-
رويانيان: هنوز کار کردن برايم سخت است.
محمد رويانيان از پيشنهاد مجدد ديناموکيف به رضا حقيقي خبر داد اما گفت: بايد شرايط آنها را بررسي کنيم چون علي دايي موافق جدايي اين بازيکن نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره ابقاي خود در اين باشگاه اظهار کرد: ما در چند روز گذشته به خاطر مسائلي که ايجاد شده بود، ضررهاي زيادي هم از جهت معنوي و هم از جهت مالي داديم و از نظر عاطفي هم بازيکنان ما ضربه خوردند. اتفاقي که داشت ميافتاد شکل بدي داشت، اما با تدبير عباسي که شخصا وارد کار شد همه چيز حل شد و من بايد از او تشکر کنم.
به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: من ماندم، اما هنوز هم برايم کار کردن در باشگاه مثل پرسپوليس سخت است. با اين وجود از اين که در آغاز ليگ حاشيهاي بزرگ از تيم دور شد خوشحالم.
رويانيان درباره تعيين اعضاي جديد هيات مديره، گفت: ما در انتخاب اعضاي جديد با وزارتخانه هماهنگ بوديم و وزير ورزش هم طبق صحبتهايي که انجام شد، آقاي اکبري را به عنوان رييس هيات مديره انتخاب کرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره انتقال قرضي عليرضا حقيقي به اين تيم، گفت: ما با مربي و مديران روبين کازان صحبت کرديم و به آنها سه موضوع را پيشنهاد داديم که يا حقيقي در روبين کازان بازي کند که اين موضوع با توجه به حضور دروازهبان اول تيم ملي روسيه در اين تيم سخت بود. پيشنهاد ديگر ما اين بود که حقيقي را به طور قرضي به يکي از تيمهاي اروپايي بدهد و پيشنهاد سوم هم اين بود که به ايران باز گردد و به مدت يک سال براي تيمهاي ايراني بازي کند. فکر ميکنم حضور او در ليگ ايران هم به خودش و هم به تيم ملي که شايد در جام جهاني به حقيقي نياز پيدا کند کمک ميکند.
وي ادامه داد: در ابتدا باشگاه روبين کازان پيشنهاد داد که حقيقي به نفتچي آذربايجان و يا يک تيم ترکيهاي برود و در مکاتبات خود با اين باشگاهها شرط گذاشته بود که حقيقي به عنوان دروازهبان اول بازي کند، اما آن دو باشگاه گفته بودند که نميتوانيم به طور 100 درصد قول اين کار را بدهيم، چرا که يک دروازهبان ديگر داريم. به همين خاطر حضور او در پرسپوليس با تاخير انجام گرفت و با موافقت دايي او را به تيم آورديم.
رويانيان درباره پيشنهاد ديناموکيف به رضا حقيقي، گفت: مسئولان اين باشگاه با حقيقي تماس گرفته بودند و او گفته بود که بايد با مديرعامل پرسپوليس صحبت کنيد. من با آنها صحبت کردم و گفتم که پيشنهاداتان را به صورت کتبي بفرستيد تا شرايط را بررسي کنيم، با اين حال تا الان چيزي به دست من نرسيده است.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر پيشنهاد ديناموکيف خوب باشد احتمال دارد که حقيقي از پرسپوليس جدا شود، گفت: دايي به هيچ عنوان نميخواهد حقيقي را از دست بدهد. بايد ببينيم شرايط ديناموکيف چگونه است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره رفتن انصاري فرد و قاضي از اين تيم، گفت: از نظر من ما الان بهترين بازيکنان را در همه خطوط داريم. درست است که انصاري فرد و قاضي رفتهاند، اما من ايمان راسخ دارم که سيد صالحي که سال گذشته دومين گلزن ليگ شد و در آسيا هم عملکرد خوبي داشت و با سابقه درخشان خود ميتواند به پرسپوليس کمک کند. ضمن اين که او يک بازيکن با اخلاق، متدين و ارزشي است. او با وجود همه سختيها روزهاش را ميگيرد، عاشق ولايت است و اين براي من خيلي ارزش دارد.
وي افزود: سيد صالحي از بهترين مهاجمان ايران است و در کنارش عباس زاده و شاکري که شايد امسال پديده فوتبال ما باشند را هم داريم. هادي نوروزي هم که بازيکن با تجربهاي است. هواداران بدانند که اگر انصاري فرد و قاضي رفتهاند، اما چهار بازيکن مطمئن در خط حمله داريم. به نظر من امسال خط حمله قويتري نسبت به سال گذشته داريم.
-
2 خبر کوتاه از پرسپوليس,
مهرداد پولادي صبح امروز براي دومين بار پاي خود را به تيغ جراحان سپرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد پولادي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت حدود 5 ماه پيش از ناحيه آشيل پا جراحي شد اما اين جراحي روي پاي او جواب نداد تا حدي که بازيهاي مقدماتي جام جهاني و تمرينات پرسپوليس را از دست داد.
به گزارش فارس، قرار بود پولادي به خارج از کشور برود و دوران نقاهت خود را زير نظر پزشکان آلماني پشتسر بگذارد اما پس از ديدار با چند پزشک داخلي براي دومين بار صبح امروز روي پايش جراحي ترميمي انجام داد و قرار است با معاينه پزشکان تکليف نهايي وي مشخص شود.
خبر ديگر از پرسپوليس اينکه دو بازيکن تيم فوتبال سپاهان(يعقوب کريمي و شجاع خليل زاده) که قبل از حضور در اين تيم با پرسپوليسيها قرارداد امضا کرده و مبلغي نيز دريافت کرده بودند آمادگي خود براي پس دادن پول دريافتي را اعلام کردند.
-
سيدصالحي: در فوتبال ايران عددي نيستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران هيچ ادعايي ندارم و بين اين همه فوتباليست خوب، عددي نيستم.
سيدمهدي سيدصالحي در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه طبق برنامهريزيهاي کادر فني شرايط تيم بسيار آرام و خوب است و فقط دعا ميکنيم تا بازي مقابل تراکتورسازي همه سالم باشند.
به گزارش فارس، وي افزود: به دنبال اين هستيم تا بازي قابل قبول را در اولين گام مقابل تراکتورسازي به نمايش بگذاريم و اگر قسمت شد دست پر ورزشگاه آزادي را ترک کنيم.
سيد صالحي ادامه داد: تراکتور تيم بسيار خوبي است چون جلالي به عنوان يکي از بهترين مربيان فوتبال ايران کار خود را بسيار خوب بلد است از طرف ديگر زينيزاده هم در مديريت تراکتور بسيار موفق بوده و آنها امسال تيمي بسيار خوب بستهاند ولي ما هم ميخواهيم از اولين قدم استارت محکمي بزنيم و فقط برد ميخواهيم البته به دنبال يک بازي منطقي و جوانمردانه هم هستيم.
وي در پاسخ به سؤالي که دوست داشتيد در اولين قدم به تراکتورسازي برخورد نميکرديد گفت: براي ما فرقي ندارد همه تيمهايي که در ليگ برتر هستند قابل احترامند و ما نبايد دنبال اول و آخر باشيم. بايد با همه تيمها آماده بازي باشيم. انشاءالله استارت خوبي بزنيم و با سه امتياز زمين را ترک کنيم.
مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به سؤالي که پس از رفتن انصاريفرد کار تو بسيار سخت و انتظارات بيشتر شده، يادآور شد: نميخواهم مقابل هواداران پرسپوليس روسياه شوم. قبل از آمدنم به پرسپوليس از خداي بزرگ مدد گرفتم. هيچ ادعايي هم در اين فوتبال ندارم چون بين فوتباليستهاي حال حاضر ايران عددي نيستم. فقط لطف خداست که هميشه به من آبرو داده که انشاءالله خدا اين آبرو را مقابل هواداران پرسپوليس از من نگيرد.
سيدصالحي در پاسخ به سؤال ديگري که اگر به تيم ملي دعوت شوي قبول خواهي کرد يا خير گفت: خوشبختانه مشکل خانوادگي من حل شده و اگر لياقت داشته باشم در خدمت تيم ملي هستم.
وي در پايان درباره نتايج ضعيف پرسپوليس در بازيهاي دوستانه گفت: بازي دوستانه براي رفع نقاط ضعف است و مطمئن باشيد ما در بازي هاي رسمي اشتباه نميکنيم. کادر فني در دو بازي گذشته به بهترين شکل نقاط ضعف را شناسايي کرد و ما ميتوانيم بهترين استفاده را از اين دو بازي ببريم.
-
حسيني:بازي با تراکتور قابل پيشبيني نيست.
مدافع مليپوش پرسپوليس ميگويد بازي با تراکتورسازي قابل پيشبيني نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيدجلال حسيني درباره آخرين شرايط پرسپوليس در آستانه آغاز فصل جديد ليگ برتر اظهار کرد: خوشبختانه امسال کارمان را خيلي زود شروع کرديم و همه چيز خوب پيش رفته است. روحيه بازيکنان بالاست و کادرفني هم برنامههاي منظمي براي تيم در نظر گرفته است. اميدوارم بتوانيم با قدرت ليگ را شروع کنيم.
به گزارش ايسنا،وي درباره شکست پرسپوليس در دو بازي تدارکاتي آخر خود گفت: بازي تدارکاتي براي اين است که نقاط ضعف و قوت خود را پيدا کنيم. ما هم در دو بازي آخر خوب بازي کرديم. درست است که باختيم اما خيلي چيزها را فهميديم و آمادگي بدني و تاکتيکيمان را حفظ کرديم.
حسيني درباره ديدار نخست تيمش برابر تراکتورسازي گفت: مطمئنا بازي بسيار سختي براي هر دو تيم خواهد بود. تراکتورسازي جزو تيمهايي است که در چند سال گذشته مدعي بوده و تماشاگران خوبي هم دارد که حتي در تهران از اين تيم حمايت ميکنند. در کنار آن اولين بازيهاي ليگ هميشه سخت است. واقعا ديدار با تراکتورسازي قابل پيشبيني نيست و بايد تلاش کنيم که بهترين نتيجه را بگيريم.
مدافع پرسپوليس درباره حضور کريمي و انصاريفرد در تراکتورسازي گفت: فوتبال حرفهاي همين است و بازيکن نميداند فصل بعد براي کدام تيم بازي ميکند. آنها جزو بهترينها هستند و الان هم براي موفقيت تراکتورسازي تلاش ميکنند اما در آزادي بازي ميکنيم و برد ميخواهيم.
حسيني درباره جديدترين صحبتهاي فتحاللهزاده که باز هم به مساله پورشه گرفتن بازيکن پرسپوليس اشاره کرده است، اظهار کرد: دوست ندارم ديگر درباره اين مساله صحبتي کنم. فقط اين را ميدانم که بازيکن پرسپوليس اين روزها از اين حرفها خيلي ناراحت هستند و واقعا خسته شدهاند. اگر کسي بار ديگر از اين حرفها بزند، مطمئن باشيد که بازيکنان پرسپوليس از او شکايت خواهند کرد. آقاي فتحاللهزاده بايد ثابت کند که بازيکنان پرسپوليس پورشه گرفتند. آيا سندي براي حرفهايتان داريد؟ اگر اتهامات خود را ثابت نکنند، نه من بلکه همه بازيکنان پرسپوليس شکايت خواهيم کرد. اصلا به استقلاليها ربطي ندارد که چه کار ميکنيم. همين طور به ما ربط ندارد که آنها چه ميکنند. متاسفانه فقط ميخواهند فشارها را روي پرسپوليس بيشتر کنند اما مردم واقعيتها را ميدانند. پرسپوليس را دوست دارم و با تمام وجودم براي موفقيت اين تيم تلاش ميکنم اما از مردم ميخواهم که فريب اين چيزها را نخورند.
-
رضايي:چراماهيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
هافبک - مهاجم مليپوش پرسپوليس گفت: براي اين فصل شرايط خوبي داريم ولي بايد از پرسپوليس با اين هواداران حمايت شو. چرا ما هيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم، در حالي که بازيکنان ساير تيمها بي سر و صدا پولشان را ميگيرند و کسي با آنها کاري ندارد.
غلامرضا رضايي در گفتوگو با سايت باشگاه پرسپوليس افزود: تيم شرايط خوبي دارد. يکسري بازيکنان جوان به مجموعه اضافه شدهاند و تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتهايم تا به اميد خدا از بازي اول بتوانيم خوب عمل کنيم.
وي ادامه داد: در حال حاضر تنها دغدغه اين است که به باشگاه براي حل مشکلات کمک شود. پرسپوليس پرطرفدارترين تيم است اما حمايتهاي مالي از تيمهاي ديگر صورت ميگيرد و از پرسپوليس، نه!
رضايي افزود: اينکه ساير باشگاهها حمايت شوند، مشکلي ندارد اما چرا باشگاهي مثل پرسپوليس با اين سابقه و هوادار هميشه بايد تنها باشد. هميشه همه حرف و حديثها درباه بازيکنان پرسپوليس و حتي استقلال است اما بازيکنان ساير تيمها بدون سر و صدا حق و حقوقشان را ميگيرند و کسي هم به آنها کاري ندارد. چرا ما هيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
هافبک - مهاجم پرسپوليس درباره نتيجه بازي با سايپا و نگراني بابت اين نتيجه تصريح کرد: بچهها براي بازي با سايپا يک مقدار خسته بودند. از طرفي کادر فني ترکيبهاي متفاوتي را استفاده کرد و با تمام اين اوصاف موقعيتهاي زيادي داشتيم که از دست رفت و بازي يک طرفه نبود.
رضايي درباره اينکه سال گذشته بعضي کارشناسان عدم گلزني را از مشکلات پرسپوليس ارزيابي ميکردند، خاطر نشان کرد: دليل ناکامي فصل قبل، مجموعهاي از مشکلات بود وگرنه در گلزني چندان هم ناموفق نبوديم. الان زمانهاي نيست که شما در هر بازي چند گل بزنيد. خيلي قهرمانيها با پيروزيهاي يک بر صفر رقم ميخورد، آن هم با گلهايي که در دقايق پاياني زده ميشود.
وي درباره اينکه چه ميزان زمان لازم است تا تيمي جا افتاده را شاهد باشيم، گفت: حضور علي دايي مزيت بزرگي براي تيم است چون او همه بازيکنان را ميشناسد و مثل سال قبل نياز نيست که اين شناخت ايجاد شود. البته طبيعي است که در همه تيمها هماهنگي با گذشت هر هفته بيشتر ميشود.
مليپوش پرسپوليس درباره شرايط خود در سيستم جديد ميگويد: وقتي با تک مهاجم بازي ميکنيم، بيشتر گوش چپ و راست هستم. بستگي دارد مربي چه تاکتيکي را در نظر ميگيرد و من مجري برنامههاي سرمربي هستم. به همين دليل شايد بعضي از بيرون قضاوت دقيقي نداشته باشند ولي براي من مهم اين است که خواستههاي کادر فني اجرا شود و اگر غير از اين بود مربيان به من توجه نميکردند.
-
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
|
پس از دست دادن قاسم حداديفر با توجه به درخواست دايي مسئولان باشگاه پرسپوليس به دنبال جذب يک هافبک سطح بالا هستند.
به گزارش فارس، از همين رو آنها با چند گزينه وارد مذاکره شدند اما به درب بسته خوردند. پرسپوليسيها در شرايطي که جواد نکونام اين روزها باز هم براي آبي پوش شدن دچار مشکلاتي شده است به دنبال برگزاري جلسهاي با نکونام هستند و بارها با اين بازيکن تماسهايي را گرفتهاند. البته نکونام با توجه به اينکه فصل قبل لباس استقلال را پوشيده تمايل خود را فعلا براي برگزاري اين جلسه نشان نداده است اما مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنان به دنبال اين بازيکن هستند.
اين در شرايطي است که گفته ميشود نکونام پيشنهاد جدي از تراکتورسازي تبريز دارد و در صورتي که امروز با آبيپوشان به توافق نرسد، در دو روز آينده با تراکتوريها پاي ميز مذاکره نهايي خواهد نشست. |
-
پاسخ : رضايي:چراماهيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
رويانيان: نکونام را ميخواهيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: جواد نکونام را ميخواهيم و او استقلالي نيست.
رويانيان در مورد وضعيت خلعتبري و اينکه آيا نکونام را ميخواهند، اظهار داشت: پيگير وضعيت خلعتبري هستيم و انشاءلله دولت نيز براي گرفتن رضايتنامه او بايد کمک کند. نکونام و همه را ميخواهيم، اين درست نيست که ميگويند نکونام استقلالي است. او يک سال در اين تيم حضور داشته و بازيکن ملي ايران است. او سالها در پاس بازي کرده و استقلالي نيست. فاميلهاي او استقلالي هستند و اين بازيکن را به آن سمت ميبرند.
مديرعامل پرسپوليس در مورد اينکه اگر رويانيان استقلالي نيست پس چرا بازوبند تيم ملي که آبيرنگ بود را بوسيد، گفت: نکونام نميدانست بازوبند آبي است و وقتي آن را بوسيد متوجه اين موضوع شد که ناچار آن کار را انجام داد.
-
جلسه رويانيان با بازيکنان و کادر فني.
جلسه رويانيان با بازيکنان و کادر فني پرسپوليس بعد از ظهر امروز برگزار شد.
تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز با تصميم کادر فني در ديداري تدارکاتي به مصاف اميدهايش ميرود، اما قبل از برگزاري اين ديدار مجيد پروين، حميد استيلي، نائيني، بهروز سلطاني از پيشکسوتان پرسپوليس که مديريت تيمهاي اميد را برعهده دارند در ورزشگاه درفشيفر حاضر شدند و با کادر فني و رويانيان به گفتوگو پرداختند.
به گزارش فارس، رويانيان نيز جلسهاي را پس از خوشآمد گويي به تيم اميد پرسپوليس با بازيکنان بزرگسال قرمزپوش و کادر فني برگزار کرد.
همچنين در تمرين امروز شهرام دانهکار اولين مربي لژيونر فوتبال ساحلي کشورمان که در حال حاضر سرمربي تيم ساحلي تايلند است، حضور داشت. او ميهمان ويژه علي دايي بود.
عليرضا حقيقي نيز که اين روزها تمرينات ويژهاي را زير نظر غلامپور دنبال ميکند يک ساعت زودتر از بازي دوستانه به ورزشگاه درفشيفر رفت و با غلامپور تمرينات ويژهاي را انجام داد.
