-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] منز اولین خرید یوونتوس برای فصل آینده ؟
5 فروردین 1390
شرایط ژرمی منز بازیکن فرانسوی باشگاه رم در این تیم ایتالیایی ایده ال نیست و به نظر می رسد اخرین روزهای حضور وی در باشگاه پایتخت نشین رم را شاهد باشیم حتی هواداران رم از منز خواسته اند در پایان فصل رم را ترک کند.
مدیر برنامه های این بازیکن هم در سخنانی کوتاه گفت: "هنگامی که رانیری در تیم رم بود منز در اوج به سر می برد اما با امدن مونتلا به عنوان سرمربی همه چیز تغییر پیدا کرد و موکل من از این شرایط راضی نیست."
در طرف دیگر زین الدین زیدان بازیکن سابق یووه به سران بانوی پیر پیشنهاد کرد برای خرید یک بازیکن ایده ال به سراغ منز فرانسوی بروند و همین موارد باعث شد تا روزنامه ی گارتا دلو اسپورت از علاقه ی سران یووه به منز خبر دهند.
منز که تنها 23 سال دارد تاکنون در تیم های سوشو - موناکو نیز بازی کرده و در تیم ملی فرانسه نیز به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رقابت جذاب چلسی - یوونتوس برای جذب پیرلو
5 فروردین 1390
باشگاه میلان تا این لحظه قرارداد اندره ا پیرلو هافبک ۳۱ ساله ی خود را تمدید نکرده است و شایعات زیادی مبنی بر حضور وی در تیم یوونتوس شنیده می شود اما امروز باشگاه چلسی انگلیس از علاقه ی خود به جذب بازیکن ایتالیایی خبر داد.
سران باشگاه میلان در پایان فصل قصد تمدید قراداد با ۴ بازیکن اصلی خود را ندارد و شایعات زیادی مبنی بر مذاکره ی ماروتا با مدیر برنامه های پیرلو شنیده می شود و مقامات نزدیک به باشگاه میلان جدایی پیرلو در پایان فصل را تایید کرده اند.
اکنون رقابت نزدیکی برای جذب پیرلو بین دو تیم یوونتوس ایتالیا و چلسی انگلیس برای جذب پیرلو می باشد و به نظر می رسد در هفته های اینده باید منتظر خبرهای جدید تری در این رابطه باشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از پیشنهاد تیم های درجه یک اروپایی خوشحال هستم
5 فروردین 1390
فلیپه ملو هافبک برزیلی باشگاه یوونتوس اعلام کرد بسیار خرسند است که از تیم های درجه یک اروپایی برای فصل اینده پیشنهاد دارد اما دلیلی برای ترک یووه نمی بیند و از بودن در یووه خوشحال است.
ملو در جدید ترین مصاحبه ی خود گفت: "داشتن پیشنهاد از تیم های اروپایی خوشحال کننده است اما شرایط من در یووه ایده ال است و دلیلی برای ترک یوونتوس در این لحظه وجود ندارد."
وی سپس به مصدومیت فابیو کوالیارلا اشاره کرد و گفت: "مصدومیت وی برای تیم بسیار ناراحت کننده بود و بودن وی در تیم می توانست امتیازات ما را بالاتر ببرد."
وی به دیدار مقابل رم اشاره کرد و گفت: "بازی بسیار سختی را در پیش داریم اما پیروزی در این دیدار وضعیت ما را در جدول بسیار ایده ال می کند ولی کار اسانی در پیش نداریم اما ما یوونتوس هستیم و می توانیم پیروز شویم."
وی در پایان به تمجید از مسی پرداخت و گفت: "مسی در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا می باشد و او می تواند در یک فصل چهل گل به ثمر برساند."
-
الساندرو دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس، مورینیو را «سرتاپا شخصیت » می داند. این ستاره ایتالیایی از 18 سالگی فوتبال حرفه ای را آغاز کرد ..او صاف و ساده و شفاف از زندگی اش در دنیای فوتبال می گوید.متن گفت و گوی دل پیرو با روزنامه آ.اس را در اینجا بخوانید:
* دوران کودکی ات چطور بود؟
در روستایی در نزدیکی «کنگلیانو» در شمال ایتالیا زندگی می کردیم که دورتادورش دشت و مناظر طبیعی زیبا بود. زندگی من، به جز مدرسه، در توپ خلاصه می شد و اگر به جنگل یا کنار رودخانه می رفتم، همیشه توپم همراهم بود.
