-
نيلسون: مساوي راضيکننده بود
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازي که برابر نفت تهران انجام داديم، نتيجه مساوي راضي کننده است.
نيلسون پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر نفت تهران در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازي خوبي بود. با بازي که ما کرديم فکر ميکنم نتيجه مساوي راضي کننده بود.
وي در مورد شرايط دفاع تيم پرسپوليس گفت: مدافعان پرسپوليس امروز خوب بازي کردند و به حريف اجازه موقعيتسازي ندادند. در مجموع تمام بازيکنان در کار دفاعي سهيم بودند و عملکرد خوبي داشتند. چند بار هم شاهد بوديم که مدافعان حملات خطرناک حريف را خنثي کردند. البته بازيکنان نفت هم خوب بازي کردند و در دقايقي از بازي ما را تحت فشار قرار دادند.
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور پرسپوليس در رقابتهاي آسيا خاطرنشان کرد: هنوز براي رفتن به آسيا شانس داريم. اگر از طريق ليگ برتر نشد، تلاش ميکنيم از طريق جام حذفي به آسيا صعود کنيم. تمام تلاشمان را به کار ميگيريم تا در اين فصل حتما يک جام به هواداران هديه کنيم.
-
فشنگچي: ميتوانستيم برنده باشيم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با وجود برتري که مقابل نفت تهران داشتيم، نتوانستيم به پيروزي برسيم.
اميرحسين فشنگچي پس از تساوي مقابل نفت تهران در ورزشگاه آزادي گفت: بازي سختي بود هرچند ميتوانستيم برنده باشيم.
وي ادامه داد: از نظر تيمي هم برتر از نفت بوديم، اما کمدقت بوديم و نتوانستيم ضربات آخر را خوب بزنيم.
بازيکن پرسپوليس خاطرنشان کرد: نفت در هفتههاي اخير نتايج خوبي گرفته است، اما ما امروز خيلي بهتر بوديم و آنها بيشتر روي ضدحملات تمرکز کرده بودند و از آنجا نيز چند موقعيت خطرناک ايجاد کردند.
-
رويانيان: برخي بازيکنان هنوز به خودشان نيامدهاند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس، گفت: بازيکنان پرسپوليس بايد به خودشان بيايند و انتظار هواداران را برآورده کرده و بدانند که مساوي مقابل حريفان فايده اي ندارد. بايد براي کسب جايگاه خوب در جدول ردهبندي بازيهاي باقيمانده را با پيروزي به پايان برسانند.
محمد رويانيان درباره تساوي پرسپوليس برابر نفت تهران گفت: درست است که پرسپوليس در سه بازي اخير مقابل تيمهاي اول، سوم و پنجم جدول ردهبندي به تساوي دست يافته اما تيمي که امتيازات زيادي را از دست داده براي جبران مافات و بالا رفتن در جدول رده بندي بايد در بازيهاي باقي مانده مقابل حريفان به برتري دست يابد. اين مساويها نمي تواند براي کسب جايگاهي در خور شأن پرسپوليس، تاثير گذار باشد.
وي ادامه داد: براي ما ليگ و جام حذفي نبايد فرق چنداني داشته باشد. اين تصور که تمام تلاش خود را در جام حذفي به کار بگيريم و به همين واسطه از کسب مساوي در ليگ راضي باشيم، تصور اشتباهي است. انتطار ما از برخي بازيکنان همچنان برآورده نشده است. ما همه امکانات و شرايط را فراهم کرديم که پرسپوليس در جمع برترينها باشد ولي برخي بازيکنان هنوز به خودشان نيامدهاند و نتوانستهاند، همان بازيکني باشند که همه از آنها انتظار دارند.
رويانيان خاطر نشان کرد: اينجا پرسپوليس است و همه ما بايد احساس مسئوليت بيشتري کرده و پاسخگوي 30 ميليون هواداري باشيم که عملکرد ما را زير ذرهبين دارند. واقعا برخي بازيکنان هرگز در حد و انتظار و توان خود ظاهر نشدند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس، تصريح کرد: بنده در اردوي کرج و حتي قبل از آن مطالب زيادي را به طور مفصل با اعضاي تيم در ميان گذاشتم و از حرفهاي خودم بر نميگردم. ما همه کاري کرديم تا پرسپوليس آن تيمي باشد که هواداران ميخواهند. ولي از دست رفتن امتيازات نبايد به يک عادت بد تبديل شود. کادر فني بايد اين موضوع را بررسي کند که چرا برخي بازيکنان در حد انتظار ظاهر نميشوند و به رقم حمايتهاي کادر فني، مديريت و حتي هوادران نتوانستند به خودشان بيايند. قطعا يک جاي کار اشکال دارد و ما ديگر دست روي دست نگداشته و بايد براي برآورده کردن انتظارات هوادران هر اقدامي که به نفع تيم است، را انجام دهيم.
رويانيان در ادامه گفتوگو به سايت باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: جام حذفي براي ما مهم است ولي به همان انداره ليگ براي ما اهميت دارد. پرسپوليس بايد از اين وضعيت خارج شود و در ليگ به جايگاهي برسد که در شأن هوادار است. براي بالا رفتن در جدول ليگ سه امتياز هر بازي اهميت خاص خودش را دارد و ديگر فرصتي براي جبران باقي نمي ماند. اما بايد حريفان را ببريم و صعود چشمگيري در ليگ داشته باشيم. تيم پرسپوليس با شروع نيم فصل دوم نشان داد که پتانسيل غلبه کردن بر حريفان را دارد.
وي متذکر شد: نفت تهران چهار بازي اخيرش را برده ولي ما در جام حذفي به برتري پر گل مقابل ملوان و نفت دست يافتيم. پس چرا بايد در ليگ اين گونه بوده و به مساوي راضي شويم و فقط يک امتياز عايد تيم شود؟ اين تصور غلط به وجود مي آيد که چون نباخته ايم خوب است. اين تفکر اشتباه است. کادر فني و بازيکنان پرسپوليس بايد در بازي هاي آينده فقط براي برد بازي کند. پرسپوليس ميتواند فاصله امتياز با حريفان را کم کرده و تفکر تيم بايد اين باشد که در جام حذفي براي قهرماني بازي کنيم و در ليگ برتر براي کسب سهميه آسيايي. شان و جايگاه پرسپوليس اين نيست که در اينجاي جدول رده بندي باشد. بازيکنان بايد با تمام وجود در ليگ به ميدان بروند و بدانند که کسب مساوي با باخت فرقاش يک امتياز است.
رويانيان در پايان گفت: از اول فصل تاکنون سعي کرديم همه امکانات و شرايط را فراهم کنيم و حتي به هنگام باخت ها خودمان را سپر کرديم و پاسخگوي رسانهها و هواداران شديم. ما همه گونه حمايتي از بازيکنان کردهايم. از نظر مالي، رفاهي و پاسخگويي به افکار عمومي گرفته تا ساير مسايل که نميخواهم آنها را بازگو کنم اما برخي بازيکنان هنوز به خودشان نيامدهاند.
-
نوري: پرسپوليس هميشگي نبوديم
هافبک سرخپوشان گفت: همه بازيکنان روز گذشته تلاش خود را انجام دادند اما قبول دارم پرسپوليس هميشگي نبوديم.
محمد نوري در خصوص تساوي مقابل نفت اظهار داشت: با تدابير کادر فني براي گرفتن سه امتياز به مصاف نفت رفتيم. اما متاسفانه با گلي زودهنگام غافلگير شديم اما خدا را شکر زود به خودمان آمديم.
وي افزود: نفتي که ديروز ديديم با تيمي که در جام حذفي با آن رودررو شديم، متفاوت بود. خيلي سعي کرديم با يک گل ديگر با 3 امتياز دست پر زمين را ترک کنيم. اما متاسفانه عليرغم زحمت بچهها، پرسپوليس هميشگي نبوديم.
به گزارش فارس ، نوري در پايان خاطرنشان کرد: بايد در بازيهاي بعدي جبران کنيم و اين فرصت را داريم تا به بالاي جدول بياييم. از طرفي ديگر بازي سخت ذوبآهن را در پيش داريم که اميدوارم در بازيهاي آينده ديگر اشتباه نکنيم و راحتتر به خواستههاي خودمان برسيم.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که مهدي مهدويکيا غايب بود.
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي مقابل نفت امروز از ساعت 11 در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد. به گزارش فارس، در تمرين امروز بازيکناني که در ديدار روز گذشته به ميدان رفتند 30 دقيقه ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز به مرور کارهاي تاکتيکي زير نظر بگوويچ پرداختند.
* مهدي مهدويکيا به دليل ناراحتي از ناحيه کمر در تمرين امروز غايب بود. وي به کادر فني موضوع را اعلام کرده و قرار است فردا وضعيتش بررسي شود.
* علي کريمي پس از مدتها در تمرين امروز، در زمين چمن دويدن را آغاز کرد. وي زيرنظر عليپور فيزيوتراپ پرسپوليس به دويدنهاي مستقيم در زمين چمن پرداخت و يک سري کارهاي تعادلي را انجام داد.
* گلمحمدي در ابتداي تمرين دقايقي براي بازيکنان در خصوص بازي با نفت به صحبت پرداخت.
* گلمحمدي همچنين با مهاجمان دقايقي به صورت انفرادي و اختصاصي گفتوگو کرد.
* تمرين فردا (دوشنبه) و همچنين سهشنبه پرسپوليسيها قرار است پشت درهاي بسته برگزار شود.
پرسپوليسيها چهارشنبه در چارچوب ديدار عقب افتاده ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان گهر دورود هستند.
* امير عابدزاده در بازي دستگرمي امروز گلزني کرد که مورد تشويق هواداران نيز قرار گرفت.
* نيلسون نيز همراه دخترش در تمرين حضور داشت.
-
چشمهسري: تمرينات 5 ساعته کريمي جواب داد
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به مهدوي کيا امروز استراحت داديم و فردا وضعيت او را بررسي و در موردش اظهار نظر ميکنيم.
دکتر وجيهالله چشمهسري در گفتوگو با فارس اظهار داشت: با تصميم کادر پزشکي، امروز هم به مهدي مهدويکيا استراحت داديم و فردا ابتدا او را تست و سپس نظر قطعي خودمان را درباره وضعيتش اعلام ميکنيم.
وي افزود: علي کريمي نيز امروز تمرينات خود را آغاز کرد و حاصل تمرينات 5 ساعته خود و پشتکارش را گرفت. وضعيت کريمي نيز خيلي خوب است و بايد بعد از مدتي درباره او هم نظر نهايي خودمان را اعلام کنيم. فعلا وضعيتش تحت کنترل است.