-
پرسپوليس با شکست اميدهايش تلافي کرد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با نتيجه هشت بر دو اميدهايش را شکست داد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي از ساعت 18:30 امروز در سه وقت 30 دقيقه به مصاف اميدهايش رفت و در پايان موفق شد با نتيجه هشت بر دو اميدهاي خود را شکست داد تا دو باخت گذشته در مقابل فولاد و سايپا را جبران کند.
به گزارش فارس، گفتني است در حاشيه اين ديدار که محمد رويانيان نيز حضور داشت برق ورزشگاه درفشيفر قطع و پس از دقايقي وصل شد. همچنين محمدي دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس نيز در درون دروازه تيم اميدها ايستاد.
گفتني است عليرضا حقيقي نيز براي اولين بار در درون دروازه پرسپوليسيها به ميدان رفت و يک ضربه پنالتي را مهار کرد.
محمد رويانيان پس از بازي امروز به بيمارستان و عيادت مظلومي رفت.
-
برنامه نشست خبري مربيان در هفته اول.
سازمان ليگ برنامه نشست خبري پيش از مسابقه سرمربيان تيمهاي ليگ برتري در تهران را در هفته اول ليگ برتر اعلام کرد.
به گزارش سايت سازمان ليگ، برنامه نشست خبري سرمربيان تيم ها در هفته اول ليگ برتر به شرح زير است؛
سه شنبه اول مرداد
ساعت 15 نشست خبري سرمربيان دو تيم تراکتورسازي و پرسپوليس
ساعت 15 نشست خبري مجيدي جلالي
ساعت 15:30 نشست خبري علي دايي
چهارشنبه دوم مرداد ماه
ساعت 13 نشست خبري سرمربيان دو تيم راه آهن و مس کرمان
ساعت 13 نشست خبري مجتبي تقوي سرمربي مس
ساعت 13:30 نشست خبري منصور ابراهيم زاده سرمربي نفت تهران
تمامي نشست ها در سالن روابط عمومي سازمان ليگ برگزار مي شود.
مسابقات هفته اول ليگ برتر سيزدهم روز چهارشنبه و پنجشنبه اين هفته برگزار مي شود.
-
پنجعلي: کاپيتان را دايي مشخص ميکند.
مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از صميم قلب به مسئولان فدراسيون فوتبال تبريک ميگويم حالا با اين برنامه مشخص شد چرا بهترين فدراسيون آسيا شديم؟
|
محمد پنجعلي در خصوص شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه با تمرينات خوب و منسجمي که زيرنظر دايي آغاز شده شرايط ما براي بازي چهارشنبه بسيار خوب و آماده است. بايد با تيمي بازي کنيم که همه قرمز پوشيدهاند و از خانواده خودمان هستند.
به گزارش فارس ، وي افزود: قطعا حضور کريمي و انصاريفرد در تيم حريف بازي را جذابتر ميکند اما من مطمئنم هواداران پرسپوليس ميآيند و پشت سر تيم تا دقيقه 90 در اولين بازي خواهند بود.
پنجعلي در خصوص شايعه ناراحتي برخي از بازيکنان براي کاپيتاني گفت: من اول بايد اين را بگويم که واقعا حضور عليرضا حقيقي در پرسپوليس با چيزي که من ميبينم به اين تيم کمک ميکند. عليرضا تجارب اروپايي پيدا کرده و بدنش نيز بسيار چابک و سرحال شده. او ميتواند به پرسپوليس کمک کند. در چند روز گذشته نيز او نشان داده که آمده تا به پرسپوليس کمک کند.
وي افزود: در خصوص کاپيتاني پرسپوليس من هيچ حرف و عکسالعملي از بازيکنان نديده و نشنيدهام که بخواهم بگويم فلان کس کاپيتان شود يا نباشد. کاپيتان را دايي مشخص ميکند و مطمئن باشيد فردي است که بتواند به پرسپوليس کمک کند و کادر فني او را قبول داشته باشد. مطمئن باشيد با وجود دايي و باقري اين حرف هاي حاشيهاي و مسائلي که از خودشان مينويسند ارزشي ندارد.
پنجعلي با انتقاد از برنامه شب گذشته نيز گفت: خوشبختانه اوج مديريت در فوتبالمان را شب گذشته در ورزشگاه آزادي مجددا ديديم. از صميم قلب تبريک ميگويم و مشخص شد چرا ما بهترين آسيا هستيم و اين لقب حق ما است.
وي افزود: برنامه شب گذشته در اوج خود برگزار شد و فقط بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد. شان و شئون پيشکسوت، موسفيد، همه را از بين بردند و خودتان ديديد که اين برنامه در سطح دهاتهاي ما هم نبود و کمي بالاتر از محلات برگزار شد.
پنجعلي ادامه داد: خدا پدر و مادر بزرگترها را بيامرزد که شب گذشته به اين مراسم نرفتند. ما شب گذشته اسطوره هايي را داشتيم که با يک ندانمکاري و بدون برنامهريزي آنها را از بين برديم. عيبي ندارد اين برنامه باز هم جاي شکرش باقي است که کمي بالاتر از محلات بود.
وي يادآور شد: اينگونه مراسم را در کشورهاي اروپايي و همين آسيايي در کنار خود ما ببينيد واقعا متاسفم. فقط ياد گرفتهايم در شب يا روز چند ترقه و يا آتش بازي کنيم و با همين موضوعات ميخواهيم مراسم تجليل و نمادين زيبا برگزار کنيم. باور کنيد حق داشتند که بزرگان فوتبال نيامدند. من نميدانم مردم چه احساسي داشتند ولي باز هم ميگويم بايد تبريک گفت که ما بهترين فدراسيون آسيا شديم. اين هم عوارضش بود.
پنجعلي در پايان يادآور شد: ما شب گذشته بازيکناني را در زمين ديديم که فوتبال ايران مديون آنها بود اما متاسفانه برنامهاي را ديديم که بايد براي فوتبال ايران تاسف خورد. اي کاش اين برنامه برگزار نميشد. |
-
صادقيان: براي بازي با تراکتور استرس ندارم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جو پرسپوليس صميمانه است.
پيام صادقيان درباره شرايط پرسپوليس اظهارداشت: وضعيت تيم ما خوب است. بازيهاي دوستانه خوبي برگزار کرده ايم و فشار تمرينات هم کم شده تا براي شروع ليگ آماده شويم.
به گزارش اوج ، وي درباره ديدار پرسپوليس و تراکتور ادامه داد: بازي سختي است. ديدارهاي پرسپوليس و تراکتور هميشه حساس و جالب بوده و قطعا اين بازي هم ديدني از آب در مي آيد. اميدوارم هر دو تيم خوب بازي کنند و تماشاگراني که براي تماشاي اين بازي به استاديوم مي آيند راضي برگردند.
صادقيان درخصوص تقابل با همشهريانش گفت: 3 سال است که مقابل همشهريانم بازي مي کنم. تراکتور تيم خوبي است و من هم همشهريانم را دوست دارم اما الان به پرسپوليس متعهدم و بايد بهترين بازيهايم را براي اين تيم به نمايش بگذارم.
وي افزود: خوشبختانه جو پرسپوليس خيلي صميمانه است. من از حضور در اين تيم راضي هستم و الان هم شرايط خوبي دارم. کاملا آماده هستم و به خوبي در پرسپوليس جا افتاده ام.
صادقيان درباره اينکه آيا براي بازي مقابل 100 هزار تماشاگر استرس دارد؟ گفت: اصلا استرس ندارم. از نظر روحي و رواني کاملا آماده بازي با تراکتور هستم.
مهاجم پرسپوليس درخصوص اينکه باشگاه ذوب آهن از پرسپوليس حق رشد خواسته، خاطرنشان کرد: اصلا در جريان اين موضوع نيستم. نمي دانم منظور مسئولان ذوب آهن از حق رشد چيست.
-
رويانيان: خيلي ضرر کرديم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: حقمان بود که يک تيم کامل و بدون نقص ببنديم ولي شوکي که به پرسپوليس وارد کردند خيلي به تيم ضرر رساند.
محمد رويانيان اظهار کرد: ما در سايه تفکر عليدايي تيم مناسبي داريم، همچنين قرار بود چند بازيکن ديگر نيز به تيم اضافه شوند ولي در آستانه بستن قرارداد با اين بازيکنان، موضوع رفتنم از باشگاه پرسپوليس مطرح شد و طبيعي است که آنها وقتي وضعيت را نامشخص ببينند، عقب بکشند. با اين حال تا هفته روز گذشته مشخص نبود که در تيم ماندني هستم يا خير و اين موضوع خيلي به نقل و انتقالات تيم ضربه زد.
به گزارش ايسنا، وي عنوان کرد: با تمام اتفاقاتي که افتاد، به نظرم در مجموع تيم کاملي داريم که ميانگين سنش حدود 5 سال پايين آمده و اگر بتوانيم فقط يک مهره ديگر که من و علي دايي به آن فکر ميکنيم، به تيم اضافه شود، قطعا تکميلتر نيز خواهيم شد.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين بازيکن محمدرضا خلعتبري خواهد بود، گفت: خلعتبري در حال حاضر با عجمان امارات قرارداد دارد و قراردادش هم قبل از اين اقدام سخيف اماراتيها بسته شده که قطعا او هيچ وقت ما را به آنها نميفروشد زيرا يک بازيکن با غيرت و داراي تعصب است ولي قرارداد قانوني دارد و بايد براي فسخش هزينه کنيم، حتي ممکن است رضايت ندهند. به هر حال نبايد او را تحت فشار بگذاريم ولي پيگيريهايمان را براي جذب او انجام ميدهيم تا ببينيم قسمت چه ميشود.
