پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
یه اشتباهی کردم بایرن به کورتوا پیشنهاد داد 10 تا کشیدم روش، با توجه به سنش فکر میکردم رد کنه.... نامرد قبول کرد :| هیچی دیگه الان دروازه بان نداریم :|
اونایی که پیدا کردم همشون سنشون بالاست.مثل بلاسویچ یا نیکولا لیالی ولی بالاخره مجبوری به لیالی پیشنهاد دادم. اگه دروازه بان جوون زیر 25 سال تو سال 2021 سراغ دارین بگین
یه دفاع پیدا کردم 22 ساله قدرت 85 !!!!
حالا عکس لیست تیمم و خرید هام میزارم
اینم عکس لیست بازیکنام
این همون بازیکنست البته 23 سالشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عملکرد کلی من تو این چند فصل
بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا که با برد 6-0 من مقابل یوونتوس به پایان رسید ....
دفاع راست من با یه گل و یه پاس گل بهترین بازیکن زمین شد
تا اینجاش که که چیز خیلی عجیبی وجود نداره!
نکته عجیب غریبش اینه که این بازیکن من نمره کامل 10 رو تو بازی گرفت! تا حالا یک بار هم تو این همه فصل که بازی کردم یه بازیکنم امتیازش 10 نشده بود!!!
شما ها بازیکنتون تا حالا شده 10 بگیره؟!
دوستان فیفا 15 اومده... لطفا ادمین انجمن یه صفحه برای کریر فیفا 15 درست کنه... با سپاس
نقل قول:
دوستان فیفا 15 اومده... لطفا ادمین انجمن یه صفحه برای کریر فیفا 15 درست کنه... با سپاس
بزودی شاهد تاپیک کریر فیفا 15 خواهید بود....
سپاس بابت یاد آوری تون
این عملکرد من در سویا
اینم تیم من در پایان فصل 2015/2016
چند تا بازیکن خوب بگبن
بودجه ی خوبی دارم
فصل 2016/2017
نقل قول:
این عملکرد من در سویا
اینم تیم من در پایان فصل 2015/2016
چند تا بازیکن خوب بگبن
بودجه ی خوبی دارم
فصل 2016/2017
واسه پست هافبک تهاجمی پیشنهاد میکنم leandro paredes رو بگیری.قدرت شوتش خیلی عالیه از پشت 18 میتونی گل بزنی باهاش
من خواستم بخرمش بوکاجونیورز میگفت 65 میل میخوام!!! خیلی گرون میشه بعد ها ! به یه زوری باهاشون چونه زدم 47 تا خریدمش! همین اولا بگیریش قدرتش فکر کنم تو فصل شما حول و حوش 80 باشه
واسه دفاع چپم nicola murru رو پیشنهاد میکنم. این بشر فوق العادس! خیلی ازش خوشم میاد! سرعتی هست و سمت چپت رو کامل بیمه میکنه! تو تیمم به جرات میتونم بگم به murru بیشتر از همه علاقه دارم!
اینم آخرین بازیکن قدرتمندی که تو فیفا 14 کشف کردم :
Martin Hedstrom - مهاجم 21 ساله قدرت 84 ! فصل 2020-21
شرایطش مهیا نشد که کریستین بنتکه و لورنزو اینسینیه رو تو تیمم داشته باشم. و همچنین علاقه داشتم که سرمربی تیم بلژیک بشم که نشد متاسفانه
امیدوارم تو فیفا 15 بهشون برسم بالاخره!
آخرین روز های بازی فیفا 14 رو داریم سپری میکنیم و به زودی خیلیامون به کریر فیفا 15 کوچ میکنیم
یادش به خیر از صفحه 3 این تاپیک اومدم تا الان که بیش از 100 صفحه گذشته! چقد زود میگذره!
بیخیال
امیدوارم کریر فیفا 15 بیشتر بهمون حال بده. که فکر میکنم همینجور هم باشه:ookk:
اینم از بدترین شروع ما در کل کریرمنیجر و منیجر مودهای فیفا(از فیفا06تا14)!!!!!!!!!!!:evaa::ey babaaa:
دوستان تماشاگرا تو فیفا من غیب شدن مشکلشو یادم رفته کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
نقل قول:
اینم از بدترین شروع ما در کل کریرمنیجر و منیجر مودهای فیفا(از فیفا06تا14)!!!!!!!!!!!:evaa::ey babaaa:
دوستان تماشاگرا تو فیفا من غیب شدن مشکلشو یادم رفته کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
اشکالی نداره به زودی جبران میکنی :دی
در مورد غیب شدن تماشاگرا احتمال میدم باگ باشه. اونم مشکل از سمت کرک باشه. سرچ کن اگه کرک جدیدی اومده اونو بریز. اگه این مشکل همیشه واست پیش اومده و اگه ورژن جدید کرک نیومده دوباره همون کرک قبلی که داری رو دان کن بریز تو پوشه فیفا شاید درست شد