-
رضا حقيقي: برابر نفت نميتوانستم بدوم
هافبک تيم پرسپوليس گفت: خسته بودم و نميتوانستم در بازي با نفت تهران بدوم.
رضا حقيقي پس از پايان تمرين امروز (يکشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس اظهار کرد: فکر ميکنم اصليترين دليلي که باعث شد، نتوانيم نفت را شکست دهيم، اين بود که بازيکنان بعد از تمرين سنگيني که داشتند، خسته بودند. به شخصه ساق پاهايم سنگين شده بود. دوست داشتم، بيشتر بدوم ولي نميتوانستم.
به گزارش ايسنا ، وي در واکنش به اين که به نظر عملکردش در هفتههاي گذشته خوب نبوده، گفت: با اين موضوع موافق نيستم. در بازي با استقلال به زعم بسياري از کارشناسان بهترين بازيکن ميدان بودم. در بازي با فولاد هم که محروم بودم و حضور نداشتم. در بازي ديروز هم معترف هستم که خوب نبودم. به هر حال بازيکن ممکن است در يک بازي خوب نباشد و در چند بازي هم خوب باشد.
حقيقي در واکنش به اين که فکر نميکند، پرسپوليس ديگر شانسي براي قهرماني در ليگ برتر ندارد و بازيکنان با علم به اين موضوع بازي ميکنند، گفت: ليگ ايران و شرايط جدول به گونهاي است که هنوز شانس حضور در چهار تيم بالاي جدول را داريم. در جام حذفي اگر چه مدعي هستيم اما بازيهاي سختي را در پيش داريم. با ذوبآهن در اصفهان بايد بازي کنيم که تيم بسيار خوبي است اما اميدواريم که در پايان فصل يک جام به هواداران تقديم کنيم.
وي درباره داوري بازي پرسپوليس و نفت نيز خاطر نشان کرد: جهانبازي چندين مرتبه بازي ما را داوري کرده و از قضاوت او راضي نيستم. دلايل خاص خودم را هم دارم. به نظرم در صحنه اخراج گلمحمدي داور چهارم ماجرا را بزرگتر از آنچه بود، به داور گزارش داد که باعث اخراج گل محمدي شد.
-
نيلسون: فقط من در پرسپوليس خوب نيستم
سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هنوز شانس دارد و ميتواند با قهرماني در جام حذفي به آن برسد.
نيلسون کوريا درباره تساوي پرسپوليس و نفت تهران در هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال، بيان کرد: به اعتقادم مقابل نفت نتوانستيم فوتبالي که راضي کننده است را ارائه دهيم. در همه بازيها هم شايستگي خوب بودن را داريم، اما نميتوانيم آن کاري که ميخواهيم را انجام دهيم. در مجموع نتيجه تساوي در بازي نفت عادلانه بود، چون هر دو تيم موقعيت خاصي نداشتند.
دروازهبان پرسپوليس همچنين درباره عملکرد رضايت بخش خودش مقابل ضعف خط دفاعي پرسپوليس، توضيح داد: کل تيم خوب کار ميکند و فقط من عملکرد مثبتي ندارم. من به عنوان دروازهبان از کار خط دفاعي هم راضيام، اما دليل اين که موقعيتهاي زيادي روي دروازه ايجاد ميشود، اين است که تيم ديگري آن طرف زمين است و اين تيم خوب کار ميکند.
نيلسون همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اين که آيا پرسپوليس هنوز به کسب سهميه آسيايي اميدوار است، مطرح کرد: رفتن به جام باشگاههاي آسيا سخت است، اما غير ممکن نيست. ما تا آخر ميجنگيم و خودمان را باور داريم. ميخواهيم تا پايان با قدرت ادامه دهيم. البته راه ديگري براي رسيدن به بازيهاي آسيايي وجود دارد و آن هم قهرماني در جام حذفي است. ما در اين جام هم موقعيت خوبي داريم و من به قهرماني اميدوارم.
به گزارش ايسنا، پرسپوليس تا پايان هفته بيست و پنجم ليگ برتر با 32 امتياز در رده يازدهم جدول ردهبندي قرار دارد. سرخپوشان پايتخت همچنين در رقابتهاي جام حذفي بايد در تاريخ 10 اسفند بازي مرحله يک چهارم نهايي را مقابل ذوب آهن اصفهان برگزار کنند.
-
گلمحمدي: بايد بسوزيم و بسازيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گوش بدهکاري براي اعتراضمان نسبت به داوري وجود ندارد و در بازي با نفت هم داور هم يک خطاي بيمورد به ضرر ما گرفت و هم من را اخراج کرد.
يحيي گلمحمدي در جمع خبرنگاران درباره اخراجش از روي نيمکت پرسپوليس در بازي با نفت گفت: فکر ميکنم که داور نبايد در آن لحظه من را اخراج ميکرد. فکر ميکنم شايد هم براي دومين بار اخراج شده باشم. يک بار در ليگ دسته يک هم اخراج شده بودم. نه توهيني به کسي کردم و نه حرف خاصي زدم. نسبت به خطايي که از سوي بازيکن ما اعلام کرد و مانع ضدحمله بسيار خوب ما شد، اعتراض کردم. احيانا به کسي حرف بدي نزدم. آن صحنه را دوباره ديدم و اتفاقا داور خطاي بيموردي را از سوي انصاريفرد اعلام کرد و فرصت گلزني مسلمي را از ما گرفت. صحنههاي ديگر را بايد ببينيم و بيشتر توضيح بدهم.
به گزارش ايسنا ، وي در واکنش به اين که آيا فکر ميکند اعتراضهايش به داوري موثر نبوده، گفت: درباره داروي صحبت کرديم اما گوش بدهکاري نبود. داوريها بايد به گونهاي باشد که تيمها ضرر نکنند اما متاسفانه در اين فصل داوران سوتهاي زيادي به ضرر ما زدند. ديگر چارهاي نداريم. بايد بسوزيم و بسازيم و همينطور توانايي خودمان را آن قدر بالا ببريم که سوتهاي اشتباه در نتايج بازيهايمان تاثيري نداشته باشد.
گلمحمدي در واکنش به اين که فکر نميکند، پرسپوليس امسال ديگر شانسي براي قهرماني ليگ ندارد و از جمع مدعيان کاملا خارج شده است، گفت: از اول هم مدعي اصلي نبوديم البته هنوز بازيهاي زيادي در ليگ باقي مانده است و نااميد نيستيم. اگر بازي عقبافتادهمان را ببريم، تا رده ششم بالا ميآييم و بار رواني ناشي از حضور در ردههاي پايين جدول از روي دوش بازيکنان برداشته ميشود. معتقدم که با يک برد خيلي از مشکلاتمان حل ميشود و روحيه تيم افزايش مييابد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که چرا از غلامرضا رضايي و حسين ماهيني با وجود بازي نکردنشان در تيم ملي در بازي با نفت استفاده نکرد و تاثير نبود آنها گفت: "اردوي چهار روزهاي را در کردان کرج داشتيم و بچهها آنجا خوب تمرين کردند. با توجه به اين که اين دو بازيکن در تيم ملي بازي نکرده بودند و شايد شرايط روحيشان ميتوانست تحت تاثير قرار بگيرد، سعي کرديم از بازيکناني استفاده کنيم که در اردو هستند و به غلامرضا رضايي و ماهيني استراحت داديم. شايد غيبت هر کدام از بازيکنان اصلي در بازيها تاثيرگذار باشد، اما شخصا انتظار خود من از بعضي بازيکنان برآورده نشد. البته انتظار داشتم که بدنهايشان کمي سنگين باشد، چون اردويي جدي را برگزار کرده بوديم. بنابراين قطعا در بازيهاي بعدي کار راحتتر ميشود و ديگر مشکل بدني نخواهيم داشت.
گلمحمدي در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس چرا با وجود مهاجمان اسمي هنوز در گلزني مشکل دارد، گفت: ما چهار مهاجم خوب در خط حمله داريم که هر کدام وزنهاي هستند. پرسپوليس ايجاد موقعيت ميکند اما مهم اين است که بچهها به خودشان بيايند و براي گلزني خودباوري داشته باشند. علاوه بر تمرينهاي تاکتيکي تيمي، تمرينهاي اختصاصي را هم براي گلزني آنها در نظر گرفتهايم و تا جايي که بشود، کار ميکنيم تا آنها بهتر شوند و بيشتر خودشان را نشان دهند.
سرمربي پرسپوليس با ابراز رضايت از عملکرد ولاتکو که در بازي با نفت موفق به گلزني هم شد، اظهار کرد: از اين بازيکن راضي بودم. بازي اول براي هر بازيکني سخت است اما ولاتکو عملکرد خوبي داشت و گل زيبايي هم زد.
او همچنين درباره عملکرد تيم ملي در بازي با لبنان اظهار کرد: درباره لبنان زياد صحبت شده و من هم فکر ميکنم که بازيکنان تيم ملي روانتر و بهتر از قبل بازي کردند. آنها با نفرات بيشتري در حملات حضور پيدا ميکردند. فکر ميکنم که روند تيم ملي خوب بود و اميدوارم در بازيهاي آينده هم بهتر بشود.
گلمحمدي در پايان گفت: ميخواهم جملهاي را اصلاح کنم و آن هم اين که در نشست خبري گفته بودم من وارث پرسپوليس "درب و داغون" هستم اما منظورم پرسپوليس نيم فصل اول نبود و پرسپوليسي بود که چندين سال با مشکلاتي مواجه بوده است.
-
رافت: پرسپولیس به پیروزی مقابل گهر نیاز دارد.
پیشکسوت پرسپولیس گفت: در نیم فصل دوم تیم های ته جدولی به راحتی امتیاز از دست نخواهند داد و قطعا کار برای پرسپولیس سخت خواهد بود، ولی پرسپولیس برای فرار از مساوی ها به این برد نیاز دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایان رأفت گفت: در نیم فصل دوم تیم ها به راحتی امتیاز از دست نخواهند داد مخصوصا تیم های پایین جدولی تمام تلاش خود را برای فرار از سقوط خواهند کرد و با جان و دل بازی می کنند و در بازی فردا با گهر کار برای پرسپولیس بسیار سخت است زیرا بازیکنان گهر درود انگیزه زیادی خواهند داشت.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس بیان کرد: پرسپولیس پس از رفتن ژوزه و نشستن گل محمدی بر روی نیمکت بسیار خوب شروع کرد اما رفته رفته باز به سمت بازی های قبل خود رفت و هنوز هم آن پرسپولیس آماده و سرحال نیست.
