چرا همه زوم کردین رو من حالا یه چیزی گفتم من اون شبی که رئال از لیگ قهرمان ها حذف شد فقط نیم ساعت گریه کردم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::daghon::daghon::d aghon::daghon:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا همه زوم کردین رو من حالا یه چیزی گفتم من اون شبی که رئال از لیگ قهرمان ها حذف شد فقط نیم ساعت گریه کردم:aaaa::aaaa::aaaa::aaaa::daghon::daghon::d aghon::daghon:
خب من برای بدست نیومدن این جام هم امادگی داشتم چون یه تیم کاملا بی برنامه رو توی این فصل داشتیم ونتیجه ش هم شد پایان فصل بدون جام .
خوزه هر جا میخواد بره بره مشکلی نداریم و به خاطر تمام زحماتی که برای تیم کشیده ازش ممنونیم هم روزهای خوب داشت هم روز های بد -یادمون نره که فشار های زیادی رو تحمل میکرد مخصوصا از رسانه ها البته این برای تیم بزرگی مثل رئال طبیعیه ولی باور کنید هر کسی نمیتونست این فشار ها رو تحمل کنه خلاصه بگم خوزه جاش تو قلب خیلی از طرفدارای واقعیه رئال هست چون همه میدونن که زحمت خودش رو کشید تا جای که توان داشت پس هر جای هم که بره بازم دوسش داریم.
امیدوارم که بتونیم یک تیم یکدست رو برای فصل بعد داشته باشیم با کاپیتان ایکر درون دروازه- با هیولای خط حمله cr7-هافبک خلاق اوزیل- دیماریای اماده -زوج دفاعی په په واران-راموس باتعصب-
خلاصه بگم برای رسیدن به هر هدفی فقط باید متحد بود همین.
پس---------->رئالی هستیم -رئالی میمونیم - رئالی میمریم ------ حتی بدون برد و بدون جام.
دیشب خیلی زورم اومد که اسین /آلونسو با خدیرا با هم تو زمین بودن خدایی باتیمی به قدرت رئال افت داره این همه هافبک دفایی
اوزیل خندش گرفت این همه موقعیت از دست داد خدایی گل نزنی بازی با دورتموند دور رفت درست قبل گل دوم دورتموند اونطرف توپ تک ب تک نتونست استپ کنه اونقد پاس جالب بود من فکر کردم آفساید که سه متر اونور دفاع اما زد رید دیشبم میتونست اولین موقعیتش که از رو خط درآوردن یک خورده بالاتر و محکم تر بزنه
خدیرا آ آلبیول ضعیف بودن آلبیول فقط تو هوا خوب بود
خلاصه این فصل تموم شد
به امید فصل دیگه :)
بعد از مدت ها اومدم یه پست بدم نگن هوادارای رئال بی جام موندن متفرق شدن!!!!!بر عکس نظر اکثر دوستان من این فصلو افتضاح نمیدونم شاید خوب نبود اما خیلی بدم نبود ما تو این فصل رویایی ترین هفته 10 سال اخیرو داشتیم با دو برد بارسا و یه برد منچسترباز تا یه قدمی چمپیونز رفتیم به فینال کوپا رسیدیم و تو لیگم دوم شدیم هر چند جامی نگرفتیم اما روزای خوش زیادی داشتیم و البته روزای بد زیادی هم داشتیمعلی رغم علاقه خاصی که به خوزه دارم فکر میکنم با تفرقه ای که تو تیم پیش اومده بهتره با مربی جدید شروع بکار کنیم و البته کسی که حداقل بخشی از بزرگی خوزه رو داشته باشهامیدوارم بازیکنامونو حفظ کنیم و یکی دوتا بازیکن خلاق اضافه کنیم
با این نظرت مخالفم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با خرجی که رئال میکنه نگرفتن جام ناکامیه بزرگی به حساب میاد . دوم شدنو رسیدن به نیمه نهاییه چمپینز لیگ چیزی نیست که با این هزینه ی سنگینی که هر ساله رئال میکنه ارضا کننده باشه .
رسیدن به مقام دومیه لالیگا که اکثر مواقع تو این چند سال بین رئالو بارسا پاسکاری میشده که چیز بزرگی نیست . وقتی رئال دوم میشه کسی نمیگه رئال دوم شد , همه میگن رئال قهرمان نشد چون تنها انتظاری که از رئال هست قهرمانیه . اگه یه تیمی مثه والنسیا این نتایج امسال رئال رو بدست اورده بود , درسته فصل موفقی رو داشته ولی این نتایج امسال برای رئال ناکامی به حساب میاد .
3 تا نیمه نهاییه رئال تو چمپینز لیگ به اندازه ی یه قهرمانیه چلسی تو این مسابقات ارزش داره ؟ البته نمیگم که 3 بار حضور تو این مرحله تو 3 سال کار کوچیکیه ولی این هدف رئال نیست .
