نقل قول:
چون هركي نگاه ميكنه اگه فقط يه ذره كنترل خودشو از دست بده آخر عاقبتش اينجوري ميشه...:ohum:
كلا منظورتو متوجه نشدم..
شفاف حرف بزن..
منطقي با هم بحث ميكنيم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
چون هركي نگاه ميكنه اگه فقط يه ذره كنترل خودشو از دست بده آخر عاقبتش اينجوري ميشه...:ohum:
كلا منظورتو متوجه نشدم..
شفاف حرف بزن..
منطقي با هم بحث ميكنيم!!
ماگات حرف زیاد میزنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی 30-35 تا بازی بیشتر برای بایرن انجام نداد(اونم نه به طور ثابت) و اصلا نتونست درخششی در بایرن داشته باشه حتی بعد از اینکه به القطر رفت نتونست نظر این تیم قطری رو هم به خودش جلب کنه.
تو جام جهانی 2006 هم که...
بیخود این بازیکن ها رو با سلطان ژاوی مقایسه نکنید
دوست عزیزی که میایی اینجا نظر میدی امیدوارم به عنوان یک طرفدار فوتبال بیایی نه یک طرفدار رئال چون در اون صورت نباید اینجا پست بدی.
اصلا این چه مقایسه ای هست.کریمی مگه کیه؟ما همه ایرانی هستیم همه هم حقیقت رو میبینیم.میبینیم که بازیکنای ایرانی چه داخل لیگ چه خارج از لیگ چه بازی های افتضاحی میکنن.درضمن دوست عزیز وظیفه هافبک دفاعی گلزنی نیست. گل زدن برای هافبک دفاعی نمیتونه برتری محسوب بشه اگه این طوری باشه دنی الوز که گل زن ترین دفاع راست دنیاست باید بهترین دفاع راست جهان باشه.این طوری نیست.نکونام میتونه یک بار تو بازی درست محوطه رو عوض کنه؟ میتونه یک پاس عمقی چیپ بادقت معمولی بده؟اخه ژاوی رو دارید با کی مقایسه میکنید.واقعا دیگه نمیدونم چی بگم.مقایسه ژاوی و نکونام عین مقایسه پورشه یا فراری با پیکان جوانان هست.دقیقا همین مقایسه هست.
از دست ما ایرانی ها که همش می خوایم داشته هامون رو بالا ببریم
بابا ژاوی کجا و کریمی کجا !!!binam
عزيز مگه نيست!!!!!!!!!نقل قول:
دنی الوز که گل زن ترین دفاع راست دنیاست باید بهترین دفاع راست جهان باشه
-------
شما شايد منو نشناسي ولي اونايي كه منو ميشناسن ميدونن من همه جا به دور از تعصب حرف ميزنم ، حتي تو انجمن استقلال هم پست ميدم...
ظاهرا شما فقط بازي هاي بارسا رو تماشا ميكنيد ..
به خاطر همين اصلا نكونامو نميبينيد كه بخواين در موردش حرف بزنيد..
-------
حساب علي كريمي جداست..
نقل قول:
از دست ما ایرانی ها که همش می خوایم داشته هامون رو بالا ببریم
بابا ژاوی کجا و کریمی کجا !!!binam
شماها چند سالتونه كه از كريمي اينجوري حرف ميزنيد..
شما بازي علي كريمي مقابل آلمانو ديديد كه چه طوري همه بازيكنا رو زير ميگيره..
يا اون سالهايي كه تو پرسپوليس از سمت راست حركت ميكرد و همه رو دريبل ميزد تا به دروازه برسه..
علي كريمي اونقدر بزرگه كه من و شما در حدي نيستيم كه بخوايم در موردش حرف بزنيم(از نظر فني در حدش نيستيم)
تماشاچيان بازي ژاوي زو ميبينند چون تمام بازيش همينيه كه ميبينيد ،نه بيشتر و نه كمتر!!
اگه شما در مورد ژاوي چي فكر كردين ، سلطا ن پاس تاريخ هست (بر منكرش لعنت) ولي سلطان تاريخ فوتبال كه نيست(زيدان)
شما برو در مورد زيدان (سلطان فوتبال) تحقيقي كن ببين واسه چي بهش همچين لقبي دادند..
چون تمام فاكتورهاي يك فوتباليست كامل رو داشت:
پاس هاس طلايي، دريبل هاي متفاوت، يك رهبر تمام عيار(تاكتيكي و رواني)، گلزن و..
البته اين نصف خصوصيات زيدانه..
حالا تو بارسا...
