-
مصاحبه شکوری
شكوري: در فوتبال بايد با سياست بازي كرد
خبرگزاري فارس: مدافع استقلال گفت: در فوتبال تيمها بايد با سياست بازي كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، هادي شكوري پس از برتري 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور اظهار داشت: انگيزه زيادي داشتيم و توانستيم با يك بازي خوب 3 امتياز را كسب كنيم.
وي در مورد دربي در پاسخ به اين سؤال كه آيا انتقادات پس از اين ديدار بر روي عملكردشان بر روي مسابقه امروز تأثير گذاشته بود، گفت: در فوتبال تيمها بايد با سياست بازي كنند. در دربي از موقعيت خود استفاده كرديم و توانستيم هر 3 امتياز مسابقه را به دست آوريم. هر تيمي كه ميبازد براي اين شكست هزار دليل ميآورد.
شكوري تأكيد كرد: امروز هم با يك برد پرگل نشان داديم انتقادات تأثير بر روي عملكرد استقلال نداشته است، ضمن اينكه در بازي با صبا هم بازي خوبي ارائه كرديم. قصد داريم در بازي مقابل تراكتورسازي هم با يك بازي خوب اين تيم را شكست دهيم.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتي: مستحق كسب 3 امتياز بوديم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: برابر پاختاكور مستحق پيروزي بوديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم و مستحق كسب هر 3 امتياز بوديم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم هنوز شانس قهرماني ليگ برتر را دارد؛ گفت: شانس قهرماني داريم اما كارمان بسيار سخت است. با اين حال در جام حذفي مدعي اصلي كسب عنوان قهرماني هستيم.
رحمتي در مورد دريافت پاداش پيروزي دربي 70 تأكيد كرد: مبلغ 2،5 ميليون كه اعلام شد از سوي باشگاه نبود و قرار بود باشگاه تنها يك ميليون تومان از اين پاداش را تقبل كند و بقيه اين مبلغ از سوي هواداران پرداخت شود. البته قرار بود تا ظهر امروز اين پاداش را بگيريم و در اين رابطه تابع باشگاه هستيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: خوشحالم در اولين حضور كيروش بازي را برديم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: خوشحالم اولين حضور كيروش در ورزشگاه با پيروزي ما همراه بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور در كنفرانس خبري گفت: با تيمي بازي كرديم كه قدرت بدني خوبي داشت و بيشتر بازيكنانش بالاي يك متر و 90 سانتيمتر قد داشتند. آنها در توپگيري و درگيريهاي فيزيكي بسيار خوب كار كردند اما هواداران ما يار دوازدهممان بودند و در نهايت پيروز شديم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه علت قهر محمدي از رختكن استقلال چه بود، عنوان كرد: از اين موضوع خبر ندارم. شايد محمدي به خانهاش رفته است. فردا او را در تمرين ميبينم و علت را جويا ميشوم.
مظلومي درباره اظهارنظر سرمربي پاختاكور كه گفته بود استقلاليها به دليل حضور كيروش امروز خوب بازي كردند، گفت: به كيروش خوشآمد ميگويم. خوشحالم اولين حضور او در ورزشگاه با پيروزي استقلال همراه بود اما گاهي اوقات ممكن است اين موضوع تأثير منفي داشته باشد و بازيكنان دچار استرس شوند و همواره تاثيرش مثبت نيست. معتقدم سرمربي تيم ملي با تماشا كردن مسابقات از نزديك ميتواند انتخاب بهتري داشته باشد.
سرمربي استقلال در مورد راحت گل خوردن اين تيم عنوان كرد: دفاع استقلال امروز خوب بازي كرد. متاسفانه در ابتداي مسابقه گل ناگهاني دريافت كرديم و توپ پس از كمانه كردن وارد دروازه ما شد اما خوشبختانه موفق شديم خودمان را جمعو جور كرده و بازي را ببريم. اين امتياز خوبي است كه بعد از عقب افتادن از حريف ميتوانيم نتيجه را جبران كنيم. امروز هم بازيكنان خط دفاعي اكثر توپهاي حريف را قطع كردند.
مظلومي در مورد مصدوميت شريفات و مجيدي گفت: شريفات از ناحيه دندان دچار آسيبديدگي شد. مصدوميت مجيدي هم بدشانسي ما بود كه خيلي زود او را از دست داديم. مجيدي امروز خيلي سرحال بود و گل هم زده بود اما متاسفانه كشاله رانش آسيب ديد. ما اجازه نداديم ريسك كنيم و او به بازي ادامه دهد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا مجيدي به بازي مقابل تراكتور ميرسد، گفت: بايد تا فردا منتظر بمانيم و ببينيم كه پزشكان تيم چه نظري ميدهند.
