[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیلز پترسن ناراضی از وضع موجود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- مهاجم 23 ساله بایرن فصل گذشته از نیم انرژی کوتبوس به بایرن پیوست اما جایگاه او در تیم بایرن به عنوان جانشینی برای اویکا اولیچ است که خود اولیچ هم یک بازیکن ذخیره است. به نظر میرسد کادر فنی بایرن هنوز اعتماد لازم را به این مهاجم جوان ندارد.
به گزارش fcbayern.ir نیلز پترسن در گفت و گو با سایت گل میگوید:در ابتدای فصل من دقایق اندکی در بوندسلیگا،جام حذفی و حتی لیگ قهرمانان به میدان رفتم،من مطمئنا از این وضع ناراحتم من دیگر حتی مهاجم دوم تیم هم نیستم و این بدین معنی است که یا دقایق بسیار اندکی به میدان میروم یا اصلا به میدان نمیروم.
البته به نظر میرسد که پترسن باید تلاش خود را بیشتر کند تا بتواند یوپ هاینکس را تحت فشار قرار دهد.
پترسن اضافه میکند: من باید به تلاش خود ادامه دهم و امیدوار باشم که فرصت بازی را پیدا کنم.من باید صبور باشم.
پترسن فصل گذشته با به ثمر رساندن 25 گل آقای گل بوندسلیگا2 شداما در این فصل در 7باری که با پیراهن بایرن به میدان رفته است تنها 2گل به ثمر رسانده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]