گویا قرار لابی باز ترین وزودوبند زن ترین وبی غیرت ترین و عوام فریب ترین چهره جهان یعنی دایی بار دیگر با زدوبند و لابیو رانت سیاسی بر پرسپولیس تحمیل شود تا این تیم را به لجن بکشد
نمایش نسخه قابل چاپ
گویا قرار لابی باز ترین وزودوبند زن ترین وبی غیرت ترین و عوام فریب ترین چهره جهان یعنی دایی بار دیگر با زدوبند و لابیو رانت سیاسی بر پرسپولیس تحمیل شود تا این تیم را به لجن بکشد
من خیلی دوست داشتم ابراهیمزاده بیاد پرسپولیس ولی نشد .......
متسو بنظر من خیلی بهتر از ابراهیمزاده و دنیزلی هست خدا کنه با پرسپولیس به توافق برسه تو این شرایط و با این همه بازیکن خوب نیاز به یک مربی خارجی خوب داریم........
این اتفاق شدنی نیس یعنی اگه بشه فقط سیاست به خاک نشوندنه پرسپولیسه اینهمه هوادار بیش از 80 درصد مخالفن(این درصدو از خودم دراوردما اما اکثرا مخالفن دیگه) اگه نتونن جلوی این بدبختی رو بگیرن که دیگه هیچی واقعا پرسپولیس امسال هر چی حاشیسو باید بریزه بیرون که علی خان اولین گزینه برای ارامشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اين ماجرا رو شنيدم . تو يكي از مصاحبه هاي رويانيان تو اين هفته بود كه نمايندگانم در تركيه با دنيزلي جلسه خواهند داشت و با علي دايي هم مذاكره خواهم كرد !!!!!!!!!!!!!!!! اين تيكه آخرش خيلي خطرناكه چون مصادفه با نابودي همه اين خرجها و بازيكناي بزرگي كه گرفتيم و يه فصل وحشتناك به اضافه چند فصل وحشتناك بعدش و.....
اين دايي دست بردار نيست. از اول هم مي خواست پرسپوليس رو مال خودش كنه و همه بزرگاي پرسپوليس رو دور كنه . ولي امسال هر كاري كرده تا حالا نتونسته و فكر هم نمي كنم بتونه . خدا مي دونه
در صورت امدن دایی به پرسپولیس مثل سگ از فوتبال متنفرم میشم چون بوی تعفن و کثافت فوتبال ایران خفم کرده
مطمئن باشيد رويانيان دايي رو نمياره entezar::
همين الان مصاحبشو گوش كردم كلي هم خنديدم ! اين رويانيان واقعا آدم باحاليه ! پوزه بعضي مديران رو بدجور به خاك ماليده !:hehee:
ميگه اگه ببينم كسي از مديران تيمهاي ديگه در مورد پرسپوليس صحبت كنه بيچارش ميكنم:hehee: منظورش فتح الله زاده هست ديگه ! آخه تقصير خودش ! راست راست راه ميره ميگه پرسپوليس ميلياردي خريده و .... آخه يكي نيست بگه سال قبل رو فراموش كردي ؟!:hehee: رحمتي :hehee: با 300تا اومد حتما
در مورد متسو هم بايد بگم واقعا مربي بزرگيه ! من كه خيلي مايلم زودتر قراردادش رو ببنده حتي اگه واسه دنيزلي هم شانس داشته باشيم ! دنيزلي سنش بالا رفته و يه خرده بي انگيزه شده ! اون طراوت لازم رو نداره !
ايشالا با متسو قرارداد ميبنديم .
فقط يه چي ديگه بگم و برم :hehee: از رويانيان پرسيد راسته به بازيكنا ماشين دادي و .... رويانيان ميگه اگه پول داشته باشم هواپيما هم ميدم :hehee:
منم با دایی مخالفم.
ولی نه تنها پرسپولیس مون بلکه همه تیم های ایرانی مشکل بزرگشون اینکه احساسی بازی میکنن نه حرفه ای
اگه بتونن در کنار یه مربی خوب خارجی از یه روانشناس خارجی هم استفاده کنن فکر کنم نتیجه بده.
من معتقدم حذف از لیگ قهرمانان دلیلش فقط مشکلات فنی نبود تیم یه بازی ایدال بود یه بازی روحیه جنگندگی نداشت و....
دوستان عزیز فکر کنم تنها تنفر شما از دایی به این دلیل است که اگه بیاد کریمی میره :eyvalla:
آخه نتنها علی کریمی میره بلکه پرسپولیس هم ضعیف میشه چون اون چنان مربی بزرگی نیست
خداییش امسال رویانیان حسابی خرج کرده برا پرسپولیس دیگه هر چی بازیکن بود رو با خودش آورده دیگه نباید ناراضی باشیم رویانیان در کل حرف نداره چون نتنها تمام بازیکن های خوب رو آورده بلکه علی کریمی هم نگه داشته کلا حرف نداره
دوستان خواهش میکنم این همه درباره علی دایی بد نگید دایی یکی از بزرگان فوتبال ایران و اسیا هست............
میتونیم این ضرب المثل بزنیم شما هم خدا میخواین هم خرما اگه دایی نبود این انصاری فر که همه تیمها سرش دعوا دارن چطوری به فوتبال ایران معرفی میشد