پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
سلام دوستان من یه چند وقتی اینجا سر نزده بودم خوش آمد میگم به دوستای جدید و بازیکنای جدید...من الان لول 8 هستم...تو این مدت همیشه فکر میکردم که چطوری با ایرانیا تو این بازی ارتباط برقرار کنم مثلا تو همین لیگ اخیر 3تا ایرانی باهام بودن غیر از این که همدیگرو ادد کردیم و سر بازیا ساپورت میکنیم همو و قدرتمون بیشتر میشه دوست داشتم باهاشون آشنا بشم که یک فکر زد به سرم البته شاید خیلیاتون بلد باشین... شما میتونید اسم مربی رو ادیت کنید و شماره تلفن خودتونو بزارید تا با دوستاتون تو بازی ارتباط بگیرید تو قسمت فن کلاب هم میتونید به فارسی کامنت بزارید ..روش خوبیه من دوستای هم لول خوبی پیدا کردم ...امتحان کنید...
خب وقتشه یه آمار بدیم
فعلا سوم جدولم. ناگفته نمونه این فصل من کلا خیلی بیخیال بودم! بازیا که کلا آنلاین نبودم خیلیاشو.ولی بازم بچه ها خوب تلاش کردن و تیم ثبات پیدا کرد.5 6 تا بازیکن جوون و خوب گرفتم واسه ذخیره فصل بعد
میخوام فاصله بین تیم اصلی و ذخیره زیاد نباشه. اگه خدا بخواد واسه فصل بعد اگه تونستم یه تیم درجه 1 ببندم واسه قهرمانی. فقط شانس بیارم گرفتار این تیم اسکات ـی ها نشم!
صعودم قطعیه و سعیم اینه که سهمیه لیگ قهرمانانو بگیرم.بودجم وحشتناک اومده پایین. بعد از 7 8 فصل فک کنم بودجم که 3 رقمی نزدیک 450 میل بود شد 90 میل !
پول لازم شدم خلاصه ! این روزا آخر فصل ساعتای 6 بعد از ظهر بازیکن 5 ستاره جوون ریخته تو بازار خلوته خلوتم هست. حداقل لیگ ما اینطوریه.لیگای دیگه رو نمیدونم اما فک کنم همینجور باشه.میتونین برای قوی کردن ذخیره فصل بعدتون بازیکن بخرین. فصل بعد چون سخت تر و گرون تر هست خرید بازیکن شاید زیاد نشه بازیکن خرید.
از شماها چه خبر؟ پیداتون نیستا !
سلام من لیگ سوم هستم چمپیون فینال هستم لیگ هم چهار بازی مونده تموم بشه با اختلاف چهار امتیاز اول هستم
باسلام این دوره لیگ باقهرمانی و چمبیون هم نایب قهرمانی تمام کردم و خودمو واسه لیگ چهارم اماده میکنم دوستان شماها چکار کردین
من لیگ رو با رتبه چهارم به پایان رسیدم. رقابتم تو روزای آخر با تیم پنجم جدول بود که اتفاقا ایرانی هم بودش! و در آخر به دلیل تفاضل گل بیشتر من چهارم شدم و به لیگ قهرمانان صعود کردم خداروشکر
2 بازی آخر به دلیل استفاده از سیستم جدید خوب بازی نکردیم.جام حذفی هم که همون ابتدای کار حذف شدم به دلیل باز نشدن گزارش بازی و اطلاعات تیم حریف ! لیگ قهرمانانم که تو مرحله گروهی اوت شدم
میریم که داشته باشیم لول 15 رو ، با یه لیگ هیجان انگیز
آرزوی موفقیت برای سایر دوستان:khahesh:
من لول1بودم.که دوم شدم.برای تجربه اول خوب بود مگه نه
نقل قول:
باسلام این دوره لیگ باقهرمانی و چمبیون هم نایب قهرمانی تمام کردم و خودمو واسه لیگ چهارم اماده میکنم دوستان شماها چکار کردین
توکن گرفتی بالاخره؟؟؟؟؟ :evaa:
تبریک میگم منم سوم شدم حیف شد .
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده وقتی لیگ تموم شد فرداش رفتم دیدم15تا بازیکن بیشتر ندارم یه چدتا از بازیکنانم هم که4یا5ستاره بودن الان شدن2ستاره چیکار کنم کمکم کنید تیمم پوکیده:daghon::daghon:ashem:-think::
سلام
یه سوال داشتم
Cnd . Mrl چیه ؟
نقل قول:
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده وقتی لیگ تموم شد فرداش رفتم دیدم15تا بازیکن بیشتر ندارم یه چدتا از بازیکنانم هم که4یا5ستاره بودن الان شدن2ستاره چیکار کنم کمکم کنید تیمم پوکیده:daghon::daghon:ashem:-think::
اون که بازیکنات یه سریاش رفتن چون سنشون بالا بوده خدافظی کردن.یه سریا هم قراردادشون تموم شده.اول فصل ببین کیا قراردادشون فقط 1 سال مونده باهاشون تمدید کن
هر فصل که یه لیگ صعود کنی بالاتر یک ستاره از تمام بازیکنان کم میشه.ولی از قدرتشون کم نمیشه.یعنی مثلا بازیکنت اگر قدرتش 74 بوده توی سطح خودش 5 ستارست ولی با همین قدرت توی سطح بالاتر 4 ستاره محسوب میشه.