هم بعد از دوره اى نيمكت نشينى به تركيب برگشتى و عملكرد خوبى داشتى.
- نيمكت نشينى امسال من در ابتداى فصل به خاطر مصدوميت بود. فقط در ۲ بازى كه انتظار داشتم بازى كنم نيمكت نشين بودم كه گفتند به دليل مسائل تاكتيكى است و من هم پذيرفتم اما بالاخره توانستم حقم را با فوتبالم بگيرم.
•دليل اصلى فراز و نشيبهاى آرش برهانى چيست؟
- مسائل روحى تأثير زيادى روى عملكرد من دارد. فكر مى كنم اين بزرگترين نقطه ضعف من است كه روى فوتبالم تأثير مى گذارد. آن سالى كه آقاى گل شدم از كمك روانشناس تيم بهره مى بردم. آن سال از نظر فكرى واقعا راحت بودم و كسى بود كه پيش او درد دل كنم و حرفهايم را بزنم كه همين تأثير خوبى روى من داشت. اميدوارم ديگر مشكلات روحى بر من غلبه نكند و همين روند را ادامه دهم.
•در فصل نقل و انتقالات پيشنهاد خوبى از استيل آذين داشتى اما در نهايت در استقلال ماندى، با توجه به شرايط فعلى ۲ تيم حتما از اين تصميم خيلى راضى هستى؟
- من حتى در روزهاى سختى هم كه در استقلال داشتم زياد دوست نداشتم از اين تيم جدا شوم اما به دليل نامهربانى هايى كه با من شده بود دل چركين بودم. دوست داشتم به تيمى بروم كه راحت در آن فوتبال بازى كنم به همين دليل استيل آذين را كه پيشنهاد مالى خوبى داده بود انتخاب كردم اما الان خيلى خوشحالم كه در استقلال مانده ام. دليل اصلى ماندنم اين بود كه مى دانستم كه وقتى با پيراهن استقلال گل بزنم ۲۰ ميليون نفر را خوشحال مى كنم و در نهايت به عشق همين موضوع مانده ام.
•ظاهرا در بازى مقابل پاختاكور نظر كوئيروش را هم جلب كردى؟
- اگراينطور است كه خيلى خوشحالم. كوئيروش مربى برزگى است و قطعا بازيكنان خوب از چشم او دور نمى مانند. خيلى دوست دارم دوباره به تيم ملى دعوت شوم و اميدوارم با ادامه بازيهاى خوبم براى استقلال اين اتفاق بيفتد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
شكايت نمى كنيم اما
فتح الله زاده: رفاقت كمالوند با مسئولان داورى كار دست استقلال داد!
سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از تيم داورى ديدار آبى پوشان برابر تراكتورسازى گفت: رفاقت آقاى كمالوند با مسئولان داورى فوتبال كشور كار دست استقلال داد! على فتح الله زاده پس از شكست ۲ بر يك يكشنبه شب تيمش برابر تراكتورسازى تبريز ضمن بيان اين مطلب گفت: ما اين بازى را به دو اشتباه داور باختيم كه قطعا كارشناسان داورى نظر ما را تاييد خواهند كرد. گل اول توپ به بيرون رفته بود و گل دوم هم خطايى صورت نگرفته بود كه داور اعلام خطا كرد.وى ادامه داد: متاسفانه اشتباه داورى در اين ديدار باعث شد ما بازنده باشيم و رفاقت آقاى كمالوند با مسئولان داورى فوتبال كار دست استقلال داد! ما مستحق شكست نبوديم اما فكر مى كنم تورج حق وردى بدترين قضاوتش را به نمايش گذاشت. سرپرست باشگاه استقلال در مورد درگيرى هاى لفظى كه بين هواداران اين تيم باشگاه و تراكتورسازى بوجود آمد گفت: هيچ اختلافى بين ما و تراكتورسازى وجود ندارد و وقتى ديديم كه انها مشكل كمبود جا دارند اجازه داديم از فضاى بيشترى در ورزشگاه استفاده كنند.فتح الله زاده خاطرنشان كرد: روز استقلال نبود و در شرايطى كه موقعيت هاى زيادى داشتيم برابر تراكتورسازى بازنده شديم و فرصت رسيده به پله دوم جدول رده بندى را از دست داديم.على فتح الله زاده در پايان تاكيد كرد كه با وجود اشتباهات داورى اين باشگاه قصد ندارد كه از تورج حق وردى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت كند.
