-
مصاحبه منصوریان
اميدوارم مظلومى ۱۰ سال سرمربى استقلال بماند و دربى را هم ببرد
منصوريان: چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت مظلومى من بوده ام
پس از امضاى قرارداد كارلوس كرش به عنوان سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان، از سوى مسئولان فدراسيون اعلام شد كه عليرضا منصوريان دستيار ايرانى او خواهد بود. همين موضوع بهانه اى شد تا عليرضا منصوريان لب به سخن باز كند. او حتى در مورد شايعات اخير در مورد اينكه گزينه جانشينى پرويز مظلومى است، حرف هاى جالبى مى زند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• انگار قرار است دوباره در تيم ملى به عنوان دستيار فعاليت كنيد؟
- قبل از هر چيز بايد بگويم كه پس از سال ها يك مربى بزرگ خارجى براى هدايت تيم ملى به كشورمان آمد كه بسيار اميدوارم تاثير خود را طى چند سال حضورش در فوتبال ما بگذارد. در مورد صحبت شما هم، اگر فدراسيون فوتبال و آقاى كرش مرا انتخاب كردند شك نكنيد باعث افتخارم خواهد بود كه در كنار ايشان به تيم ملى كشورم خدمت كنم.
• از بحث تيم ملى كه بگذريم، استقلال دربى را برد اما بعد از بازى پرويز مظلومى صحبت هايى كرد كه خيلى ها مخاطب آن را شما دانستند البته ايشان هيچ نامى از شما نبرد.
- اولا كه به عنوان يك استقلالى و مثل هواداران جايگاه ۸ و ۱۷ از برد استقلال خوشحالم. اما حقيقتش را بخواهيد چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت پرويز مظلومى من بوده ام اما من اينطورى بزرگ نشدم كه بد كسى را بخواهم. حتى در مراسم ختم برادر حميد استيلى هم خيلى دوست داشتم ايشان را ببينم.
• موفق شدى؟
- متأسفانه موفق نشدم اما دوستان نزديكش را ديدم و تبريك گفتم. به شخصه آرزو مى كنم ايشان ۱۰ سال در استقلال بماند و ۱۰ سال هم پرسپوليس را شكست دهد اما اگر روى صحبت شان من بوده ام، از صميم قلب برايشان آرزوى موفقيت مى كنم تا مربى عزيزم دچار سوءتفاهم نشود اما...
• اما چه؟
-به نظرم هر شخصى مربى استقلال شود چه ناصرخان حجازى، چه امير قلعه نويى و... حتما لطف خدا شامل حالش شده و خيلى دوستش داشته كه مى تواند به هواداران استقلال خدمت كند. اگر روزى قسمت من هم شد لطف خدا بوده نه بنده خدا. من قبل از دربى هم با ايشان صحبت كرده بودم.
•چه گفتيد؟
- يك بار سر ميز ناهار در آكادمى المپيك و يك بار هم قبل از بازى با صبا كنار آسانسور ايشان را ديدم و گفتم آدمى نيستم كه به هر قيمتى جاى كسى بيايم و اين مساله را طى ۱۵ سال حضورم در استقلال ثابت كرده ام. تمام مربيان گذشته ام براى من قابل احترام هستند و پرويز مظلومى هم يكى از آنهاست و اگر الان هم به ايشان احترام مى گذارم به خاطر همين است نه اينكه امروز مربى استقلال است.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: پيروزى بر پرسپوليس به تاريخ پيوست
اميرحسين صادقى در نشست خبرى روز سه شنبه كه در محل ساختمان سازمان ليگ برگزار شد ضمن بيان اين مطلب افزود: ديدار مقابل پرسپوليس براى ما تمام شده است و از نظر ما اين بازى به تاريخ پيوسته است. شادى اين بازى تا ۲۴ ساعت خواهد بود و ما بايد به فكر ديدارهاى آينده خود باشيم.مدافع تيم فوتبال استقلال با اشاره به وضعيت حال حاضر اين تيم گفت: پس از ديدار مقابل پرسپوليس تمرينات بسيار خوبى را انجام داده ايم و تمام تلاشمان اين است كه با شكست پاختاكور ازبكستان ۳ امتياز اين ديدار را كسب كرده و اميد خود را به صعود بيشتر كنيم چرا كه بازيهاى دور برگشت براى ما بسيار حياتى و سخت خواهد بود و ما بايد امتيازات لازم را از ديدارهاى آينده به دست بياوريم.