مورینیو تو این چند سال فقط 3 جام بدست اورد , یه لیگ یه حذفی و یه سوپرجام که این برای تیم پرهزینه و پرستاره ای مثه رئال یه شکسته .
تنها مرحم این فصل برای رئال گذشتن از سد بارسلون بوده .
منم با مرتضی موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته رئال خرج زیادی می کنه و حقش نیست که جام نیاره اما وقتی همچی دست به دست هم میده تا رئال قهرمان نشه ( منظورم شانس هستو و....) به نظرت چه کاری از رئال بر میاد؟
نیمه نهایی لیگ قهرمانان بااینکه شما دور رفت ترکوندید اما دور برگشت ما بهتر بودیم و اون همه موقیعت با بد شانسی و بازیکنایی که موقیعت خراب نمی کردند خراب شد!
لیگ که کلا هیچی از همون اول فصل هدف لیگ قهرمان بود ( اینو بازیکنان و مربی هم گفته بودند)
فینال جام حذفی هم که اگر شاهدش بوده باشی درک می کنی ( تیرک ها و موقیعت ها شمارش داره:-ang)
به نظرت میشه اینا رو هم خرید؟ اگه میشه تا بخریم!
این همه چی دست به دست دادن ها توجیح مناسبی نیست . درسته که یه جاهایی حق دارید ( مثه همین فینال جام حذفی که مثه اینکه رئال واقعا بد شانس بود ) ولی اینکه چند ساله وضعیت رئال همینه اینو دیگه نمیشه انداخت گردن شانسو مسائل جانبی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چمپینز لیگ نمیشه بگید رئال بد شانس بود , مثلا گوندوغان 7 متر دروازه خالیو زد تو دست لوپز , راموس هم تو اون شلوغی یه شوت زد که از بین چند نفر رد شد بدون اینکه توپ به کسی بخوره و توپم گل شد . موقعیت خراب کردن تو فوتبال یه امر طبیعیه و تو 90% مواقع نمیشه اسم موقعیت خراب کردنو گذاشت بدشانسی .
اینکه بگید هدف چمپینز لیگ بود دلیلی نمیشه که لیگ رو ول کنید . رئال تیم کم مهره ای نیست که نتونه تو همه جام ها بدرخشه . گرچه رئال اول فصل خیلی تو حاشیه بودو همین باعث شد خیلی زود از کورس قهرمانی عقب بمونه .
اگه رئال فقط همین فصل بود که اینجوری شده بود آره حق با شما بود ولی رئال چند ساله وضعش همینه .
درسته نمیشه بختو اقبالو خرید ولی رئال اینهمه خرج نمیکنه تا آخرش شانسها و اگرو اما ها واسش تصمیم عمده رو بگیرن .
چند ساله دیگه هم نمیگن تو فینال حذفی رئال 4 تا زد تو تیرک , میگن رئال باخت . تو گذر زمان جزئیات از یاد میرنو فقط نتایج میمونه .
من به غیر از فصل گذشته , رئال مورینیو رو تو این چند سال ناکام دیدم .
با سلام به بچه ها خب واقعا خیلی بد شد هیچ جامی نبردیم و معلوم نیست فصل بعد چه بلایی سر تیم و مربی بیات و چه کسی جای مورینیو بیات که فکر کنم اوضاع از این هم بدتر بشهthink::
خب دوستان این فصل روخیلی بد تموم کردیم ونتونستیم جامی بگیریم هر چند روز های خوشی هم داشتیم مثل برد مقابل بارسا در جام حذفی ولیگ وبرد مقابل منچستر یونایتد در جام باشگا ه های اروپا در عرض یک هغته یا اون برد خیلی جذاب در مقابل منچستر سیتی با گل دیر هنگام کریس رونالدو وخوشحالی عجیب مورینیوبعد از گل.اما خب در این فصل اتفاقات بدی هم رخ داد که شاید مهمترینش اختلاف ایکر با مورینیو که به تیم لطمه زد و با عث چند دستگی در تیم شد امیدوارم مسئولان رئال از این فصل درس گرفته و به فکر بستن تیمی قدرتمند در فصل آینده باشن.به نظرم رئال در فصل آینده در پست دفاع راست به یه بازیکن خوب نیاز داره چون واقعا آربلوا در حد رئال نیست علاوه بر اون به یه مهاجم نوک کلاسیک نیاز داره که بتونه از کوچکترین فرصت ها استفاده کنه تا بار گلزنی فقط به دوش کریس نباشه واز همه مهمتر رئال به یه مربی خوب نیاز داره که بتونه علاوه بر ایجاد اتحاد وهمبستگی در تیم نتایج خوبی هم کسب کنه و رئالو به آرزوی خودش که دهمین قهرمانی اروپاست برسونه من که شانس آنجلوتی رو برای مربیگری در رئال زیاد میدونم.به امید رئالی قدرتمند در فصل آینده
این فصل با کش و قوس هایی که داشت هرچی بود تموم شد
به امید قهرمنی با آنجلوتی در فصل بعد