Arsenal v Man City preview
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاگردان روبرتو مانچینی برای دیدار حساس به لندن سفر کرده اند تا بزرگترین نبرد هفته را مقابل آرسنال رقم بزنند.
من سیتی پس از تساوی 3-3 با ساندلند دیگر جائی برای لغزش نگذاشته است و پیروزی در امارات برای انها فقط تسکین دهنده است،آرسنال هم در رتبه سوم خود باقی می ماند حتی با پیروزی و فقط باید مواظب باشد رقبای پایین خود مثل تاتنهام و نیوکاسل به او نرسند.شکست هفته گذشته مقابل کوئينز پارک باعث شد ارسنال فرصت نزدیک شدن به من سیتی در رده دوم را از دست بدهند.
ونگر با پیروزی برابر مانچینی ، تیم خود را به لیگ قهرمانان فصل اینده نزدیک تر میکند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخبار تیمها:
آرسنال مصدوم تازه ای ندارد و بقیه بازیکان با تمام قوا بازی خواهند کرد .
ابو دیابی و فرانسیس کوکوئلین دو بازیکنی که از ناحیه همسترینگ اسیب دیده بودن از هفته بعد به دوره تمرینی برمیگردند.
مرتساکر و جک ویلشر همچنان نمی توانند بازی کنند.
سرجیو اگرو سومین گلزن لیگ برترحضور در بازی یک شنبه در هاله ای از ابهام قرار دارد.
لسکات از ناحیه کشاله ران مصدوم است و سمیر نصری هم از اسیب دیدی خفیفی رنج میبرد.
بازیکن اشفته دیگر من سیتی ماریو بالوتلی است که در تصادفی که داشته است اشفته به نظر میرسد
ترکیب احتمالی دوتیم:
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Man City: Hart, Richards, K Toure, Kompany, Clichy, Milner, Y Toure, Barry, Silva, Nasri, Aguero
-=-=-=-=-=-=-
بازیهای اخیر :
Arsenal : WWWWWL
Man City : WWLWDD
مصدومین :
Arsenal : مرتساکر - ویلشر
Man City : لسکات - و تا حدودی اگوئرو
داور :
مارتین آتکینسون
By Shawty
به امید برد