وى در خصوص خط دفاع استقلال نيز گفت: با تمريناتى كه انجام داده ايم توانسته ايم كار دفاعى مان را بسيار خوب انجام دهيم. ما در چند هفته اخير توانسته ايم با عملكرد مثبتى در خط دفاع منتقدين خود را آرام كنيم. بازيكنان ما توانسته اند ساختار دفاعى خوبى را به وجود آورند و گل نخوردن ما در چند بازى اخير گواهى بر اين مدعاست.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: مظلومى بخواهد با پاى شكسته هم بازى مى كنم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: اگر «پرويز مظلومى» بخواهد با پاى شكسته هم براى استقلال به ميدان مى روم.او اظهارداشت: استقلال شرايط خوبى دارد و بازيكنان تمرينات خوبى را انجام داده اند. بعد از ۲ برد پياپى مقابل صبا و پرسپوليس روحيه بالايى هم داريم و انشاءالله مقابل پاختاكور هم پيروز مى شويم.وى افزود: پاختاكور حريف سرسختى است اما شناخت خوبى از اين تيم داريم. ما در ۲ بازى گذشته خود در ليگ قهرمانان نتايج مطلوبى كسب نكرده ايم و اگر هدفمان صعود از گروه است بايد پاختاكور را مغلوب كنيم.دروازه بان استقلال درباره مصدوميتش گفت: مصدوميت كهنه اى از ناحيه كشاله رنجم مى دهد. اين درد همواره با من است اما مشكلى براى بازى كردن مقابل پاختاكور ندارم. من هميشه تابع نظرات سرمربى تيم هستم و اگر مظلومى بخواهد با پاى شكسته هم براى استقلال به ميدان مى روم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: كل بدنم را هم باندپيچى كنند بازهم تمرين مى كنم
وحيد طالب لو در تمرين يكشنبه استقلال مصدوميتى جزيى داشت.دروازه بان استقلال در اين مورد گفت: روز دوشنبه با كتف بانداژ شده تمرين كردم و باند، دليلى براى جلوگيرى از تمرين برايم نيست. به خاطر كشيدگى كتفم، مجبور شدم روز دوشنبه با كتف بانداژ شده تمرين كنم، اما تمرين كردن برايم با اين شرايط هم، بسيار شيرين است و حتى كل بدنم را هم باندپيچى كنند، بازهم تمرين مى كنم.او در مورد بازى تيمش در ليگ قهرمانان تاكيد كرد: همه فكر و ذهنمان را به بازى با پاختاكور را اختصاص داده ايم چرا كه اين بازى براى ما بسيار حساس و سرنوشت ساز است.تماشاگران هم مثل بازى در دربى بايد مقابل پاختاكور، ما را حمايت كنند، چرا كه اين بازى بسيار مهمتر از ساير ديدارهاى ما خواهد بود.
-
مصاحبه فکری
فكرى: ثابت مى كنيم در آسيا هم حرفهايى براى گفتن داريم
محمود فكرى، مربى تيم استقلال، معتقد است كه بازيكنان تيم استقلال بايد برد مقابل پرسپوليس را به را به فراموش بسپارند و ديگر به شرايط اين بازى و كسب سه امتياز فكر نكنند. زيرا در غير اينصورت با غرور كاذب روبرو مى شوند كه مانع از كسب موفقيت اين تيم بر بازى هاى آسيايى است. فكرى گفت: بازى با پرسپوليس تمام شده و به تاريخ پيوست، بايد وضعيت تيم در اين بازى را به فراموشى سپرد و به بازى هاى ديگر فكر كرد. تصور اينكه در هر بازى اتفاقى مشابه ديدار با پرسپوليس براى ما تكرار مى شود، واهى است.وى افزود: استقلال، پرسپوليس را شكست داد و اين بازى شرايط بسيار مناسبى براى ما ايجاد كرد اما تمام شد و ما بايد به ادامه مسابقات ليگ و آسيا فكر كنيم.فكرى تصريح كرد: در مقابل باختاكور بازى بسيار سختى را پيش رو داريم، خيلى از منتقدان پس از باخت به النصر در كشور عربستان، از ما انتقاد كردند و عنوان داشتند كه ما در آسيا موفق نيستيم و نمى توانيم شرايط مناسبى ايجاد كنيم.مربى استقلال اظهار داشت: بايد ثابت كنيم كه اين ادعا درست نيست و ما مى توانيم نتايج خوب چند هفته اخير را در آسيا تكرار كنيم.