* با چه کسی بازی می کردی؟
در ابتدا با دو دوستم و برادرم.به یاد دارم که زمانی که خیلی سرد می شد،گاهی وقتها درگاراژ بازی می کردیم.جای خیلی تنگی بود، چون تنها یک ماشین کوچک داشتیم و گاراژ برای همین یک ماشین ساخته شده بود.ما فوتبال بازی می کردیم و توانایی هایمان را با توپ تنیس می سنجیدیم تا ببینیم که چه کسی می تواند بیشتر هنرنمایی کند.
* والدینت؟
پدرم برقکار بود و مادرم خانه دار.هرچند که گاهی وقتها پرستاری کودکان را برعهده می گرفت.پدر من از 13 سالگی کار می کرد. او الگوی بزرگی برای من بود.من یکی از عکسهای او را نگه داشته ام که در آن عکس،بعد از آنکه کارش تمام شد، درحال دروازه بانی بود.
* پس دوران کودکی سختی داشتی.نه؟
قطعا بله. والدینم باید برای نگهداری از ما به سختی کار می کردند.خانه ای که مادرم هنوز هم در آن زندگی می کند،بیش از50 سال قدمت دارد.پدرم خودش تدریجا آن خانه را ساخته.زمانی که آن خانه تنها یک آشپزخانه و یک تخت برای خوابیدن داشت،والدینم به آنجا رفتند.
از همان دوران کودکی حس می کردی که از بقیه بهتری؟
راستش فوتبال را ازدروازه بانی شروع کردم.این قولی بودکه به مادرم داده بودم که برای آنکه مریض نشوم، نباید عرق کنم.ولی رادرم به من می گفت:« تو برای کار دیگری ساخته شده ای.»
و همیشه می خواستی به یوونتوس بروی.نه؟
همیشه طرفداریوونتوس بودم.وی در اولین گام جدی فوتبالی ام دردوازده سالگی به تورینو رفتم.ولی پدرو مادرم به من می گفتند که خیلی زوداست که بخواهم خانه را ترک کنم.سال بعد از آن به پادووا رفتم که به خانه ام خیلی نزدیکتر بود.5سال آنجا بودم و وقتی 18ساله شدم تیمهای میلان و یووه به سراغ من آمدند
چه کسی تورا پینتوریکو نامید؟
در سال سوم حضورم در یووه، آووکاتو آنلی این اسم راروی من گذاشت.منظور او این بود که من بازیکن بامهارتی هستم که خیلی ناشناس و جوانم.او همیشه می گفت که اگر باجو،رافائل است، دل پیرو، پینتوریکو است.او به من می گفت:« توشجاع و بامهارتی ولی الان باید این رانشان بدهی.»
اسطوره فوتبالت چه کسی بود؟
من پوسترهای پلاتینی رادر اتاقم داشتم وبازی مارادونا و فان باستن و اوگو سانچس و بوتراگنیو راهم خیلی دوست داشتم.هریکشنبه برنامه خلاصه گلهای هفته راتماشا و ضبط می کردم و آنها دو،سه یا4بار تماشا می کردم.مادرم به من می گفت:« مگر همین الان این گلها را ندیده ای؟» ولی من ازتماشای این گلهاخسته نمی شدم و به همه چیز دقت می کرددم.
