پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
ازین تیما فکر نکنم زیاد باشن.طرف به جز فصل اول که اونم حتما به خاطر اینکه از اواخرلیگ شروع کرده ، تمام لیگ ها و لیگ قهرمان ها رو برده.یعنی حتی یدونه هم از دست نداده.بعد جالبه تا حالا کاپ رو نتونسته ببره و فقط دو بار سوم شده.یعنی همه قدرتش رو توی لیگ و لیگ قهرمانان گذاشته. حالا شانس من این فصل افتاده با من.ببینم میتونم رکوردش رو بشکونم و بالاخره نذارم یه فصل اول بشه یا نه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
ازین تیما فکر نکنم زیاد باشن.طرف به جز فصل اول که اونم حتما به خاطر اینکه از اواخرلیگ شروع کرده ، تمام لیگ ها و لیگ قهرمان ها رو برده.یعنی حتی یدونه هم از دست نداده.بعد جالبه تا حالا کاپ رو نتونسته ببره و فقط دو بار سوم شده.یعنی همه قدرتش رو توی لیگ و لیگ قهرمانان گذاشته. حالا شانس من این فصل افتاده با من.ببینم میتونم رکوردش رو بشکونم و بالاخره نذارم یه فصل اول بشه یا نه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه ! به زمین سفت خوردن که میگن همینه ها :دی
امیدوارم از پسش بر بیای. کار سختیه ولی چیزی نشد نداره :hooora2::yes:
چطور میشه کسی رو اد کرد حداقل از لیگ خودم
نقل قول:
چطور میشه کسی رو اد کرد حداقل از لیگ خودم
اگه با گوشی بازی میکنید روی پروفایل تیم مورد نظر برید ، اون گوشه پایین سمت راست گزینه Add Friend رو بزنید تا درخواست فرستاده بشه.در صورت قبول درخواست از طرف مقابل به لیست دوستاتون اضافه میشه
جالبه امروز جمعه حدودای ساعت 14:30 بعد ظهر رفتم با 2 تا توکن 2 تا بازیکن 4 ستاره جوون گرفتم.خلوت بود ! چه عجب بالاخره یه تایم خوب پیدا کردم!
لامصب دفاع راست خیلی کم پیدا میشه :ey babaaa:
من تازه شروع کردم.میشه توضیحاتی در مورد این که پولم رو چجوری خرج کنم کی بازیکن بگیرم و....بگید
نقل قول:
من تازه شروع کردم.میشه توضیحاتی در مورد این که پولم رو چجوری خرج کنم کی بازیکن بگیرم و....بگید
سلام
خوش اومدین عزیز
این بازی جزئیات زیادی داره که نمیشه همشو یکجا گفت.اما مهماش رو بهتون میگم
اصلی ترین سلاح شما تو این بازی توکن هست همون t . باید تو خرج کردنش نهایت دقت رو داشته باشید.صبح زود حدودای 7 صبح تا یکی 2 ساعت بعد خلوته میتونین با خرج کمترین توکن ها بازیکن بخرین.
واسه پرچم و لوگو و ... اصلا توکن خرج نکنین. با اسپانسر توکن حتما قرارداد ببندین. ترجیحا اسپانسر دوم از سمت چپ.موقع بازی ها سعی کنین آنلاین باشین تا 8 درصد مالکیت گیرتون بیاد
اسپانسر پول هم ببندید. تو لیگ تا جایی که میتونید بین 7 تیم اول باشید.4 تیم اول باشید که چه بهتر.باعث میشه تو جام قهرمانان حضور داشته باشین که خودش یه منبع درامد زایی فوق العادست!
دیگه یادم نمیاد. خودتون یه چرخی بزنین تو محیط بازی،هرجاشو متوجه نشدین اینجا بگین من و سایر دوستان توضیح میدیم
موفق باشیـــــــــــــ
3تا بازی پشت سر هم باختم چیکار کنم ببرم:grumpy::grumpy::bi_polo:
نقل قول:
3تا بازی پشت سر هم باختم چیکار کنم ببرم:grumpy::grumpy::bi_polo:
البته دوران افت واسه بعضی تیما هست.من معمولا تو چنین شرایطی روحیه یا همون morale همه بازیکنام رو ۱۰۰ میکنم تا تاثیر بزاره رو نحوه بازیشون.
واقعا مسئولان بازی باید یه فکری به حال بازیکنای آکادمی کنن!
همشون خدا تا توکن میخوان و قدرتشونم در حدی نیست که بشه بهشون بازی داد!