تبریک که انصاری فرد پرسپولیسی شد!!فصل بعد گواردیولام حریفمون نیست چه برسه به قلعه نوییchomagh
تازه تو سایت هوادارا زدن که رویانیان داره با نکونامم مزاکره میکنهheee::
اگه بیاد چی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک که انصاری فرد پرسپولیسی شد!!فصل بعد گواردیولام حریفمون نیست چه برسه به قلعه نوییchomagh
تازه تو سایت هوادارا زدن که رویانیان داره با نکونامم مزاکره میکنهheee::
اگه بیاد چی میشه
میشه یکی توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینهمه ستاره پر پر شد؟؟یعنی چی؟؟مگه با لیست دنیزلی تیم نبستیم که الان ول کرد رفت؟؟
چرا اینجوری میکنن؟؟اگه میخوست بره زودتر میگفت که معطل نشیم!!!
پس از اینکه مصطفی دنیزلی روز یکشنبه در تماسی تلفنی با محمد رویانیان اعلام کرد که نیاز به مرخصی بیشتری دارد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای اینکه به قرمزپوشان در فصل بدنسازی ضربهای وارد نشود با سه گزینه خارجی وارد مذاکره شد.
در این بین نام برنو متسو سرمربی سابق تیمهای ملی آفریقای جنوبی، امارات و قطر یک گزینه پرتغالی وجود دارد.
گفتنی است متسو برنامههای خود را به باشگاه پرسپولیس داده و با این تیم به توافقات اولیه نیز رسیده است. با این حساب پرونده دنیزلی در ر در حال بسته شدن است.
قرار است تا 2 روز آینده تکلیف وی با قرمزپوشان نهایی شود.
توضیح:دوستان عزیز پرسپولیسی برای گذاشتن این خبر هیچکس از هیچکس خط نگرفته بود....ما همه پرسپولیسی هستیم....
روز جمعه به ما خبر رسید به اختمال 95%دنیزلی بر نمگیردد اگر هم برگردد برای تسویه حساب می آید برای احترام به شما هواداران سرخ این خبر را نگذاشتیم اما پس از گذشت چند روز شایسته بود اطلاع رسانی را انجام دهیم
ما نیز همانند شما خواهان ماندن دنیزلی محبوب هستیم اما چاره چیست؟می شود واقعیت را کتمان کرد؟بعضی وقت ها واقعیت تلخ است و باید آن را قبول کرد....
موندن یا نموندن دنیزلی از بزرگی پرسپولیس چیزی کم نمیکنه ولی منم با شما موافقم اینکه دنیزلی اگه قصد رفتن داشت باید بعد از پایان فصل میرفت
و شک نکن که اگه تو این شرایط پرسپولیس بزرگ ترین مربی دنیا رو هم بیاره ونتیجه نگیره برا نتیجه نگرفتن توجیح خوبی داره ....من تیم رو نبستم تمام
امیدوارم این معمای دنیزلی زودی حل شه به خاطر میلیون ها عاشق
- در مورد انصاري فرد مثل شما موافق حضورش در پرسپوليس نبودم ولي خب وزنه تبليغاتي-روحي مثبتيه و ديگه پرسپوليسي شده و سرخ مي مونه . ضمن اينكه گويا سهميه اميده . شرط گذاشته اگه پيشنهاد از اروپا داشت بتونه بره . كريم بيشتر رو پاسهاي عمقي تخصص داره و بازي روي زمين و در عمق ....كه از اين نظر حضور علي كريمي مي تونه كمك بزرگي براش باشه
- در مورد دنيزلي خب بهترين گزينه مربي گري فصل بعده چون بازيكنا رو شناخته و به فوتبال ما آشناست و اشتباهات سال پيش رو هم ياد گرفته . ولي اين مرخصياش ديگه داره رو اعصاب ميره .شما ببينيد چقدر مرخصي رفته و ميره آخه ؟! اگه اينهمه مشكل خانوادگي با همسر و پدر همسرو پدر بزرگ و شريك و وكيل و غيره داشت چرا اومد ؟!
ما يه سرمربي مي خوايم كه تمام وقت و زندگيش رو بذاره پاي پرسپوليس . يادمون نرفته هر وقت تو ليگ باختيم دنيزلي به خودش و بازيكنا چند روز مرخصي مي داد تا باخت بعدي! زيادي هجومي چيدن تيم و استفاده از يه هافبك دفاعي غير تخصصي هم ديگر ايرادشه كه باعث دريافت گلهاي زياد ميشه ولي از طرفي هر مربي ديگه اي بياد مخصوصا خارجي باشه تا چند هفته مشكل پيدا مي كنيم
بنظر من بهترين گزينه اينه كه رويانيان با دنيزلي جلسه بذاره (و مكتوبش كنه) كه اصلا حق مرخصي رفتن تا نيم فصل رو نداشته باشه وگرنه بدرد نمي خوره .اينهمه هزينه كرديم اونوقت يه مربي بياد به بازيش بگيره !
