کریستین تلو: «خوشحالم از این که مربی به من اعتماد دارد».
با وجود شمار متعدد مصدومین در تیم اصلی و همچنین بازی های ملی و استراحت دادن به سایر بازیکنان به دلیل فشردگی مسابقات، گواردیولا در این برهه بیشتر از بازیکنان بارسا ب کمک می گیرد.
کریستین تلو شروع فوق العاده ای در لالیگا در برابر رئال سوسیداد داشت؛ حضور 90 دقیقه ای در بازی و به ثمر رساندن اولین گل خود.
او احساس خود را اینگونه بیان کرد: « در رختکن با اعلام ترکیب اولیه کمی عصبی بودم اما در ادامه آرام تر شدم».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستین تلو بازیکن بارسا ب، شنبه شب اولین حضور خود را درتیم تجربه کرد و بازی فوق العاده ای نیز انجام داد و حتی توانست اولین گل بارسا را هم به ثمر برساند. به راستی که او به کابوسی برای دفاع رئال تبدیل شده بود.این بازیکن 20 ساله از برد تیم بسیار خوشحال است.او در مصاحبه با بارسا تی وی پس از مسابقه گفت: « میدان پر کار و سختی بود، اما از اولین حضورم بسیار خوشحالم و مهم تر از آن از برد تیم».
یک هم تیمی دیگر
او معتقد بود: « حضور در ترکیب این تیم و بازی در کنار چنین هم تیمی های ماهری باعث افتخار است. هم تیمی های فوق العاده ای دارم که یک تیم کاملا منسجم را تشکیل می دهند». او افزود: « هیچ مشکلی برای هماهنگی با اعضای تیم ندارم؛ چون ما در تیم ب نیز سعی داریم به همین روش بازی کنیم».
سایر بازیکنان نیز استقبال گرمی از او داشتند و گواردیولا هم بر نقاط قوت او امید بسته بود. « مربی به من گفته بود سعی کنم به جناحین بروم و از آخرین بازیکن عبور کنم. از اینکه مربی به من اعتماد دارد خوشحالم». والدس در فسبوک و تویتر عکسی از تلو منتشر کرده که در توصیف او این چنین نوشته است: « تلو استثنایی اولین گلش را برای تیم به ثمر رساند و ما بهترین سیستم پایه را در دنیا دارا هستیم».
آیزاک کوئنکا یک الگوست
آیزاک کوئنکا که اکنون به طور رسمی بازیکن تیم اصلی به شمار می آید، الگوی مناسبی برای تلو محسوب می شود. « او مانند یک آینه است؛ ما از کودکی در کنار یکدیگر بازی کرده ایم و حال او در تیم اصلی قرار گرفته است. این آرزوی همه ی ماست».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]