-
مصاحبه جباری
جبارى: اعتراضى به نيمكت نشينى ام ندارم
مجتبى جبارى در خصوص شكست استقلال مقابل تراكتورسازى تبريز گفت: ما مستحق باخت در اين ديدار نبوديم و بايد در ديدارى خانگى پيروز مى شديم.وى با اشاره به اينكه تراكتورسازى از روى اشتباه داورى به گل برترى رسيد، افزود: به اعتقاد من خطايى بر روى بازيكن تراكتورسازى صورت نگرفت و داور نمى بايست اين ضربه را به نفع اين تيم اعلام مى كرد. شايد اگر داور سوت نمى زد ، بازى را نمى باختيم.جبارى در ارتباط با مشكلات اخير خود با كادر فنى تيم فوتبال استقلال و نيمكت نشينى در اين تيم گفت: من هيچ اعتراضى به نيمكت نشينى در استقلال ندارم و تابع تصميمات مربيان هستم.
-
مصاحبه مظلومی
بازيكنان استقلال فرسوده شده اند
مظلومى: شكست مقابل تراكتورسازى، به دليل حضور ما در آسيا بود
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شكست مقابل تراكتورسازى مزد حضور ما در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا بود.
او در نشست پس از بازى تيم هاى فوتبال استقلال و تراكتورسازى اظهار كرد: شكست استقلال برابر تراكتورسازى مزد حضور ما در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا بود. از نظر من ديدار دو تيم اصلا بازى زيبايى نبود. تيم ما موقعيت هاى خوبى را داشت كه متاسفانه تبديل به گل نشد به هر حال فرصت صددرصد هم داشتيم كه نتوانستيم از آن به گل برسيم هر چند اين يك ضعف هم براى ما تلقى مى شويد اين همه مى گوييد بازى زيبا، بازى زيبا، اين هم فوتبال زيبا. وى افزود: به هر حال حضور ما در ليگ قهرمانان آسيا، استقلال را بسيار خسته كرده بود. تيم حريف ۱۱ روز فرصت براى تمرين داشت اما ما هر چهار روز يك بار بازى مى كنيم. ما به آخر فصل نزديك مى شويم و بازيكنان كم كم فرسوده شده اند. مظلومى عدم حضور فرهاد مجيدى را در تركيب استقلال را در شكست تيمش موثر دانست و گفت: به هر حال فرهاد بازيكن بزرگى است و نبود او در تيم ما تاثيرگذار است. ما واقعا به حضورش نياز داشتيم و متاسفانه در اين فشردگى بازى ها آسيب ديدگى بازيكنان هم معضل جدى است. البته ما به تركيب تيم برنده دست نزديم و نسبت به بازى قبل جابجايى خاصى نداشتيم؛ اما همانطور كه گفتم خستگى عملكرد بازيكنان استقلال را كاملا تحت تاثير قرار داده بود.
وى افزود: شكست رقيبان ما در بازى هاى امروز فرصتى را براى استقلال ايجاد كرد تا بتواند سه امتياز اين مسابقه خانگى را كسب كند؛ اما متاسفانه موفق به آن نشديم. اميدوارم در آينده وضعيت بهترى داشته باشيم. مظلومى همچنين در پاسخ به سوال خبرنگارى مبنى بر اينكه مگر هواداران تيم رقيب نبايد بيش از ۱۰ درصد سكوهاى تيم ميزبان را اشغال كنند، پس چرا تعداد هواداران تيم تراكتورسازى اين همه زياد بود، گفت: به هر حال قدم هواداران تيم تراكتورسازى هم روى چشم ماست و باشگاه استقلال به آنها لطف كرد و محدوديتى براى حضورشان در ورزشگاه آزادى قائل نشد؛ اما بگذريم از آنكه در تبريز ۱۰ هوادار ما كه بعضى از آنها لباس آبى بر تن نداشتند را به طبقه بالاى ورزشگاه فرستادند.
