[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"بایرن مانع از حضور من در بارسلون شد"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] صحبت های میشائیل بالاک پیش از دیدار بایرلورکوزن با بارسلونا نیز جالب است. این هافبک با سابقه باشگاه لورکوزن در حالیکه دیدار امشب را از دست داده از حسرت روزهای گذشته صخبت می کند.
به گزارش fcbayern.ir ، میشائیل بالاک اعتراف کرد در زمانی که در بایرن حضور داشت باشگاه بارسلونا برای به خدمت گرفتن وی پیشنهاد داده بود ولی بایرن با این پیشنهاد موافقت نکرد و او از این امر همچنان ناراحت است.
بالاک می گوید:" بلی در سال 2004 از بارسلون پیشنهاد داشتم اما متاسفانه این انتقال انجام نشد. با باشگاه بارسلون نیز توافقات لازم انجام شد با اولی هوینس نیز به توافق رسیده بودیم و قرار شد که در تابستان و پس از یورو 2004 به نیوکمپ منتقل شوم."
او ادامه می دهد:" اما پس از یورو اولی هوینس مانع از این انتقال شد. من از این جهت ناامید و ناراحت شدم. گاهی اوقات فکر می کنم که با این انتقال من می توانستم در کنار مسی، ژاوی، اینیستا و دیگر ستاره های بارسلون بازی کنم. من ایده های بسیار در مورد آینده داشتم و پس از سال 2006 من به صورت بازیکن آزاد به چلسی پیوستم به طوری که بایرن حتی یک یورو نیز از ترانسفر من بدست نیاورد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]