وی افزود: در فوتبال ایران سبک بازی بازیکنان به هم نزدیک است و بازیکنان باید تلاش خود را بکنند و دوندگی در بازی را افزایش دهند.
رأفت در خصوص علت ضعیف بودن بازی های پرسپولیس گفت: تیمی که از ابتدای فصل خوب شروع نکرد آمادگی و هماهنگی لازم را نداشته باشد تا پایان فصل با مشکل روبرو خواهد شد، پرسپولیس بازیکنان بزرگی مثل کریمی را داشته است که متأسفانه دچار مصدومیت شده و حضور او در ترکیب پرسپولیس باعث خلاقیت و
جذابیت بازی می شود و نبود او از کیفیت بازی کاسته است و مصدومیت های بازیکنان دیگر نیز یکی از بدشانسی های دیگر این تیم در طول فصل بود.
وی در آخر بیان کرد: پرسپولیس نیاز مبرمی به این 3 امتیاز دارد تا از تکرار مساوی ها فرار کند و حداقل بتوانند هواداران را راضی نگه دارند و از حجم انتقادات بکاهند.
-
تیم یحیی همه گل های لیگ برتری اش را در نیمه اول زده است.
شاگردان یحیی گل محمدی تمام گل هایشان را در لیگ برتر در نیمه های نخست بازی هایشان زده اند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس در حالی فردا در ورزشگاه آزادی دیدار معوقه اش با گهر را برگزار می کند که شاگردان یحیی گل محمدی یک رکورد جالب دارند.
تیم یحیی همه گل هایش را در لیگ برتر مقابل نفت آبادان، فجرسپاسی شیراز ، داماش گیلان و نفت تهران در نیمه نخست به ثمر رسانده و مقابل تیم های صبای قم ، استقلال تهران و فولاد خوزستان هم موفق به گلزنی نشده است. با این حال آمار پرسپولیس با گل محمدی در جام حذفی کاملا متفاوت است و 10 گل زده و یک گل خورده در 2 مسابقه مقابل ملوان و نفت تهران جای هیچ حرف و سخنی باقی نمی گذارد. عملکرد سرخپوشان در لیگ برتر نشان می دهد سرمربی جوان پرسپولیس باید دقت بیشتری در تعویض هایش داشته باشد. حالا باید دید شاگردان یحیی در بازی فردا مقابل گهر می توانند در نیمه دوم هم گلزنی کنند یا خیر؟
-
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
رويانيان به ايتاليا دعوت شد
مسئولان فدارسيون فوتبال ايتاليا در نامهاي علاقهمندي خود را به حضور مجدد رويانيان در ايتاليا و مذاکره با آبهته رئيس فدارسيون فوتبال اين کشور اعلام کردند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
سفر رويانيان به ايتاليا و حضور بارهسي در ايران موجب شد تا ايتالياييها بيش از گذشته علاقه خود را به برقراري ارتباط با باشگاههاي ايراني اعلام کنند.
به گزارش فارس، از همين رو پس از اينکه مشخص شد احتمال فراوان تيم پيشکسوتان آثميلان ايتاليا با چهرههاي سرشناس خود در سال 92 براي ديدار با پرسپوليس به تهران سفر خواهد کرد، مسئولان فدارسيون فوتبال اين کشور نيز در نامهاي که به باشگاه پرسپوليس رسيده، اعلام کردهاند که علاقمند به ديدار رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس با مسئولان فدارسيون فوتبال ايتاليا که در راس آن آقاي آبهته است، هستند و اميدوارند در ارديبهشت يا خرداد ماه ديداري برگزار شود.
قرار است رويانيان به زودي درباره اين موضوع تصميم نهايي را بگيرد. در اين بين بارهسي نقش بسزايي داشته است. قرار است در چند روز آينده رويانيان جواب خود را به ايتاليا بدهد. |
-
گزارش تصویری: پرسپولیس 3-2 گهر.
مجموعه عکس های مسابقه تیم های پرسپولیس و گهر دورود با برتری سرخپوشان تهرانی در ورزشگاه آزادی:
-
شیرینی: داور به نفع ما سوت نزد.
سرپرست تیم پرسپولیس پس از برتری تیمش برابر گهر گفت: داوری در این بازی به نفع ما سوت نزد.
سعید شیرینی پس از برتری 3 بر 2 پرسپولیس مقابل گهر گفت: ما به هیچ عنوان قصد بیاحترامی به استقلالیها را نداریم.
وی ادامه داد: ما به یک نفر اعتراض کردیم و از او خواستیم که در مورد پرسپولیس صحبت نکند اما روی سکوها به ما بیاحترامی شد و پرسپولیسیها نیز جواب آن را دادند. گرچه من با این حرکت نیز مخالفم.
سرپرست تیم پرسپولیس ادامه داد: تا زمانی که بتوانم به پرسپولیس خدمت کنم در این تیم میمانم.
شیرینی افزود: فکر نمیکنم رویانیان بدین صورت که در مطبوعات بازتاب یافته، گفته باشد ما همه لنگی هستیم راجع به این موضوع هم از او سؤالی نکردم. لنگ متعلق به زورخانه و پهلوانان است، شاید وی راجع به این موضوع با کسی شوخی کرده و جواب کسی را داده است. این موضوع به پرسپولیس ربطی ندارد.
سرپرست تیم پرسپولیس راجع به مسائل داوری نیز گفت: چه کسی گفته داوری در این بازی به نفع ما بوده است؟ این همه داوران به ضرر ما سوت زدند. راجع به این موضوع زود قضاوت نکنید و کارشناسان به زودی راجع به مسائل داوری این بازی صحبت خواهند کرد.
-
بگوويچ: درباره جدايي از پرسپوليس حرف نميزنم.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس در واکنش به احتمالي جدايي از جمع سرخپوشان گفت: مشکل خاصي ندارم اما مثل اينکه يکهفته ديگر بايد در مرخصي باشم.
وينگو بگوويچ در گفتوگو با فارس، در خصوص جدايياش از پرسپوليس اظهار داشت: مشکل خاصي ندارم؛ اما مثل اينکه يک هفته ديگر بايد در مرخصي باشم.
وي افزود: مسائلي که وجود دارد بزودي حل ميشود. بعيد ميدانم از اين تيم جدا شوم؛ اما زياد دوست ندارم درباره اين موضوع صحبت کنم.
وي ادامه داد: مشکلي بين من و پرسپوليسيها نيست و همه چيز به زودي حل ميشود. شما هم زياد عجله نکنيد.
صحبتهاي مربي پرسپوليس در شرايطي است که به نظر ميرسد، جدايي وينگو بگوويچ از تيم بزرگسالان پرسپوليس قطعي شده و در جلسهاي که او با مسئولان باشگاه پرسپوليس برگزار خواهند کرد قرار است در اينباره به توافقاتي برسند.
-
نيلسون: بازي عجيبي بود.
دروازهبان تيم پرسپوليس گفت: ديدار مقابل گهر بازي عجيبي بود.
نيلسون پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل گهر گفت: بازي عجيبي بود و چون طاقت شکست در اين ديدار را نداشتم بيتابي ميکردم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: خوشبختانه اين اتفاق افتاد و سه امتيازي را که ميخواستيم به دست آورديم، الآن شرايط ما بهتر شده و ميتوانيم به ردههاي بالاتر فکر کنيم.
دروازهبان پرسپوليس تصريح کرد: در هيچ ديداري نبايد به يک گل بسنده کنيم چون فوتبال غيرقابل پيشبيني است و گاهي اوقات اتفاقاتي ميافتد که عجيب است، بايد حداقل اختلاف دو گل را حفظ کنيم.
-
حسيني: تا دقيقه 90 نااميد نيستيم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شرايط سپاهان، بازي کردن مقابل اين تيم براي هر تيمي سخت و دشوار است.
سيدجلال حسيني در گفتوگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: با وجود فراز و نشيبي که داشتيم در حال حاضر شرايط نسبتا خوبي را به دست آورديم اما کار بسيار سختي را در پيش داريم.
وي افزود: بايد مقابل سپاهان نيز به ميدان برويم که بازي کردن مقابل اين تيم براي هر تيمي سخت و بسيار دشوار است.
حسيني گفت: سپاهان يک قالب تيمي بسيار خوب دارد و از مربي خوبي نير بهره ميبرد، قطعا بايد براي گرفتن اين 3 امتياز بيشتر از گذشته زحمت بکشيم.
وي در خصوص تقابل خودش با بازيکنان سپاهان نيز تاکيد کرد: از سپاهان تقريبا شناخت خوبي دارم اما نه براي من، بلکه براي همه سخت است که مقابل سپاهان و بازيکنان فرصتطلبش به ميدان بروم. ما بايد با تمرکز و درايت خاصي مقابل اين تيم قرار بگيريم که اميدوارم برنده بازي باشيم.
وي افزود: 3 امتياز بازي با سپاهان براي ما خيلي حساس و بااهميت است چون تا دقيقه 90 نبايد نااميد باشيم و به گرفتن سهميه از اين طريق بيشتر تمرکز کنيم. ما هم تيم بدي نيستيم و هميشه مقابل فوتبال خوب، خوب بازي کردهايم اما در بازي مقابل گهر همه چيز به هم پيچيده بود.
حسيني خاطرنشان کرد: در بازي مقابل گهر، برنده واقعي هواداران پرسپوليس بودند و آنها 3 امتياز بازي را گرفتند، قطعا اگر در بازي يکشنبه از طريق آنها باز هم حمايت شويم ميتوانيم راحتتر تيم خوب و کاملي به نام سپاهان را پشت سر بگذاريم. اميدوارم فردا يکشنبه شاهد اين باشيم که هواداران، جامعه فوتبال و پرسپوليس را غافلگير کنند.
حسيني در پايان يادآور شد: بعد از بازي با گهر تمرينات بسيار خوب و منسجمي را دنبال کرديم، نقاط ضعف را برطرف و بر روي نقاط ضعف حريف بيشتر کار کرديم. به اين بازي خوشبينم. ما فردا براي هيچکس بازي نميکنيم و فقط به خاطر پرسپوليس، گرفتن 3 امتيار و حضور در بالاي جدول به ميدان ميرويم.
-
گلمحمدي: از حيثيت پرسپوليس دفاع ميکنيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شکست در ديدار رفت مقابل سپاهان مسابقه فردا حکم انتقامي دارد.