در اين بين يكى از خبرنگاران تبريزى خطاب به سرمربى استقلال گفت در آن روز مسئول باشگاه استقلال اعلام كرده بود كه ما در تبريز هوادارى نداريم كه مظلومى پاسخ داد: به هيچ وجه چنين نيست. ما در تبريز هم هواداران خودمان را داريم.
شدت پرسش و جواب به سمتى مى رفت كه ممكن بود مانند كنفرانس فراز كمالوند به تشنج بكشد اما مسئولان برگزارى نشست مانع از آن شدند.
-
مصاحبه روشن
حسن روشن: وقتى كه بازيكن اخراجى را بر مى گردانند اين شكست ها نيز قابل پيش بينى است
حسن روشن كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران اعلام كرد زمانى كه در چنين تيم پر سابقه اى يك بازيكن اخراجى را با بزرگى بازمى گردانند بايد پيش بينى اين شكست ها را نيز بكنيم. وى افزود: مشكلات استقلال بسيار وسيع تر از آن چيزى است كه در ديدار با تراكتورسازى مشاهده كرديم. وى ادامه داد: زمانى كه يك بازيكن را اخراج مى كنيم بايد بر روى راى خود ايستادگى كنيم نه اينكه او را با بزرگى به تيم بازگردانيم. پيشكسوت نام اشناى استقلال تهران گفت: بايد بدانيم كه اين گونه تصميمات بر روى كل تيم تاثير منفى خواهد گذاشت. وى تصريح كرد تيم استقلال مشكلات فنى زيادى دارد اما در اين مشكلات نبايد پرويز مظلومى را مقصر بدانيم زيرا تا زمانى كه اين گونه مشكلات حاشيه اى وجود داشته باشد اين تيم موفق نخواهد بود. وى اظهار داشت: متاسفانه استقلال بر خلاف دوران ما كه هميشه در تهران برنده بود در خانه شكست خورد و اين براى تيمى مانند استقلال زيبا نيست. روشن خاطرنشان كرد: استقلال با اين شكست كار بسيار دشوارى براى قهرمانى در ليگ برتر فوتبال ايران پيش رو دارد. كاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص وضعيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: نه تنها استقلال بلكه ساير نمايندگان ما نيز شانس زيادى براى قهرمانى در اين مسابقات معتبر ندارند
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با شريفات به دليل گرفتن كارت قرمز برخورد ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با شريفات به دليل گرفتن كارت بيمورد برخورد ميكنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بعد از شكست دو بر يك تيمش مقابل تراكتورسازي تبريز صحبتهاي زير را مطرح كرد:
*استقلال با وجود برتري در زمين نتيجه را به حريف واگذار كرد. در مورد بازي صحبت كنيد؟
من به بازيكنانم تبريك ميگويم چون با وجود اينكه بعد از بازي مقابل پاختاكور تنها 4 روز استراحت داشتند اما با جان و دل براي استقلال بازي كردند و به تيم تراكتورسازي اجازه نداديم براي ما دردسرساز شود و موقعيتآفريني كند.
*صحبتهاي زيادي بعد از بازي در خصوص قضاوت تورج حقوردي شد. نظر شما در اين مورد چيست؟
من نميخواهم در مور داوري صحبت كنم اما اكثر كارشناسان تاكيد كردند كه ما از قضاوت داور ضربه خورديم. من هميشه براي داوران احترام قائلم و به آنها هم خسته نباشيد ميگويم.
*از عملكرد كلي بازيكنان راضي بوديد؟
به هر حال نميشود كه بازيكنان بينقص باشند و من هم در جلسه فني نقاط ضعف و اشتباهات را به آنها گوشزد ميكنم تا ديگر تكرار نشود. با اين وجود در اين بازي شاهد اشتباهاتي هم بوديم كه آنها را برطرف خواهيم كرد.
*اسماعيل شريفات هم به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان رفت و در لحظات پاياني اخراج شد.
