رقابت مسي و رونالدو باعث پيشرفت آنها شد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: خوشبختانه رقابت مسي و رونالدو باعث پيشرفت آنها شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از مارکا اسپانیا، جوزپه گواردیولا تصریح کرد: از کسانی بودهام که همیشه از مقایسه رونالدو و مسی جلوگیری کردهام، اما اکنون میبینم که مقایسه این ۲ ستاره توسط رسانهها و کارشناسان باعث ایجاد رقابت شدید شده و همین مسئله پیشرفت آنها را در پی داشته است.
گواردیولا ادامه داد: اگر کارانکا معتقد است که رونالدو بهترین بازیکن دنیا است، لابد درست میگوید اما اگر از من بپرسید هرگز نمیگویم که مسی بهترین بازیکن دنیا است و همچنان دوست دارم از تماشای بازی زیبای رونالدو و مسی لذت ببرم و این مقایسه بی اساس را بر عهده رسانهها و کارشناسان میگذارم.
سرمربی بارسلونا درباره وضعیت آبیدال گفت: متاسفانه حق نداریم اظهارنظر کنیم، به احترام خانواده آبیدال بهترین کار برای او سکوت است و باید منتظر گزارش رسمی پزشکان باشیم. درست نیست اطلاعات محرمانه کادر پزشکی را رسانهای کنم اما همین قدر بگویم که مطمئنا شرایط کلی آبیدال بعد از پیوند کبد مساعد و امیدوارکننده است.