مهم عشقه رئاله و اینکه ما همه رئالی ها عاشقانه تیممون دوس داریم حالا امشب هر چی بشه ما همیشه عاشق رئالیم این چیزیه که فقط رئالی ها دارن و هیشکی نمیتونه مسخرش کنه
پس همه رئالی ها جمعین پیش بسوی یه بازی فئق العاده دیگه تیم
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم عشقه رئاله و اینکه ما همه رئالی ها عاشقانه تیممون دوس داریم حالا امشب هر چی بشه ما همیشه عاشق رئالیم این چیزیه که فقط رئالی ها دارن و هیشکی نمیتونه مسخرش کنه
پس همه رئالی ها جمعین پیش بسوی یه بازی فئق العاده دیگه تیم
بچه ها گریم گرفت.
جای بعضیا خالیه مخصوصا رائولی رائولی که هیچ وقت فراموش نخواهد شد یادش به خیر.
:rose: ای بابا رائول نگو که منم میترکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اونم مطمئنن تو اوجه استرسه
به امید برده رئال و خوشحالی همه رئالی ها حاضر ،طرفدارا و همه بازیکنا و هوادارا سابق من جمله اسطورمون کاپیتان رائولtazim::
امشب جایه خیلی ها خالیه ! به یاد اسطوره هایی که واسه رئال واقعا جان فشانی کردن . از کاپیتان رائول گرفته که تو هربازی حداقل یه گل به بارسلونا میزد تا زیدان و رونالدو برزیلی و فیگو و همه و همه ی کسانی که واسه رئال زحمت کشیدن و جاودانه شدن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید اینجا جاش نباشه ولی امروز تولد گونزالو هیگواین (10/12/1987) تولد 24 سالگیشو تبریک میگم ...:sooot:
منم تولد محبوبترین بازیکنم رو تبریک میگم love:::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک می گم تولدشو.
یه بازیکنی عالی خوش اخلاق گل زن و...
من هم تولد بازیکن ارزشمند مادریدی رو تبریک میگم .ما که دستمون به اون نمیرسه بهش هدیه بدیم امیدوارم رئال برد مقابل بارسا رو به اون وبه همه ی رئالی ها هدیه بده .
منم تولده داداش گونزالو رو تبریک میگم ایشالله همونجوری که دوستمون گفت اون به ما کادو بده
من نتم خیلی قطع میشه دلم نیومد نگم که هوادارای رئال همه جا تکن و بهترینن همشونو دوس دارم اصلا رئالی بودن یه افتخاره
این یه ژنه مخصوصه که هر کسی ندارش پس به خودمون ببالیم که رئالی هستیم
به امید برد امشب
به امید برد همیشه
و به سلامتی هر چی رئالیه:afarin::flowerysmile::khahesh:
منم تولد گونزالو هیگواین رو تبریک میگم ایشالا امشب هم بتونه هتریک کنهom:::flowerysmile: