داداش من که فقط ساعتشو میدونم که اونم فکر کنم ساعت 19:30 بازی شروع میشه...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من که فقط ساعتشو میدونم که اونم فکر کنم ساعت 19:30 بازی شروع میشه...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امضام رو بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبکه های پخش کننده بازی
آرســــــنـــــال - منــــچــــســـــتــرســی ـتــی
ساعت 19:30
C+ Sport (poland)
Digi Sport
Idman TV
LIG TV3
Premier League World
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 1 (italy)
Sky Super Calcio
~ AD Sports HD3
~ C+ Sport HD (poland)
~ Canal+ 1 HD
~ Premier League HDTV
~ Sky Calcio HD1
~ Sky Sport 1 HD (italy)
~ Sky Super Calcio HD
شبکه سه نشون نمیده
اينم از:
پیش نمایش بازی
مصدومین و محرومین دو تیم:
آرسنال: جک ویلشر (مچ پا)، امانوئل فریمپونگ (لیگامنت زانو)، فرانسیس کوکلن و آبو دیابی (همسترینگ)، پر مرته ساکر (مچ پا) از مصدومان آرسنال هستند.
منچسترسیتی: در این تیم حضور سمیر نصری (ضربه)، مایکا ریچاردز (سر)، سرخیو آگئرو (مچ پا) و جولین لسکات (کشاله ران) در هاله ای از ابهام می باشد.
دو تیم محرومی برای این بازی ندارند.
لیست دو تیم برای این بازی:Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Gervinho, Walcott, van Persie, Fabianski Djourou, Santos, Jenkinson, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Chamakh.
Manchester City: Hart, Pantilimon, Richards, Zabaleta, Lescott, Kompany, Savic, K Toure, Kolarov, Clichy, Nasri, Milner, Johnson, Pizarro, Y Toure, Barry, De Jong, Silva, Aguero, Balotelli, Dzeko, Tevezاطلاعات تکمیلی بازی:
این بازی روز یکشنبه 20 فروردین 1391 | 8 آپریل 2012، ساعت 19:30 به وقت ایران در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد.
قضاوت این دیدار بر عهده مارتین اتکینسون (M Atkinson) می باشد و دستیاران وی پیتر کرکاپ ودرن کن می باشند (P Kirkup, D Cann). داور چهارم آندره مارینر (A Marriner) خواهد بود. نماینده ی لیگ برتر آقای مورتون (J Morton) و نماینده ی کمیته داوران آقای نوربری (W J Norbury) خواهد بود.
تیم آرسنال در بازی قبل خود با نتیجه 2-1 مقابل کوئینزپارک رنجرز در خارج از خانه و در لیگ برتر شکست خورد و منچسترسیتی در لیگ برتر و در خانه مقابل ساندرلند 3-3 به تساوی رسید.
فیفا 12 این بازی را 1-1 پیش بینی کرده است. آلن کربیشلی، دان هاچیسون و کریگ برلی به ترتیب این بازی را 2-1 به نفع آرسنال، 1-1 و 2-2 پیش بینی کرده اند.
ترکیب پیش بینی شده برای دو تیم:
یورو اسپورت:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اسکای اسپورت:Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie
Man City: Hart, Richards, K Toure, Kompany, Clichy, Milner, Y Toure, Barry, Silva, Nasri, Aguero
هنوز تركيب نهايي اعلام نشده فردا ...
خب رسیدیم به سیتی
فکر کنم با برنده شدن تو این بازی من سیتی هم دیگه از قهرمانی کلا دور میکنیم و جایگاه حساسه خودمونو ثابت میکنیم
به امید برد
به به رسیدیم به این بازی.دیگه آخرهای فصله و روزهای پایانی حضور فن پرسی.ایشالا ببریم.چون دو مزیت داره جایگاهمونو مستحکم میکنیم و دو یه تکونی به این همه ستاره من سیتی میدیم که پول همیشه مهم نیست.
وای عشاق همه آرسنالیها هم که تو منسیتیه چشمک میزنه.کلیشی و نصری جون عشق عبدالله.
حاجی چرا شایعه درست میکنی ون رسی باید همیشه ار سنالی بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نصری هم که خیلی منتظرشیم برگرده دلمون حسابی واسش تنگ شده::bow
بازي من سيتي رو خوبه مارك دين نيست وگرنه بازي پيشاپيش نتيجه اش مشخص بود:
آرسنال هر چي گل ميزد به ازاش يه پنالتي ميگرفت !!تمام پنالتي هاس آرسنال هم ناديده مي گرفت
خب از لحاظ داوري فك نكم مشكلي باشه
اما به نظر من سخت ترين بازي فصل آرسنال همينه از دو نظر:
اول اينكه موقعيت جدول حساسه و دو تيم انگيزه كافي برا كسب سه اميتاز دارن!!
