به نظر منم باید پیشنهادشونو قبول کنیم. ارزششو داره!:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر منم باید پیشنهادشونو قبول کنیم. ارزششو داره!:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیپو اینزاگی کبیر یکشنبه خداحافظی میکنه
پیپو از تمام زحماتی که طی این سال ها کشیده ممنونیم هرگز گل هاتو به لیورپول تو فینال چمپیونزلیگ از ذهنم نمیره خداحافظ استوره :shogh:
یادت باشه یکشنبه مراسم خداحافظیه اینزاگی و سیدورف با هم هستش و قرار تو ترکیب اصلی هم باشند :afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط King k.p Boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا سر به سرمون نگزاريد آخه پيپو كجا ميخواد بره به خدا گريم گرفته. آخه هنوزم جا داره......:sham::gerye:
امروز باشگاه پر خبر خیلی اوضاع شلوغه هنوز لیگ تموم نشده وضع این طوره خدا بعد لیگ رو رحم کنه منم از زحمات سیدورف سوپر پیپو تشکر میکنم و یه تشکر دیگه از اینکه با پیراهن میلان با فوتبال وداع میکنند نه با تیم دیگه ای
همیشه در یادو خاطره استور های میلان باقی خواهید ماند خاطرات زیادی با این دوتا داشتیم چه روزگاری بود هر بازیکنی یه دوران اوج داره یه افت شتریه که دم خونه همه میشینه امیدوارم ازشون درپست های مدیریتی استفاده بشه البته مالدینی کبیر هم یادمون نره
آقا من هنوز رفتن گواردیولا رو حضم نکردم :ey babaaa: باید رفتن پیپو رو با سیدورفم تحمل کنم ! اینا دیگه دارن اشکمو در میارن crying::-نقل قول:
ولی خدا کنه شماره هاشون مثل مالدینی بایگانی نشه ! وگر نه دیگه از شماره 10 و 9 که شماره های اصلی هستن خبری نیست ! tars::
اگه با این روال پیش بره تا چند وقته دیگه شماره های تیم از 20 شروع میشن ki::
شماره 10 برای کاسانو کنارگذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماره 9 هم یا الشاراوی یا مهاجمه جدید که قراره بیاد
اون شماره 3 هست که برای همیشه بایگانی شده البته پسر مالدینی تا چند سال دیگه میاد جوانان میلان 3 رو برای اون گذاشتن کریستین مالدینی :love:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین الان با این سن از بنرا بهتره مگر این که خاندان مالدینی دفاع میلان رو بیمه کنندنقل قول:
چزاره . پائولو . حالاهم کریستین تا این بزرگ بشه ما دفاع چپ نداریم :ghelyon:
شماره 3 مالدینی رو میدونم !!!!! entezar::نقل قول:
فقط از باقی شماره ها میترسیدم که به قولت قراره بدن به ......
آخه رسمه بازیکن های استوره رو به احترامش شمارش رو بذارن کنار ! رو همین حساب گفتم شاید شماره 10 و 9 رو هم بذارن کنار که خیلی بد میشد !
حالا چند سالش هست؟؟؟
راستی سایت گل زده فردا نستا تو کنفرانس خبری تیم فصل بعدشو اعلام میکنه امیدوارم میلان باشه چون نستا هنوز میتونه تو سطح اول اروپا باشه