درسته که سویا رو میبریم و به صدر جدول میریم ولی برد در الکلاسیکو یه چیز دیگس ! حداقل تو سانتیاگو یه مساوی میگرفت ! نمیشه اینجا هر حرفی رو زد چون ممکنه دیگران سو استفاده کنند !
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته که سویا رو میبریم و به صدر جدول میریم ولی برد در الکلاسیکو یه چیز دیگس ! حداقل تو سانتیاگو یه مساوی میگرفت ! نمیشه اینجا هر حرفی رو زد چون ممکنه دیگران سو استفاده کنند !
بچه اتفاقه پیش اومده چه کار میشه کرد؟
باید به فکر جبران باشیم.
من به مورینیو و بازیکنان اعتماد دارم.
داداش کاریه که شده رئال اگه میبرد که محشر میشد ولی هرچیه شده حرفی نزنیم که دیگران سو استفاده کنن...مطمئنم اخر فصل خیلی چیزا معلوم میشه...به یه باخت که قهرمانی از دست نمیره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیخیال:sigar:
دوستان ازتون خواهش می کنم بازی رو فراموش کنید.این بازی دیگه تموم شده.
بازی های مهمتری هم داریم.
ما فصل قبل همین موقع دوم بودیم و بدون یه بازی کمتر الان با یه بازی کمتر امتیازمون برابره.
دیگه بحثی راجب بارسا از داداشام نشنوم.
فقط بگید درود بر مادرید.
توجه دوستان.
از حالا اگر حرف ناامید کننده ای از داداشام بشنوم پاک می کنم.
اگه حرف امیدوار کننده بزنن چی؟
بهتر از این دیگه نمیشه
به دلم افتاده آخر فصل رئال قهرمان میشه.....:eyvalla:
سلام به همه دوستان رئالي....
نميخوام حرف نااميدكننده اي رو بزنم فقط ميخوام يه واقعيت رو بگم كه بد نيست يه خورده روش فكر كنيم!
ببينيد دوستان بارسا چرا با اينكه جلو تيم هاي ديگه حتي بدتر از ما هست ولي جلو ما هميشه با روحيه و انرژي بيشتري بازي ميكنه؟
من رمز موفقيت بارسارو داشتن بازيكن هاي با غيرت و قديمي اين تيم ميدونم! به اعتقاد من بازيكنان بارسا واسه تحقق يك ارزش بازي ميكنند,بازيكناني مثل ژاوي,اينيستا,پويول,والدز,مس ي,حتي پيكه , فابرگاس و آلوز و .... اينها همه احساس مسئوليت بيشتري نسبت به تيمشون دارند.
بازيكنان بارسا از جنس خود ايالت كاتالان هستند و نسبت به تيمشون غيرت زيادي دارند! اين بازيكنان هر يك واسه هواداراشون به يك اسط.ره تبديل شدند, اين اتحاد,همدلي و غيرت و شجاعت بارسا چندين ساله كه به رئال ميچربه و باعث .....
اما رئال از اون نوع بازيكن ها فقط كاسياس و راموس رو داره! جاي رائول گنزالز خالي كه هميشه با غيرت بازي ميكرد و تا آخرين نفس واسه تيمش ميجنگيد...... رئال به اين نوع بازيكن ها احتياج داره كه نميتونه به اين راحتي ها بدست بياره! شايد اگر نيمار رو هم بخره چنين خصوصيتي پيدا نكنه و يكي باشه مثل بقيه ....
يادمه سال 2008 كه با منچستر بارسارو برديم تيمي داشتيم از جنس عشق و غيرت,اون سال با بارسا تو نيو كمپ مساوي كرديم تازه كريس هم يه پنالتي از دست داد! ولي اون بازي برگشت تو اولدترافورد زيبا ترين لحظات رو واسه هواداران به ارمغان آورد.ashem:-
اون زما بارسا هم غولي بود واسه خودش و با داشتن بازيكن هايي مثل رونالدينو مسي ژاوي و ..... حريف خيلي قدري بود!
ولي تيم ما منچستر يه تيم عشقي بود! تيمي كه بزرگاني همچون اسكولز,گيگز,وندرسار,گري نيويل,همين كريس رونالدو كه تو منچستر خيلي بهتر بود,اورا,ويديچ و روني در كنار مربي كه همه وجودش رو پاي منچستر ميزاره به نام الكس فرگوسن رو داشت! مطمئنا كيفيت فني بازيكنان فعلي رئال از اون منچستر كمتر نيست و شايد بيشتر هم باشه ولي همون فاكتوري كه گفتم يعني تعصب و غيرت تو اون تيم منچستر خيلي خيلي بيشتر از اين رئال بود و حتي از بارسا هم بيشتر بود كه تونست كمر بارسارو بشكنه!
اون تيم بدون هيچ استرسي بازي ميكرد در حالي كه در مقابل ستاره هاي بارسا قرار داشت! اسكولز موفق تر از ژاوي بود و رونالدو موفق تر از مسي و رونالدينو! گيگز بهتر از اينيستا و وندرسار بهتر از والدز! ويديچ و فرديناند در كنار هم سدي محكم رو تشكيل داده بودند كه نفوذپزير نبود! كاپيتان نيويل با تمام وجود بازي ميكرد و اورا هرچي داشت رو ميكرد!روني بازيكن جوون اون زمان تيم با انگيزه فوق العاده و جنگندگي بيش از حد بازي ميكرد و فرگي بهترين انديشه هارو طراحي ميكرد,هواداران جو بسيار وحشتناكي رو به وجود آورده بودند و خلاصه همه و همه اعضاي منچستر يكي شدند تا تونستند بارسارو ببرند! با اون گلي كه هر وقت ميبينم اشكم در مياد... گل اسكولز كه ژاوي گفته بود الگوي من تو فوتبال اسكولز هست و او بازيكني فوق العاده هست!om::
دوستان رئالي بدونيد كه من ديشب پاي تي وي داشتم جون ميدادم و نيومدم كه منچستر رو به رخ شما بكشم و خودم هم دوست دار رئال هستم! فقط يك سري واقعيات هست كه بايد گفته بشه,اينجوري ميتونيم خودمونو واسه اين شكست قانع كنيم!
ياد كاپيتان رائول بخير.....:gahhr:
داش عليرضا لطفا اين پست رو پاك نكن.اين يه واقعيته و بزار همه كمي در موردش فكر كنند! بايد از اين شكست ها درس بگيريم نه اينكه بخوايم با گول زدن خودمون همه چيز رو فراموش كنيم.ممنون
از حق نگزریم رئال هم خیلی موقیعت داشت 3تا ضربه آزاد کریس خراب کرد 2تا تک به تک.
تک به تک کاکا و...
می تونستیم ببریم.