پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام خسته نباشید
منم دو ماهی هست که دارم این بازی رو انجام میدم البته با فیسبوک
تیم اصلیم لول 3 هست 4 تا تیم دیگه هم دارم که لول 2 هستن:nishkhand:
هر 5 تا تیمم فعلا صدرنشین لیگاشون هستن همشون رو قوی بستم
الته اون تیما رو اول فقط بخاطر توکن ساختم با اکانت اصلیم اینوایت میزدم بعد با اونا وارد مشدم که بهم توکن بده بعدش دیدم حیفه اونا رو هم ادامه دادم:nishkhand:
آفرها هم روزای اول که انجام میدادم بهم توکن میداد ولی یه مدتی شده که انجام میدم ولی توکن نمیده
سلام ممنون
خوش اومدین
حالا چه خبره 5 تا اکانت :دی
یکیش بسه ! به نظر من روی یه تیم تمرکز داشته باشی خیلی بهتره.اینجوری هم وقتتون هدر نمیره هم روی یه اکانت تمرکز بیشتری دارین
البته بازم نظر خودتونه. در مورد آفر ها قبلا هم گفتم... بعضی وقتا توکن میده بعضی وقتا نمیده. کلا بگیر نگیر زیاد داره!
موفق باشی roz::
دوستان این ویدیو رو حتما اگر به یوتیوب دسترسی دارید ببینید
این ویدیو به شما یک سری از تاکتیکها و ضد تاکتیکها را نمایش میدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی داش علی این سیستم 4-4-2 لوزی هم سیستم بدی نیست و سیستم خوبیه و قهرمان فصل پیش لیگ ما که این لیگ هم باز باهم تو یک لیگ افتادیم! از همین سیستم استفاده میکنه
البته این سیستمو من خودم هم به مدت میشه گفت یک فصل موقعی که لیگ 2 بودم استفاده کردم و الان هم 4 هستم و این سیستم سیستم بدی نیست فقط میشکل اینه که کمی بعضی وقتا بگیر نگیر داره! یعنی میبینی باهاش از تیم قویتر از خودت بردی و باز به تیم ضعیف تر از خودت باختی! و به همین دلیل این سیستمو من بیخیالش شدم
راستی فصل پیش من کمی تو سیستم تیمم مشکل داشتم و بالاخره متاسفانه 5 شدم و هیچ جامیم به دست نیاوردم! که مهمترین دلیلش گل خوردن زیادم بود! و نتایج عجیب غریب که به تیم ته جدولی 7-2 باختم! اما این فصل با یک سیستم جدید خوب نتیجه گرفتم و از ابتدای لیگ همه بازیهامو بجز 1 که مساوی د بقیه رو بردم
سیستم پیشنهادی من 3-5-2 هست دوستان ولی چند نکته مهم و ریز ترکیب سیستمم:
1- هرگز گوشه های زمین رو خالی نذارید
2- هرگز تکل رو روی هارد نذارید (چون ضربه ایستگاهی به حریف میدید)
3- بازیکنهاتونو خوب بشناسید
تو این زمینه باید بگم که بهتره تا گول قدرتهای خاص بعضی بازیکنان رو نخورید من تو فصل پیش یک بازیکن پنج ستاره با قدرت ضربه ایستگاهی داشتم که هرگز از روی ضربه ایستگاهی برام گل نزد! ولی بازیکن دیگری داشتم که ستاره تیمم بودو بهترین بازیکن فصل شد! با بیشترین گل زده! بیشترین پاس گل و بیشترین امتیاز! که اول لیگ 4 ستاره بودو بعدش 5 ستاره شد! این بازیکنم تو هیچ زمینه ای تخصص براش نگذاشته بودند! ولی تمام ضربه های ایستگاهی و اکثر کرنرهاش گل بود! شناخت از بازیکن یعنی اینکه بفهمی کدوم خوب بازی میکنه و کدوم بد و کی بیشتر خطا میکنه و کی کمتر و هر کدوم چطوری بیشتر گل میزنن که این کار فقط از طریق تماشای بازی بدست میاد و البته بازیهای دوستانه تا بازیکنهاتو تو موقعیت های مختلف امتحان کنی و بفهمی کی بهتر کرنل میکشه کدوم بهتر ضربه ایستگاهی میزنه و کجا هرکدوم بهتر بازی میکنن فصل پیش من بهترین خط حمله رو داشتم با 60 خورده ای گل زده ولی چون دفاعم فاجعه بار بود پنجم شدم!
