[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش داروازه بان خوب و جون معرفی میکنی واسم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[SPOILER][/SPOILER]نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش داروازه بان خوب و جون معرفی میکنی واسم؟
تیبو کورتوا گل سرسبدشون هست. دروازه بانی جوون و فوق العاده قدرتمند !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان خودت فصل چندی چه تیمی هستی؟نقل قول:
اقا من تو گیر کردم یکی راهنمایی کنه من فعلا خسه و واران و چمبرز رو خریدم
--------ژسنی-------
گیپس-------کوشیلینی--------واران-----چمبرز
--------------ویلشر----------
پودولسکی----------------ولکات
------------کازورلا-------
------------مهاجم دوم --------خسه---------
موندم با سیستم بالا بازم کنم یا با یک مهاجم بازی کنم
----------------ارتتا------
پودولسکی-------ویلشر------کازورلا-------ولکات
----------------خسه-----------
و اخرین سوال این بروما که میگید هم نسل زکریا باکالی هست کدوم تیمه چند سالشه پستش چیه راستی این مونیر حدادی مهاجم خوب این روزای بارسا کجا میشه پیداش کردم تو بارسای بی نیست
وEzekiel مهاجم نکه تعریفشو زیاد شنیدم تو کدوم تیمه؟؟اورال اولش چنده؟
سیستم اولی رو من بیشتر میپسندم به چند دلیل :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- به دلیل اینکه زیاد با سیستم تک مهاجمه حال نمیکنم!البته نظر شخصیه! و تک مهاجم خیلی باید سر باشه بتونه راحت مدافع های حریف رو حا بزاره خودش تک و تنها !
2- به خاطر اینکه فاصله خط هافبک تو سیستم اول نسبت به سیستم دوم به مراتب کمتره و این یه امتیاز محسوب میشه. تو سیستم دومی فاصله هافبک تا مهاجم زیاد تره
بروما وینگر چپ هست البته راستم بازی میکنه. 20 سالشه و تو اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی میکنه. اورالش هم 75 هست.
مونیر هم باید تو بارسای بی باشه اگه نیست پس فکر کنم وجود خارجی نداره ! بهتره یه سرچی کنی تو کریر
ایموه ازکیل باهاش بازی کردم یکی از بهترین هاست تو پست خودش. 21 سالشه و تو استاندارد لیژ بلژیک بازی میکنه. اورالش هم 72 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فعلا فصل 2022 هستم با موناکو
داداش اکه نظر من میخوای سیستم 1 بهتره هافبکات بیشتر تو جربان بازی هستنقل قول:
بروما 2014 شروع کنی 17 سالشه اورالش 75 هست تا 93 هم میرسه یه بازیکن عالیه حتی از نیمار با رونالدوهم بهتره
ازکیل زیاد خوشم نیماد خاصیت نوک بودنو نداره قدرت بدنیش کمه بعدش ریزست به نظرم از بالوتلی استفاده کنی عالیه
بعد توی دفاع ماکینیوسم بگیر که اورالش تا 90 میره اگه با جک خودتم خوب بازی کنی تا 90 میره
ماکینیوسم کجا بازی میکنه چند سالشه
نقل قول:
فکر کنم منظورشون مارکینیوش بازیکن پی اس جی بود