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى: وقتى وارد زمين شدم فكر كردم خواب مى بينم
ميلاد ميداودى مهاجم مصدوم استقلال از تاينكه به شرايط بازى نزديك مى شود خوشحال است.او در مورد آخرين وضعيتش مى گويد:« خوشبختانه شروع به دويدن كرده ام و باور نمى كردم كه بتوانم دوباره در كنار اعضاى اين باشم چرا كه روزهاى سختى را به خاطر مصدوميت گذراندم.او ادامه داد: به خاطر عمل پايم روزهاى سختى را پشت سر گذاشتم و حتى شايعاتى شده بود كه نمى توانم فوتبال حرفه اى را دنبال كنم. وقتى وارد زمين شدم فكر كردم خواب مى بينم و بايد بگويم كه حس خيلى خوبى دارم.ميداودى تاكيد كرد: خدا را شكر با تلاش پزشكان به ۷۰ درصد توانايى و آمادگى رسيده ام و چند روزى است كه كنار بازيكنان نرم مى دوم.اگر به همين شكل روند آماده سازى من پيش رود از دو هفته ديگر مى توانم پا به توپ شوم و در خدمت استقلال و هوادارانش باشم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتح الله زاده: فردوسى پور رنگى شده!
سرپرست باشگاه استقلال با بيان اينكه كاسه صبرش از اقدامات برخى حاشيه سازان لبريز شده،گفت: آقايانى كه منافع شان در باشگاه قطع شده مدام براى ما حاشيه درست مى كنند.تيم فوتبال استقلال در شهرآورد هفتادم مقابل رقيب ديرينه خود پرسپوليس پيروز شد در حاليكه اين ديدار هم مانند ديدار رفت حرف و حديث هاى فراوانى در پى داشت. مربيان و بازيكنان پرسپوليس عنوان كردند داور ايرانى اين مسابقه در حق تيمشان اجحاف كرده و يك پنالتى به سود آنها نگرفته است. سرخپوشان پس از آن در مصاحبه با رسانه ها از عملكرد ضعيف استقلال در اين ديدار انتقاد كرده و بازيكنان و مربيان اين تيم را به ضدفوتبال متهم كردند. گفت و گو با على فتح الله زاده را در ادامه مى خوانيد:
• بازيكنان و مربيان پرسپوليس در روزهاى گذشته مصاحبه هايى عليه استقلال انجام داده اند تا آنجا كه اين تيم را به ضدفوتبال متهم كرده و نقش داورى را در پيروزى حريف آبى پوش خود پررنگ جلوه داده اند. پاسخ سرپرست باشگاه استقلال به اين گفته ها چيست؟
- بايد بگويم اين رفتار منطقى نيست. فوتبال برد و باخت دارد و ما هم به اين تيم باخته ايم اما جنجال نكرده ايم. پرسپوليسى ها مى گويند در ديدار با استقلال براى آنها پنالتى نگرفته اند و داور را مسبب شكست خود عنوان كرده اند. براى ما هم در بازى با سپاهان يك پنالتى نگرفتند و خسرو حيدرى هم از تيم حريف مى بايست از زمين اخراج مى شد اما نشد و ما جنجال به پا نكرديم.
• با اين اوصاف شما با اينكه حركت محمد محمدى بر روى غلامرضا رضايى خطاى پنالتى بوده موافقيد اما جار و جنجال رسانه اى در خصوص آن را رد
مى كنيد. اينطور نيست؟
- من از شما به عنوان يك بيننده فوتبال سوال مى كنم اگر در آن صحنه، محمدى را از صحنه حذف كنيد چه اتفاقى براى غلامرضا رضايى مى افتاد؟ غير از اين است كه خود اين بازيكن تعادلش را از دست داده بود؟ تازه بر فرض اينكه داور پنالتى را هم مى گرفت، از كجا معلوم كه ضربه پنالتى گل مى شد كه پرسپوليسى ها آن را از پيش گل شده فرض مى كنند.