حالا در مورد سیستم خودم میگم که تا اینجا خوب نتیجه داده:
3-5-2
* حتما دو مدافع کناری بذارید و یک مدافع وسط (هرگز گوشه هارو خالی نکنید)
* من با دو هافبک دفاعی بازی میکنم و یک هافبک وسط که توپ پخش کنمه جلوش (این بازیکن خیلی مهمه و حتما باید خوب روش کار کنیدو بشناسیدش وگرنه سیستمتون به مشکل بر میخوره)
* برای باز پوشش کنارهای زمین دو هافبک تهاجمی در کناره ها یکی سمت چپ و یکی راست
*دو مهاجم
*سیستم رو روی حالت تهاجمی بذارید (هر وقت رو دفاعی گذاشتم گل خوردم! ولی تو حالت تهاجمی نه! و در کل این فصل کم گل خوردم)
### ودر آخر شناخت بازیکن ها از همه چیز مهمتره ###
خیلی وقتا میتونید ببینید که نمره بازیکن کم قدرت تر بیشتر از پر قدرته هست و حتما به آمار بازیکنهاتون نگاه کنید این آمار با آدم حرف میزنند که تو بازی چیکارا کردند و چند گل زدند یا پاس گل دادند
ببخشید طولانی شد
کلیپ بالا رو هم ببینید و اگر این مطالب به دردتون خورد تشکر رو بزنید
به نظر من سیستم 1-5-4 بهترین سیستمه.خودم دو فصل متوالی باهاش قهرمان شدم.چنتای دیگرو هم دیدم که با این سیستم به قهرمانی رسیدن . لیگ قبلو با این سیستم بدون باخت پست سر گذاشتم(همه بازی ها بردم بجز یکیش که مساوی شد)
تو یه این فضلم از حدود 11 بازی که در همه تورنمنت ها انجام شده همشو بردم و به هیچ تیمی زیر 4 گل نزدم.(میانگین گلام در هر بازی حدود شیش هفتاست) یه تیم توی لیگ قهرمانان بود که بالای 3 گل نخورده بود من با این سیستم بهش 11 تا زدم
راستی توی دو فصل قبلی هم بهترین خط حمله رو داتم هم بهترین خط دفاعو.تعداد گلای زدم حدود 45 تا از تیم دوم بیشتر بود و تعداد گلهای خوردمم حدود 30 40 تا کمتر بود...
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
از بحث سیستم خارج شیم و بریم سراغ وضغیت تیمم
توی لیگ قهرمانان توی مرحله گروهی از 3 بازی 9 امتیاز دارم و توی این 3 بازی 20 تا گل زدم (هر بازی حدود 7 گل)ki::و هیچ گلی نخوردم .توی گروه حریفمم تیم خاصی وجود ندارم قوی ترین تیمشون ضعیف ترین تیم گروه ما ست
توی جام حذفی هم اوضاع خوبی دارم و فعلا همه بازیامو بردم و الان توی راند playoffs هستم که تیم حریفمم ضعیفه و حتما میام بالا
توی لیگ هم از 4 تا بازی همشو بردم و توی این 4 بازی 19 تا گل زدم و هیچ گلی نخوردم.
نقل قول:
به نظر من سیستم 1-5-4 بهترین سیستمه.خودم دو فصل متوالی باهاش قهرمان شدم.چنتای دیگرو هم دیدم که با این سیستم به قهرمانی رسیدن . لیگ قبلو با این سیستم بدون باخت پست سر گذاشتم(همه بازی ها بردم بجز یکیش که مساوی شد)
تو یه این فضلم از حدود 11 بازی که در همه تورنمنت ها انجام شده همشو بردم و به هیچ تیمی زیر 4 گل نزدم.(میانگین گلام در هر بازی حدود شیش هفتاست) یه تیم توی لیگ قهرمانان بود که بالای 3 گل نخورده بود من با این سیستم بهش 11 تا زدم
راستی توی دو فصل قبلی هم بهترین خط حمله رو داتم هم بهترین خط دفاعو.تعداد گلای زدم حدود 45 تا از تیم دوم بیشتر بود و تعداد گلهای خوردمم حدود 30 40 تا کمتر بود...