رويانيان با اشاره به وضعيت تيمش خاطر نشان کرد: بازيکنان ارزشمندي در خطوط مختلف دفاع، حمله، وهافبک جذب کرديم مثلا سيد صالحي در پست فورواد به تيم اضافه شد که در آسيا آقاي گل است و به نظر من يک گلزن تمام عيار است و سال گذشته دومين گلزن برتر ليگ هم بوده و يا جواناني مثل يونس شاکري، عباسزاده و هادي نوروزي که ميخواهند خودشان را نشان دهند و با غيرت نيز هستند در تيم حضور دارند.
وي ادامه داد: در خط هافبک 11 بازيکن جذب کرديم يعني در مقايسه با سال گذشته که 5-6 هافبک داشتيم، شرايط بسيار بهتر است. در گذشته که اين بازيکنان با هم هماهنگ نبودند، رضا حقيقي را در نيم فصل دوم به مجموعه تيم اضافه کرديم که کلي تغيير به وجود آورد، خوشبختانه امسال بازيکنان خوبي مانند کفشگري، دهنوي و مارکو را در اين پست به خدمت گرفتيم و جا دارد تاکيد کنم که سن تيم فوتبال پرسپوليس از 30 سال به 25 سال کاهش پيدا کرده است به همين دليل کارمان را با علي دايي، سرمربي تيم براساس جوانگرايي شروع کرديم و خوبي اين مربي هم اين است که قدرت ريسک دارد و به جوانها اعتماد ميکند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران با اشاره به رفت و آمد افراد مختلف به هيات مديره مدعي شد: در اين مدت هر روز يک نفر را ميآوردند، يکي هنوز نيازمده مصاحبه ميکرد و بيانيه ميداد و ديگري هم سريعا خداحافظي ميکرد، بالاخره ما متوجه نشديم چه کساني را به هيات مديره آوردند و چه کساني رفتند، البته بايد از محمدعباسي، وزير ورزش و جوانان به خاطر متانت و تدبيرش و همچنين از سجادي معاونش به خاطر اينکه دوست داشت يک کار خوب در باشگاه پرسپوليس انجام شود، تشکر کنم ولي اين موضوعات از خياباني آب ميخورد که يک کاخ در آنجا وجود دارد!
وي در پاسخ به اين سوال که آيا کامبوزيا رييس فدراسيون شطرنج که مدت عضويتش در هيات مديره باشگاه دوامي نداشت قصد بيرون کردن شما را داشت يا خير، تصريح کرد: به او احترام ميگذارم و متاثرم از اينکه اينطور به باشگاه پرسپوليس وارد شد. به نظرم ناپختگي کرد که در نبود من مصاحبه کرد، متاسفانه مردم ايران هيچ خوششان نميآيد که يک مديري با روي کار آمدن بخواهد پشت نفر قبلي حرف بزند. هر کسي بايد کار خودش را انجام دهد. فکر ميکنم از اين جهت هواداران موضع گرفتند و از طرف ديگر کامبوزيا آدم با شخصيتي است که در ورزش زحمت کشيده و من او را مقصر نميدانم.
وي ادامه داد: به دکتر عباسي، وزير ورزش و جوانان اصرار کردم و کتبا به او نامهاي نوشتم که حتما بايد علي پروين به عنوان نماينده پيشکسوتان در هيات مديره باشد که درخواستي کتبي من در وزارت ورزش نيز موجود است.
رويانيان در مورد شکايت از بازيکناني که با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيدند ولي به تيمهاي ديگر رفتند، عنوان کرد: سه روز پيش با مدير عامل باشگاه سپاهان در حضور حسنزاده رييس کميته انضباطي طي 2-3 ساعت جلسه صحبت کرديم که خوشبختانه شکايتها حل شد و مقرر شد قاسم دهنوي به کارش با قدرت در پرسپوليس ادامه دهد و فقط بحث برخورد کميته انضباطي مطرح است که قطعا آنها صاحب اختيارند و در خصوص موضوع شجاع خليلزاده هم رضايت داديم و او ميتواند مشکلاتش را با باشگاه مس کرمان حل کند و به توافق برسد.
وي درباره هدف امسال تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ برتر هم بيان کرد: ما بايد با قدرت به سمت قهرماني پيش برويم و ببينيم در آينده چه رقم خواهد خورد.
-
علي دايي قراردادش را با پرسپوليس ثبت کرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس قراردادش را با سرخپوشان در هيئت فوتبال ثبت کرد.
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را با سرخپوشان ثبت کرد.
به گزارش فارس، پيش از اين به علت بدهيهاي باشگاهها قرارداد بازيکنان و مربيان 8 باشگاه ثبت نميشد اما پس از جلسه روز گذشته اين موضوع برطرف شد و قرارداد بازيکنان و مربيان به صورت قانوني ثبت خواهد شد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس هایی از بازی پرسپولیس برابر امید هایش
-
بنگر: ميخواهيم با بُرد شروع کنيم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نتيجه بازي مقابل فولاد و سايپا نگرانکننده نيست چون در اوج بدنسازي به ديدار اين دو حريف رفتيم.
محسن بنگر ابتدا در خصوص بازي مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: بدون شک هميشه بازي اول حساس، سخت و پرهيجان است و ما هم با آمادگي کامل به اين بازي فکر ميکنيم.
به گزارش فارس ، وي افزود: هواداران بيايند و چون ما دوست داريم ورزشگاه آزادي رنگ قرمز پرسپوليس را بر خود ببيند. اگر هواداران حامي ما باشند، قطعاً با تيمي که داريم راحتتر ميتوانيم به هدفمان برسيم.
بنگر تاکيد کرد: ما يک بازي دوستانه مقابل تراکتورسازي انجام دادهايم. آنها تيم بسيار خوب و منسجمي هستند. بازيکنان با تجربه و حرفهاي دارند که بسيار خوب ميتوانند حتي در خانه حريف خطرناک باشند اما ما هم پرسپوليس هستيم.
مدافع پرسپوليس در پاسخ به سؤالي که آيا شناخت آنها از پرسپوليس خطرناک نيست، گفت: بالاخره بازيکنان پرسپوليس را همه ميشناسند، همانطور که آنها ما را ميشناسند. ما هم از آنها شناخت کافي داريم و درجريان همه مسائل هستيم اما اينها بهانهاي نميشود که حريف را دست کم بگيريم. ما همه بايد با هم کمک کنيم تا قدم اول را محکم برداريم. مطمئن باشيد هرگز گول بازي دوستانه قبلي را هم نميخوريم.
بنگر درباره حضور بازيکنان جوان در پرسپوليس نيز تأکيد کرد: جوانان خيلي خوبي داريم که مطمئن باشيد با تجاربي که به دست ميآورند به زودي کارهاي بزرگي براي پرسپوليس مخصوصاً در سالهاي آينده انجام ميدهند. آنها بسيار جوياي نام و با انگيزه هستند که انشالله بتوانند براي پرسپوليس مؤثر باشند تا راه چند ساله را چند روزه بروند.
مدافع قرمزپوشان درباره دو باخت گذشته مقابل فولاد و سايپا در ديدارهاي دوستانه نيز خاطرنشان کرد: ما بازيهاي دوستانه را فقط به چشم مرور کارهاي تاکتيکي و شناخت از يکديگر برگزار کرديم. به نظر من هيچ خطري اين دو باخت براي پرسپوليس نداشت چون در اوج بدنسازي و فشارهاي زياد مقابل فولاد و سايپا بازي کرديم. ما صبح روز بازي با سايپا بدنسازي کرديم و بعد ازظهر به ميدان رفتيم. هيچ نگراني وجود ندارد انشالله هميشه باختها در بازي دوستانه باشد. ما در اولين بازيمان در ليگ سيزدهم ميخواهيم در آن بازي هرگز امتياز از دست ندهيم که انشالله اين اتفاق مقابل يکي از بهترين تيمهاي ليگ برتر و حريف ما در صدر جدول خواهد افتاد.
وي در پايان درباره مصدوميتش نيز تأکيد کرد: مصدوميتم به طور کامل برطرف نشده اما خدا را شکر خيلي خوب هستم و انشالله براي بازي چهارشنبه شب مشکلي ندارم. هدف ما اين است که روز چهارشنبه دروازه پرسپوليس بسته باشد و اين موضوع با توجه به بازيکنان حريف خيلي سخت است اما ما نگران نيستيم چون مدافعهايي پرسپوليس دارد که آنقدر با هم هماهنگ هستند که بازي کردن مقابل آنها بسيار سخت است.
-
صادقيان: تابع کادرفني هستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اولين مسابقهمان در ليگ سيزدهم برابر تراکتورسازي، بايد از زمين و هوا به دروازه آنها حمله کنيم.
پيام صادقيان در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: با وجود آنکه کمي ديرتر از سايرين به پرسپوليس اضافه شدم اما خوشبختانه خودم را با تمرينات ويژه و هماهنگي لازم با کادر فني به ساير نفرات رساندم و الا هم تا حدود زيادي با تيم هماهنگ هستم.
به گزارش فارس ، وي افزود: پرسپوليس امسال تيم جوان و پرمهرهاي دارد و فقط نياز به زمان دارد تا خودش را ثابت کند. ما در اولين بازي به تراکتورسازي پرقدرت و يکي از مدعيان ليگ برتر برخورد کرديم اما معتقدم که در خانه بايد از زمين و هوا به اين تيم حمله کنيم تا بتوانيم دروازه آنها را با خطر مواجه کنيم. تراکتور تيمي بسيار خوب و منسجم دارد اما ما هم بايد از بازي اول دست پر بيرون بياييم.