اما در بازى رفت هم يك گل پرسپوليس مردود اعلام شد و شايد همين امر سبب شده تا آنها به وضعيت داورى معترض باشند.
پرسپوليس در اين فصل از رقابت ها ۱۰ باخت در كارنامه دارد و نمى توان همه اينها را به داورى نسبت داد. ضمنا بازى هايى هم بوده كه پرسپوليسى ها از داورى نفع برده اند. به عنوان مثال در بازى با شهردارى تبريز، گل حريف به اشتباه مردود اعلام شد. من فكر مى كنم اين تيم بيش از اينكه از داورى متضرر شده باشد در فصل يارگيرى خوب عمل نكرده است.
•اما در برنامه ۹۰ كارشناسان عنوان كردند كه خطاى محمدى پنالتى بوده و هواداران هم در فراخوان پيامكى راى به برترى پرسپوليس دادند.
- من پيش از اين نظر بسيار خوبى در خصوص برنامه ۹۰ داشتم البته الان هم اعتقاد دارم بايد از اين برنامه حمايت شود چون عادل فردوسى پور يك نخبه است و درد فوتبال را مى شناسد. با اين حال نبايد اجازه دهد تا اين برنامه به يك شوى تلويزيونى تبديل شود تا آنجا كه مردم پاى گيرنده ها خوابشان ببرد. وقتى بازى پرسپوليس - استقلال برگزار مى شود، استاديوم آزادى ۵۵ - ۴۵ از هواداران دو تيم پر مى شود و اين نشان مى دهد كه اختلاف چندانى بين تعداد هواداران وجود ندارد با اين حال در برنامه ۹۰ ، اين مخاطبان در نظر گرفته نمى شوند.
• با اين حساب شما مى گوييد فردوسى پور رنگى عمل مى كند؟
- به طور صريح اين را نمى گويم اما در برنامه ۹۰ ويژه نوروز كه اينچنين عمل كرد. من اعتقاد دارم مجرى اين برنامه بايد از جانبدارى پرهيز كند و اصلا لزومى ندارد در حين گزارش بازى به كارشناسى داورى بپردازد تا بعدا مجبور شود نظر كارشناسان داورى را براى آنچه در حين گزارش گفته، جلب كند.
• پيش بينى شما در خصوص جايگاه استقلال در پايان رقابت هاى فصل چيست؟
- استقلال در پايان رقابت هاى اين فصل فوتبال ايران، يكى از دو جام ليگ برتر ايران و يا جام حذفى را مى برد ضمن اينكه اعتقاد دارم يك جام هم به سپاهان مى رسد.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: مغرور نيستيم؛ براى شكست پاختاكور به ميدان مى رويم
حنيف عمران زاده، دروازه بان استقلال قبل از بازى امروزاختاكور ازبكستان تصريح كرد: خوشبختانه در اين چند روز تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم اما مسئله اى كه ما را اذيت مى كند اين است كه عده اى قصد دارند برد ما را در دربى لوث كنند. وى افزود: برخى ها با مطرح كردن عواملى مثل داورى و وقت كشى پيروزى ما را كمرنگ جلوه دادند ولى من معتقدم اين پيروزى بسيار شيرين بود و محسن تركى يكى از بهترين قضاوت هايش را انجام داد. عمران زاده تاكيد كرد: همه مى دانستند محمدى مصدوم است و از دقيقه ۲۵ ضربات كاشته مقابل دروازه را من و امير حسين صادقى مى زديم. متاسفانه در اواخر بازى كشاله محمدى به خاطر يكى دو ضربه دچار ضرب ديدگى شد كه پرسپوليسى ها تصور مى كردند او وقت كشى مى كند. با اين وجود خوشحاليم كه توانستيم عيدى خوبى به هوادارانمان بدهيم. وى در پاسخ به اين سؤال كه فكر نمى كنيد اين پيروزى باعث غرور شود، گفت: درست است كه برد پرسپوليس در تاريخ بازى هاى دو تيم ثبت مى شود به خصوص اينكه بعد از ساليان سال ركورد پيروزى در ۲ مسابقه پياپى را به دست آورده ايم اما اين پيروزى ها باعث غرور نخواهد شد و به دنبال نتيجه مناسب هستيم. عمران زاده با تاكيد بر اهميت پيروزى در بازى چهارشنبه برابر پاختاكور به فارس گفت: بازى مقابل پاختاكور براى ما سخت و كسب ۳ امتياز در اين مسابقه بسيار مهم است. بايد براى حضور در مرحله بعد حتما نتيجه لازم را در اين مسابقه كسب كنيم. وى ديدارهاى سپاهان در مسابقات آتى را سخت و دشوار خواند و گفت: ۶ بازى ديگر در ليگ برتر پيش رو داريم و وقتى سيب را به بالا بيندازيد چرخ هاى متعددى مى خورد. از همين رو بايد دل به اتفاقات فوتبال ببنديم و به بازى هاى آينده اميدوار باشيم. اين بازيكن در خصوص قرارداد كارلوس كوئيروش به عنوان سرمربى تيم ملى گفت: او يك مربى بين المللى است و كارنامه خوبى دارد. انگيزه بازيكنان به خصوص خودم براى حضور در تيم ملى بيشتر شده چون بعد از ۳ سال حضور در اردوهاى متعدد تيم ملى افشين قطبى به خاطر مسائل غير فنى نابودم كرد و در آستانه بازى هاى مهم از تيم ملى خطم زد. از همين رو تمام تلاشم را براى حضور در مرحله جديد اردوهاى تيم ملى به كار خواهم بست. عمران زاده در پايان از هواداران اين تيم خواست در بازى روز چهارشنبه مقابل پاختاكور حضورى چشمگير داشته باشند تا به بازيكنان استقلال روحيه داده و اسباب پيروزى در اين بازى بين المللى را فراهم كنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: پيروزي مقابل پاختاكور مبارك هواداران
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: پيروزي مقابل پاختاكور مبارك هواداران باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، بعد از پيروزي 4 بر 2 تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان در هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي خوبي هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم انجام داديم و خوشحالم كه با اين پيروزي دل هواداران را شاد كرديم. برد مقابل پاختاكور مبارك آنها باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چه پاداشي براي بازيكنان تيم استقلال درنظر گرفته است، عنوان كرد: بايد به رختكن بروم ببينم آنها چه چيزي از من ميخواهند.
-
مصاحبه جباری
جباري: روي حرفهايم هستم؛ گذشت زمان همه چيز را مشخص ميكند
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: نسبت به حرفهاي گذشتهام مطمئن هستم و گذشت زمان همه چيز را ثابت خواهد كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي 4 بر 2 استقلال برابر پاختاكور ازبكستان و تشويقهاي هوادارن عنوان كرد: همين تشويقهاست كه به بازيكنان انگيزه ميدهد و اميدوارم در آينده شرايطم بهتر شود.
وي درباره مصاحبهاي كه انجام داده و باعث محروميتش شده بود اظهار داشت: من درباره صحبتهايم بحثي ندارم و هماكنون نيز آن صحبتها را قبول دارم فوتبال بالا و پايين دارد. من در گذشته نيز مصدوم شدهام و مدتي تمرين نكردهام و چنين اتفاقاتي در زندگي فوتباليام رخ داده اما چيزي كه مسلم است اين است كه حق به حقدار خواهد رسيد.
جباري درباره غيبت خود در دربي تصريح كرد: هميشه سعي كردهام براي تيمم مثمرثمر باشم و همه بازيكنان دوست دارند در دربي بازي كنند اما شرايط من فرق ميكرد. مطمئن باشيد در آينده مشخص خواهد شد چه شخصي به فكر پيشرفت استقلال و فوتبال ايران است و چه شخصي مقطعي فكر ميكند و ميخواهد در كوتاهمدت به نتيجه برسد.
وي افزود: خوشحال هستم آدمي نيستم كه براي چند دقيقه بيشتر بازي كردن نظرات خود را تغيير دهم. از كساني كه از من حمايت نكردند شايد اكنون از اين كار پشيمان باشند.