سلام من ایوب خالق پناه هستم متولد 77 از دوست عزیزم محسن اقای حبیبی راد تشکر می کنم منو دعوت کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من ایوب خالق پناه هستم متولد 77 از دوست عزیزم محسن اقای حبیبی راد تشکر می کنم منو دعوت کردن
خوش اومدین به دربینقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب خالق پناه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منتظر فعالیت های شما هستیم :yes:
سلام مصطفی هستمtazim::
سلام........
سجاد هستم 16 سالمه........
عاشق چلسی و پرسپولیس.....:chelsia::perspolis:
سلام.رضا هستم.عاشق فوتبال و کشتی کجم.به فوتبال مجازی خیلی علاقه دارم و توش ماهرم.مسی و لواندوفسکی و دروگبا بازیکنایی هستن که عاشقشونم.پرسپولیس-بارسا-بایرن هم تیمای محبوبمن.امیدوارم روزای خوبیو داشته باشم تو این انجمن
من عرفان16 ساله هستم عاشق فوتبال و اتلتیکو و بایرنم و امیدوارم ابنجا روزگار شاد و خوبیو باهم داشته باشبم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjadpolis [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezalm10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عشق بایرن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همگیتون خوش اومدین roz::
سلام
من مهدی از بیله سوار
میشه بگید چطور میشه بازی ها روپیش بینی کرد؟
سلام مهدی جان خوش اومدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط winbil [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوبید؟ در بخش لیگ مجازینقل قول:
نوشته اصلی توسط winbil [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]