پاسخ : خوش اومدی.خودت رو معرفی كن
سلام به همه من میلاد هستم 19 ساله از شهرستان تالش-گیلان...
این سایتو دوس دارم مخصوصا مسابقه پیش بینیش خیلی جذابه همه میتونن توش شرکت کنن...و واقعا امکاناتش هیجان انگیزه
دوستانی که تو یاهو هستتن و تو مسابقات پیش بینی قراره شرکت کنن منو اد کنن تا دوس بشیم رقابتمون جذاب شه..
milad.melodi
آی دیم توی جیمیل هم همینه
سلام . صادق هستم . خیلی خوشحالم که با اینجا آشنا شدم . :flowerysmile:
نقل قول:
سلام به همه من میلاد هستم 19 ساله از شهرستان تالش-گیلان...
این سایتو دوس دارم مخصوصا مسابقه پیش بینیش خیلی جذابه همه میتونن توش شرکت کنن...و واقعا امکاناتش هیجان انگیزه
دوستانی که تو یاهو هستتن و تو مسابقات پیش بینی قراره شرکت کنن منو اد کنن تا دوس بشیم رقابتمون جذاب شه..
milad.melodi
آی دیم توی جیمیل هم همینه
نقل قول:
سلام . صادق هستم . خیلی خوشحالم که با اینجا آشنا شدم . :flowerysmile:
صادق و میلاد عزیز ,
به انجمن تخصصی فوتبال دربی خوش اومدید . :tafakkor:
سلام .. سپهرم .. 14 ساله .... ساکن تهران .... هر سوالی درباره پلیر کریر داشتید پاسخ میدم:ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum:
نقل قول:
سلام .. سپهرم .. 14 ساله .... ساکن تهران .... هر سوالی درباره پلیر کریر داشتید پاسخ میدم:ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum:
خوش اومدی سپهر جان. دوستای کریر بازت رو هم به اینجا دعوت کن love::
خوش بگذره بهت
سلام عزیزان .من محمد جواد فخرایی هستم .لقب من محمد پرس هست (یعنی پرسپولیس هستم و همه رو پرس میکنم).من در خیلی از انجمن ها ناظر بودم اما به دلایلی الان نیستم .من اهل بوشهرم .نه خود بوشهر استان بوشهر بندر دَیّر.love::خوشحالم که در این انجمن هستم.love::
نقل قول:
سلام عزیزان .من محمد جواد فخرایی هستم .لقب من محمد پرس هست (یعنی پرسپولیس هستم و همه رو پرس میکنم).من در خیلی از انجمن ها ناظر بودم اما به دلایلی الان نیستم .من اهل بوشهرم .نه خود بوشهر استان بوشهر بندر دَیّر.love::خوشحالم که در این انجمن هستم.love::
خوش اومدی محمد جواد عزیز هم استانی گلمlove::
امیدوارم دربی بهت خوش بگذره
سلام به همه دوستان
سید سلمان ساکن مشهد ۱۴ ساله
امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا داشته باشم
نقل قول:
صادق و میلاد عزیز ,
به انجمن تخصصی فوتبال دربی خوش اومدید . :tafakkor:
سلام رضامحمدی هستم ساکن تهران واقعا لذت میبرم از این سایت مخصوصا پیشبینی نتایج خوشحالم در کنار شما هستم.
سلام من محمدرضام متولد هفتادو دو فارغ التحصیل اقتصاد علامه و منتظر سربازی در این انتظار یک ساله دارم تاپ الون بازی میکنم و دلیل اشناییم با این سایت کنجکاوی درباره بازی بود