پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام به همگی
دیروز (پنجشنبه) بالاخره فیفا15 رو گرفتم... اول این رو بگم که خیلی سخت شده... چه گل زدن چه گل نخوردن :yes:
نکته دوم اینکه بازیکنها و اصن گیم پلی به نظر تغییر زیادی کرده! بازیکن ها انگار لاغرتر شدن... دویدن ها واقعی تر شده... و صد البته تیم منیجمنت هم تغییر کرده که من خیلی ازش خوشم نیومد. تیم منیجمنت قبلی به نظرم باحال تر بود...
در مورد بازیکن های ایرانی هم باید به جواد نکونام، سردار آزمون، علیرضا حقیقی، دنیل داوری، بیت آشور اشاره کنم که در بازی حضور دارند!!
در کل به نظرم همه چی در فیفا 15 واقعی تر شده و خیلی سخت تر... دروازه بان ها رفلکس هاشون خیلی بهتر شده و تقویت شدن...
راستی من نمیدونم چرا بودجه ها تغییر نکرده!! مثلا منچسر که دیماریا با فالکائو رو خریده همون بودجه ای رو داره که سال پیش هم داشت!! یعنی فقط 33تا... خیلی کمه که...
شما هم اگه از فیفا 15 مطلب جالبی دارین منتظر خوندن حرف های جالب شما هستیم... موفق باشید
نقل قول:
سلام به همگی
دیروز (پنجشنبه) بالاخره فیفا15 رو گرفتم... اول این رو بگم که خیلی سخت شده... چه گل زدن چه گل نخوردن :yes:
نکته دوم اینکه بازیکنها و اصن گیم پلی به نظر تغییر زیادی کرده! بازیکن ها انگار لاغرتر شدن... دویدن ها واقعی تر شده... و صد البته تیم منیجمنت هم تغییر کرده که من خیلی ازش خوشم نیومد. تیم منیجمنت قبلی به نظرم باحال تر بود...
در مورد بازیکن های ایرانی هم باید به جواد نکونام، سردار آزمون، علیرضا حقیقی، دنیل داوری، بیت آشور اشاره کنم که در بازی حضور دارند!!
در کل به نظرم همه چی در فیفا 15 واقعی تر شده و خیلی سخت تر... دروازه بان ها رفلکس هاشون خیلی بهتر شده و تقویت شدن...
راستی من نمیدونم چرا بودجه ها تغییر نکرده!! مثلا منچسر که دیماریا با فالکائو رو خریده همون بودجه ای رو داره که سال پیش هم داشت!! یعنی فقط 33تا... خیلی کمه که...
شما هم اگه از فیفا 15 مطلب جالبی دارین منتظر خوندن حرف های جالب شما هستیم... موفق باشید
سلام . هر گونه صحبت یا گفتگویی در مورد فیفا 15 و بخش کریر دارین تو تاپیک مخصوص خودش که پایین قرار دادم انجام بدین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید کسی می دونه چجوری می شه قفل ادیت پلیر رو برداشت در کریر مد فیفا 14
فیفا 15 اومده ما که سیستمشو نداریم بازی کنیم
هنوز فیفا 14 بازی میکنیم :دی
یه اشتباه فوق العاده مرگبار انجام دادم ! رئال واسه nicola murru پیشنهاد داد 38 میلیون. من که میخواستم بمونه تو تیمم، الکی 30 تا بهش اضافه کردم گفتم اگه میخوای 68 میلیون بیا بخرش ! اینم لاشخور قبول کرد :|
من چرا همیشه از این کارا میکنم نمیدونم :| یکی از بهترین بازیکنایی بود که باهاش تو کریر کار کردم think::
ایموه ازکیل هم 80 میلیون فروختم به پاریس. کلا این رئال و پی اس جی خیلی پول دارن هیچوقت باهاشون شوخی نکنین :| :crazy: ولی ازکیل این اواخر زیاد باهاش حال نمیکردم واسه همین فروختمش !!! بلافاصله martin hedstrom رو خریدم. خیلی خوب بازی میکرد.
عدنان یانوزای هم خرید واسه هافبک راست خیلی پول زیاد واسه خریدش دادم رسانه ها ازم انتقاد کردن :دی
همین دیگه
فعلا :flowerysmile:
ye soal mohem chejori be ye bazi kon begam to zamin chikar bokon
عاقبت دقیقه 90 گل خوردن ....!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
ye soal mohem chejori be ye bazi kon begam to zamin chikar bokon
لطف کنید فارسی تایپ کنید !
فکر کنم اونجایی که سیستم انتخاب میکنین یه گزینه ادیت داره که میتونید هم جای بازیکن هارو تو زمین تغییر بدید و هم نوع حرکت بازیکن که جلو بره یا عقب بکشه یا سر جای خودش وایسه رو تعیین کنین
علی منم مثل خودت چلسی برداشتم فصل اوله ببین تیمم چطوره
------کورتوا-------
اشلی کول------جان تری-------دایوید لوییز------ایوانوویچ
-----------------------رامیرز---------
گ
هازارد-------------------------------------ویلیان
-------------------اسکار----------
-------شورله-----------اینسینیه------
میخوام فصل بعد بالکالی -پاپاستوپولوس----لوک شاو---چمبرز
بگیرم به نظرت ایراد نداره ترکیبم؟؟؟
نقل قول:
علی منم مثل خودت چلسی برداشتم فصل اوله ببین تیمم چطوره
------کورتوا-------
اشلی کول------جان تری-------دایوید لوییز------ایوانوویچ
-----------------------رامیرز---------
گ
هازارد-------------------------------------ویلیان
-------------------اسکار----------
-------شورله-----------اینسینیه------
میخوام فصل بعد بالکالی -پاپاستوپولوس----لوک شاو---چمبرز
بگیرم به نظرت ایراد نداره ترکیبم؟؟؟
4-4-2 لوزی بازی میکنی ؟؟؟ من همیشه با این سیستم بازی میکنم و یه ضعف اساسی داره. یه هافبک فقط وسط زمین هست و کافیه یه حمله کنی توپ بیوفته دست حریف. ضد حمله راحت میخوری. مگه اینکه دفاع های قدرتمندی داشته باشی بتونن جلوشو بگیرن
در مورد ترکیبتم تقریبا خوبه. فقط کول و ایوانوویچ سنشون بالاس ردشون کن برن.سرعتم ندارن فکر کنم. رامیرز دوسش دارم. حتی با وجود سن بالا بودنش هنوزم دارمش!
فقط یه چیزی. شورله تو خط حمله هم میتونه بازی کنه؟؟؟؟ اگه میتونه بازی کنه فک نکنم کارایی خیلی خوبی داشته باشه. حالا امتحانش کن ببین چجوریه! پست اصلیش هاقبک چپه. ویلیانم فک کنم وینگ چپ باشه ! البته اگه راست پا باشه اونجایی که گذاشتیش میتونی بهتر استفاده کنی ازش واسه سانتر حتی.
اینسینیه هم قد کوتاهی داره فک کنم و هم قدرت بدنی پایینی ولی سرعتیه. شاید بهتر باشه یه مهاجم قد بلند تنومند هم داشته باشی، واسه پلن بی بتونی ازش کمک بگیری
راستی پاپاستاپولوس همون مهاجمه هست دیگه؟؟؟ اگه اشتباه نکنم قدش بلنده؟
تا حالا بازیکن 17 ساله با چنین قدرتی کشف کرده بودین؟؟؟
این هم چند تا بازیکن خوب دیگه / اواخر فصل 2020