به گزارش فارس، يحيي گلمحمدي در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل سپاهان گفت: يک بازي سخت را پيش روي خودمان داريم هرچه به پايان ليگ نزديک ميشويم بازيهاي ما حساستر ميشود و حکم فينال را دارد. با توجه به شکست در بازي رفت اين مسابقه ميتواند انتقامي باشد و بايد از حيثيت پرسپوليس دفاع کنيم. کار سختي در پيش داريم.
وي افزود: سپاهان تيمي داراي سازمان و مديريت مناسب است بازيکنان باکلاس و خوبي دارد، پشتوانه تيم ما فردا حضور پررنگ هواداران هست که بايد از ما حمايت کنند. هرچه داريم از هواداران است و آنها باعث انگيزه بازيکنان ما و حرکت به سمت جلو ميشوند. بعد از عقب افتادن در ديدار مقابل گهر هواداران با شور و هيجان بيشتري ما را حمايت کردند و باعث شدند سه امتياز اين مسابقه را کسب کنيم. پيروزي مقابل گهر را مديون هواداران هستيم. اميدوارم حمايت آنها همچنان ادامه داشته باشد مخصوصا که فردا بايد در يک ديدار حساس به مصاف سپاهان برويم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه چرا اين تيم بعد از اينکه عقب ميافتد تازه بازي را جدي ميگيرد، اظهار داشت: حرف شما درست است و موافق اين مسئله هستم. بازيکنان بزرگتر در حفظ روحيه تيمي نقش پررنگي دارند. با آنها صحبت کردم و تأکيد داشتم که در اين مقطع نقششان بسيار مهم است و با راهنماييهاي خود درون زمين بايد به بازيکنان جوانتر ياد بدهند که نبايد به يک گل بسنده کرد.
گلمحمدي در مورد نبودن محمد نوري و غلامرضا رضايي تأکيد کرد: دو تن از بهترين بازيکنان خود را در اختيار نداريم،نفراتي که در چند مسابقه گذشته عملکرد خوبي داشتند. اميدوارم بازيکناني که به جاي آنها درون زمين قرار ميگيرند با انگيزه فراوان جاي خالي آنها را پر کنند. همچنين کريمي و مهدويکيا را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم. بازيکنان بايد تلاش بيشتري کنند چرا که همه جزئي از پرسپوليس هستند.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه آيا از عملکرد کريم انصاريفرد در چند هفته گذشته رضايت داشته است تصريح کرد: انتظار ما از کريم انصاريفرد بيشتر است. او يکي از بهترين بازيکنان ايران است و همه چيز به خودش باز ميگردد. نبايد اجازه دهد انگيزهاش پايين بيايد و بايد شرايط را فراهم کند تا عملکرد بهتري داشته باشد.
وي در مورد اينکه به نظر ميرسد پيشنهاد کشورهاي عربي به مهدويکيا و کريمي در اين مقطع که پرسپوليس در حال اوج گرفتن است، مشکوک به نظر ميرسد، گفت: آدم منفيبافي نيستم و سعي ميکنم با ديد مثبت به اين مسائل بنگرم. اين پيشنهاد نشان ميدهد که مهدويکيا و کريمي هنوز تمام نشدهاند و ميتوانند براي پرسپوليس مثمرثمر باشند و همچنان در دوران اوج خود قرار دارند. من به مسائل حاشيهاي فکر نميکنم و اين مسئله را از ديد ديگري نگاه ميکنم. برايم مهم اين است که اين دو عملکرد خوبي در تيم ما دارند.
-
ديدار پرسپوليس با ستارگان آثميلان قطعي شد.
مدير روابط بينالملل باشگاه پرسپوليس گفت: طبق سياستهاي محمد رويانيان حضور ستارگان ميلان در سال 92 در ايران قطعي شد.
امير مشيري در خصوص بررسي پرونده پيشنهاد ميلانيها براي حضور در ايران با ستارههاي معروف خود اظهار داشت: خوشبختانه طبق سياستهاي محمد رويانيان که در آن توجه به تيمهاي پايه و برقراري ارتباط با بهترينهاي دنيا حرف اول را ميزند رايزنيهاي خوبي پس از سفر به ايتاليا با مسئولان تيم ستارگان ميلان داشتيم.
وي افزود: پس از بررسيهاي انجام شده و جلسات مکرر حضور ستارگان ميلان در ايران در سال 1392 قطعي شد.انشالله بازيکناني بزرگي مانند مالديني، پاپن، آلبرتيني، کافو، گوليت، دونادوني و خيلي ديگر از بزرگان ميلان را در ايران خواهيم ديد تا با تيم فوتبال پرسپوليس بازي کنند.
وي ادامه داد: اينکه سال 92 را انتخاب کرديم به دليل اين است که تيم ستارگان ميلان جديدا به اندونزي رفته و پس از استراحتي انشالله سفر بعدياش به ايران خواهد بود.اگر اتفاق خاصي رخ ندهد اين ديدار دوستانه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. برنامههاي ويژهاي را طبق دستور مديرعامل داريم که برگزار خواهيم کرد. به نظرم پس از حدود 30 سال است که اين اتفاق بزرگ پس از حضور بارهسي در ايران قرار است بيفتد.
اين در شرايطي است که به احتمال فراوان در اين ديدار قرار است شرايط براي خداحافظي برخي از بازيکنان پرسپوليس و تقدير از برخي از بازيکنان سابق اين تيم انجام شود.
-
قاضي: زائد خطرناک است، بايد مراقب او باشيم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زائد مهاجم خطرناکي است و بايد مراقب او باشيم.
محمد قاضي پس از تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضورش پس از مدتها در زمين بازي مقابل سپاهان خاطرنشان کرد: من تمام تلاش خود را کردم که در اين ديدار بعد از مدتها خوب ظاهر شوم، البته در ديدار برابر نفت هم بازي کردم و يک پاس گل دادم.
به گزارش فارس ، وي ادامه داد: بازي سخت و نفسگيري مقابل سپاهان داشتيم اما خوب کار کرديم و توانستيم نتيجه خوبي هم بگيريم. روز خوبمان بود و همه از ما راضي بودند.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در مورد ديدار مقابل آلومينيوم تصريح کرد: آلومينيوم از تيمهاي پايين جدول است و شرايط خوبي ندارد. با توجه به اينکه آنها بازي خانگي دارند ديدار درگيرانهاي انجام خواهند داد. بايد هوشمندانه بازي کنيم و تمرکز خود را حفظ کنيم.
قاضي در مورد اينکه آيا زائد در اين ديدار خطرناک خواهد بود گفت: بله او مهاجم خوبي است و بايد مراقب او باشيم.
-
|
علي کريمي که پس از بازي با صباي قم از ناحيه MCL دچار مشکلاتي شده بود و با اعلام پزشکان 3 ماه نبايد به ميدان ميرفت با تلاش کادر پزشکي، فيزيوتراپ و با پشت سر گذاشتن تمرينات 4 و 5 ساعته روزانه، امروز در تمرينات گروهي پرسپوليس بدون مشکل شرکت کرد.
به گزارش فارس، کريمي براي حضور در ميادين مشکلي ندارد، اما به احتمال فراوان با توجه به اينکه کادر فني اين تيم نمي خواهد مصدوميت او تشديد شود، به اين بازيکن در بازي با آلومينيوم استراحت داده اما کريمي در بازي مقابل سايپا و ذوبآهن ميتواند به ميدان برود. |
-
|
به گزارش فارس، تمرين تيم پرسپوليس از ساعت 11 امروز پشت درهاي بسته در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان در يک گروه به مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند.
*خبر خوش در تمرين پرسپوليس اين بود که علي کريمي پس از يک ماه و نيم مصدوميت با نظر پزشکان به کادر فني تحويل داده شد. کريمي امروز در تمرينات گروهي شرکت کرد و هيچ مشکلي نيز پس از تمرين نداشت.
*بازيکنان پرسپوليس بابت رفع مصدوميت علي کريمي بسيار خوشحال بودند و هر کدام به او تبريک ميگفتند. حتي در تمرين مراقب کريمي بودند که با برخورد با اين بازيکن دچار مشکل نشود.
*محمد نوري به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا تمرين نکرد و بعد از 45 دقيقه ورزشگاه را ترک کرد.
*نيلسون و سيد جلال حسيني بدون مشکل تمرين کردند. اين 2 نفر در 2 روز قبل اختصاصي تمرين ميکردند.
*شوخيهاي کريم باقري با علي کريمي نيز در نوع خود جالب بود. باقري با صحبتهايي کريمي را مورد تشويق خود قرار ميداد.
*باقري به دليل مصدوميتي جزئي اختصاصي با بدنساز تيم به تمرين پرداخت.
*در تمرين امروز يحيي گلمحمدي با مدافعان صحبت و تمرينات اختصاصي داشت. او مدافعاني را براي مهار ايمون زايد در بازي مقابل آلومينيوم در نظر گرفته است.
*قرمزپوشان به دنبال وضعيت آب و هوايي بندرعباس بودند.
*مهدي مهدويکيا در تمرين امروز باز هم غايب بود. خيليها در تمرين از او خبر ندارند و برخيها هم معتقدند سفري به خارج از کشور داشته است. نکته جالب اين بود که در تمرين امروز همه از يکديگر در مورد مهدويکيا ميپرسيدند اما کسي از او خبر نداشت.
*حدود 15هوادار پشت درهاي بسته در تمرين امروز حضور داشتند.
*کريم انصاريفرد نيز در تمرين امروز بارها گلزني کرد و مورد تشويق کادر فني قرار گرفت. |
-
|
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، بر اساس گزارش ناظر بازي و ناظر داوري و تيم داوري بازي پرسپوليس و سپاهان در هفته 26 ليگ برتر، سپاهان در اين بازي بيش از 5 بازيکن اخطاري و اخراجي داشته است که بر همين اساس اين باشگاه 30 ميليون ريال جريمه مي شود.
همچنين محسن بنگر در صحنه شادي گل حرکات زننده اي انجام داد که از تلويزيون و رسانه ها پخش شد با توجه به نوع تخلف، با صدور قرار موقت، وي تا اطلاع بعدي از همراهي تيم پرسپوليس در مسابقات رسمي محروم شد و روز سه شنبه 15 اسفند براي ارائه توضيحات بايد در کميته انضباطي حاضر شود.
آراي صادره قطعي هستند. |
-
سلام به همه...اینجا نسبت به 3-4سال پیش خیلی تغییر کرده...قشنگ تر شده...ایشالا موفق باشید...دست آقا جعفر هم درد نکنه...خیلی واسه این سایت زحمت کشیده....زنده باد پرسپولیس.