وي در پاسخ به سؤالي که برگزاري هفت هفته بازي پرسپوليس در تهران به نفع شما است،گفت: من معتقد به اين حرف نيستم. در بازي برگشت بايد هفت هفته ميهمان باشيم. همه بايد با همه بازي کنند. براي ما فرقي ندارد اما سه امتياز بازي اول لذت ديگري دارد که ما براي به دست آوردن آن 90 دقيقه حساس را پيش رو داريم.
وي افزود: درست است تراکتورسازي بازيکنان خوبي دارد اما پرسپوليس هم با علي دايي و با برنامه بازيکن گرفته و بدون توجه به بازيهاي دوستانه که فقط براي ما يک تست بود براي ليگ برتر آماده ميشويم. ما به دنبال قهرماني هستيم و براي رسيدن به اين هدف بايد هزينه کنيم.
مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به سؤال ديگري که آيا بازيکن فيکس دايي هستي يا خير، تأکيد کرد: هميشه دايي به من لطف داشته اما من هم هميشه تمرينات را مثل بازيها جدي گرفتم و تابع کادر فني هستم. بالاخره همه دوست دارند بازي کنند که اميدوارم براي من در ديدار برابر تراکتورسازي اين اتفاق بيافتد. شناخت خوبي از مدافعان تراکتور دارم و انشالله با حمايت هوادارانمان که اينقدر به ورزشگاه آزادي ميآيند تا جايي براي هواداران حريف نباشد به هدفمان ميرسيم.
-
پولادي: آخر هفته جراحي ميکنم.
بازيکن مليپوش تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم بعد از عمل جراحيام به سرعت به ميادين برگردم.
مهرداد پولادي پس از معاينه شب گذشته توسط پزشک جراح در گفتوگو با سايت باشگاه پرسپوليس گفت: براساس اعلام پزشکان متخصص تا آخر هفته جراحي خواهم کرد و اميدوارم پس از آن به سرعت بهبود يافته و به ميادين برگردم.
به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: در اين مدت مشکلات بسياري را تحمل کردم و خيلي براي من سخت گذشت. نميدانم به علت تزريق اشتباه، کم دقتي خودم يا چه چيز ديگر بود که مداوا اينقدر طولاني شد اما عفونتي که در پايم ايجاد شد، مشکلات زيادي را بوجود آورد ولي حالا اميدوارم به زودي اين روزها را پشت بگذارم.
مدافع - هافبک پرسپوليس ادامه داد: من قرار بود پنجشنبه گذشته جراحي کنم اما به تشخيص دکتر منافي اين عمل به آخر اين هفته موکول شد تا در آزمايشات مشخص شود عفونتي در پايم وجود دارد و يا نه.
پولادي درباره اينکه پس از جراحي چه زماني به ميادين باز ميگردد تصريح کرد: چيزي قابل پيش بيني نيست. بستگي به جراحي دارد و پس از آن پزشکان اعلام ميکنند که چند روز بايد استراحت کامل داشته باشم و دوران نقاهت چقدر طول ميکشد و از چه زماني ميتوانم تمرينات را شروع کنم.
وي در پايان گفت: از آنهايي که در اين مدت مرا فراموش نکردند و به فکر من بودند، از حمايت باشگاه و بويژه از دکتر حقيقت که پيگير کارهايم شدند، تشکر ميکنم.
-
سيدصالحي: فقط به جلب رضايت دايي فکر ميکنم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:بايد با همه تيمها بازي کنيم و اميدوارم استارت خوبي بزنيم، قسمت شده که مقابل تراکتورسازي بازي کنيم شايد اين يک فينال زودرس براي ما باشد.
سيدمهدي سيدصالحي اظهار داشت: خوشبختانه پس از برگزاري يک دوره تمرينات پرفشار و بازيهاي دوستانه خوب در شرايط مطلوبي براي برگزاري اولين بازي قرار داريم خدا را شکر همه صحيح و سالم هستند و اين موضوع مهمتر از همه چيز است.
به گزارش فارس ، وي افزود: ما به دنبال اين هستيم که در اولين گام يک بازي قابل قبول را به نمايش بگذاريم انشاءالله با کمک خدا بتوانيم دست پر از زمين خانگي بيرون بياييم اما کار ساده نيست.
اين مهاجم در مورد شناختش از تراکتورسازي گفت: آنها تيم خوبي هستند و من يک سال خوب را در اين تيم پشت سر گذاشتم آنها در حال حاضر مجيد جلالي را دارند تفکراتش بسيار حرفهاي و بزرگ است از طرفي ديگر مسئولان باشگاه نيز بسيار پرتلاش هستند در کل امسال تراکتورسازي با جذب نفرات جديد بسيار خوب بسته شده و به نظرم يکي از مدعيان ميتواند باشد.
وي افزود: ما هم در خانه بازي ميکنيم و قطعاً هوادارانمان به ورزشگاه ميآيند و چه بخواهيم و چه نخواهيم مجبوريم تا به سه امتياز فکر کنيم. البته بايد مقابل تراکتوريها بسيار منطقي و با فکر کار و عجله نکنيم.
اين بازيکن يادآور شد: خدا کمک ميکند و ما چهارشنبه با دست پر زمين را ترک ميکنيم تا راحتتر به بازيهاي بعدي فکر کنيم اما باز هم ميگويم تراکتورسازي را نبايد دست کم بگيريم.
مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به اين سؤال که برايت سخت است در اولين گام مقابل تراکتورسازي به ميدان بروي گفت: هيچ فرقي ندارد. من دهها بار گفتم فوتبال همين است همه تيمها در ليگ برتر قابل احترام هستند نبايد به دنبال امروز و فردا باشيم و بايد با همه تيمها بازي کنيم انشاءالله استارت خوبي بزنيم و حالا قسمت شده که مقابل تراکتورسازي بازي کنيم شايد اين يک فينال زودرس براي ما باشد.
سيدصالحي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اين که آيا قبول دارد با نيامدن انصاريفرد وظيفه او سنگينتر شده گفت: عزت و ذلت دست خداست، عجله نکنيد من هر جا رفتم با کمک خدا و تلاشم به هدفم رسيدم. الان هم همين است بدون ادعا به فوتبال آمدم يک بار گفتهام و باز هم ميگويم عددي نيستم اما براي تيمي که در آن بازي کنم تمام وجودم را ميدهم خدا را شکر او هميشه به من لطف داشته انشاءالله به حق آبروي فاطمه زهرا (س) خداي اين آبرو را از من نگيرد تا بتوانم آن را حفظ کنم بالاخره من امسال به تيمي آمدم که هواداران زيادي دارد و از طرف ديگر دايي به من اطمينان کرده الان به هيچ چيزي به جز جلب رضايت دايي فکر نميکنم خيلي دوست دارم گل بزنم اما بايد ببينم قسمتم چيست.
-
پرسپولیس – تراکتورسازی؛ رویارویی کریمی و پرسپولیس و رونمایی از آبیهای خوزستان.
لیگ سیزدهم با دیدار مهیج و پرتماشاگر پرسپولیس و تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی آغاز میشود. یک افتتاحیه جذاب برای لیگ سیزدهم؛ در دیگر دیدار هم استقلال خوزستان به مصاف ذوب آهن میرود. نگاهی به این دو دیدار میاندازیم؛
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، لیگ برتر سیزدهم چهارشنبه شب با دو دیدار آغاز میشود. لیگی که مهمترین ویژگیاش ۱۶ تیمی شدن و کاهش دو تیم نسبت به فصل قبل است.
پرسپولیس – تراکتورسازی تبریز؛ نبرد قرمزها در سایه رویارویی دایی و کریمی
برخورد دو قطب قرمز فوتبال ایران به اندازه کافی جذاب و دیدنی هست به خصوص اینکه رویارویی پرسپولیس و تراکتورسازی افتتاحیه لیگ هم باشد. آن هم در حالی که علی دایی بعد از مدتها به پرسپولیس آمده و دوباره هدایت سرخپوشان تهرانی را بر عهده گرفته است.
رویارویی کریم انصاریفرد و علی کریمی با پرسپولیس میتواند این بازی را تحت تاثیر قرار بدهد. اینکه این دو بازیکن سابق پرسپولیس قبل از شروع بازی به سمت دایی میروند یا نه سوژه جالبی برای برخی هواداران پرسپولیس و تراکتورسازی شده است.
از نظر فنی زیاد نمیتوان در مورد اولین بازی لیگ صحبت کرد. هر دو تیم با سرمربیان جدید قدم به لیگ سیزدهم میگذارند و تغییرات زیادی هم در ترکیب بازیکنانشان ایجاد شده است.
مجید جلالی که یک تیم قدرتمند و پرطرفدار را در اختیار دارد برای موفقیت با تراکتورسازی هیچ چیز کم ندارد. فرهاد پورغلامی هم که فصل گذشته سرمربی ملوان بود اکنون دستیار جلالی است اما روی نیمکت پرسپولیس به غیر از علی دایی سایر مربیان پرسپولیس تجربه زیادی در مربیگری لیگ برتر ندارند. محمد دایی، رضا فروزانی و جواد منافی که دستیاران اول و دوم و سوم دایی هستند به اندازه جلالی و دستیارش تجربه حضور در لیگ برتر را ندارند.
