خوب تکلیفمون روشن شد تیم رو برای فصل بعد بستن برا دعوا اینقدر امسال مصدوم دادیم سال بعد میخواد تلافیشو سر تیم های دیگه دربیاره
ولی جدا چرا به جای فوتبالیست یاغی داره میخره امیدوارم بدردمون بخوره سن وسالش خوبه شاید کشف ستاره شد
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب تکلیفمون روشن شد تیم رو برای فصل بعد بستن برا دعوا اینقدر امسال مصدوم دادیم سال بعد میخواد تلافیشو سر تیم های دیگه دربیاره
ولی جدا چرا به جای فوتبالیست یاغی داره میخره امیدوارم بدردمون بخوره سن وسالش خوبه شاید کشف ستاره شد
واي چي بشه اين تيم فقط په په رو كم داره وگرنه جمعشون جمع ميشه:nishkhand: اينها به نظر من بيشتر از 1 فصل نميمونم تو ميلان ميلان جاي اين بازيكنان نيست- شايد هم فرجي شد و شدن نوچرينوheee:: به نظر من بايد يه فكري هم به حال دروازه كنند كه آبياتي هميشه لنگ مصدوميت ميزنه- اگر مربي بدن ساز ميلان اينجا بود چوب تو..........:-ang:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر های امرروز تا این لحظه:
گفته میشه که برای سیدورف و اینزاگی توی بازی یکشنبه مراسم خداحافظی گرفته میشه و از زحمات یک دهه ی اون ها در میلان تقدیر میشه
پیشنهاد بارسا به میلان
27ميليون يورو + آدريانو + آفلاي
=
سيلوا
من بودم قبول میکردم با پولش ابونا و گانسو رو میخریدم ادریانو و افلای هم که میومدن ki::
رئال مادرید هم یه همچین پیشنهادی رو به اعضای گرانرو و هیگواین کرده بود
پیشنهاد ها یکم وسوسه کنندس برای هردو رو میگم
آدریانو-افلای-هیگواین-گرانرو > تیاگو سیلوا ! :ohum: ( منظور از > کم تر بودنه )
پیشناهاداشونو بزارن واسه خودشون !! اگه راست میگن یه 40 ملیون پوند بدن که به ارزه !
ولی خدایی اگه بشه یحیی توره رو خرید خیلی خوب میشد/هم میتونه هافبک دفاعی باشه هم هابک هجومی/
بازی سازیشم خوبه
ki::
به خدا هيچ كس تياگو سيلوا نميشه تو همين بازي با اينتر اگر بود به نظر شما ما 4 تا گل ميخورديم-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا
مطمعن باش اگه تیاگو خوب نبود بارسا نمی خواستش
دفاع وسط عالیی ولی چون بدنساز نداریم همش مصدوم میش بدبختheee::
اگر ما بدنساز ميشديم بهتر از اينا ميشد heee::. تو هر بازي 10 تا بازيكنان اصلي رو نداشتيم ديگه هر مربي هم باشه از اين بهتر نتيجه نميگيره
باورم نمیشه اینقدر مفت فصل رو ازدست دادیم
فعلا همه چی ارومه ki::