-
روزنامههاي ورزشي ايران جاي ويژهاي براي ايمون زايد خالي گذاشته بودند. ستاره سال گذشته پرسپوليس كه در يك بازي استثنايي به جمع چهرههاي تاريخي اين باشگاه پرطرفدار پيوسته است اما امسال بعد از سلسله اتفاقات جايي دور از تهران به فوتبال ادامه ميدهد.ايمون زايد مهاجم قدبلند آلومينيوم بدون ترديد خبرسازترين چهره تيمش در آستانه بازي حساس با پرسپوليس است. شايد حتي آن طرف پرويز مظلومي كه ممكن است او هم در بين استقلاليها به دليل بازيهاي پيروزيبخش مقابل پرسپوليس جايگاه ويژهاي دارد.
اما در اين شرايط همه در انتظار اولين بازي پخش مستقيم زايد هستند كه اگرچه امروز با همه روزنامهها مصاحبه كرده است، اما قطعي هم نيست كه در تركيب تيمش حاضر باشد.
براي ايمون زايد كه در تراكم خط حمله پرسپوليس گم شد، بازي امروز ميتواند همان چيزي باشد كه به صورت اتفاقي در داربي نصيبش شد.
او در بيست دقيقه نااميدي را تبديل به اميد و غرور كرد و نام خود را براي هميشه در فوتبال ايران ثبت كرد. فردا اما شايد براي او كار سختتري در پيش باشد.
ورودغریبانه
روزهاي اولي كه ایمون زاید به ایران آمده بود هيچ كس خوب نميشناختش. شايد هم اصلا علاقهاي براي شناخت بيشترش نبود. او دو يا سه روز قبل از حضور مصطفي دنيزلي در تيم با باشگاه قرارداد بسته و اتفاقا اين سوال براي خيلي از هواداران و خبرنگارها به وجود آمده بود كه چرا باشگاه قبل از اينكه سرمربي جديد بگويد مهاجم جديد ميخواهم يا نه با بازيكني كه هيچ كس از قوارههاي فنياش خبر ندارد و نميشناسدش قرارداد بسته؟ اتفاقا اين سوال از دنيزلي هم پرسيده شد و او جواب روشني نداشت تا دل مسوولان باشگاه را نسوزاند. روزهاي اول حضور ايمون زايد در تمرينها خوب يادم ميآيد. هيچ كس سراغش نميرفت، خانهاي نداشت و در هتل بود. اتومبيلي كه دنبالش ميآمد دير مي آمد و او چمدان به دست پشت درهاي درفشيفر آنقدر منتظر ميماند تا بقيه بازيكنان با ماشينهاي رنگارنگشان يكي يكي از مجموعه خارج شوند تا بالاخره نوبت به ورود آن پژو چهارصد و پنجي كه ايمون و بقيه خارجيها را ميآورد و ميبرد، برسد. ايمون همچنان ناشناخته بود و حتي خيليها كه درست نميدانستند كيست و اسمش را بد تلفظ ميكردند بالاي «ي» زايد يك ساكن ميگذاشتند و نميدانستند او يك عرب آفريقايي است يا يك اروپايي كه دوست دارد با اعتقادات خانوادگياش زندگي كند و سنت آنها و نامشان را زنده نگه دارد. اول بار او دقيقه 46 بازي با ذوبآهن درست يك هفته قبل از آن دربي خاطرهانگيز به ميدان آمد.
در ظاهر او بازيكني بود با فيزيك بدني مناسب اما چه كسي بود كه در آن مقطع از مهاجمي كه فقط بلد باشد بدنش را براي توپگيري و چرخيدن به سمت دروازه بين توپ و مدافع حريف حايل كند يا سري به توپ بساباند خوشش بيايد؟ آن روزها شايد هوادار پرسپوليس فقط يكي مثل لئو مسي را ميتوانست دوست داشته باشد. يكي كه توپ را بگيرد، چند نفر را دريبل بزند، با يك سر توپ تماشايي و نهايتا ضربهاي فني نه يك بار بلكه چند بار در هر بازي گل بزند و به تنهايي تيمش را برنده كند تا بلكه پرسپوليس از آن وضعيت فلاكتبار رها شود!
هت تریک و بعدش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روزهاي بعد از آن هتتريك جادويي روزهاي خوش ايمون بود. خيليها قيافه او را به فرشاد پيوس گلزن استثنايي قرمزهاي 30 سال قبل از پديده شدن زايد تشبيه كرده بودند. اعطاي لقب به او كمترين اتفاق بود؛ آقاي هتتريك. او جاي ويژهاي در جوكهاي بعد از دربي بهمن 90 داشت و با تصويرسازي ويژه مجلات به سوپرمن قرمزها تبديل شد. آن روزها ديگر دور آن پژو 405 شلوغ ميشد و ايمون مجبور بود قبل از خروج از درفشيفر هم عكس بگيرد هم امضا بدهد و هم رانندهاش و بقيه خارجيها را معطل كند. اين اتفاق البته خيلي زود طبيعي شده بود؛ زايد ره صد ساله را در يك بازه زماني 10 دقيقهاي رفته و محبوبيت ناشي از اتفاقي كه رقم زده بود تازه در حال اوج گرفتن بود. يادم ميآيد بعد از آن مسابقه يكي از همبازيانش ميگفت: «دنيزلي بايد در همه بازيها او را فيكس بازي دهد، حقش همين است، كاري كه او كرد حداقل مزدش همين است.» هتتريك جادويي ايمون حتي فوتباليستي كه 10 سال در بالاترين سطح بازي كرده بود را به چنين احساساتي مبتلا كرده بود، پس از هوادار چه توقعي ميشد داشت؟ حالا وقتش رسيده بود تا مديران پرسپوليس هم با خريدشان پز بدهند. آنها برد دربي را متعلق به خودشان ميدانستند چون ايمون را با ديدن يكسري فيلم – البته خودشان هم فيلمها را نديده بودند – روي هوا قاپيده بودند. بعد از آن هتتريك حالا همه ايمون را ميشناختند. ميدانستند كه او خيلي تند انگليسي حرف ميزند و لهجهاي كاملا بريتيش دارد. ايمون اصلا شبيه ليبياييها نبود او فقط ليبي را انتخاب كرده بود تا شانس بازي در تيم ملياش را داشته باشد. حالا همه ميدانستند او قبل از دربي 74 تهران، در ايرلند سريعترين هتتريك ليگ اين كشور را ثبت كرده و خيلي دوست دارد در وبلاگش و يكي از نشريات ورزشي ايرلند گهگاه چيزي بنويسد. بعد از آن ايمون البته بازيكن فيكس پرسپوليس نشد اما دو هتتريك ديگر هم انجام داد تا لقبش برازندهاش باشد.
خروج و حالا انتقام
روزي كه ايمون در حين بازي پيش فصل با فولاد از راه رسيد تقريبا همه مهاجمان پرسپوليس ناراحت شدند. با بازگشت او كه دو هفته از تمرين پيش فصل را از دست داده بود تعدادشان ميشد 6 تا و اين رقابت را سختتر ميكرد. وقتي ايمون به زمين رسيد روي سكوها غوغايي شد؛ انگار علي كريمي دوباره به پرسپوليس برگشته يا بازيكني در كلاس جهاني افتخار داده تا پيراهن پرسپوليس را به تن كند. آقاي هتتريك به شدت روي سكوها تحويل گرفته شد اما آن پايين، براي پيرمردي كه عينك دودي زده و چپ چپ نگاهش ميكرد محبوبيت ايمون فاكتور دندانگيري نبود. چهار مسابقه طول كشيد تا بالاخره ژوزه حاضر شود 16 دقيقه به او بازي دهد. قبل از دربي او نخستين بازي 90 دقيقهاياش را مقابل داماش انجام داده بود و حالا همه منتظر بودند تا در دربي بعد از آن هتتريك جادويي ايمون را ببينند. دربي 75 از راه رسيد اما ايمون با آن كاور سبز رنگ 90 دقيقه روي نيمكت نشست و حرص خورد تا صداي همه درآيد. بعد از آن زايد كلا 82 دقيقه آن هم در 4 بازي به عنوان يار تعويضي به ميدان رفت و يكهو براي بازي تيم ملي ليبي رفت و ديگر نيامد. آن روزها ايمون ميگفت در ايران جايي غير از پرسپوليس بازي نخواهد كرد اما او برگشت تا فردا رودرروي پرسپوليس قرار بگيرد. ايمون فردا شماره 12 را ميپوشد اما به جاي لباس قرمز، لباس زرد به تن دارد. او كه در نخستين لمس توپ در تيم جديدش گل زده با احساساتي متفاوت رودرروي پرسپوليسي قرار ميگيرد كه به نوعي پساش زد. حالا زايد براي پرسپوليسيها فقط يك خاطره است، يك خاطره خوب و ماندگار كه حتما فردا خيلي از آن هوادارها كه دوستش داشتند و برايش لقب ميساختند باور نميكنند شماره 12 آمده تا دروازه پرسپوليس را باز كند. آقاي هتتريك در بندر هنوز غريبه است حداقل تا فردا كه توي صفحه تلويزيون دوباره ميبينيمش. راستي اگر گل زد چه حسي خواهيم داشت؟
-
نقل قول:
سلام به همه...اینجا نسبت به 3-4سال پیش خیلی تغییر کرده...قشنگ تر شده...ایشالا موفق باشید...دست آقا جعفر هم درد نکنه...خیلی واسه این سایت زحمت کشیده....زنده باد پرسپولیس.
داداش لطفا هر صحبت یا بحثی در مورد سایت هست برو به چت باکس یا یه تاپیک دیگه و اونجا پست بده با تشکر..
-
نوري: داور الکي مربيان ما را اخراج کرد.
محمد نوري ميگويد قضاوت داور در بازي پرسپوليس و آلومينيوم مغرضانه بوده است.
به گزارش ايسنا، هافبک تيم فوتبال پرسپوليس درباره ديدار روز گذشته اين تيم برابر آلومينيوم، اظهار کرد: ما در 15 دقيقه اول بازي خيلي خوب بوديم و سه، چهار موقعيت مسلم گل داشتيم، اما در ديداري که ميتوانستيم با سه، چهار گل اختلاف پيروز شويم، در نهايت با تساوي از زمين خارج شديم. البته آنها هم يکي، دو موقعيت گل هم داشتند.
وي درباره داوري اين بازي گفت: متاسفانه داور باعث شد که در نيمه دوم بازي از نفس بيفتد. کريم انصاري فرد با دروازهبان حريف تک به تک ميشود، اما خطاي کريم گرفته ميشود. واقعا داور مغرضانه سوت زد.