در زمین هم پرسپولیس یک تیم جوان شده است که بازیکنان با تجربه و بزرگی مثل علی کریمی، کریم انصاریفرد، محمد قاضی و … را از دست داده در حالی که تراکتورسازی بازیکنان با تجربه و جوانی دارد.
باید دید که علی دایی لیگ سیزدهم را با پیروزی شروع میکند و هواداران پرسپولیس را شاد میکند یا اینکه این تراکتورسازی است که در اولین بازی به یک برد شیرین خارج از خانه میرسد. شاید هم احتیاط بیش از اندازه دو تیم باعث شود اولین دیدار لیگ با نتیجه مساوی تمام شود.
روی سکوها نیز تراکتورسازی به اندازه پرسپولیس قدرت دارد و هواداران پرشور و پرشمار تبریزی در ورزشگاه آزادی نیز تراکتورسازی را تنها نخواهند گذاشت. بنابراین در انتظار یک افتتاحیه ۱۰۰ هزار نفری هستیم. افتتاحیهای که میتواند بار دیگر عظمت فوتبال ایران و لیگ برتر خلیج فارس را به رخ کشورهای کوچک و حاشیهنشین خلیج فارس بکشاند. امیدواریم در این بازی حاشیههای منفی بر متن آن غلبه نکند و شاهد یک بازی تماشاگر پسند، فنی و جذاب باشیم.
استقلال خوزستان – ذوب آهن؛ رونمایی از آبیهای خوزستان
در دومین دیدار چهارشنبه شب از استقلال خوزستان رونمایی میشود تیمی که عبدالله ویسی هدایت آن را بر عهده دارد. سرمربی سابق پیکان که یک فصل ناکام را پشت سر گذاشت اکنون با یکی از تیمهای استان خودش به لیگ برتر بازگشته است و حریفش هم تیم ذوب آهن اصفهان است که در پلیآف لیگ برتر مجوز بقا در لیگ را دریافت کرد. آن هم با محمود یاوری و اکنون لوکا بوناچیچ سرمربی آن است. این مسابقه نیز برای استقلالیهای خوزستان و طرفداران ذوب آهن اصفهان هیجانانگیز است اما بعید است به اندازه بازی پرسپولیس و تراکتورسازی مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش فارس شش دیدار دیگر هفته اول لیگ پنجشنبه شب برگزار میشود.
برنامه هفته اول لیگ برتر به شرح زیر است:
چهارشنبه دوم مرداد
* استقلال صنعتی خوزستان – ذوب آهن ، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه تختی اهواز
* پرسپولیس – تراکتورسازی ، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه آزادی
پنجشنبه سوم مرداد
* داماش – سایپا، ساعت ۲۲ ورزشگاه شهید عضدی رشت
* فجر شهید سپاسی - نفت تهران، ساعت ۲۲ ورزشگاه حافظیه شیراز
* راهآهن – مس کرمان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه تختی تهران
* صبا – ملوان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* سپاهان – فولاد خوزستان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
* گسترش فولاد- استقلال، ساعت ۲۲، ورزشگاه یادگار امام تبریز
-
به مدت نيمفصل
عليرضا حقيقي قرارداد خود را ثبت کرد
عليرضا حقيقي بعد از ظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت نيمفصل با پرسپوليسيها ثبت کرد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
پس از موافقت مسئولان روبينکازان روسيه عليرضا حقيقي به مدت نيمفصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست از همين رو اين بازيکن بعد از ظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به صورت رسمي با پرسپوليسيها ثبت کرد.
به نقل از فارس، گفتني است حقيقي در بازي مقابل تراکتورسازي به دليل نداشتن ITC نميتواند پرسپوليسيها را همراهي کند. |
-
پاسخ : پرسپولیس – تراکتورسازی؛ رویارویی کریمی و پرسپولیس و رونمایی از آبیهای خوزستان.
کاظميان:هواداران پرسپوليس به گردنم حق دارند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به سمت هواداران ميروم، آنها به گردنم حق دارند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
جواد کاظميان در مورد اينکه آيا قبل از بازي به سمت نيمکت پرسپوليس ميرود، گفت: به سمت علي دايي ميروم و براي او گل ميبرم، مشکلي نداريم.
به گزارش فارس، وي افزود: به سمت هواداران پرسپوليس ميروم آنها براي من سنگ تمام گذاشتند و به گردن من حق دارند.
|
-
پيرواني:اميدوارمپرسپوليس با دايي قهرمانشود
کارشناس فوتبال گفت: به عنوان کسي که رنگ قرمز را دوست دارد تصميم گرفتم ديدار پرسپوليس و تراکتورسازي را از نزديک تماشا کنم.
|
|
افشين پيرواني در خصوص حضورش براي تماشاي ديدار پرسپوليس و تراکتورسازي اظهار داشت:به عنوان کسي که رنگ قرمز را دوست دارد در ورزشگاه آزادي حاضر شدم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: من تراکتورسازي را دوست دارم اما اميدوارم پرسپوليس در اين بازي به برتري برسد. پرسپوليس در نيمه اول بهتر بازي کرد اما سخت است که بخواهد اين بازي را ببرد.
پيرواني تصريح کرد: بازي اول است و هميشه سختي خاص خود را دارد. ابتداي فصل است و بازيکنان براي هماهنگي با يکديگر تلاش ميکنند، اميدوارم دايي بتواند با پرسپوليس به قهرماني دست پيدا کند.
وي در مورد فرهنگسازي در ورزشگاهها عنوان کرد: اين موضوع نياز به زمان دارد و کار يک روز و دو روز نيست بايد بستر سازي صورت گيرد تا هواداران ما نسبت به اين موضوع آگاه شوند. |
-
پاسخ : پرسپولیس – تراکتورسازی؛ رویارویی کریمی و پرسپولیس و رونمایی از آبیهای خوزستان.
هفته اول ليگ برتر فوتبال
پرسپوليس تراکتور را از پيش رو برداشت
تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدارش در ليگ برتر برابر تراکتورسازي به پيروزي رسيد.
|
|
ديدار دو تيم پرسپوليس و تراکتورسازي از ساعت 22:15 در ورزشگاه آزادي برگزار شد. که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
سيد مهدي سيدصالحي در دقيقه 80 در موقعيت تک به تک با يک ضربه فني گل اول پرسپوليس را به ثمر رساند.
رضا حقيقي در دقيقه 20 يک ضربه پنالتي را از دست داد. ضربه او را حامد لک دروازهبان تيم تراکتورسازي مهار کرد و توپ برگشتي را هم رضا حقيقي با ضربه سر به تيرک افقي زد و توپ به اوت رفت. اين اولين پنالتي ليگ سيزدهم بود که گل نشد.
در دقيقه 30 ضربه سر محمد نوري را لک با کمک تير دروازه به کرنر فرستاد و دومين فرصت مسلم گلزني پرسپوليس از دست رفت.
محسن قهرماني داور مسابقه به محمد ابراهيمي از تراکتورسازي و رضا حقيقي از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
مرتضي اسدي کاپيتان تراکتورسازي در دقيقه 49 با دريافت کارت قرمز از ميدان اخراج شد. اسدي اولين اخراجي ليگ برتر سيزدهم است.
در ديگر ديدار امشب که از ساعت 22:00 آغاز شده استقلال خوزستان به مصاف ذوب آهن اصفهان رفته است که بازي با نتيجه دو بر صفر به سود استقلال خوزستان به پايان رسيد.
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيد جلال حسيني، حسين ماهيني، محسن بنگر، ميثم حسيني، رضا حقيقي(از دقيقه 73 مهرداد کفشگري)، سيد مهدي سيدصالحي، غلامرضا رضايي( از دقيقه 66 پيام صادقيان)، قاسم دهنوي، محمد نوري و هادي نوروزي( از دقيقه 86 حميد علي عسگر)
سرمربي: علي دايي
ترکيب تراکتوسازي تبريز:
حامد لک، حبيب گرداني، محمد نصرتي، مرتضي اسدي، محمد ايرانپوريان، مهدي کياني، مهدي کريميان، علي کريمي( از دقيقه 82 ميثم بائو)، جواد کاظميان( از دقيقه 53 فرشيد طالبي)، محمد ابراهيمي و سعيد دقيقي( از دقيقه 63 محسن بيعخواه)
سرمربي: مجيد جلالي |
-
پنجعلي: پرسپوليس با دايي بهتر هم ميشود
مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس روز خوبي داشت و تيم با علي دايي بهتر هم ميشود.
|
|
محمد پنجعلي در مورد پيروزي پرسپوليس در هفته اول ليگ برتر گفت: اين 50 درصد از توان بازيکنان ما بود. در مسابقه اول طبيعي است نفرات کمي استرس داشته باشند اما مطمئن باشيد تيم ما با علي دايي بهتر ميشود و براي قهرماني ميجنگيم.
به گزارش فارس، وي افزود: بازي اول بسيار حساس است بازيکنان را توجيه کرده بوديم و خدا را شکر گام اول را محکم برداشتيم.
* افشين پيرواني، کاپيتان سابق پرسپوليس نيز در مورد پيروزي پرسپوليس گفت: پرسپوليس خيلي بهتر از تراکتورسازي عمل کرد و روز خوبي داشت. البته هر چه جلو برويم بازيها سختتر ميشود و تيم ميتواند روند رو به جلويي داشته باشد.