ازکودکی ات چه چیزهایی به یاد داری؟
وقتی 9یا10 ساله بودم،معلممان به ماگفت تا انشایی درمورد 3شخص موردعلاقه مان برای آینده بنویسیم.من نوشتم: برقکار (که شغل پدرم بود)، آشپز (چون عاشق خودرن بودم) و بعد باخود فکر کردم که اگر آشپزشوم، هیچ وقت دست از خوردن نمی کشم (می خندد) وبعد راننده کامیون، چون سفر کردن راخیلی دوست دارم وفکر می کردم که اینگونه می توانم تمام دنیا را بگردم
ضربه ایستگاهی های فوق العاده ای می زنی.از کسی فن زدن این ضربات رایادگرفته ای؟
من به ضربات متخصصان این کارتوجه می کردم ولی درنهایت این تصمیمی شخصی در آن لحظه خاص است.احساساتی که دریافت می کنی و ضربه به فاصله ای که بادروازه حریف داری بستگی دارد
چه کسی بهترین ایستگاهی زن بود؟
درگذشته، پلاتینی،زیکو و مارادونا و دراین اواخر، باجو،زولا، میهایلوویچ و جونینینو
کدام مربی ات را تاثیرگذارترین فرد درکارنامه ورزشی ات می دانی؟
من ازهمه درس گرفتم ولی لیپی که 7 سال درکنارش بودم، در رشد و پیشرفت من خیلی تاثیرگذار بود
دوست داشتی بامورینیو هم کار می کردی؟
او یک شخصیت فوق العاده است
این یعنی خوب است یا بد؟
مورینیو فردمهربانی است.خیلی هااز او عصبانی اند،چون حس کرده اند که ازسوی مورینیو مورد حمله قرار گرفته اندولی من دوست دارم یک شب با مورینیو شام بخورم.دوست دارم او رابه عنوان یک انسان بشناسم، این را درشوخی و خنده نمی گویم
و در رئال.کدام بازیکن را بیشتر دوست داری؟
زیدان که رابطه خیلی خوبی هم با او دارم . رونالدو چون رفتار ویژه و سمبلیکی دارد.رائول و گوتی راهم همیشه تحسین می کرده ام.بویو، چندو، کاماچو،سانچیس،میچل، بوتراگنیو،اوگو سانچس، گایگو، والدانو، سانتیانا، همه اینها
می توانی ترکیب این تیم رااز حفظ بگوئی؟
ازبچگی هوادارسرسخت رئال درتلویزیون بودم. احترام زیادی برای این تیم قائلم و همیشه الگو بوده اند.رئالی ها هنرمندانی پابه توپ هستند
ایبراهیموویچ،ترزگه، باجو، ویالی،راوانلی و اینتزاگی.با کدامیک درک متقابل بهتری داشتی؟
باویالی و راوانلی درلیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم و باباجو اولین اسکودتویم را فتح کردم.درکنار بوکسیچ درجام بین قاره ای وسوپرکاپ به قهرمانی رسیدیم.بعد از آن اینتزاگی آمد و بااو اسکودتو رافتح کرده و به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.با ویری هم همین طور.باترزگه،درکنار هم رکورد گلزنی در رقابتهای لیگ را ثبت کردیم و به قهرمانی رسیدیم.من خیلی خوش شانس بودم.همیشه با همه متحد می مانم، چون بدون آنها نمی توانستیم به هیچ جامی برسیم.
ازنظر تو«مردباشگاه بودن» چه تعبیری دارد؟
یک مسئولیت و یک افتخاربزرگ.عضوی جدانشدنی باشگاه.عشق به بازی و رنگهای تیم.هرچند که باید بگویم که برای رسیدن به چنین افتخاری لازم نیست سالهای زیادی بگذرد.همه این اتفاقات می تواند تنها در2سال از کارنامه یک بازیکن رقم بخورد
از جدایی رائول از رئال متعجب شدی؟
بدون شک بله،به ویژه اینکه به آلمان رفت.اگر یک سال قبل ازمن می پرسیدند که سرنوشت رائول چه خواهد شد، می گفتم که فوتبالش را در مادرید به پایان خواهد برد.در ایتالیا او را به عنوان یکی ازقدرتمندترین بازیکنان می دانند و کسی که توپ طلا را نبرده!
بارائول صحبت می کنی؟
نه.ولی همیشه احترام زیادی برای او قائلم،چون به عنوان دوبازیکن شباهتهایی به هم داریم.
چند گل به رئال مادرید زده ای؟
چهارتا...نه ..نه...5 گل
بهترین گلت را کدام گل می دانی؟
گلی که وارددروازه فیورنتینا کردم.توپ از 60 متری به سمت کمرم آمد و من به سرعت توپ را مال خود کردم.کاری بدون فکر بود ولی گل زیبایی بود.
و مهمترین گل؟
شاید گلی که درجام بین قاره ای وارد دروازه ریورپلاته کردم.چون دردقایق پایانی بازی به ثمررسید و جام قهرمانی را مال ما کرد.فوق العاده بود. اندکی پیش از آن با تنها20 سال سن جام قهرمانی اروپا را بالای سربرده بودم
و الان می دانی که چه زمانی خواهی گفت:« فوتبال بس است»؟
راستش رابخواهید نمی دانم.هنوز مغز و جسمم توان بازی کردن دارد
هیچ وقت توپ طلا رانبردی!