نوري درباره اخراج گل محمدي و دستيارش از بازي هم گفت: تا حالا نديده بوديم که دو مربي از يک تيم در طول بازي اخراج شود. داوري اصلا خوب نبود و مربيان ما را الکي اخراج کرد. اين براي دومين بار است که بيجهت گل محمدي را اخراج ميکنند، در حالي که اين موضوع در بازي بعد ممکن است به تيم ضربه بزند. داور در اخراج مربيان ما سختگيرانه سوت زد.
نوري در پايان گفت: مساوي در اين بازي به دردمان نخورد و فاصلهمان با تيمهاي بالايي را بيشتر کرد و الان کارمان سخت شده است. ميتوانستيم بازي را راحت ببريم، اما از الان به فکر بازيهاي بعد هستيم.
-
حقيقي: داور ميخواست بازي مساوي شود.
هافبک پرسپوليس معتقد است، داور قصد داشته بازي پرسپوليس و آلومينيوم مساوي شود.
رضا حقيقي درباره تساوي پرسپوليس و آلومينيوم، در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار کرد: بازي خوبي نبود، چرا که کيفيت زمين در روند بازي دو تيم تاثير گذاشته بود. نکته ديگري که در بازي اثر گذاشت، سوتهاي بي مورد داور بود که در نيمه اول 10 دقيقه و در نيمه دوم 15 دقيقه از وقت بازي را گرفت و باعث شد تيمها سرد شوند و روحيه جنگندگي نداشته باشند.
وي درباره اخراج گل محمدي گفت: اصلا فکر نميکنم که گل محمدي در آن صحنه بايد اخراج ميشد، داور اين کار را کرد تا بازي را حفظ کند و ميخواست بازي مساوي شود. در غير اين صورت مي توانست خيلي بهتر سوت بزند.
هافبک پرسپوليس در مورد پرتاب اشياء از سوي هواداران آلومينيوم هم، گفت: واقعا نميدانم که چه بگويم. اگر استان هرمزگان ميخواهد نماينده خود را در ليگ برتر حفظ کند بايد بهتر ميزباني کند. هواداران آلومينيوم بايد صبورتر باشند و سعي کنند که رفتار بهتري داشته باشند. اين که اشياي مختلفي به سمت پرسپوليسي ها پرتاب کردند کار قشنگي نبود و با اين که بندرعباس مردم خونگرمي دارد، اما کار خوبي انجام ندادند.
-
مهدويکيا سه روز ديگر در تمرينات گروهي.
علي کريمي صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر به فيزيوتراپي پرداخت.
در شرايطي که تمرين امروز پرسپوليس با دستور کادر فني تعطيل بود اما علي کريمي صبح امروز با حضور در ورزشگاه درفشيفر به مدت 40 دقيقه فيزيوتراپي کرد.
به گزارش فارس، همچنين مهدي مهدويکيا نيز به تازگي از بند مصدوميت رهايي پيدا کرده تمرينات خود را زير نظر چيذري بدنساز پرسپوليس آغاز کرده است.
مهدويکيا از سه روز ديگر با اعلام بدنساز پرسپوليس در تمرينات گروهي شرکت خواهد کرد.
-
رويانيان 20 ميليون تومان جريمه شد.
راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، درباره شکايت دپارتمان داوري فدراسيون فوتبال از رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس، اعلام شد.
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، در راي کميته انضباطي آمده است: پس از شکايت دپارتمان داوري فدراسيون فوتبال از محمد رويانيان، مديرعامل پرسپوليس، به خاطر مصاحبه اش عليه دپارتمان داوري که در رسانه ها انعکاس داشته و با توجه به اينکه رويانيان، رئيس دپارتمان داوري را تباني گر معرفي کرده، به داوران ديدار آلومينيوم و پرسپوليس اهانت کرده و اظهارات تحريک آميزي عليه فدراسيون فوتبال مطرح کرده است، مدير عامل پرسپوليس به پرداخت 200 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي شود.
همچنين به وي تذکر داده مي شود که در اظهارات رسانه اي درباره مقامات فوتبال کشور، ضمن رعايت تعاليم اخلاقي دين مبين اسلام، هر گونه انتقاد يا شکايت مورد ادعايش را از طريق مبادي قانوني مرتبط با فدراسيون منعکس کند.
در صورت تکرار تخلفات فوق، تنبيهات شديدتري از جمله معلق کردن فعاليت هاي مرتبط با فوتبال اعمال خواهد شد.
اين راي براساس مقررات طي مدت يک هفته پس از ابلاغ، قابل تجديد نظر خواهي در کميته استيناف فدراسيون فوتبال است.
-
رويانيان در تبريز با تراکتورسازي تفاهمنامه امضا کرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در سفرش به تبريز با باشگاه تراکتورسازي تفاهمنامه امضا کرد.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي ديدار الجزيره و تراکتورسازي صبح امروز عازم تبريز شد.
به گزارش فارس، او ابتدا ديداري با استاندار تبريز داشت و قرار است تا ساعتي ديگر به ورزشگاه يادگار امام برود. همچنين رويانيان در سفرش به تبريز تفاهمنامهاي را با جعفري مديرعامل تراکتورسازي تبريز با نام اتحاد در فوتبال پاک به امضا خواهند رساند.
مديرعامل پرسپوليس همچنين با برخي از مسئولان تيمهاي ديگر تبريز نيز ديدار خواهد داشت تا با آنها بر سر مسائل فوتبالي به توافق برسد.
رويانيان در شرايطي وارد تبريز شد که با استقبال گرم هواداران و مسئولان ورزشي مواجه شده است.
-
حسيني: وارد مسايل داوري نشوم، بهتر است.
مدافع مليپوش پرسپوليس درباره "داوري در ليگ برتر" صحبت نميکند و ميگويد، بهتر است وارد اين مسايل نشود. به عقيده سيدجلال حسيني نبود گلمحمدي و حسيني در بازي مقابل سايپا، پرسپوليس را اذيت ميکند.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس درباره ديدار اين تيم برابر سايپا اظهار کرد: "بازي سختي با سايپا داريم. آنها در اين فصل نتايج خوبي گرفته و بازيکنان خوبي هم دارند که بايد خودمان را براي يک بازي دشوار آماده کنيم."
وي ادامه داد: "در بازي با آلومينيوم يک امتياز به دردمان نخورد. خيلي خوب بازي کرديم و مستحق برد بوديم اما آن بازي هر چه بود، تمام شد. در روزهاي گذشته تمرينهاي شادابي را انجام داده و بايد براي بالاکشيدن خود در جدول سه امتياز اين بازي را به دست بياوريم."
حسيني درباره تاثير غيبت گلمحمدي و حسيني روي نيمکت سرخپوشان هم گفت: "100 درصد اين موضوع تيم ما را اذيت ميکند. نبود سرمربي و مربي قطعا به ضرر هر تيمي است اما همکاران آنها روي نيمکت هستند و به تيم کمک ميکنند."
مدافع مليپوش پرسپوليس با بيان اين که درباره اتفاقهاي مربوط به داوري صحبت نميکند، گفت: "شرايط به گونهاي است که به اين مسايل ورود نکنم، بهتر است. تمرکزم را روي بازي گذاشتهام و درباره داوري حرف نزنم، بهتر است."
حسيني درباره اين که ليگ تقريبا براي پرسپوليس تمام شده است، گفت: "کارمان براي کسب سهميه در ليگ خيلي سخت شده است. امتيازهاي زيادي را از دست داديم و بايد در چند بازي بعد حداکثر امتيازها را بگيريم. شانس خوبي در جام حذفي داريم ولي فعلا تمرکزمان روي بازي با سايپا است و بعد از آن به ذوبآهن و جامحذفي فکر ميکنيم."
-
گلمحمدي:بگذارند، با تلفن نکات فني را ميگويم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از توانايي فني کريمي به عنوان بازيکن استفاده ميکنيم اما بحث کُچ کردن او صحت ندارد.
يحيي گلمحمدي در نشست خبري قبل از ديدار مقابل سايپا گفت: بازيهاي پرسپوليس و سايپا هميشه زيبا بوده و صحنههاي بسيار جالبي در آن وجود داشته است. اميدوارم مسابقه فرداي ما نيز زيبا از آب در آيد. فکر ميکنم، دو تيم عنصرهاي هجومي خوبي دارند و فردا شاهد بازي خوبي خواهيم بود.
به گزارش فارس، وي افزود: سايپا تيم جوان و قابل احترامي است. ما نيز شرايط خوبي داريم و به غير از کريمي و مهدويکيا و دو محروم تيم بقيه بازيکنان آماده هستند بازي خوبي ارائه کنند.
گلمحمدي در مورد اينکه آيا نبود بنگر و نورمحمدي، کريمي و مهدويکيا برايشان مشکل ايجاد نميکند عنوان کرد: جايگزينان خوبي داريم و از اين لحاظ مشکلي نداريم. بازيکنان جوانانمان که آيندهسازان پرسپولس هستند فردا با قدرت حاضر ميشوند و ميتوانند بازي خوبي ارائه کنند.
گلمحمدي در مورد اينکه در غيابش چه کساني روي نيمکت کار هدايت تيم را برعهده دارند، اظهار داشت: من و حسيني به دليل محروميت بازي را از بالا نگاه ميکنيم و آقاي عزيزيان صحبتهاي فني را انجام ميدهد، اگر قانون اجازه دهد با تلفن نکات فني را به پايين اعلام ميکنم.
سرمربي پرسپوليس در مورد شايعه اينکه گفته ميشود امکان دارد کريمي با حضور روي نيمکت کار هدايت فني را بر عهده بگيرد گفت: اگر کريمي بتواند از لحاظ فني به عنوان بازيکن به ما کمک کند روي نيمکت مينشيند اما بحث کُچ کردن او به هيچ عنوان صحت ندارد.
گلمحمدي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد اينکه عملکرد ضعيف مهاجمان پرسپوليس اين روزها مشکلات زيادي براي اين تيم ايجاد کرده است، عنوان کرد: در هرصورت ما ايجاد موقعيت ميکنيم و اين موضوع براي من بسيار مهم است. در هر دورهاي براي تيمها چنين اتفاقاتي ميافتد و بازيکنانشان دچار افت ميشوند. اميدوارم از بازي مقابل سايپا اين مشکل حل شود. ليگ را از دست داديم و افسوس امتيازات از دست رفته را ميخوريم که بسياري از آنها غيرفوتبالي است. بايد الآن براي کسب سهميه و عنوان قهرماني ميجنگيديم اما متأسفانه بازي فرداي ما بيشتر جنبه تدارکاتي دارد و ميخواهيم خودمان را براي حضور قدرتمند مقابل ذوبآهن آماده کنيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه آيا ممکن است براي ديدار در جام حذفي مقابل ذوبآهن به بازيکنان اصلي استراحت دهد، خاطرنشان کرد: فاصله 5 روزه تا بازي با ذوبآهن فرصت خوبي براي ريکاوري تيممان است. به همين خاطر در مقابل سايپا با تمام توان به ميدان ميرويم و دوست دارم بازيکنان در شرايط مسابقه به مصاف ذوبآهن بروند چرا که اگر به آنها استراحت دهيم ممکن است از شرايط مسابقه دور شوند.