وي افزود: شروع ليگ نتيجه خوبي بود. تيم نسبت به سال قبل تغيير کرده و بازيکنان بسيار جوان شدند. براي نتيجه گرفتن پرسپوليس نياز به زمان و بازي کردن دارد. |
-
نصرتي:
مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي نداشتيم
مدافع تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: مرتضي اسدي خطا نکرد چه برسد به اينکه داور او را اخراج کند.
|
|
محمد نصرتي پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: بازي خوبي بود اما ما عملکرد مناسبي نداشتيم. هرچند بازي اول بود و نميتوانستيم چندان آماده باشيم، اما قضاوتهاي داور مناسب نبود.
به گزارش فارس،وي افزود: در صحنه اخراج اسدي داور نبايد خطا ميگرفت چه برسد به اخراج.
نصرتي در مورد شکستگي سرش، گفت: مشکل خاصي وجود ندارد. |
-
|
قاسم دهنوي پس از پيروزي يک بر صفر برابر تراکتورسازي در جمع خبرنگاران در مورد اينکه چرا بعد از حضور در سپاهان به پرسپوليس آمد، گفت: من قبل از آنکه با پرسپوليس قرارداد امضا کنم با سپاهان تمرين کردم که اين کارم اشتباه بود و براي چندمين بار از هواداران عذرخواهي ميکنم. انشاءالله چنين اتفاقي ديگر نميافتد و من يک سال خوب با پرسپوليس را سپري خواهيم کرد.
به گزارش فارس،وي در مورد جريمه 60 ميليونياش از سوي کميته انضباطي گفت: قطعاًبه اين رأي اعتراض ميکنم اما کارم را با پرسپوليس ادامه ميدهم و در تيم پرسپوليس حضور دارم.
دهنوي در مورد درگيرياش با علي کريمي اظهار داشت:من با کريمي هيچ مشکلي ندارم با او يارگيري من تو من داشتيم و به او هم سالتو نزدم فقط پايمان به هم گير کرد و به زمين افتاديم. من يار مستقيم کريمي بودم و بايد او را مهار ميکردم و به کريمي هم به عنوان يکي از بازيکنان بزرگ احترام ميگذارم. |
-
کاظميان: هواداران پرسپوليس دوستم دارند
مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: هواداران پرسپوليس من را دوست دارند و عدهاي معدومالحال شيطنت کردند.
|
|
جواد کاظميان پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: روز خوب ما نبود و ما دنبال بهانه نيستم. به محسن قهرماني احترام ميگذارم اما او در نيمه اول ناخواسته سوتهاي خوبي نزد. بعد از گرفتن پنالتي شاخ در آوردم. پرسپوليس تا قبل از گل موقعيت خاصي نداشت. مجيد جلالي تازه به اين تيم آمده و بايد به او وقت بدهيم. اميدوارم اين پيروزي مبارک پرسپوليس باشد.
به گزارش فارس،وي در مورد اينکه علي کريمي تشويق شد اما هواداران او را هو کردند، عنوان کرد: بهتر است اين مسئله را از خود آنها بپرسيد. من هيچگاه عليه هواداران پرسپوليس صحبت نکردم. مصاحبههاي من را بخوانيد ميگفتم اگر همه چيز طبيعي باشد پرسپوليسيها من را تشويق ميکنند. 34 گل براي اين تيم به ثمر رساندم و بهترين گلزن تاريخ ليگ آنها هستم. هواداران من را دوست دارند اما عدهاي معلومالحال کارهايي انجام ميدهند.
کاظميان در مورد اينکه آيا بازيکنان پرسپوليسي تراکتور انگيزه بيشتري داشتند خاطرنشان کرد: انگيزه ما بالاتر بود اما در مجموع خوب نبوديم. داوري قضاوت مناسبي نداشت. صحنه اخراج را نديدم اما به نظر ميرسيد ميتوانست کارت قرمز ندهد.
وي در پاسخ به اين سؤال که قبل از بازي گفته بود، سمت نيمکت پرسپوليس ميرود اما اين کار را انجام نداد،گفت: دنبال حاشيه هستيد، 10 روز پيش علي دايي را ديدم و هيچ مشکلي با هم نداريم. علي دايي اسطوره فوتبال است. |
-
حقيقي: استحقاق پيروزي را داشتيم
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال شماره يک نيستم اما ميخواهم نفر اول اين تيم باشم.
|
|
عليرضا حقيقي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي در هفته اول سيزدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر عنوان کرد: من به دنبال شماره يک نيستم اما ميخواهم با عملکردم نفر اول اين تيم باشم، بسيار خوشحالم که در اين بازي توانستيم به برتري دست يابيم زيرا استحقاق آن را داشتيم و اين موضوع پيشزمينهاي براي حضور موفق در ليگ برتر بود.
به گزارش فارس، وي افزود: خوشحالم که با توافق مسئولان پرسپوليس و کازانيها توانستم به خانه خودم بيايم و در پرسپوليس به دنبال اين هستم که نفر اول باشم.
دروازهبان سرخپوشان يادآور شد: کارمان سخت است، در بازي مقابل تراکتورسازي عملکرد خوبي داشتيم اما مطمئن باشيد پرسپوليس روز به روز بهتر ميشود. هواداران بيشتر صبر داشته باشند و به تيم وقت بدهند. |
-
|
مهرداد کفشگري پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر تراکتورسازي دربارهي اين ديدار گفت: براي بازي اول طبيعي بود کمي سردر گم باشيم اما ما بازي به بازي بهتر ميشويم. در اين ديدار عملکرد خوبي داشتيم و خدا را شکر که پيروز شديم.
به گزارش ايسنا، او در پاسخ سوالي دربارهي اعتماد دايي به او اظهار کرد: علي آقا دفعه دوم است که به من اعتماد ميکند و انشاءلله بتوانم جواب اعتماد او و هواداران پرسپوليس را بدهم. |
-
دايي: ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما اين فرصت را داشتيم که با گل هاي بيشتري تراکتورسازي را شکست دهيم.
|
|
علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر برابر تراکتورسازي در نشست خبري اظهار داشت: ضمن تبريک ميلاد امام حسن مجتبي بايد بگويم تيم ما در اولين بازي بد بازي نکرد ولي نواقص زياد داشتيم. از بازيکنانم ممنون هستم چون هرچه در توان داشتند در زمين گذاشتند و در هر دو نيمه برتري داشتيم و ميتوانستيم بيشتر گل بزنيم. خوشحالم که سه امتياز را گرفتيم اما هنوز تيمي نشدهايم که خودم ميخواهم. از مردم انتظار حمايت دارم و در حال حاضر اول راه هستيم و بايد بيشتر زحمت بکشيم و بايد حق هواداران پرسپوليس را به آنها بدهيم.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه چرا آمار سانتر پرسپوليس در اين بازي زياد نبود، گفت: تقريبا دو ماه است که روي اين تيم کار ميکنيم و اگر ببينيد چند بازيکن سرزن به تيم آوردهام و ديديد که در نيمه اول سانتر داشتيم و ضربه سر محمد نوري به تير دروازه خورد. يکي از راههاي رسيدن به گلمان سانتر است و مدافعان ما به هيچ عنوان اجازه زير توپ زدن ندارند. البته با اخراج مدافع تراکتورسازي بيشتر در نيمه زمين حريف بازي ميکرديم که آنها به ما فضا نميدادند و از همه زمين براي حمله استفاده کرديم. |
-
حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي کردن مقابل کريمي بسيار سخت است و ناراحتم او پيش ما نيست.
|
|
سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: بازي بسيار سنگيني بود، خدا را شکر توانستيم نتيجه خوبي به دست بياوريم و به پيروزي برسيم.
به گزارش فارس، وي در مورد مهار علي کريمي گفت: بازي کردن مقابل علي کريمي خيلي سخت است، ناراحتم او پيش ما نيست اما فوتبال همين است.
حسيني در مورد اينکه هواداران پرسپوليس اعتقاد دارند هيچ توپي از او عبور نميکند، خاطرنشان کرد: اينطور نيست. خدا به من کمک کرد و کل بازيکنان تيم بسيار خوب عمل کردند. هميشه فوتبال به اين شکل نيست گاهي هم بالا و پايين وجود دارد. |
-
نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي لطف کرد بازوبند کاپيتاني را به من داد و هادي نوروزي با لطف خودش اين موضوع را پذيرفت.
|
|
محمد نوري در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي گفت: بازي بسيار خوبي بود، کل مسابقه در اختيار ما بود. خدا را شکر تيم خوبي بستيم، حقمان پيروزي بود و حتي ميتوانستيم چهار پنج گل بزنيم.
وي در مورد اينکه آيا او پنالتيزن اول پرسپوليس است، گفت: قرار بود پنالتيزن اول من و حقيقي باشيم. رضا گفت شرايطم خوب است به همين خاطر او پشت توپ قرار گرفت.
به گزارش فارس، وي در مورد بستن بازوبند کاپيتاني اظهار داشت: سال قبل هم به صورت مشترک برخي اوقات با نوروزي بازوبند را ميبستيم، علي دايي به من لطف کرد بازوبند را به من داد و نوروزي با لطف خودش بازوبند را به من داد، هر موقع که هادي هم باشد او بازوبند را ميبندد.