سرمربي استقلال در مورد استقبال كم تماشاگران از مسابقات گفت: دليل اين موضوع را نميدانم و بايد بررسي شود. تيمها همان تيمها هستند و تماشاگران هم همان تماشاگران. ذوبآهن و سپاهان خوب بازي ميكنند و پرسپوليس هم ديروز نمايش بدي نداشت. امروز هم شاهد بوديد كه استقلال خيلي خوب بازي كرد اما نميدانم چرا تماشاگران به ورزشگاه نميآيند. شايد يكي از دلايل اين موضوع نتايج تيم ملي و گران شدن بليتها باشد. قبلا براي بازيهاي استقلال 80 هزار نفر به ورزشگاه ميآمد.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: اين يكي از بهترين مسابقات استقلال بود
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: يكي از بهترين ديدارهاي استقلال را به نمايش گذاشتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور اظهار داشت: اين ديدار يكي از بهترين مسابقات استقلال بود و توانستيم به يك پيروزي پرگل برسيم. بايد تلاش كنيم در بازي برگشت هم با همين انسجام حريف ازبك را شكست دهيم تا با 3 امتياز اين ديدار مهياي حضور در ديدارهاي دور حذفي شويم.
وي در مورد دربي و در پاسخ به اين سؤال كه آيا انتقادات پس از اين ديدار روي عملكردشان در مسابقه امروز تأثير گذاشته بود، گفت: در بازي مقابل پرسپوليس، حريف تنها موقعيتهاي بيشتري داشت و خيلي بهتر از استقلال بازي نكرد. در دربي استقلال خيلي صاحب موقعيت نشد.
مبعلي تأكيد كرد: با صحبتهايي كه انجام شد امروز بازي خوبي به نمايش گذاشته و نشان دهيم استقلال تيم خوبي است
-
مصاحبه آشوبی
آشوبي: محكوم به پيروزي بوديم
خبرگزاري فارس: بازيكن استقلال گفت: با توجه به نتايج دو ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا محكوم به پيروزي برابر پاختاكور بوديم.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، فرزاد آشوبي پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاختاكور تصريح كرد: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم به يك پيروزي شيرين دست يابيم.
وي درباره پيروزي در دربي گفت: بازي با پرسپوليس تمام شده است. هر چند كه پس از آن پيروزي روحيه بازيكنان بسيار بالا رفت.
اين بازيكن ادامه داد: با توجه به نتايج دو ديدار گذشته در ليگ قهرمانان آسيا، محكوم به پيروزي در اين ديدار بوديم و خوشحالم كه توانستيم به هدف خود دست يابيم.
آشوبي درباره شايعاتي مبني بر پيوستنش در فصل آينده به تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد: من اين موضوع را تا كنون نشنيدهام. دو سال با استقلال قرارداد دارم و تا زماني كه در اين تيم هستم به هيچ جاي ديگر فكر نميكنم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: اميدوارم اين روند را ادامه دهم
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: اميدوارم امسال اين روند را ادامه دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال مقابل پاختاكور گفت: در روز 4 فروردين يك بدشانسي شخصي آوردم اما خدا را شكر در زمينه ورزشي خوش شانس بودم و پس از گل دربي، امروز هم گل زدم و اميدوارم امسال اين روند را ادامه دهم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چندمين گل آسيايياش را براي استقلال به ثمر رسانده است؛ گفت: در مجموع نميدانم اما به نظرم 11 گل در آسيا براي استقلال زدهام. در رقابتهاي امسال در 2 بازي كه به ميدان رفتهام، اولين گل آسيايي را امروز به ثمر رساندم.
برهاني تأكيد كرد: اگر در باد برد دربي ميخوابيديم هيچگاه امروز موفق نميشديم. از دربي روحيه گرفتيم اما با كنترل هيجان اين ديدار توانستيم مقابل پاختاكور به يك پيروزي پرگل برسيم. امروز مجموعه استقلال خوب بود و توانستيم با حرفهايگري در يك روز خوب به پيروزي برسيم.
وي در مورد حضور كيروش در ورزشگاه و تماشاي اين ديدار گفت: نمي دانستم اين مربي در ورزشگاه است، اما اميدوارم قدم كيروش براي فوتبال ما خوب باشد تا با حضور وي بتوانيم به جام جهاني برويم.
مهاجم استقلال افزود: كيروش تجربه گرانبهايي دارد و در تيمهاي بزرگي مربيگري كرده است و اميدوارم با تجربه وي به جام جهاني صعود كنيم.