-
نوري: به کسب سهميه آسيايي اميدوار شديم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اين برد اميدوار به از دست دادن امتياز ساير تيمها هستيم و براي سهميه گرفتن اميد داريم.
محمد نوري پس از پيروزي 4 بر يک پرسپوليس مقابل سايپا عنوان کرد: ما از دقيقه ابتدايي بازي را خوب شروع کرديم و تلاش همه بچهها بود که توانستيم يک سهامتياز ديگر کسب کنيم.
وي ادامه داد: اين پيروزي باعث شد تا همچنان اميدوار باشيم که تيمهاي بالاي جدول امتياز از دست دهند تا بتوانيم سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کنيم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس در مورد ديدار مقابل ذوبآهن در چهارچوب جام حذفي خاطر نشان کرد: با اين پيروزي اميدوارم مقابل ذوبآهن بازي خوبي را انجام دهيم و بتوانيم دست پر از اصفهان برگرديم. و به مرحله بعدي جام حذفي صعود کنيم.
-
رضايي: ديدار مقابل سايپا تدارکاتي نبود.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديدار ما مقابل سايپا تدارکاتي نبود و سه امتيازش براي ما اهميت داشت.
غلامرضا رضايي پس از پيروزي 4 بر يک پرسپوليس مقابل سايپا در مورد صحنهاي که داور اعلام پنالتي کرد، عنوان کرد: بازيکن سايپا توپ را با دست خود جمع کرد و نگذاشت من به روند خود ادامه دهم.
وي در مورد اين بازي گفت: تمام بازيکنان از ابتدا با قدرت ظاهر شدند و توانستيم به يک بازي پر گل دست يابيم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينکه آيا اين بازي تدارکاتي بوده گفت: اين ديدار براي ما تدارکاتي نبود و سه امتياز آن برايمان اهميت داشت. روز سهشنبه بازي سختي در جام حذفي مقابل ذوب آهن داريم و اميدوارم با برتري برابر آنها به دور بعدي راه يابيم.
رضايي تصريح کرد: امروز آمده بوديم تا با تمام قدرت به پيروزي دست يابيم. بازيکنان از همان ابتدا تمام وظايفي که به آنها محول شده بود را انجام دادند. و توانستيم در همان ابتدا به گل دست يابيم و در ادامه نيز گل دوم را به ثمر برسانيم.
وي افزود: در نيمه دوم بازيکنان سايپا که سه گل دريافت کرده بودند روي دروازه ما فشار ميآوردند و توانستند به گل هم برسند اما بازيکنان بلافاصله به خود آمدند و بازي را جمعوجور کردند. با پيروزي در اين ديدار خود را براي بازي مقابل ذوبآهن آماده ميکنيم.
-
محمد رویانیان معتقد است که قرارداد اسپانسرهای دور زمین بازیهای پرسپولیس که گفته میشود بالغ بر 18 میلیارد تومان است، کافی نیست. از همین رو وی در گفتوگویی از مسئولین سازمان لیگ درخواست کرده که تبلیغات دور زمین را به او و باشگاه استقلال بدهند و در قالب آن 100 میلیارد تومان دریافت کنند. این موضوع فعلا به تائید مسئولان سازمان لیگ نرسیده اما قرار است به زودی بررسی شود.
-
پاسخ : رضايي: ديدار مقابل سايپا تدارکاتي نبود.
امیدوارم روند گل نخوردنمان به ۵۰ بازی برسد!
رویانیان: بخشش یحیی ربطی به جلسهام با کفاشیان ندارد/از فردوسیپور گلایه دارم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: بخشش یحیی ربطی به جلسهام با کفاشیان ندارد.
محمد رویانیان در خصوص بازی پرسپولیس مقابل سایپا، حضور گلمحمدی بر روی نیمکت در بازی روز گذشته و سفرش به بوشهر صحبت های زیر را انجام داد:
فارس:در خصوص سفرتان به بوشهر بگویید؟ چرا روز بازی با سایپا به این استان رفتید؟
من به دعوت مسئولان بوشهری و به احترام شهدای بوشهر به این استان رفتم تا در یک تورنمنت چندجانبه در کنار جوانان خوب و آیندهدار بوشهری باشم. امیدوارم که حضور من در بوشهر دل حتی یک جوان را شاد کرده باشد چون این موضوع برایم ارزش زیادی دارد.
فارس: بازی را کجا دیدید؟
پس از برگزاری مراسم افتتاحیه بازی را در یک منزل واقع در روستای زایرعباسی که صد کیلومتر با بوشهر فاصله دارد و کنار آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس است دیدم و واقعاً استرس عجیبی داشتم.
فارس: چرا؟
دیدن بازی پرسپولیس به عنوان مدیرعامل برایم استرس دارد و این امری طبیعی است. وقتی که میل مردم را به بردن پرسپولیس میبینم واقعاً دوست دارم همیشه پرسپولیس سربلند و نتایج خوب بگیرد.
فارس: با مسئولان بوشهری چه دیداری داشتید؟
باید قبول کنیم شاهین بوشهر مادر باشگاه پرسپولیس و خیلی دیگر از باشگاهها است. من هر کاری بتوانم برای کمک به شاهین انجام میدهم تا بتواند سر پا بایستد. فوتبال ایران مدیون شاهین است و از تمام مسئولان و حتی دولت میخواهم در استانی که پر از نفت و گاز است به شاهین و ایرانجوان کمک کند تا به لیگ برتر برگردد. مسئولین اگر یک گام بردارند قطعا مردم بوشهر که عاشق شاهین هستند صد گام برمیدارند.
فارس: وقتی بازی را در روستای زایرعباسی دیدید فکر میکردید پرسپولیس با چهار گل برنده شود.
پرسپولیس تیم خوبی است شاید بازی بعدی هم به بوشهر آمدم و از این روستا بازی را دیدم. تیم ما بازی خوبی را انجام داد و چه بسا میتوانست گلهای بیشتری بزند اما باز هم گلایه دارم.
فارس: از چه چیزی گلایه دارید؟
ببینید من همیشه عادل فردوسیپور را به عنوان یک مجری توانمند قبول دارم و بارها این موضوع را گفتهام اما ایشان چیزهایی در گزارش روز گذشته خود گفت که ناراحتکننده بود، از جمله حضور گلمحمدی روی نیمکت که حرف های فردوسیپور افکار عمومی را کمی شائبه برانگیز کرد اما باید او با اطلاعات حرف های خود را بزند تا خدای نکرده با احساسات مردم بازی نشود.
فارس: فکر نمی کنید فردوسیپور حق را گفته چون حضور گلمحمدی روی نیمکت شائبه داشت؟
خیر، پس از اینکه در بازی با آلومینیوم آن اتفاق افتاد سریعاً نامهای را به کمیته انضباطی زدم یعنی سه روز پیش و سالارکیا را مأمور پیگیری این پرونده کردم. از طرفی گلمحمدی اعلام کرده بود هیچ بیاحترامی به داور نکرده و گفتم این موضوع را به صورت ویژه باشگاه پیگیری کند. به همین دلیل چند روز هفت هشت ساعت پیگیر نامه بودیم که بالاخره یحیی را به حق بخشیدند.
فارس: یعنی این بخشش ربطی به جلسه شما با نبی، کفاشیان در روز چهارشنبه نداشت؟
خدا میداند خیر، و دوست دارم درباره این موضوع بیانصافی نشود تا خدای ناکرده مسئولان فدراسیون زیر سئوال بروند. من سه روز قبل از این جلسه، نامه را به فدراسیون زدم و حتی در تماسی تلفنی با حسنزاده و پیگیریهای مالکی توانستیم حقانیت گل محمدی را ثابت کنیم. اگر بخواهند این موضوع را به جلسه ما با مسئولان فدراسیون ربط بدهند بیانصافی است و افکار عمومی را فریب دادهاند. نامه مکتوب من وجود دارد و روی تاریخ نیز زده شده که حاضرم آن را به همه نشان دهم. به هیچ عنوان بخشش گلمحمدی که به حق هم بود ربطی به دیدارم با کفاشیان و نبی ندارد.
فارس: مجبورید این حرف را میزنید؟
خیر، حرف حق تلخ است البته باز هم میگویم من فردوسیپور را قبول دارم اما از او گلایه دارم چون حرف هایی که در بازی برابر سایپا زد من را آزرده کرد.
فارس: راستی نظرتان درباره بازی با سایپا چیست؟
برد شیرینی بود اما این پرسپولیس صد در صد نیست و من مطمئنم که میتواند بهتر بازی کند و راحتتر گل بزند بالاخره ما مهرههایی داریم همه تاثیرگذارند که بچهها باید بیشتر بجنبند تا پرسپولیس صد در صد باشد و از دقیقه یک تا نود حمله کنند و گل بزنند.
فارس: ذوب آهن را در جام حذفی میبرید؟
بله، صد در صد برای ما جام حذفی با همه چیز فرق دارد و بچهها هم حساب ویژهای روی آن باز کرده اند. اگر خدا بخواهد صد در صد میبریم، چون راه دیگری نیست که به آن فکر کنیم. ما در بازی برابر سایپا با وجود اینکه بازی را بردیم روح پهلوانی نیز به پرسپولیس تزریق شد.
فارس: منظورتان چیست؟
حرکات زیبای کریم انصاریفرد. به این جوان آفرین میگویم از نوری هم تقدیر میکنم که دست آن را به عنوان یک پهلوان در میان زمین بالا برد. از خودگذشتگی کردیم و این یک دنیا برای باشگاه پرسپولیس ارزش داشت. آفرین به تمام بازیکنان پرسپولیس که هدفشان موفقیت تیم است. مهاجمان ناراحت گلزنی نباشند انشاءالله به موقع به هدفشان میرسند.
فارس: گلمحمدی 13 بازی است که نباخته. نظرتان چیست؟
امیدوارم که رکوردش به 50 بازی برسد. یحیی لیاقتش را دارد و من انتظاراتم از او تا الان برآورده شده انشاءالله در آرامش دست پر از جام حذفی بیرون بیاید. البته شاید برخیها ناراحت شوند.
