سلام ، دوستان من به شدت مشکل کم بودن توکن دارم ! روزی 1 دونه که اسپانسر میده کمه خیلی ...
راه دیگه ای هم هست که بی دردسر و رایگان باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، دوستان من به شدت مشکل کم بودن توکن دارم ! روزی 1 دونه که اسپانسر میده کمه خیلی ...
راه دیگه ای هم هست که بی دردسر و رایگان باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdidf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما اگه یه بازیکن 19 ساله با قدرت 30 و یه بازیکن 26 ساله با همون قدرت رو ببینی کدوم رو میخری؟؟ به نظر خرید 26 ساله کاملا اشتباهه چون
تجربه نشون داده دربیشتر مواقع تیمی که میانگین سنی 26 به بالا داره بازنده هست
بازیکن جوان سال های بیشتری برات کار میکنن
بازیکنان جوان دوندگی بیشتری دارن
همیشه هم خوب کار میکنن
من خودم با جوانگرایی به تیمای واقعا قوی که میانگین سنی بالا دارن 4 5 تا میزنم و همچنین با جوانگرایی همیشه قهرمان لیگم
بازیکنان جوان همیشه نمرشون 7 یا 8 یا 9 هست و امکان نداره زیر 7 بیاد (حد اقل برای من)
در ضمن من توی زمین بازیکن بالای 23 سال ندارم و همیشه هم توی بازیام موفق هستم
در کل اگه پول داشته باشی خرید بازیکن جوان منطقی تر به نظر میرسه
اون دروازه بانم که گفتم یه مدتیه گل نمیخوره و نمره هاشم بالاست
دوست عزیز منظورت از سالهای بیشتر چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر لیگ که بالا میری یه ستاره کم میشه از و اگر دو لیگ بالا بری بازیکن دو ستارش از دست میده اگر نگهش داری تیمت ضعیف میشه مجبوری ردش کنی .
من میانگین تیمم 25 هست ولی هم میبرم هم خوب گل میزنم 12 صفر و 16 صفر هم زدم براحتی من اصلا اعتقادی به 18 ساله و امثالهم ندارم تو این بازی.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میخوام بک تصمیم بگیرم و اونم اینه که این فصل رو بقیه بازیهامو ببازم! تا فصل بعد هم تو همین سطح بازی کنم
الان سطحم 4 هست و قدرت تیمم 38.3 همه بازیکنهای اصلیم قدرتشون 39 یا 40 هست! و تیم خوبی دارم فقط مشکلم اینه که لیگ بدی همش میوفتم و الان سوم جدولم و تیم های اول دوم تمام اسکات هستند!
نظر شما چیه؟ می خوام باهاتون مشورت کنم و ببینم که خوبه تا این فصل رو بی خیال شم و برای فصل بعد تو همین سطح بجنگم؟
این کارو نکن به نظر من. حیفه آخه! یه فصل عقب میوفتی.لیگ هایی که سخت هستن هیجانشونم بیشتره. البته زیاد واسه ما ایرانیا خوب نیس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بجنگ باهاشون. هیچوقت آدم نباید کم بیاره !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من الان نمیدونم چندمم...احتمالا چهارم باشم. هنوز تیمم تو یه سری از نقا ضعف داره! از جمله دفاع راست!!! فک کنم نزدیکه 2 فصله میخوام دفاع راست بگیرم و نمیگیرم!!!
یه سری صبح زود پاشدم بازیکن بخرم،از شانس گند ما با یه آدم سمج افتادیم 17 تا توکن هدر دادم آخرشم بازیکنه رو از دست دادم :|
یعنی فحش فقط! امروزم یه 5 تایی از دست دادم ! :|
کلا لول های بالا واسه بازیکن خریدن دهن آدم سرویس میشه :| :| دیگه اعصاب نمونده واسم بخدا :daghon:
سلام من به يك مشكل برخوردم
ميخواستم ببينم چطور ميتونم اين بازي رو از روي يك گوشي به گوشي جديد انتقال داد، من مي خوام گوشيمو عوض كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام.راه مستقیمی وجود نداره. فقط میتونید به فیسبوک بازی وصل بشین و از اون طریق بتونین تیمتونو رو گوشی جدید بالا بیاریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadhosseinip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطور اين مار رو انجام بدم
من تو لول ٧ هستم
الان گوشيمو عوض كردم ولي گير كردم چطور اين كار رو انجام بدم
لطفا كمك كنيد
واقعا گير كردم
فردا بازي دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadhosseinip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنده دقیق نمیدونم ورژن فیسبوکیش چطوریه و چطور باید بهش ئصل شد. دوستای فیسبوکی مون مطمئنا میتونن کمکتون کنننقل قول:
اما فکر کنم شما باید با استفاده از چیزشکن اونجایی که نوشته let me play و همیشه میزدین، گزینه کناریش که مربوط به لاگین فیسبوک هست رو بزنین و اکانت فیسبوک تون رو وارد کنین و از اون طریق وارد بازی بشین
دیگه همیشه هر جا هم بخواین میتونین با اکانت فیسبوکتون به بازی وصل بشین.چه گوشی چه کامپیوتر و ....
دوستای گلم اگه توضیحاتم دچار اشکال بود تصحیحش کنین. با تشکر