ژاوي فقط پاسور فوق العاده ايه وگرنه تو بقيه فاكتورها كامل نيست...
......................
اين شماييد كه بايد بگيد چرا فقط ژاوي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بارسايي لطفا اين بحث احمقانه(مقايسه ژاوي جونم با....:ogh:)رو ادامه نديد و به پستايي كه ميدن جواب ندين.اصلا بحث رو عوض كنيد!يه عده سو استفاده ميكنن!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ohum:عكس ها رو بزرگ و با كيفيت گذاشتم تا اونايي كه نميتونن ژاوي رو ببينن مشكلشون حل شه!!!:ohum:
این عکس هم ماله زمانیه که توپ طلا رو به مسی میدن :yes: و گواردیولا بهترین مربی میشه :yes:
mas:- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هه هه هه
نقل قول:
دوستان بارسايي لطفا اين بحث احمقانه(مقايسه ژاوي جونم با....:ogh:)رو ادامه نديد و به پستايي كه ميدن جواب ندين.اصلا بحث رو عوض كنيد!يه عده سو استفاده ميكنن!!
نوشته ي شما شرم آوره..
اگه مدير بودم بنت ميكردم!!!!
يكي مث تو لياقت نداري كه من باهات بحث كنم..
از لحاظ فني كم اوردي واسم دري وري مينويسي!!
تا الان كسي با من اينجوري حرف نزده بود
من به ژاوي توهيني نكردم كه شما ....
منم اونو بازيكن خوب و كلاس بالايي مي دونم اين شمايي كه از مقايسه چيزي متوجه نميشي!!
اميدوارم به زودي زود خود نكونام لياقت واقعي شو نشون بده ..
اگه يه كلمه ديگه اينجا به كسي توهين بشه(خودم ،نكونام يا كريمي) مطمئن باش به ضرر تو تموم ميشه!!!
ياد رفيقاي قديمي و لوتي و با معرفت تو دربي بخير!!!
داداش بنده خدا چیزی نگفت که.منظورش رو بد گرفتی .میخواست بگه مقایسه دو بازیکن در سطح های متفاوت احمقانست نه اینکه به بازیکنا توهین کنه.اگه میخوایی بحث فنی کنی خودم پایت هستم ولی شما هم از صحبت دوستان بد برداشت نکن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزار بگم ژاوی چه خصوصیاتی داره.فکر کنم قبول داشته باشی که مسی بهتر از کریمی دریپل میزنه.تو میدونستی این سبکی که مسی بازیکن رد میکنه یعنی با استقامت،سرعت و درگیری با بازیکن حریف این سبک دریپل زدن ژاوی هست.اصلا دریپل زدن ژاوی رو دیدی.وقتی بخواد دریپل بزنه عین مسی بازیکن رد میکنه.فکر نکنم مسی به ژاوی دریپل زدن یاد داده باشه.ولی چون تو زمین وظیفه پخش توپ رو داره نباید توی میانه دریپل بزنه چون ممکنه توپ رو از دست بده ولی اگه فرصت داشتم کلیپ دریپل های ژاوی رو برات میزارم ببینی.شوت زدن هم که استاده.توی الکلاسیکو 5-0 که امیدوارم دیده باشیش اون صحنه ای رو که ژاوی دقیقا از دایره وسط زمین زد بالای تیرک کاسیاس ندیدی؟به نظرت کسی که از این فاصله با این دقت شوت بزنه نمیتونه از 20 متری دروازه رو هدف قرار بده؟ولی خودش ترجیح میده بازی رو پاسای کوتاه بچرخه.کاملا واضح هست چون شوت 30 درصد اگه گل بشه 70 درصد احتمال داره توپ بره دست حریف و این یعنی از دست دادن فضا.توی اینکه ژاوی خیلی کامل هست شکی نیست.به نظر من که شاید کمی تعصبی باشه ولی ژاوی رو نمیشه با زیدان هم مقایسه کرد چون تنها فاکتوریشون که در حد همدیگست شوت زدنه که شاید بشه مقایسه کرد.نقل قول:
من یه رئالی ام . اینجا تقریبا همه منو میشناسن . قصد ندارم از ژاوی حمایت کنم ولی
خداییش مسخرست که بیایم هافبک خوب و خلاقی مثل ژاوی رو با یه بازیکن معمولی مقایسه کنیم
نمیگم کریمی خوب نیست علی کریمی هم در حد خودش عالیه ولی با ژاوی خداییش زمین
تا آسمون فرقشه . این مقایسه اصلا درست نیست.