سلام بچه ها
متاسفانه بد بازی کردیم و باختیم...کریس خیلی بد بازی کرد...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها
متاسفانه بد بازی کردیم و باختیم...کریس خیلی بد بازی کرد...
خوب اول به بروبچ بارسایی تبریک می گم واقعا حقشون بود هرچند یه جورایی میشه گفت شانسی بود ولی باخت باخته.
تو این بازی اصلا تقصیر خوزه نبود.خوزه کارشو انجام داد.دستش درد نکنه برامون خیلی زحمت کشید.
ولی دلیل باختمون بازیکنانمون بودن که همگی رو اعصاب بود.همشون پراز استرس بودند و شاید هم کمی غرور.
البته دلیل استرس بالای رئال می تونه سایت های خبری مجله ها و... بوده باشه بازیکنان با خوندن این ها استرسشون فوق العاده زیاد بود.
باید بگم همگی بد و پر استرس بودند غیر از کاسیاس.
آیا این رئال واقعا رئال بود؟
آیا این بازیکنان همون بازیکنان بودند؟
چرا رئال وقتی الکلاسیکو میشه بد بازی می کنه؟
دوستان همگی نظرتون رو بگید.ممنون
ما برای شکست بارسلونا کمی اعتماد به نفس و شانس لازیم داریم.
شاید بهتر باشه بگیم آقای پرز ما بازیکن مطرح نمی خوایم برای ما چیزی رو بخر که بارسلونا داره برای ما اعتماد به نفس و شانس بخر.
فوتبال اینه....بچه ها بیخیال.توصیه من بهتون اینه:
این نیز بگذرد
فردا ها رو عشقه رک و رو راست ما باختیم ولی فقط 1 بازی رو ....اینده رو عشقه....
منم موافقم باختیم که باختیم فدای سرمون.ما اگه جای رئالی ها تو زمین بودیم با اون همه استرس 1پاس هم نمی تونستیم بدیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا سویا رو می بریم و فاصله همون 3 امتیاز می مونه.
ولی قبلش کوپا دل ری بازی داریم..
بیخیالki::
اره بابا بازی دیشب اتفاق بود...خوشحال باشید و نذارید این چیزا ناراحتتون کنه....
فک کنم تو دوستای نزدیک از همتون بزرگتر باشم...فقط به عنوان داداش و کسی که چند سال بزرگتره و تو بدترین جا خدمت کرده بهتون میگم به باخت رئال هم بخندین و بگین قسمت این بوده ایشالله جبران میکنیم... تو زندگی خیلی چیزای سخت تری پیش خواهد اومد که این باخت ها پیشش شکلاته....پس بیایید به مشکلات بخندیم
یا علی
افرین به غیرت بروبچ رئالی واقعا بانظراتتون حال کردم
درسته باختیم اما این تازه اوله راهه ما همونطوری که گفتم از نظره روحی باختیم اما از نظر فنی نه
خوشم میاد چون اگه طرفدارای تیمای دیگه بودن الان یا داشتن میرفتن یا داشتن به مربیو بازیکناشون بدو بیراه میگفتن ولی ما رئالی ها همیشه عاشقه رئالیم
viva real
واقعا رونالدو بد بازی کرد
3 ضربه ایستگاهی ---------که 2 تاش به دیوار دفاعی خورد ------و یکیش هم وادس گرفت
2 مقعیت 100 گل // که یکیش رو با سر زد تو اوت یکیش هم که تقریبا موقیت عالی بود توپ رو به اوت زد
حتی خود مورینیو هم یکی از دلایل شکست مقابل بارسا رو موقیعت عالی رونالدو گفته که اگه
رئال گل دوم رو به بارسلون میزد و بازی 2-0 میشد و مطمئا باشید پیروز مسابقه میشدیم
ولی به نظرم رئال یه جایی این انتقام رو میگیره که بارسا راه برگشت نداره
شاید تو چمپیوز لیگ
سلام بچه ها یه کم دیر اومدم ولی انقدر ناراحت بودم که دوست نداشتم بیام پیام تسلیت بگم .:gerye:
رئال دیشب به هیچ وجه رئال مادرید واقعی نبود گذشته از این که اگه گل شانسی 2زده نمیشد روند بازی جور دیگه ای بود .در کل بازیکن های رئال هیچ کدام در حد واندازه ی رئال وخودشون بازی نکردند .کریس رو دیدید هیچ نقشی توی بازی نداشت . دوستان الکلاسیکو تمام شد ولی لالیگا هنوز سر جاشه ورئال ما قهرمانه شک نکنید .بچه هامبارزه ادامه داره .::bow
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش چون ما طرف دار رئالیم:real::real: