سلام
رفقا شما بعد از دانلود ورژن اخری (همینی ک دیشب تو بازار اومد ) وقتی میرید وارد بازی بشید مشکل دارید؟ من خیلی ارور وصل نبودن نت میده در حالیکه ک نت قوی و پرسرعت وصله شما این مشکلو دارید یا ن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
رفقا شما بعد از دانلود ورژن اخری (همینی ک دیشب تو بازار اومد ) وقتی میرید وارد بازی بشید مشکل دارید؟ من خیلی ارور وصل نبودن نت میده در حالیکه ک نت قوی و پرسرعت وصله شما این مشکلو دارید یا ن؟
توی بازار برا من آبدیتش اومده ولی وقتی میرم توی بازی با اینکه میزنه CHECKING COR UPDATES ولی راحت میرم تو بازی :ookk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین مشکل شما ممکنه از :نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- اینترنتت باشه ک قطع و وصل میشه - ممکنه به اینترنت ظاهرا وصل باشه گاهی اما دیتا قطع و وصل بشه
2- ممکنه چیز شکنت قطع و وصل بشه (احتمال این خیلی بیشتره)
3- ممکنه ارتباط از خود سرور بازی قطع بشه
4- ممکنه بازی ارتباطش با فیس بوک رو از دست بده حالا یا از بازیه یا از فیس بوک
شما از چیز شکن دیگه استفاده کن از موبو مارکت هات اسپات یا سایفون یا ... رو دانلود کن تست کن
اگر از خود بازی باشه کمتر از 24 ساعت فکر کنم حلش میکنند و ورژن دیگه میاد ولی من که مشکلی ندارم تا الان
سلام چنتا سوال داشتم:
شما همیشه با یک سیسم ثابت بازی میکنید؟ یعنی اگه بازیکناتون محروم یا مصدم بشن چیکار میکنید؟ من مرتب باید سیستمم رو عوض کنم چون باید طبق بازیکنایی که دارم بچینمشون چون زیاد مصدم میدم بعضی وقتا هم محروم
شما برای همه بازیکناتون مشخص میکنید که حجومی یا دفاعی باشن؟ برای مدافع ها لازمه که بزنی دفاعی؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط srmsrm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیگه به سلیقه خودتون مربوطه که چجوری سیستم بچینید. یه سریا با هر سیستم حریفشون یه ضد سیستم متفاوت میزارن یه سریا هم با یه سیستم ثابت بازی میکنن تو اکثر بازیا
دیگه به تجربه خودتون و نوع بازی بازیکنان میتونین مشخص کنین که تیمتون با سیستم ثابت نتیجه میگیره یا با سیستم متغیر.
در مورد فلش ها هم بازم به سلیقه و البته هوش بازیخوانی شما مربوطه. من که به شخصه همه مدافعینم حالت تدافعی و رو به عقب دارن. ولی دستور حمله یا دفاع دادن همینجوری نیست و نباید به همه بازیکنان داده بشه. مهم ترین دلیلشم خستگی بازیکن هست که باعث میشه عملکردش پایین بیاد
ولی در کل همه اینا رو خودتون تجربه کنید میدونید که چی بهتره و چی بدتر !
سلام دوست گلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط srmsrm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین ادما تو ترکیب چیدن دو نمونه هستند
1- مرتب تغییر سیستم میدن با توجه به ترکیب حریف و گاهی از سایتها و نرم افزار ضد ترکیب و سیستم حریف رو پیدا میکنند و توی زمین میچینند.
2- کسانی که بر اساس تجربه خود و تیم های موفق یه ترکیب ثابت میچینند .
من خودم ترکیب ثابت دارم و نتیجه عالی میگیرم باهاش و گل زیادم میزنم . البته باید بازیکنان نسبتا خوبی داشته باشیمثلا تو زمین 4 تا 5 ستاره 4 تا 4 ستاره حد اقل باید باشه در ضمن دوتا بازیکن یا بیشتر تخصصی داشته باشید مثلا تخصص دریبل - کرنر - ایستگاهی == تو هر بازی ببینید چند کرنر نصیبتون میشه اگر متخصص ضربات کرنر داشته باشید دوتاشم گل کنه کافیه البته باید توی قسمت Orders کرنر زن و ضربه ازاد زن و غیره رو با دقت تنظیم کنید کسی که تخصص ضربه کرنر داره رو بگذارید ک از چپ و راست کرنرها رو بزنه == همیشه با 4 یا 5 دفاع بازی کنید البته 4 دفاع کافیه - من همیشه نرمال بازی میکنم و پرس رو تو زمین خودم میگذارم الا اگر 3 یا بیشتر گل جلو افتادم میرم میذارم رو حمله و پرس هم تو زمین حریف و بیشتر فشار میارم.==
اگر کمتر به بازیها میرسید و نمیتونید انلاین بازیتون رو رصد کنید بهتره و حتما تو قسمت orders سیستم هوشمند تعویض بازیکنان رو فعال کنید که اگر مصدوم دادید سیستم هوشمند برای شما تعویض کنه و نگذاره گل زیاد بخورید .== چند روز یبارم بازیکناتون رو چک کنید ببینید عملکردشون چجوره چند تا بازی کردن چند تا گل زدن و پاس گل دادن و نمره هاشون چجور بوده == لزوما هر بازیکن 5 ستاره از بازیکن4 و 3 ستاره بهتر نیست برای همینه که میگم عملکرد بازیکناتون رو چک کنید با بتونید ترکیب بهتری بچینید.
