پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
slm man lvl 3 fln vali 2 fasle qablioo khob tamom kardam fasle aval aval shodam fasle 2 .dovom shodam in faslam ke fln 2vomam batafazole gol esm arash gozashtam age tonestid be onvane friend add konid mamnoon misham beoun kesaee ke in bazio nadaran pishnahad mikonam download konan bazi khobiieee (referralsamam ke 9.21).
love::
rasti ye soal age stadyum training ya first aideshoo lvl bala konim be bazikonaye khodemoon tasir dare !?!?!?!?
نقل قول:
slm man lvl 3 fln vali 2 fasle qablioo khob tamom kardam fasle aval aval shodam fasle 2 .dovom shodam in faslam ke fln 2vomam batafazole gol esm arash gozashtam age tonestid be onvane friend add konid mamnoon misham beoun kesaee ke in bazio nadaran pishnahad mikonam download konan bazi khobiieee (referralsamam ke 9.21).
love::
rasti ye soal age stadyum training ya first aideshoo lvl bala konim be bazikonaye khodemoon tasir dare !?!?!?!?
سلام
خوش اومدین به جمع ما
لطفا پستتون رو ادیت کنید و به زبان پارسی بنویسید
در مورد سوالتون باید بگم که به طور مستقیم روی بازیکنان تاثیر نداره یعنی موجب افزایش قدرت یا ... نمیشه.ولی غیر مستقیم چرا، ارتقای زمین تمرین فقط با افزایش بسته سبز یا همون rest همراه هست که میتونید برای بازیکنان استفاده کنید و خستگی اونهارو کاهش بدید
نقل قول:
سلام.خسته نباشید.یه سوال داشتم در مورد بازی top eleven
چرا خرید بازیکن تو این بازی اینقدر سخته؟
من وقتی برای یه بازیکن 1توکن میدم تا بخرمش دقیقه آخر یهو یه نفر دیگه میاد میخرتش.من حتی یه بار6تا توکن داشتم.و خواستم یه بازیکن رو هرجور شده بخرم.ولی هر 6تا توکن رو از دست دادم چون دقیقا ثانیه آخر یه نفر دیگه میاد میخرتش
آیا راهی وجود داره که بشه راحت تر بازیکن خرید؟؟
اگه راهی نیست .از اونجایی که برای خرید بازیکن 1توکن لازمه .اگه من مثلا10تا توکن برای خرید یه بازیکن بدم و آخر سر بتونم بخرمش آیا اون 9تا توکن اضافه ای که دادم برمیگرده؟؟
دست شما درد نکنه.
لطفا یه راهی بگید.چون این بازی اعصابمو خراب کرده.در آرزوی خرید یه بازیکن موندم.
ببین دوست من
قبلا هم تو پستای قبلی گفتم بازم برای شما میگم
1- اول ترکیبتون رو انتخاب کنید ببینید به چه بازیکنایی تو چه پستایی نیاز دارید
2- اگر مثلا بازیکن ml نیاز داری حتما بازیکنی بگیر که دو پست بتونه بازی کنه مثلا ml - aml تا همزمان دوبازیکن خریده باشی و توی توکن هم صرفه جویی کردی دفاع هم همینطور مثلا dc-dr یا dc-dmc اینجوری خیلی توکن جلو میفتی و صرفه جویی میشه و تو همه قسمتا چند بازیکن داری .
3- نیاز نیست بازیکن حتما 5 ستاره بخری که هم گرونه و هم مشتری زیاد داره 4 ستاره هم عالیه
4- همیشه ساعت های خلوت خرید کن مثلا 7 صبح خیلی خیلی خلوته من 5 تا بازیکن خوبمو با یک توکن گرفتم ظهرم فکر کنم خلوته تا حدی ساعت2 یا سه البته صبح بهتره
5- همیشه اگر اینترنت قوی و پرسرعت داری مثل 512 مبین نت به بالا یا ای دی اس ال رو ثانیه 2 بزن رو توکن و پیشنهاد بده اگر توکن کم داری مثلا5 تا و دیدی برای یه بازیکن 3 یا 4 نفر رقابت دارن قید اون بازیکن رو بزن بازیکن زیاده حتما که نباید ادن رو بخری
6- بازیکن جوان گرونه اگر پول کم داری هرگز سراغ زیر 25 سال نرو چون مثلا 25 ساله با همون مشخصات گیرت میاد 700 اما 18 ساله با همون مشخصات 4 تا 5 میلیون نهایتشم اخر فصل یه ستارش کم میشه در اینده هم بدردت نمیخوره که بگی اینده داره
7- اگر میخوای پولت زیاد بشه زمین استادیوم رو ارتقا بده تا گنجایش 1000 تا هوادار داشته باشه و قیمت بلیط هم بمرور زیاد کن بار اول 16 روز طول میکشه اما بعد کلی هوادار میاد و بهت پول میرسونه . صندلی رو زیاد نکن و ارتقا نده فعلا
اگر سوالی بود در خدمتم
سلام دوستان.