وي در مورد اينكه گلش را به چه كسي تقديم ميكند؛ بادآور شد: اين گل را به تماشاگراني كه در باران به ورزشگاه آمدند تقديم ميكنم.
-
هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت:موقعيت هاي زيادي در مقابل پاختاکور داشتيم و بايد بيشتر از چهار گل مي زديم.
ايمان مبعلي،هافبک تيم فوتبال استقلال تهران درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:بازي تهاجمي را در مقابل تيم خوب پاختاکور ازبکستان ارائه داديم و با بازي خوبمان آنها را اسير بازي تهاجمي خود کرديم ولي حقمان اين بود که بيشتر از چهار گل بزنيم.
وي ادامه داد:اميدوارم در بازي 2 هفته بعد در تاشکند به همين شکل بازي کنيم و دوباره اين نتيجه را تکرار کنيم
-
مصاحبه محمدی
شايد آنها تصور مى كنند «خاله بازى » است
محمدى: كدام قهر؟ دوباره برديم و شيطنت ها شروع شد
دروازه بان استقلال پس از پايان ديدار مقابل پاختاكور ازبكستان بلافاصله ورزشگاه آزادى را ترك كرد و همين امر موجب شد شايعاتى پيرامون قهر او از استقلال مطرح شود. محمد محمدى پيرامون اين اتفاق و همچنين ديدار مقابل نماينده ازبكستان صحبت هايى را مطرح كرده كه در زير مى خوانيد.
• بعد از بازى چه اتفاقى افتاد كه با سرعت از ورزشگاه خارج شدى؟
- بازى كه تمام شد به خاطر اينكه برادر همسرم از آلمان به ايران آمده بود خيلى عجله داشتم. وقتى به رختكن آمدم ديدم همسرم چند بار با موبايلم تماس گرفته و به همين خاطر از حنيف عمران زاده خواهش كردم سريع من را به هتل برساند. از آنجايى كه روى قول و قرار خيلى دقيق هستم، سخت بود كه بدقولى كنم و به همين خاطر ناراحت شدم.
• فقط همين؟
- دليل خاص ديگرى نداشت. به خاطر اينكه عجله داشتم زياد در رختكن نماندم و سريع به فرودگاه رفتم. وقتى به منزل رسيدم در سايت ها خواندم كه محمدى قهر كرده است. فكر مى كنم وقتى دوباره استقلال روى غلطك افتاده بايد بار ديگر شاهد چنين حرف هايى باشيم. بعضى از دوستان در حال شيطنت هستند و هر زمان كه استقلال نتيجه مى گيرد شروع به سنگ اندازى مى كنند.
• منظورت چه كسانى است؟
- همان دوستانى كه بحث قهر من را مطرح كردند و لطف كردند و گفتند محمدى از استقلال قهر كرد، شايد آنها تصور مى كنند كه »خاله بازى » است و من هم در حال نقش بازى كردن هستم. باز هم مى گويم كار خانوادگى داشتم و از مسئولان باشگاه هم تشكر مى كنم كه نگران من شدند و تماس گرفتند اما من همين مسائلى را كه به شما گفتم به آنها هم گفتم.
• بازى با پاختاكور چطور بود؟
- در اين دو سالى كه در استقلال بازى كردم فكر نمى كنم مثل بازى مقابل پاختاكور از استقلال ديده باشيم. شاهد يك بازى استثنايى بوديم بخصوص در خط هافبك رحمتى و مبعلى جزو بهترين ها بودند و در كل وسط زمين استقلال بهترين روز خود را پشت سر گذاشت. با وجود گل هايى كه زديم مى توانستيم باز هم دروازه حريف را باز كنيم. اميدوارم در دور برگشت اين روند را تكرار كنيم.
• در ليگ چطور؟
- تيم ما خوب و پرمهره است و شكل خوبى پيدا كرده است. مطمئن باشيد هم در آسيا صعود مى كنيم و هم در ليگ. در صورت گرفتن ۳ امتياز از تراكتورسازى مى توانيم ۹۰ درصد راه را برويم. با توجه به بازى هايى كه در پيش داريم فكر مى كنم نسبت به سپاهان كار راحت ترى خواهيم داشت.
• از عملكرد خودت در اين مسابقه راضى بودى؟
- با توجه به اينكه يك سال بود در مسابقات آسيايى بازى نكرده بودم، فكر مى كنم عملكرد بدى نداشتم. البته بارش باران در كار دروازه بانان تأثيرگذار است و قدرت توپ ها دو چندان مى شود اما اين مساله را بايد مربيان نظر بدهند. خوشحالم كه توانستيم ۳ امتياز بازى را از آن خود كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
مذاكره با قلعه نويى شيطنت است؛ با مظلومى ادامه مى دهيم
فتح الله زاده:جبارى دوست دارد جريمه شود
موفقيت هاى اخير استقلال در ليگ و ليگ قهرمانان آسيا سبب شده على فتح الله زاده اين روزها با خيالى آسوده به آينده آبى پوشان بينديشيد. اكنون كه استقلال توانسته به آرامش نسبى دست پيدا كند فتح الله زاده به فكر فصل آينده است و از همين رو از پرويز مظلومى براى ليگ آينده ليست خواسته است. اتفاقات بازى با پاختاكور، اظهارات جبارى و تصميم جديد فتح الله زاده دليلى شد او گفت و گويى را انجام دهد كه در ادامه مى خوانيد:
•تماشاى بازى استقلال و پاختاكور زير باران چطور بود؟
- دلم نيامد وقتى هواداران زير باران نشسته اند من زير سقف بازى را ببينيم. خدا را خوش نمى آمد. بعضى از دوستان مدام مى گفتند ۱۰ هزار نفر به ورزشگاه آمده اند در حالى كه مسئول فروش بليت اعلام كرد ۱۷ هزار و خورده اى بليت فروخته است. اگر اين هواداران به ورزشگاه نمى آمدند استقلال مقابل پاختاكور پيروز نمى شد. ما در آستانه حذف از ليگ قهرمانان آسيا بوديم. حتى وقتى گل خورديم هواداران ما مايوس نشدند و آنقدر استقلال را تشويق كردند تا توانستيم ۴ گل بزنيم. بايد قبول كرد استقلال در چند بازى اخير به اين زيبايى بازى نكرده بود.
• به دليل همين رضايت از شرايط است كه از پرويز مظلومى براى فصل آينده ليست خواستيد؟
- من بايد از حالا به فكر فصل آينده باشم و خود را آماده كنيم. نمى توانم استقلال ضعيف را تحمل كنم. با توجه به اينكه به هواداران قول مقام در آسيا را داده ام بايد تيم قدرتمندى براى فصل آينده ببندم. از پرويز مظلومى خواسته ام ليست بدهد تا تيم را تقويت كنيم. ما اسكلت تيم را حفظ و ۳ ، ۴ نفر را اضافه مى كنيم.
• پس اينكه شنيده مى شود صحبت هايى با امير قلعه نويى براى فصل آينده داشتيد صحت ندارد؟
- متاسفانه اين صحبت هايى است كه در ابتداى فصل جارى مطرح كردند. مطمئن باشيد به احتمال ۹۰ درصد قلعه نويى در سپاهان مى ماند. از طرفى ما با پرويز مظلومى قرارداد ۲ ساله بسته ايم تا بتواند پس از تمركز به راحتى در استقلال به نتيجه دلخواه برسد. شوخى نيست، ما اگر بخواهيم به اين قرارداد عمل نكنيم بايد پولش را بدهيم. چنين خبر هايى از همان شيطنت هايى است كه درست مى كنند. من اگر مى خواستم مظلومى را عوض كنم در همان هفته هايى كه مساوى يا باخت مى آورديم اين كار را مى كردم اما از او حمايت مى كنم.
• بعد از بازى با پاختاكور مجتبى جبارى بار ديگر مصاحبه جنجالى انجام داده است. تصميمى براى او نداريد؟
- كارى به او نداريم. هر بازيكنى اگر خلاف مقررات باشگاهى و فدراسيون عمل كند با او برخورد مى شود. جبارى هم حرف هاى جديدى نگفته و همان حرف هاى قبلى را تكرار كرده است. او بار ديگر مستحق جريمه شدن است. اتفاقا اين هم يك راه درآمدزايى است. من ناراحت نمى شوم. بعضى از اين مصاحبه ها براى ما شگون دارد. جبارى هم كه به نظر جريمه شدن را دوست دارد، ما هم حرفى نداريم و او را جريمه مى كنيم. اين قانون است. قرار نيست با صحبت هاى نسنجيده يك بازيكن تيمى كه چنين هوادارانى دارد به حاشيه برود. ما قطعا از جبارى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت مى كنيم. با توجه به صحبت هاى مطرح شده از سوى جبارى اين بار سعى مى كنيم جور ديگرى به قضايا نگاه كنيم. بايد به يك بازيكن ثابت شود كه برخى مسائل به بازيكنان ربطى ندارد و وقتى باشگاه اين را مى گويد و گوش نمى دهد بايد از طريق فدراسيون فوتبال هم اين مسئله به بازيكن تاكيد شود. به همين دليل از جبارى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال شكايت مى كنيم.
