همین طور که توی این صحنه میبینید این خطا کارت قرمز مستقیم رو داره ولی حتی خطا هم نگرفت داور . تو چند صحنه بعدی بر روی سانیای بیچاره خطاهای بدی کرد ، اگه من بازیکن ارسنال بودم و هیکل و تعصب ویلی گالاس رو هم داشتم شک نکنید بالوتلی رو راهی بیمارستان میکردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه به خیر گذشت و سونگ خیلی خوب پاشو عقب کشید .
نیمه دوم هم با حملات ما شروع شد و بازی رو در اختیار داشتیم ... موقعیتهایی هم ایجاد شد مثل ضربه سر رابین که به تیرک خورد و گل خالی ورما و ... ولی هیچ کدام وارد دروازه نشد ، بسیار بی دقت بودیم ، اواخر بازی چندین پاس اشتباه در جاهایی که نباید بدیم میدادیم و توپ به راحتی از دست میرفت ولی بالاخره ارتتا بازی خوب خودش رو تکمیل کرد و با یک ضربه عالی پیروزی 1 - 0 برای تیمش به ارمغان اورد و تیم رو به رده سوم برگردوند .
چند نکته در مورد سیستم و بعضی بازیکنها عرض کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. بازیکنان کناریمون منظورم مدافعین هستند ، سانیا و گیبز ، هر توپی که بهشون میرسید سعی در سانتر توپ رو داشتند ، من تعجب میکنم از این کارشون
به راحتی با یک ، یک دو با بازیکن کناریشون که همیشه یک نفر اونجا هست میتونن وارد محوطه بشن و موقعیت بهتری رو ایجاد کنند ولی میدیدم همه توپهایی که بهشون میرسید رو به روی دروازه سانتر میکردند و من سیتی هم با وجود بازیکنان قد بلندش مثل لسکات نگذاشت گلزنی کنیم .
2. تئو والکات ، بازیکنی که امروز خیلی به چشم نیومد و مثل همیشه پر جنب و جوش نبود ، به نظرم یکی از سرعتی ترین بازیکنان جهانه که میتونه بوسیله سرعت بالاش خیلی مثبت کار کنه یه مثال میزنم در مورد استفاده از سرعت تئو ، مثلا توی همین بازی چندین بار توپ در کناره ها و پشت محوطه حریف به تئو میرسد ولی میدیدم که وارد محوطه نمیشه یا پس میداد یا سانتر میکرد ، در حالی که اگه یه کم هوش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از خودش نشون بده به راحتی میتونه با استفاده از سرعت بالاش وارد محوطه جریمه بشه و ایجاد موقعیت یا حتی پنالتی (بیشتر تاکیدم بر پنالتی هست) بگیره فقط یه ذره باید حرفه ای باشه . همین
3. نبود بازیکن برای بازیسازی مناسب ، با وجود توماس ، سونگ و بنایون و ارتتا ولی باز هم تو خلق موقعیت مناسب برای رابین مشکل داشتیم و نمیتونستیم رابین رو صاحب موقعیت کنیم ، توپ رو به خوبی حرکت میدادیم و مالکیت با ما بود ولی یک بازیکن مثل سسک (چون بازیکن خودمون بوده اون رو مثال میزنم) اگر میبود به راحتی میتونستیم خلق موقعیت کنیم ولی بازهم از این خط هافبک راضی ام .
یه نکته هم در مورد بی استعداد ترین و احمق ترین بازیکنی که دیدم بزنم (دوستان عزیز ارسنالی ناراحت نشین) منظورم رو که میدونید با کی هستم
بله رمزی
یعنی نمیدونم در مورد این ادم چی بگم ، کی میخواد فوتبال یاد بگیره ، چندین سال در کنار سسک و زیر نظر مربی بزرگی مثل ونگر باشی ولی هیچ وقت یه ذره درک و فوتبال یاد نگیری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازم خدا رو شکر ارتتا گل رو زده بود وگرنه اون حرکتش اخر بازی اصلا قابل بخشش نیست . احمق
رابین هم حیف بود نتونست گل بزنه ، فک کنم به 17 تیم مختلف گل زده بود و من سیتی جز اون سه تیمی بود که گل نزده بود ...
خوشحالم که تونستیم تیم پر ادعای السیتی ببخشید من سیتی رو ببریم و به رده سوم و بالاتر از تاتنهام جای بگیریم
به امید خدا بازیهای خوبمون رو ادامه میدیم و فصل رو با جایگاهی که حقمونه به پایان ببریم
در اخر هم این عکس زیبا رو ببینید