بله اینجا توپخونه ارسناله ki:: _ ایشالا که شما هم مثل بقیه بچه ها جزو کاربران فعال باشی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid_5099 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله اینجا توپخونه ارسناله ki:: _ ایشالا که شما هم مثل بقیه بچه ها جزو کاربران فعال باشی:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeid_5099 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دادا ما هم هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_5099 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توپچی زیاده اینجا
یه چیزی
نمیدونم دقیقا کی بود اما اوایل فصل پارسال رو مینیموم میگیرم
بخش آرسنال دربی خیلی خلوت بود تقریبا هیچکدومتون نبودین
که بخش آرسنال رو فقط به عشق آرسنال استارت فعال شدنشو زدم...
اوایل فقط خودم بودم یه کم ناامید کننده بود چون تو این فروم توپچی نبود یا رفته بودن ویا خییلی کم بودن اما جعفر خان بهم گفت یکی دو ماه اول اینجوریه بچه ها رو و آرسنالی های دربی رو با پیام بیار اینجا
الان شاید یک سال گذشته باشه و همچین روزی رو میبینم که توپچیها همه جا هستن...
آقا جعفر هم عین حقیقتو گفتن ایول.....
:arsenal::arsenal::arsenal::arsenal::arsenal::arse nal:heey::heey::
i love you arsenal & van persia
چه متن رمانتیکی بودcrying::-love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول داداش
کلا بروبچ ارسنالی بچه های هستند که عاشق تیمی هستند که خیلی ساله جام نگرفته این نشون دهنده هوادار واقعی بودنه
حالا یکم ادای این مدیرا رو در بیاریم : دوستان لطفا پست اسپم ندهید :hehehe:
خو از شوخی گذشته باید بگم
در جواب داش افشین :
آره من خودمم وقتی تیر ماه اومدم اینجا خیلی خلوت بود و مگس هم پر نمیزد :hehehe:
یه مدت بود من و مصطفی واسه ارسنال اخبار میذاشتیم
یادش به خیر :ohum:
عجب روزایی بود
فقط به عشق آرسنال همه اینجا موندیم :ohum:
دم همه شما گرم
من هم یه مدت طولانی عضو انجمن قرمزته بودم ، آرسنالی های اونجا 2 نفر بودیم!
بعد یه مدت و بنا به دلیلی نا معلوم انجمن از هم پاشیده شد و اکثر بچه ها رو دیگه ندیدم جز چند نفری که باهاشون صمیمی بودیم!
با اون چند نفر رفتیم انجمن سانتیا ، ولی هیج جا برامون قرمزته نمیشد!
تا اینکه چند روز پیش یه ویدئو از ارسنال تو آپارات میدیدم که پایینش یه کامنت بود که فرستنده ویدئو رو دعوت کرده بود بیاد دربی !
نوشته شده بود که بیاد دربی اینجا ارسنالی ها دور هم جمع هستن ! من هم تا این کامنت رو دیدم اومدم عضو شدم
امیدوارم اینجا دور هم فقط شاهد پیروزی تیم محبوبمون آرسنال باشیم :love:
ایول داداش خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_5099 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم سومیمونو حفظ کنیم و فاصلمونو کمتر با تیمای بالایی و اماده بشیم با چند خرید تابستونی خوب برای قهرمانی فصل بعد
مرتضي منم با تو موافقم كه چند خريد تابستاني خوب البته خوب باشن رو براي فصل بعد انجام بديم واقعا آرسنال هيچي كم نداره براي قهرماني فقط بايد سر كيسه رو شل كنند و با اين ورزشگاه توپ و مربي عالي قهرمان بشيم آرسن------ درود بر تمام شما آرسناليهاي2 آتيشه
البته جدای از خریدا باید بازیکنامونو حفظ کنیم و هماهنگی ترکیبو از دست ندیم چیزی که خیلی دیر و به سختی بدست اوردیمش و میترسم با رفتن چند بازیکن باز بهم بخوره