عکسایی که گذاشتم یکی بازی امروزمه که 12 تا زدم بدون خورده توی لیگ مثبت 31 هستم توی 7 بازی یعنی 4.5 گل تو هر بازی -- یکی هم عکس سیستمم و دیگری چمپیونز لیگه که نه باختم و نه گل خوردم == در کل نظر من اینه خودتون رو توی ترکیب گیج نکنید و ترکیب ثابت انتخاب کنید بازیکنای بخود رو رد کنید و بازیکن خوب بگیرید البته با توجه به نیاز ترکیبتون == من همیشه با نرمال وارد بازی میشم و هرگز دفاعی بازی نکردم تکل رو روی نرمال بگذار همیشه در ضمن بیخودی بازیکنای اصلی توی ترکیب رو با تمرین دادن خسته نکن تا زود به زود مصدوم بشن حتما قبل بازی چک کن بازیکن با مورال کمتر از نصف و خسته نباشه تو زمین چون مصدوم میشه در شمن اگر دوستی داری از قسمت Club shop گزینه گیفت رو بزن گیفتی ک لازم داری رو بفرست براش تا بهت برگشت بده تا اگرم بازیکنی مصدوم شد سریع خوبش کنی هر روز یبار میتونی بفرستی و بگیری .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها من لول 3 هستم . بعضی از قسمت های ورزشگاهم مثل پارکنگ و بیمارستان و رستوران و درمانگاهم رو تا لول 2 ارتقا دادم و الان دیگه قفل هستن و نمیتونم بالاتر ببرمشون
ولی یه تیم دیگه هم لول خودم رو که امروز دیدم خیلی خیلی بیشتر من ارتقا داده بود این ایتیم هاش رو / علت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
باید اونایی که الان باز هستن رو اول ارتقا بدی تا اونایی که قفل هستن باز بشن.مثلا اونی که قفله نوشته همه ی گزینه هارو تا 7 لول باید ارتقا بدی تا باز بشه.وقتی چند تا گزینه رو تا 7 ارتقا نداده باشی اون هم باز نمیشه.ببین کدوما رو کم ارتقا دادی یا اصلا کدوما بازه همونا رو ارتقا بده اون قفل ها هم کم کم باز میشن
سلام.خسته نباشید.یه سوال داشتم در مورد بازی Top eleven
چرا خرید بازیکن تو این بازی اینقدر سخته؟
من وقتی برای یه بازیکن 1توکن میدم تا بخرمش دقیقه آخر یهو یه نفر دیگه میاد میخرتش.من حتی یه بار6تا توکن داشتم.و خواستم یه بازیکن رو هرجور شده بخرم.ولی هر 6تا توکن رو از دست دادم چون دقیقا ثانیه آخر یه نفر دیگه میاد میخرتش
آیا راهی وجود داره که بشه راحت تر بازیکن خرید؟؟
اگه راهی نیست .از اونجایی که برای خرید بازیکن 1توکن لازمه .اگه من مثلا10تا توکن برای خرید یه بازیکن بدم و آخر سر بتونم بخرمش آیا اون 9تا توکن اضافه ای که دادم برمیگرده؟؟
دست شما درد نکنه.
لطفا یه راهی بگید.چون این بازی اعصابمو خراب کرده.در آرزوی خرید یه بازیکن موندم.
عزیز اشتباه میکنی برای خرید بازیکن یک توکن لازم نیست.بلکه بستگی به تعداد مشتری ها داره.اگه مشتری نداشته باشه با یدونه هم میتونی بخری.اگر داشته باشه ممکنه برای خریدش به 20 یا 30 تا توکن هم نیاز داشته باشی(البته اگر بازیکن خیلی خوبی باشه و مشتری ها هم همه با توکن زیاد بیان واسه خرید)
توکن ها هم همگی خرج میشن و هیچکدوم برنمیگردن.
اگر میبینی ثانیه آخر بازیکن رو از دست میدی خوب چرا دست رو دست میزاری؟دست پیش بگیر.تو هم ثانیه آخر بزن که اگر حریفت اینکار رو کرد برید راند بعدی.و اگر اینکار رو نکرد خوب تو میبری.البته اگر توی اون راند حریفت توکن خرج نکرده باشه. یعنی توی هر راند یک توکن اگر خرج کنی محاله که ببازی.حتی اگر حریفت ثانیه آخر بزنه میرید مرحله بعد. اینم دقت کن هر مرحله بیش از یک بار توکن نزن چون هیچ فایده ای نداره.با یک بار توکن زدن در هر مرحله کافیه که برای مرحله بعد مجوز داشته باشی و بعد از تموم شدن ثانیه شمار نبازی.
در ضمن با کمتر از 15 توکن بهتره نری برای خرید بازیکن خوب.ممکنه یه حریف سخت بهت بخوره و توکنات تموم بشه و اون هنوز داشته باشه