- ضمنا مطمئن باشيد اگه قرار بود دايي بياد هيچوقت علي كريمي تمديد نمي كرد .خدا اون روز رو نياره :gerye: وگرنه هر چي ستاره داريم 2سوت از باشگاه فرار مي كنند
- خلعتبري هم احتمال اومدنش كمه چون مارادونا موندني شده
- تو دفاع و دروازه و هافبكاي هجومي و فوروارداي گوش و نوك مشكلي نداريم و فقط هافبك دفاعي مي خوايم .ضمنا پژمان نوري خوشبختانه ميره ملوان چون هدايتي 70% ملوان رو خريده و بوي پول مياد . همينطور مازيار زارع كه پرسپوليس نخوااستش. مازيار بدترين بازيهاي خودش رو براي پرسپوليس انجام داد و تو اين 2سال اخير يه بازيكن معمولي بود ولي من بوده مازيار و نصرتي رو حفظ مي كردم
من نمیدونم این مربی های و بازیکنای خارجی شاغل تو ایران چرا همش میخوان مرخصی برن؟؟؟؟binamولی من خودم به شخصه دوست دارم ابراهیم زاده سرمربی شه:chakerim:البته انقدر از انصاریفرد بد نگید .....من سال گذشته دوست داشتم بیاد نیومد ..خیلی حالم گرفته شد اما الان خوشحالم که اومده ...اوم یه نوک حرفه ای هست.love:: ولی با این ترکیب جای حقیقی خیلی خالیه ...کاش تو پرسپولیس امسال می بود.:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:: gerye:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطمه فرشته ي آبي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.لطفا به شخصیت ها توهین نکن.....
2.به غیرت باشه ما که جباری رو دیدیم .با غیرتتون استقلال رو به پول فروخت....Death::
فكر نكنم سواد نداشته باشين يا حداقل اول دبستان كه رفتين؟ اگه توجه كني اسم تايپيك اينهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطمه فرشته ي آبي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩
بزرگ نوشتم گفتم شايد متوجه نشده باشين و يه سوال از شما دارم شما كه پرسپوليسي نيستين اينجا چي ميخواين؟
پ.ن: تو اين يك سال فقط يه ارسال تو تايپيك استقالايا داشتم يعني يه بار رفتم تو تايپيك استقلاليها بخاطر همون يه بار بهم اخطار گرفتم نامرديه اگه اين اخطار نگيره
دوستان خودتونو ناراحت نکنید ب این چیزا میگن حسادتheee::خب ما تیم بستیم به چه ماهی اونوقت اینا بازیکنای خودشونم دارن از دست میدن چه برسه به گرفتن بازیکن:ghelyon:فقط افتخارشون به قلعه نوییه که اونم هیچی نی heee::
فاطمه جان غیرت رو اسم پرسپولیس از زمان کورش کبیر تا حالا رو پرسپولیس هک شدهbinamاسم خیلی از بازیکنا و هوادارا رو پرسپولیس داره به یدک میکشه که آخر غیرت و تعصبنbinamعلی کریمی خودش سنبل غیرته تو ایران نه مجیدی که بخاطر پول تیمشو ول کرد رفت پس لطفا درباره تیم خودت تو تاپیک خودش نظر بده.درکت هنوز به هدی نرسیده که غیرتو درک کنی عزیز دلمlove::
قاسم دهنوی بازیکنی که تازگی به تیم استقلال تهران پیوست از همین الان قهرمانی پرسپولیس رو به تمامی بر و بچ ارتش سرخ تبریک گفته.
پرسپولیس فقط یه تیم نیست نمادی از یه تمدن بزرگه به نام ایران ومحبوبیتش برا همینه
خیلی ادما هم که علاقه ای به اون تمدن بزرگ نداشتن سعی کردن اسم تیم پرسپولیسو عوض کنن ولی نتونتستن
پرسپولیس جاودانه شده تو قلب میلیون ها عاشق با غیرت
واین دوستان ابی با این کارشون فقط دارن کمبودهای خودشونو نشون میدن
این صدای اعتراض من بود به فرشته ابی