اگه از نسخه غیر ارجینال بازی میکنین به خاطر کرک هست که این ارور رو میده.باید جدید ارین ورژن کرک رو استفاده کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه از نسخه غیر ارجینال بازی میکنین به خاطر کرک هست که این ارور رو میده.باید جدید ارین ورژن کرک رو استفاده کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezafardadi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها کسی فیفا 15 اورجینال نسخه pc نمیخاد؟
من دارم و با تخفیف زیاد اکانتمو میدم
فقط بخاطر اینکه سیستمم بازیو نمیکشه...
من الان ده فصله دارم کریرمود بازی میکنم همشم برای یک تیم و کلا عاشق فیفام
برعکس شما از دسته 3 انگلیس شروع کردم با صبرو حوصله و بعداز 9 فصل قهرمان لیگ برتر شدم...
حس غیرقابل توصیفی بود قهرمانی بعداز 9فصل تلاش...
داداش میتونی لینک اخرین کرکشو واسم بزاری؟ ashem:-
لینکش الان دم دستم نیست متاسفانه!نقل قول:
خودتون سرچ کنین تو گوگل : کرک ورژن 5 3dm
[QUOTE=aliexpress;181325]لینکش الان دم دستم نیست متاسفانه!
خودتون سرچ کنین تو گوگل : کرک ورژن 5 3dm[/QUOTE
اون نصبه داداش فقط تو یازی من کریر میشه بازی کرد بقیه باز نمیشن یه کمکی بکن خواهسا :(
[QUOTE=rezafardadi;181328]نمیدونم والا تا حالا با چنین مشکلی مواجه نشدم!!!شاید اگه بازی رو دوباره نصب کنین درست بشه. البته اگه خواستین این کار رو بکنین یه بکاپ از سیو هاتون تو بازی بگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه فصلی هستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان تقریبا اواسط فصل 2021 هستم
سلام میشه سه چهار تا بازیکن جوون بهم معرفی کنید ؟؟؟
چه فصلی هستی؟ و تو چه پست هایی بیشتر بازیکن مد نظرته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]