همیشه کسی بالاتر از من بود.همیشه درفکر فتح این جایزه بودم ولی فوتبال لذتهای فراوان دیگری برایم داشت.به بازیکنان دیگری ازجمله رائول، گیگز فکر می کنم که بدون آنکه این جایزه را فتح کرده باشند، وجهه بین المللی فراوانی دارند.من سپری کردن فصلی رویایی با تیم باشگاهی ام درکنار موفقیتی بین المللی در کنار هم را کم دارم.در سالهای 96 و 98 فصول فوق العاده ای را سپری کردم ولی در اروپا و جام جهانی خوب نبودم
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تلاش برای تبرئه ی کامل موجی و فرزندش
6 فروردین 1390
در ژانويه 2009 لوچانو موجى به انجام كارهاى غير قانونى در قرارداد " مانوئل بلازى " متهم و با اصرار دادستان آقاى آنتونيلى با 18 ماه محروميت مواجه شد ، الساندرو فرزند لوچانو موجى نيز بدليل درگيرى با " زيلتوليف " و " پوديانسكى " با 14 ماه محروميت روبرو شد ، اما با گذشت 15 ماه دادگاه تجديد نظر محروميت لوچانو موجى را به يك سال و الساندرو را به 5 ماه كاهش داد ، با توجه به اينكه اكنون آنها دوران محروميت خود را پشت سر گذاشته اند اما وكلاى آنها خواستار تبرئه ى كامل آنها شده اند .
متيو ميلاندرى وكيل لوچانو موجى :
" هرچند كه نتيجه ى استيناف فوق العاده بنظر ميرسد اما ما اميدوار بوديم كه موكل من تبرئه شود و به همين دليل ما اين پرونده را براى تجديد نظر به دادگاه عالى ورزش خواهيم فرستاد "
روتلا وكيل الساندرو موجى :
" پيش بينى مى كرديم كه در اين تجديد نظر موكل من تبرئه شود ، تصاوير نشان مى دهد كه الساندرو تنها سه دقيقه با زلتوليف و پوديانسكى بحث كرده است و خشونتى در كار نبوده است ، در دادگاه عالى ورزش پيگير اين پرونده خواهيم بود "
زلتوليف و پوديانسكى اهل بلاروس هستند كه براى جيانى انيلى نيز مشكلاتى را به وجود آوردند .
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی در ایتالیا فوق العاده جذاب است
7 فروردین 1390
دو باشگاه بزرگ ایتالیایی یوونتوس و اینتر از هم اکنون تلاش خود را برای جذب نیمار بازیکن 19 ساله ی تیم سانتوس برزیل اغاز کرده اند و در این راه باید هزینه ی بسیار زیادی را پرداخت نمایند.
به غیر از این دو تیم ایتالیایی تیم های منچستر یونایتد - بارسلون - رئال مادرید - چلسی و منچستر سیتی خواهان به خدمت گیری وی هستند. این بازیکن تکنیکی در سخنانی کوتاه گفت:
"یکی از اهداف من حضور در ایتالیاست در حالی بازی در اروپا و کشورهای دیگر نیز جذاب است. هر کسی دوست دارد در سری آ بازی کند حتی اگر در سانتوس خوشحال باشد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بررسی گزینه های نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس
7 فروردین 1390
روزنامه ی گازتا دلو اسپورت چاپ ایتالیا امروز در گزارشی به وضعیت یوونتوس در بازار نقل و انتقالات تابستانی پرداخت و خرید و فروش های احتمالی این تیم که سر و صدای زیادی را به دنبال خواهد داشت تحلیل کرد.
" فروش سيسوكو و جايگزينى وى بين پيرلو يا ماسكرانو خواهد بود كه البته خريد پيرلو آزاد خواهد بود و هزینه ای برای یوونتوس نخواهد داشت ، در اين صورت خط ميانى را اکوئیلانی - مارکیزیو - ملو و یکی از بین پیرلو - ماسکرانو تشکیل خواهند داد.
در خط دفاعی یوونتوس سه گزینه به نام های اندریاس بک - سانتون و باستوس را در لیست خود می بیند و البته گزینه ی اول انها باستوس می باشد که باشگاه لیورپول نیز به صورت جدی خواهان به خدمت گیری وی می باشد.