یه سوال داشتم
اینکه از کجا بفهمم کدوم بازیکنو باید بهش دستور بدم بره جلو یا بره عقب یا بینشون تعادل ایجاد کنه؟ مخضوضا توی خط میانی
نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال داشتم
اینکه از کجا بفهمم کدوم بازیکنو باید بهش دستور بدم بره جلو یا بره عقب یا بینشون تعادل ایجاد کنه؟ مخضوضا توی خط میانی
سلام
وارد ترکیب ک میشید تب دومی ک سیستم رو نمایش میده وقتی بازیکنای اصلی رو ی لمس یا کلیک کنی فلش روی بازیکن ظاهر میشه ک دوتا فلش هست فلش عقب و فلش جلو و حالت معمولی هم ک بدون فلش هست ، با هربار لمس حالت ها عوض میشه و میتونی دستور ب حمله یا دفاع بازیکنا رو با این فلش ها مشخص کنی
نقل قول:
سلام
وارد ترکیب ک میشید تب دومی ک سیستم رو نمایش میده وقتی بازیکنای اصلی رو ی لمس یا کلیک کنی فلش روی بازیکن ظاهر میشه ک دوتا فلش هست فلش عقب و فلش جلو و حالت معمولی هم ک بدون فلش هست ، با هربار لمس حالت ها عوض میشه و میتونی دستور ب حمله یا دفاع بازیکنا رو با این فلش ها مشخص کنی
داداش اینو خودم میدونم منظور من چیز دگه ای بود
دارم میگم از کجا بفهمم چه موقع بازیکنی رو بهش دستور بدم بره جلو یا عقب
مثلا من یه مهاجمم و همه بازیکنان خط میانی رو دستور رفتن به جلو دادم و برای مدافعا بین حمله و دفاع تعادل ایجاد کردم.
آیا این درسته؟
سلام توی بخش استادیوم بنظرتون بهتره کدومشون رو ارتقا بدم ؟؟؟
الان صندلی هام سطح آخره ...
بقیه رو چی کار کنم ؟؟
کدومشون بهم بیشتر کمک میکنن ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
داداش اینو خودم میدونم منظور من چیز دگه ای بود
دارم میگم از کجا بفهمم چه موقع بازیکنی رو بهش دستور بدم بره جلو یا عقب
مثلا من یه مهاجمم و همه بازیکنان خط میانی رو دستور رفتن به جلو دادم و برای مدافعا بین حمله و دفاع تعادل ایجاد کردم.
آیا این درسته؟
سلام. این فلش ها بستگی به هوش خودتون داره. ولی در کل همونطور که خودتون گفتین باید یه جورایی تعادل رو برقرار کنین. یعنی فاصله 2 خط بین هم نباید زیاد بشه.مثلا اگه 2 هافبک مرکزی دارین رو هر 2 تاش دستور پیشروی ندین. چون اینجوری وسط زمین خالی میمونه. اگه فلشی چیزی میزنین باید توجه داشته باشین که توسط بازیکنی اون منطقه پوشش داده بشه. یه نکته دیگه هم که باید توجه کنین خستگی بازیکناست. هر چی بیشتر بازیکناتون فلش داشته باشن بیشتر خسته میشن و این پوئن منفی میشه واسه شما.
نقل قول:
سلام توی بخش استادیوم بنظرتون بهتره کدومشون رو ارتقا بدم ؟؟؟
الان صندلی هام سطح آخره ...
بقیه رو چی کار کنم ؟؟
کدومشون بهم بیشتر کمک میکنن ؟؟؟؟؟؟
سلام
توی بخش استادیوم یا توی قسمت استادیوم ؟!!!! اگه تو قسمت خود استادیوم که شامل صندلیو چراغو و این چیزا هست گزینه هایی که برات باز هست رو بگو. اگرم کل استادیوم منظورته که بازم اونایی که قابل ارتقا هستن رو بگو تا کمکت کنم
سلام
میگم من یه روش نصفه نیمه برای اوردن بازی های جام حذفی پیدا کردم
کافیه یکم صبر داشته باشید تا بازی لود بشه و یهو وسط لود شدن از بازی خارج نشید اینجوری از حدود دقیقه 20 بازی قادر به مشاهده بازیتون هستید
سلام دوستان میشه یه نفر بگه چطوری میشه یه تیم خوب داشت؟ چون من الان بازیکنام نسبت به حریفام خوبن اما میبازم دلیلش نمیدونم چیه؟