با شريفات چون در آن شرايط حساس اخراج شد برخورد ميكنيم. بازيكن نبايد بيهوده با دريافت كارت هم خود را محروم كند و هم به تيم ضربه بزند، كاري كه با سيدصالحي هم به دليل دريافت كارت بيمورد در بازي با پاختاكور انجام داديم و با او برخورد كرديم.
*برخي از هواداران در اين بازي خواستار حضور جباري در ميدان بودند. او هم امروز در مصاحبهاي گفته ديگر هرگز مصاحبهاي نخواهد كرد.
به شخصه روي مجتبي جباري براي اين بازي نظر داشتم اما تعويض اجباري شيرزاد باعث شد برنامههايمان به هم بريزد. مجتبي بايد حواسش را متوجه تمريناتش كند چون من او را بيحاشيه ميخواهم. او يكي از بهترينهاست.
* حضور هواداران را در اين بازي چطور ديديد؟
از هواداران واقعا ممنونم اما توقعم اين بود كه ورزشگاه حداقل براي اين بازي پر شود. ما در كورس بوديم و انتظار داريم در اين هفتههاي پاياني ما را حمايت كامل كنند.
-
مصاحبه صادقی
فردى به نام تيموريان نمى شناسم!
صادقى: اگر گل نصرتى درست باشد فوتبال را كنار مى گذارم
امير حسين صادقى، مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر گل اول تراكتور كه توسط نصرتى به ثمر رسيد سالم باشد فوتبال را كنار مى گذارم.او اظهار داشت: تراكتور فقط ۲ موقعيت گل داشت و هر ۲ تا را تبديل به گل كرد. گل اول كه قطعا خطا بود و اگر گل محمد نصرتى سالم باشد فوتبال را براى هميشه كنار مى گذارم.وى افزود: گل دوم هم كه جاسم كرار زد جايى زد كه تار عنكبوت بسته بود و كارى از دست هيچكس برنمى آمد.صادقى در خصوص درگيرى اش با آندرانيك تيموريان گفت: من چنين فردى را نمى شناسم و درباره كسى كه نمى شناسم حرفى ندارم كه بزنم!
-
مصاحبه برهانی
برهانى: ما بازى كرديم، تراكتورسازى گل زد
آرش برهانى، مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: در بازى ديروز هرچه زديم به در بسته خورد و معلوم بود از آن روزهايى است كه توپهايمان گل نمى شود.او اظهارداشت: استقلال خيلى بهتر از تراكتورسازى بازى و توپ را به گردش درآورد و شايد يكى از بهترين بازيهاى تاكتيكى خود را انجام داديم اما هرچند ما بهتر بازى كرديم اما تراكتوريها گل زدند.وى افزود: متأسفانه ديروز از آن روزهايى بود كه توپهايمان تبديل به گل نمى شد و همه كار كرديم اما خط دفاع و دروازه بان آنها خوش شانس بودند به هر حال ديروز روز تراكتورسازى بود و روز استقلال نبود.برهانى در پايان گفت: من در مورد داورى اظهارنظر نمى كنم اما دوست دارم كارشناسان با دقت اين بازى را از نظر داورى آناليز كنند چراكه مطمئن هستم داور اشتباهاتى را داشت.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده خطاب به بازيكنان استقلال؛
شما مقصر ناكامى مقابل تراكتورسازى نيستيد
سرپرست باشگاه استقلال تهران پس از شكست مقابل تراكتورسازى به رختكن رفت و با بازيكنانش صحبت كرد.تيم فوتبال استقلال تهران شب گذشته مقابل تراكتورسازى تبريز شكست خورد تا بهترين فرصت را براى نزديك تر شدن به صدر جدول از دست بدهد.على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال پس از كسب اين نتيجه به رختكن رفت و به بازيكنانش خسته نباشيد گفت. وى خطاب به بازيكنان گفت: شما مشكل تيم نيستيد و مى دانم كه مشكل كجاست. مقابل تراكتور بازى خوبى انجام داديم، اما نتيجه را واگذار كرديم.