منچستر سيتي با گرفتن سه امتياز بازي ميتونه فاصله اش رو با منچستر يونايتد حفظ كنه ،من سيتي 3تا باز آخرش رو يه برد و دو مساوي داشته و علت فاصله گرفتن از يونايتد هم مساوي رفتن هاشون بوده پس :باخت دليل افتشون نيست و تيم خطرناكي هستن
هفته پيش 3-1 عقب بودن اما در نهايت تنوستن بازي رو به تساوي بكشنون اگه آرسنال از اول بازي تيم برتر باشه و تا اخر هم اينجوري بمونه برنده اس
اما مشكل همينجاست كه نيمه ي دوم بازيكنهاي آرسنال 42 افت بدني ميشن چون دوندگي و سرعت بازي توپچيها در نيمه ي اول فوق العاده اس به نظر من براي رفع اين مشكل دوتا راه داريم:
1- تعويضهاي زود هنگام نيمه ي دوم ميتونه چاره ساز باشه جروينيو و چمبرلين بازي قبل خيلي دير فرستادشون توو زمين ونگر بايد بهترين تصميم رو بگيره و چند تا مهره ي عالي رو نيمه ي دوم وارد زمين كنه
2- تعويضها ميتونه روند خودشو داشته باشه درصورتي كه آرسنال با پاس كاري هاي ريز و بلند حريف رو خسته كنن و در عوض خودشون حين بازي يه استراحت داشته باشن به نظر من برا اين كار هم ميتونن به فاصله كم تو زمين باشن يا بازي رو باز كنند و توپ و ميدان رو صاحب بشن
اگه همچين برنامه اي تو تاكتيكها باشه مشكل افت تيم تو نيمه دوم حل ميشه %البته سبك آرسنال سرعتي و كاملا هجوميه!با اين حال اجراي اين تاكتيكها من سيتي رو هم خسته ميكنه و ...
از بعد دوم-بازيكنهاي سابق آرسنال دردسر ساز هستن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو نقل و انتقالات قبل از فصل امسال چهار بازيكن آرسنال به من سيتي رفتن:سمير نصري،كليچي،توره و آدبايرو
متاسفانه و يا خوشبختانه نبرد تن به تن بين نصري ،كليچي و والكات ، سانگ شاهد خواهيم بود!
آرسنال شناخت كافي رو از بازيكنهاي سابق خودش داره پس قابل مهار هستن
نصري معمولا از مدافعان فاصله ميگيره !ونگر ميتونه از اين فضا بهتر ين استفاده رو ببره !نقطه ضعف سمير همينه حتي زماني كه تو آرسنال بود!البته اون موقع سسك خيلي كمكش ميكرد الان چي؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سانگ تو بازيهاي چند ماه گذشته اش پاسهاي عمقي خوبي داده و آمار خوبي هم داشته !بعد از مصدوميت ويلشر آرتتا جاي انو پر كرد اما يه تفاوت داشت:سانگ الان به عمق نفوذ ميكنه و بيشتر در يك سوم حمله ديده ميشه و آرتتا بيشتر برا دفاع ميمونه ،همين نكته بعث شده اين فصل آمار پاسهاي سانگ بالا بره الان سانگ به يك عنصر كليدي حملات تبديل شده و پاسهاش پشت مدافعان حريف آرسنال رو به گل رسونده
آرتتا باوجود عقب بازي كردن پاسهاي بلند و ت عمق دقيقي ميده كه هميشه تيم رو جلو ميندازه همچنين توپگيري هاش جاي تحسين داره
الان سانگ و آرتتا دو هافبك دفاعي آرسنال تهاجمي ترين نقطه ي تيم شدن و خيلي از كارشناسها تو اين چند هفته روي اين دو بازيكن زوم كردن !مانچيني حتما به دنبال مهار اين دو مهره اس البته دفاع كردن خط دفاع آرسنال هم اجازه ي اين كار رو براي من سيتي سخت خواهد كرد
والكات و رابين نبايد زياد از هم فاصله بگيرن چون حريف به دنبال همينه!روسيچكي ميتونه موقعيتهاي زيادي داشته باشه چون ميتونه از ريواندها استفاده كنه و يا فرار هاي خوبي روو از عمق داشته باشه
اكثرا اين بازي رو مساوي پيش بيني كردن بعيد نيست چون سيتي تو و بازي گذشته اش دنبال تساوي بوده تا برد و باخت..
اما در صورت رعايت مطالب بالا آرسنال ميتونه برنده باشه
در كل بازي رو به نفع آرسنال ميبينم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستي تات هم به ساندرلند مساوي كرد!الان موقتا رده سوم رفتن!!يه امتياز جلو افتادن
اگه بازي فردا مساوي هم بشه آرسنال جايگه سومش رو داره...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدبايور بدون شرح[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب به زور ما رو آوردن اینجا در مورد آرسنال نظر بدیمki::
به نظرم بازی فردا خیلی بازی مهمی هست واسه آرسنال با توجه به نتیجه های امروز به زورم که شده باید ببره با توجه به شرایطی که وجود داره فقط امیدوارم بیشتر مصدوم نده آرسنال
ایشالا که میبرهlove::
به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره میبینم اینجا اومدی و نظر دادی .heey::heey::heey::
هوی احمد رضا مگه من مسخره ی تو ام ؟heee::چرا میگه من عاشق نصری ام . من اگه نصری رو ببینم با بچه ها ی محلمون میریزیم روش و ...ki::
و اینک نظر بنده راجب به بازی :
اولا به نظر من سانتوس به جای گیبس بازی کنه بهتره چون یکم تجربش زیاده و به هر حال بازی با تیم خطرناکیه و باید با یه ترکیب با تجربه وارد بازی بشیم .
خیالتون راحت . تا وقتی که سانیا تو دفاع راست هست نصری و کلیشی تازه به دوران رسیده هیچ کاری نمیتونن بکنن .mas:-
سانتوس هنوز یکم نا امادس و به امادگی کامل نرسیدهنقل قول:
درسته گیبس یکم اشتباه داشته اما این ریسکه که تو این بازی ازش استفاده نشه