نوري در مورد اينکه آيا ميتوانست پنالتي را گل کند، عنوان کرد: مهم سه امتياز بازي بود، ميتوانستم پنالتي را گل کنم اما حقيقي خواست که خودش بزند و مشکلي نيست. |
-
حقيقي:نوري گفت اگر ميخواهي پنالتي را بزن
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: محمد نوري قرار بود پنالتي را بزند و پس از اعلام پنالتي او به من گفت اگر ميخواهي تو پشت ضربه پنالتي قرار بگير.
|
|
رضا حقيقي در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي گفت: با اينکه هفته اول بود و بدنها خسته است بازي خوبي انجام داديم ثمره آن را هم ديديم. در هر نيمه ميتوانستيم دو سه گل بزنيم.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه مامور مهار علي کريمي کدام بازيکن بود خاطرنشان کرد: کريمي را به صورت منطقهاي قرار بود يارگيري کنيم، حتي اگر عليآقا از شرايط آمادگي دور باشد بازي کردن مقابلش سخت است خدا را شکر از پس اين موضوع برآمديم.
حقيقي در مورد از دست دادن پنالتي عنوان کرد: قرار بود پنالتي رامحمد نوري بزند به من گفت اگر ميزني اين کار را انجام بده که من هم زدم قسمت بود خراب شود نذر کردم که انشاءالله بعد از اين اتفاق بازي را ببرم. جا دارد از علي دايي تشکر کنم او بعد از پنالتي و حتي داخل رختکن به من گفت اشکالي ندارد و به اين موضوع فکر نکن.
حقيقي در مورد جدايي علي کريمي خاطرنشان کرد: علي کريمي را خيلي دوست دارم.
|
-
|
غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل تراکتورسازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خيلي دوست داشتم در اين بازي گل بزنم اما اين اتفاق نيفتاد با اين حال همه بازيکنان پرسپوليس ميخواستند شروعي قدرتمند در ليگ داشته باشيم که توانستيم تراکتورسازي را شکست دهيم. تراکتورسازي براي گل نخوردن آمده بود. اين تيم يکي از حريفان بزرگ ما بود که بازيکنان خوبي داشت.
به گزارش فارس،وي افزود: قدم اول را محکم برداشتيم اما هنوز در ابتداي راه هستيم و هواداران بايد ما را حمايت کنند.
رضايي در مورد اينکه با حضور مهاجمان جديد احساس خطر نميکند، گفت: من هيچ احساس خطري نميکنم و کارم را در پرسپوليس با جديت دنبال ميکنم و تلاش خواهم کرد که در بازيهاي آينده گلزني کنم. |
-
رضايي: احساس خطر نميکنم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ احساس خطري نميکنم و کارم را با قدرت ادامه ميدهم.
غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل تراکتورسازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خيلي دوست داشتم در اين بازي گل بزنم اما اين اتفاق نيفتاد با اين حال همه بازيکنان پرسپوليس ميخواستند شروعي قدرتمند در ليگ داشته باشيم که توانستيم تراکتورسازي را شکست دهيم. تراکتورسازي براي گل نخوردن آمده بود. اين تيم يکي از حريفان بزرگ ما بود که بازيکنان خوبي داشت.
به گزارش فارس،وي افزود: قدم اول را محکم برداشتيم اما هنوز در ابتداي راه هستيم و هواداران بايد ما را حمايت کنند.
رضايي در مورد اينکه با حضور مهاجمان جديد احساس خطر نميکند، گفت: من هيچ احساس خطري نميکنم و کارم را در پرسپوليس با جديت دنبال ميکنم و تلاش خواهم کرد که در بازيهاي آينده گلزني کنم.
-
حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي کردن مقابل کريمي بسيار سخت است و ناراحتم او پيش ما نيست.
سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: بازي بسيار سنگيني بود، خدا را شکر توانستيم نتيجه خوبي به دست بياوريم و به پيروزي برسيم.
به گزارش فارس، وي در مورد مهار علي کريمي گفت: بازي کردن مقابل علي کريمي خيلي سخت است، ناراحتم او پيش ما نيست اما فوتبال همين است.
حسيني در مورد اينکه هواداران پرسپوليس اعتقاد دارند هيچ توپي از او عبور نميکند، خاطرنشان کرد: اينطور نيست. خدا به من کمک کرد و کل بازيکنان تيم بسيار خوب عمل کردند. هميشه فوتبال به اين شکل نيست گاهي هم بالا و پايين وجود دارد.
-
نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي لطف کرد بازوبند کاپيتاني را به من داد و هادي نوروزي با لطف خودش اين موضوع را پذيرفت.
محمد نوري در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي گفت: بازي بسيار خوبي بود، کل مسابقه در اختيار ما بود. خدا را شکر تيم خوبي بستيم، حقمان پيروزي بود و حتي ميتوانستيم چهار پنج گل بزنيم.
وي در مورد اينکه آيا او پنالتيزن اول پرسپوليس است، گفت: قرار بود پنالتيزن اول من و حقيقي باشيم. رضا گفت شرايطم خوب است به همين خاطر او پشت توپ قرار گرفت.
به گزارش فارس، وي در مورد بستن بازوبند کاپيتاني اظهار داشت: سال قبل هم به صورت مشترک برخي اوقات با نوروزي بازوبند را ميبستيم، علي دايي به من لطف کرد بازوبند را به من داد و نوروزي با لطف خودش بازوبند را به من داد، هر موقع که هادي هم باشد او بازوبند را ميبندد.
نوري در مورد اينکه آيا ميتوانست پنالتي را گل کند، عنوان کرد: مهم سه امتياز بازي بود، ميتوانستم پنالتي را گل کنم اما حقيقي خواست که خودش بزند و مشکلي نيست.
-
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، براساس برنامه در نظر گرفته شده از سوی علی دایی تمرین عصر امروز سرخپوشان در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد.
در این تمرین بازیکنانی که دیشب در ترکیب اصلی تیم پرسپولیس مقابل تراکتورسازی بازی کرده بودند به تمرینات سبک و ریکاوری پرداختند و پس از آن راهی استخر و سونای ورزشگاه درفشیفر شدند.
بازیکنان ذخیره و نفراتی که دیشب برابر تراکتورسازی بازی نکرده بودند نیز برای حفظ آمادگی و قرار داشتن در شرایط مسابقه، در یک بازی تدارکاتی به مصاف تیم سامسونگ کرمان رفتند.
علی دایی در نیمه اول این بازی از رضا محمدی، علیرضا نورمحمدی، محمدرضا خانزاده، حسین کنعانی، مارکو سپانوویچ، پیام صادقیان، میلاد غریبی، حمیدرضا علی عسگری، مهرداد کفشگری، امید عالیشاه و محمد عباسزاده استفاده کرد.
تک گل نیمه اول بازی را مهرداد کفشگری در دقیقه 45 بازی به ثمر رساند. تیم سامسونگ کرمان با سرمربیگری علی فامیلی در رقابتهای لیگ دسته دوم باشگاههای کشور شرکت خواهد کرد و پیش از این در دیدارهای تدارکاتی به مصاف تراکتورسازی و گسترش فولاد تبریز رفته است.
در نیمه دوم یک هافبک نفوذی صربستانی – بلغاری که پس از هماهنگی رویانیان و دایی شب گذشته به ایران سفر کرده است در ترکیب تیم پرسپولیس قرار گرفت تا علی دایی همچون مارکو سپانوویچ پس از مشاهده تمرینات و عملکرد وی نظر قطعی خود درباره این بازیکن را به باشگاه اعلام نماید.
پاوله پوپارا (Pavle Popara)در آغاز نیمه دوم مجوز حضور در زمین را پیدا کرد و در دقیقه 15 نیمه دوم توانست گل دوم پرسپولیس را وارد دروازه تیم کرمانی کند.
در نیمه دوم حقیقی، میلاد کومندانی، فرشاد قاسمی، یونس شاکری، پاوله پوپارا به جای محمدی، عباسزاده، کفشگری، عالیشاه، صادقیان وارد زمین شدند. در ادامه بازی محمدرضا خانزاده گل سوم سرخپوشان را به ثمر رساند و این بازی در پایان با نتیجه 3 بر صفر به سود پرسپولیس خاتمه یافت.
-
پاسخ : نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند.
تیم ستارههای پیشکسوت پرسپولیس در دیدار دربی جام ستارهها با چهار گل استقلال را حذف کرد و به عنوان صدرنشین گروه اول صعود خود را مسجل کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان در جام ستارهها امشب در مجموعه سبز ولنجک آبیپوشان را با نتیجه چهار بر یک شکست دادند.
گلهای پرسپولیس را در این دیدار حسن خانمحمدی (3 گل) و صفدر یوسفلو به ثمر رساندند و تک گل تیم استقلال را محمدرضا مهرانپور به ثمر رساند. ضمن اینکه حسن خانمحمدی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
تیم فوتبال پرسپولیس با این برد، 9 امتیازی شد و به عنوان صدرنشین گروه اول به مرحله بعدی صعود کرد.
تیم پاراگ که از عادل فردوسیپور در ترکیب خود بهره میبرد مقابل تیم پدر خوب، قهرمان فصل گذشته رقابتها پنج بر چهار به برتری رسید و با شش امتیاز به مرحله بعد صعود کرد.
تارتار، جباری، خانمحمدی، انتظاری، رضا ناصری، یوسفلو و نعیم آبادی، بازیکنان پرسپولیس در این بازی بودند. محمود خوراکچی سرمربی و ضیاء عربشاهی مدیر تیم سرخپوشان بود.