فارس: منظورتان چه کسانی هستند؟
کسانی که این بازی را به جلسه ما با کفاشیان ربط میدهند. همیشه همه چیز علیه ما بوده حالا این دفعه یک اتفاق به نفع ما شده دوستان عزیز چرا ناراحتید؟ بهتر است آرامش داشته باشید و زیاد درباره این موضوع ناراحت نشوید. من منظورم با کسانی است که خودشان میدانند چه میگویم.
*آیا از کمیته انضباطی و مسئولان فدراسیون ناراحتید یا خیر؟
من اگر حرفی زدم ترسیدم که خدای ناکرده عباسی وزیر ورزش و مالکی رئیس هیئت مدیره باشگاه را هم جریمه کنند به همین دلیل باز هم بعد از برخی اتفاقات مصاحبه کردم. شما ببینید در یک بازی دو مربی اخراج شده بازیکن ما محروم شده مدیرعامل را 20 میلیون جریمه کردند به نظر من در فوتبال ایران و در تاریخش در لیگ برتر این موضوع بیسابقه است و من نمیدانم دیگر باید چه حرفی بزنم برای من همه چیز تمام شده و انشاءالله سعی میکنم به تیمم روحیه تزریق کنم تا در جام حذفی سربلند و در بازیهای بعدی لیگ به سه امتیازهای شیرین برسم. یحیی باید مثل شیر همین طور دست در دست بازیکنانش رو به جلو برود.
فارس: تکلیف بگوویچ در پرسپولیس چه شد؟
پس از جلساتی که برگزار کردیم تصمیم گرفتیم که از بگوویچ به عنوان مسئول فنی تیمهای پایه پرسپولیس استفاده کنیم. من یکی از برنامههای جدیام این است که تیمهای پایهام از گذشته پرقدرتتر شود و از آن حالت کمتوانی دربیاید. به همین دلیل بگوویچ فردی است که میتوانست به پرسپولیس کمک کند که انشاءالله این اتفاق میافتد.
فارس: در سفر به بوشهر مثل اینکه از داوران خیلی حمایت کردید، ماجرا چه بود؟
من با داوران مشکلی نداشتم. گفتم الان هم نمیدانم چرا برد ما را به داوران فدراسیون فوتبال ربط میدهد. این برای ما جای سؤال دارد؟ شاید بعضیها خوششان نمیآید که ما برنده باشیم اما من معتقدم این پرسپولیس نیاز به کمک داوری و این حرفها هرگز ندارد و در جام حذفی هم به امید خدا با نتایج خوب این را تائید میکند. چون دوست نداشتم تحقیر پرسپولیس را ببینم به همین دلیل از حق پرسپولیس دفاع کردم. اگر من این کار را به عنوان مدیرعامل انجام ندهم پس چه کسی باید این کارها را انجام دهد.
فارس: قضیه مذاکره با نیلسون و پروویچ چه شد؟
من هم آنها را دوست دارم و به این دو گفتم دوست دارم در پرسپولیس بمانند به شرطی که قیمت را بالا نبرند.
-
گزارش تمرین پرسپولیس
تشویق معنادار عمرانزاده!/گل محمدی امپراطور شد
تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که هواداران این تیم بشدت حنیف عمران زاده را تشویق کردند.
تمرین امروز پرسپولیس پس از پیروزی 4 بر یک مقابل سایپا از ساعت 11:30 در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد. در این تمرین بازیکنان اصلی پرسپولیس 25 دقیقه ریکاوری کردند و بازیکنان ذخیره نیز به مرور به کارهای تاکتیکی و شوت زنی پرداختند.
*بگوویچ مانند چند روز قبل امروز هم از روی نیمکت تمرین پرسپولیس را دنبال میکرد، وی دقایقی نیز با یحیی و ولادتکو و پروویچ صحبت کرد.
*حدود 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند، آنها به شدت حنیف عمران زاده بازیکن استقلال را مورد تشویق قرار دادند و با طعنه و با بیان شعاری او را بهترین بازیکن استقلال و الریان قطر نامیدند.
*ماشین اسماعیل زاده هافبک پرسپولیس نیز که به سرقت رفته بود بالاخره پیدا شد اما نکته جالب این است که این ماشین با سند سازی در تبریز فروخته شده و هافبک پرسپولیس در شرایطی ماشین خود را پیدا کرده که در شیراز یک فرد به صورت قانونی آن را خریده بود، این بازیکن امروز تنها نظاره گر تمرین بود.
* برای چهارمین روز متوالی امیر عابدزاده تنها نظاره گر تمرین بود.
*کریم باقری در تمرین امروز حضور نداشت.
*دروازه بانها زیر نظر عزیزیان به تمرین پرداختند.
*علی کریمی امروز پرفشارتر ابتدا در سالن وزنه تمرین کرد تا خود را برای دیدار مقابل ذوب آهن در جام حذفی آماده کند.
*در حاشیه تمرین شوت فشنگچی به صورت گلمحمدی و عزیزیان برخورد کرد.
*نکته جالب در تمرین امروز از خود گذشتگی بازیکنان پرسپولیس در هنگام گلزنی به دروازه بود که هر کدام از آنها میخواستند همانند کریم انصاری فرد که در بازی مقابل سایپا در صحنه تک به تک توپ را به نوری داد، این کار را انجام دهند.
*فیلم آخرین بازیهای ذوب آهن رسید.
*فریادهای مهدی مهدوی کیا در تمرین امروز جالب بود. او در نقش یک مربی ظاهر شده بود. مهدوی کیا در نقش یک پنالتی زن بود، او هر وقت، فرصتی به دست می آورد توپ را میکاشت و به دروازهبانها پنالتی میزد و با قاضی مهاجم قرمز پوشان کریهایی داشت که کری این دو نفر تا دقایق پایانی این تمرین طول کشید.
*گلزنی انصاری فرد باعث شده بود تا بازیکنان و مخصوص نیلسون بسیار خوشحالی کنند.
*فریادهای معدنچی پس از گلزنی مقابل چشمان یحیی نیز در تمرین امروز بارها دیده شد.
*گلمحمدی در حاشیه تمرین امروز بارها به بازیکنان بی دقت که در چارچوب، فرصت ها را از دست میدادند اعتراض کرد.
*هواداران امروز در شرایطی که گل محمدی در انتهای تمرین با سایر بازیکنان پا به توپ شده بودند با لقب امپراطور تشویق کردند.
-
نيلسون: به پيشنهاد رويانيان فکر ميکنم.
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از پيشنهاد رويانيان مديرعامل پرسپوليس تشکر ميکنم و قطعا تا انتهاي فصل به آن به صورت جدي فکر ميکنم.
نيلسون کوريا در گفتوگو با فارس، در خصوص پيشنهاد باشگاه پرسپوليس به وي گفت: زياد نبايد درباره آخر فصل عجله کنم، اما همانطور که بارها گفتم در ايران راحتم. من از پيشنهاد رويانيان که مديرعامل زحمتکشي است، تشکر ميکنم و قلبم ميگويد بايد بمانم اما بايد همه چيز را به آخر فصل موکول کنيم.
وي افزود: احساسات مردم ايران براي من مثالزدني است و شايد هيچگاه در زندگي فوتباليام لطف هواداران پرسپوليس را فراموش نکنم، اميدوارم در ديدار مقابل ذوبآهن هم يکي از بهترين بازيکنان پرسپوليس همراه با ساير بازيکنان باشم تا با گرفتن يک جام شادي هواداران قرمزپوش را ببينم.
-
نور محمدي: اميدوارم بنگر بخشيده شود.
مدافع پرسپوليس ميگويد اين تيم محکوم به شکست ذوب آهن در اصفهان است.
رضا نورمحمدي درباره شرايط پرسپوليس و ديدار اين تيم برابر ذوب آهن اظهار کرد: بازي سختي با ذوب آهن داريم. آنها در زمين خودشان بازي ميکنند و با توجه به شرايط شان در ليگ از اين بازي برد ميخواهند و اين کار ما را دشوار ميکند. ذوب آهن مهرههاي خوب و کادر فني با تجربه اي دارد.
به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: بازيهاي حذفي شرايط خاص خودش را دارد و کوچکترين اشتباه ميتواند سرنوشت تيمها را عوض کند. خوشبختانه ما شرايط خيلي خوبي داريم و با شکست سايپا هم روحيه خيلي خوبي در تيم حاکم شده است.
نور محمدي درباره رکورد شکست ناپذيري پرسپوليس از زمان حضور گل محمدي در اين تيم گفت: ما در نيم فصل اول به اندازه کافي امتياز از دست داديم و همه بازيکنان هدفشان جبران آن نتايج است. بايد به همين روند ادامه دهيم. ما در ليگ، نيم فصل دوم را خوب شروع کرديم. همين طور در جام حذفي که مهمتر است قدرتمند ظاهر شويم و اميدواريم تا فينال هم پيش برويم.
وي افزود: هواداران را در نيم فصل اول خيلي اذيت کرديم. مقابل ذوب آهن محکوم به پيروزي هستيم و حق هوادارانمان است که اين فصل حداقل يک جام به آنها هديه کنيم.
مدافع پرسپوليس درباره عملکرد خوب خط دفاعي اين تيم در فصل جاري که با 23 گل خورده بهترين آمار را در مقايسه با فصل هاي گذشته پرسپوليس داشته، گفت: ما در نيم فصل اول هماهنگ نبوديم و بازي با سه دفاع هم کارمان را سخت کرده بود. بعد از آن خيلي خوب با هم هماهنگ شديم و خوشحالم که آمار خوبي داشتهايم.
نورمحمدي درباره غيبت بنگر در ترکيب پرسپوليس به دليل محروميت، گفت: همه ما از محروميت بنگر خيلي ناراحت شديم. او در بازي با سپاهان 90 دقيقه فحش شنيد و مقصر اصلي نبود. من از محروميتش خيلي ناراحت شدم، چرا که غيبت او به ما ضربه ميزند. گل محمدي ترکيب هر بازي را با توجه به سيستم حريف ميچيند و حضور همه بازيکنان باعث ميشود دستمان بازتر باشد. اميدوارم بنگر بخشيده شود و دوباره به پرسپوليس کمک کند.
وي در پايان گفت: چند بازي خانگي تا پايان فصل داريم که فکر ميکنم با موفقيت در آنها ميتوانيم به کسب سهميه آسيا اميدوار باشيم. با ادامه روند کنوني چيزي دور از دسترس پرسپوليس نخواهد بود.