در خط حمله که نیازهای یوونتوس بسیار جدی می باشد گزینه های جدیدی به چشم می خورد که هازارد - جیلاردینو - منز - برباتوف - بوریلو و نیمار از اصلی ترین این بازیکنان می باشند.
منز و نیمار دو بازیکن تکنیکی فرانسه و برزیل هدف اصلی سران یووه می باشند که برای به خدمت گیری این دو بازیکن باید هزینه های زیادی را خرج کنند که شاید با برنامه های اقتصادی یوونتوس هماهنگ نباشد.
البته بنا به شایعات اعلام شده سران یوونتوس قصد دارند برای فصل اینده بودجه ی 100 میلیون یورویی در اختیار مدیر نقل و انتقالات تیم خود قرار دهند تا یوونتوس پس از چند سال بتواند به عنوان یکی مدعی در رقابت ها حاضر شود.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علاقه ی باشگاه پارما به دو بازیکن قرضی یووه
8 فروردین 1390
توماسو جيراردى مدير باشگاه پارما در جدید ترین مصاحبه ی خود از علاقه ی شدید تیم پارما به حفظ دو بازیکن قرضی یووه در تیم خود خبر داد و اعلام کرد این دو بازیکن باید در تیم پارما حفظ شوند.
" آمائورى يكى از بازيكنان مهم پارماست و ما به داشتن چنين بازيكنى افتخار مى كنيم ، وى بازيكن بزرگى است و بايد در يك تيم بزرگ توپ بزند ، بسيار خوشحال هستيم از اينكه آمائورى با پارما به روزهاى خوب خود بازگشته است ، وى تا كنون با سه گل زده و دو پاس گل تاثير زيادى در موفقيت تيم داشته است و در يك ديدارى كه وى حضور نداشت ما به اهميت و توانايى اين بازيكن پى برديم "
آينده ى جووينكو :
" وى بازيكن فوق العاده ايست و بايد بطور مستمر در تركيب اصلى قرار گيرد ، ما به جووينكو و آمائورى نياز داريم "
-
مكالمه هاى فاكتى و مديران تله كام عليه موجى
9 فروردین 1390
نوچينى داور سابق سرى آ دو هفته پيش در دادگاه ناپل حاضر شد و از همكارى خانم بوكاسينى دادستان ميلان با موراتى خبر داد اما گالينلى وكيل مدافع دى سانتيس داور سابق در اين مورد اظهار نظر كرد :
" نوچينى از احضار وى به دفتر دادستانى ميلان خبر داد ، اگر چنين اتفاقى صورت گرفته است ، مى توان گفت كه خانم بوكاسينى قانون را نقض كرده است چرا كه نوچينى به دادگاه ناپل احضار شده بود ، خانم بوكاسينى براى دفاع از خود بايد پرونده ى 45 را به دادگاه ناپل ارائه كند."
"اين پرونده داراى بسيارى از فايل هاى صوتى است كه تا كنون خانم بوكاسينى آن را ارائه نكرده است ، نوچينى به ما گفت كه مكالمه هاى فاكتى و مديران تله كام بر عليه موجى و دى سانتيس نزديك بود كه رسانه اى شوند اما موراتى بلافاصله از خانم بوكاسينى درخواست كمك كرد."
گالينلى در ادامه از درخواست احضار بوكاسينى به دادگاه ناپل خبر داد و گفت كه يك گروه پر نفوذ و به رهبرى بوكاسينى در چند سال گذشته از اينتر حمايت مى كردند .
-
پیشنهادات رئال مادرید و منچستر یونایتد برای کیه لینی
9 فروردین 1390
مدیر برنامه های جورجو کیه لینی مدافع با تجربه ی باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا هر گونه مذاکره با سران رئال مادرید و بحث معاوضه ی بنزما با موکل خود در پایان فصل را رد کرد و اظهار داشت:
"اکنون زمان مناسبی برای پرداختن به این موارد نیست. جورجو در حال حاضر تمرکز خود را بر روی بازی های یووه گذاشته و می خواهند فصل را بهترین شکل ممکن به پایان برسانند."
"تیم های بزرگ اروپایی مانند رئال مادرید و منچستر یونایتد به دنبال جورجو هستند اما وی در حال حاضر تنها به فکر بازی های باقیمانده یوونتوس می باشد و در پایان فصل در این باره صحبت خواهیم کرد."