• بازى با تراكتورسازى را پيش رو داريد...
- من از هواداران مى خواهم كه روز يكشنبه براى تشويق استقلال به ورزشگاه بيايند. ما براى اين بازى هم به آنها احتياج داريم. ۳ بازى است كه با درخواست از هواداران استقلال، آنها را اذيت مى كنم. اين در حالى است كه نمى خواهم آنها را در معذورات بگذارم اما براى بار سوم از آنها تقاضا مى كنم به ورزشگاه بيايند. پيروزى مقابل تراكتور سازى ما را در كورس قهرمانى نگه مى دارد. البته تراكتورسازى سرحال تر از استقلال است ولى ما با كمك هوادارنمان مى توانيم اين تيم خوب و پرهوادار را شكست دهيم.
• قرار نيست هيات مديره استقلال معرفى شود؟
- من اكنون راحتم و با كمك معاونان خوب كار مى كنيم. مشكلى هم نداريم. حتى اگر استقلال خصوصى شود همين كار را مى كنم و به همين شكل ادامه مى دهم. البته سعيدلو تصميم خودش را گرفته و در زمان لازم اسامى را اعلام مى كند اما وقتى هيات مديره هم باشد كار را بايد مديرعامل انجام دهد و من هم اكنون همين كار را انجام مى دهم. مطمئن باشيد اگر استقلال با حاشيه هاى مديريتى روبه رو بود اكنون نمى توانست در جايگاه سوم ليگ برتر باشد.
-
مصاحبه پورحیدری
رفتن محمدى بخاطر تشويق برخى هواداران نبود
پورحيدرى: حتما مظلومى به جبارى نياز داشت كه با بازگشت او موافقت كرد
منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال گفت: شرايط روحى و روانى تيم خيلى خوب است و بازيكنان بعد از پيروزى مقابل پاختاكور ازبكستان در شرايط خوبى هستند. البته بازيكنانى مثل طالب لو، امير آبادى و مجيدى مصدوم هستند كه البته پزشكان قول دادند اين بازيكنان را تا روز بازى برسانند. درست است كه از لحاظ تاكتيكى فرصتى براى بازى با تراكتورسازى باقى نمانده اما آنها با انگيزه كار مى كنند. وى درباره قهر محمدى از رختكن استقلال ادامه داد: آنگونه كه مطرح كردند نبود. محمدى وقتى به رختكن آمد با من صحبت كرد. ظاهراظ يكى دو نفر روى سكوها صحبت هايى كردند كه او ناراحت شده اما ترك او از ورزشگاه به خاطر ناراحتى نبود. محمدى خيلى عجله داشت و به خاطر كار شخصى سريع تر راهى منزل شد. البته من شنيدم برخى ها گفته اند او درگير شده اما من اين مسائل را تكذيب مى كنم.
سرپرست استقلال درخصوص بازگشت جبارى افزود: در باشگاه استقلال دو نفر نقش تعيين كننده و مهمى دارند. اول آقاى فتح الله زاده به عنوان كسى كه با بازيكنان قرارداد امضا مى كند و دوم سرمربى تيم. به هرحال آنها تصميم گرفتند كه اين بازيكن به تمرينات برگردد و اجازه بدهيد من در اين خصوص صحبتى نكنم و وارد اين مسائل نشوم. پورحيدرى تصريح كرد: در اين فوتبال ياد گرفتم كه انضباط را به شكل واقعى پياده كنم. اگر بازيكنى ناراحتى دارد بايد بحثش را مطرح و آن را برطرف كرد. شايد من جايگاهى در اين فوتبال ندارم اما حتما آقاى مظلومى به اين بازيكن نياز داشته و او را به تمرينات بازگردانده است. البته فقط بحث جبارى نيست و مسئوليت فنى بازيكنان به عهده سرمربى است. وى در خاتمه درباره بازى با تراكتورسازى اضافه كرد: بازى سختى داريم. آنها ۱۱ روز استراحت كردند و با توجه به اينكه در آسيا حضور داريم بايد با اين مسائل كنار بيائيم. از ابتداى سال جديد روزهاى دهم، هفدهم، بيست و يكم، بيست و پنجم، سى ام و سوم ارديبهشت ماه بايد بازى كنيم كه كار بسيار سخت و دشوارى است. هرچند پرويز مظلومى تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام مى دهد. اميدوارم شاهد بازى زيبايى باشيم و مثل بازى با پرسپوليس تماشاگران در اوج آرامش تيم هاى خود را تشويق كنند.