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
از بحث سیستم خارج شیم و بریم سراغ وضغیت تیمم
توی لیگ قهرمانان توی مرحله گروهی از 3 بازی 9 امتیاز دارم و توی این 3 بازی 20 تا گل زدم (هر بازی حدود 7 گل)ki::و هیچ گلی نخوردم .توی گروه حریفمم تیم خاصی وجود ندارم قوی ترین تیمشون ضعیف ترین تیم گروه ما ست
توی جام حذفی هم اوضاع خوبی دارم و فعلا همه بازیامو بردم و الان توی راند playoffs هستم که تیم حریفمم ضعیفه و حتما میام بالا
توی لیگ هم از 4 تا بازی همشو بردم و توی این 4 بازی 19 تا گل زدم و هیچ گلی نخوردم.
آقا اگر لطف کنی و ریز سیستمت رو هم بهمون بگی ممنون میشم تا ما هم ازش استفاده کنیم
نقل قول:
دوستان این ویدیو رو حتما اگر به یوتیوب دسترسی دارید ببینید
این ویدیو به شما یک سری از تاکتیکها و ضد تاکتیکها را نمایش میدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی این سایت هم نحوه ی مقابله با تاکتیک حریف رو نشون داده
کد PHP:
http://forum.topeleven.com/formations-tactics/13386-top-eleven-how-win-against-any-formation-guide.html
نقل قول:
آقا اگر لطف کنی و ریز سیستمت رو هم بهمون بگی ممنون میشم تا ما هم ازش استفاده کنیم
داداش من فقط تجربیات شخصی خودمو گفتم و ممکنه روش من برای شما جواب نده چون بستگی به بازبکناتونم داره. اون سایتی هم که mehdidf جان معرفی کردن خیلی خوبه.
ST
ML..........MC............MC..........MR
DL...........DC............DC...........Dr
ببخشید St میاد سمت راست همش منم نتونستم کاریش بکنم
سیستم من به این صورت هستش
دستوراتمم اینجوریه
Team menrality Attacking
Focus passing Mixed
Pressing Style Whole pitch
Tackling Style Hard
Passing style Mixed
Marking Style Zonal
Force counterattacks و Play offside trap هم فعاله
بازم میگم روش هر کسی ممکنه به درد فرد دیگه ای نخوره( اگه تیمتون با این سیستم نتیجه نگرقت تقصیر من نیست)
بچه ها ورژن جدید بازی اومده برین دانلود کنید
نقل قول:
داداش من فقط تجربیات شخصی خودمو گفتم و ممکنه روش من برای شما جواب نده چون بستگی به بازبکناتونم داره. اون سایتی هم که mehdidf جان معرفی کردن خیلی خوبه.
ST
ML..........MC............MC..........MR
DL...........DC............DC...........Dr
ببخشید St میاد سمت راست همش منم نتونستم کاریش بکنم
سیستم من به این صورت هستش
دستوراتمم اینجوریه
Team menrality Attacking
Focus passing Mixed
Pressing Style Whole pitch
Tackling Style Hard
Passing style Mixed
Marking Style Zonal
Force counterattacks و Play offside trap هم فعاله
بازم میگم روش هر کسی ممکنه به درد فرد دیگه ای نخوره( اگه تیمتون با این سیستم نتیجه نگرقت تقصیر من نیست)
آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم! :nishkhand:
[QUOTE=danielmoodi;180545]آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم! :nishkhand:[/QUOTE
داداش ببخشید من یه بازیکنو فراموش کردم .سه تا MC دارم. ( یه MC کم گذاشتم توی پست قبلیم))
در جواب سوالاتوت: لول 3 هستم
بازیکنامم خیلی کم خطا میکنن یا حتی میشه گقت اصلا.
شاید توی یه لیگ سه چهار تا اخطار بگیرم
بازم میگم حتما معلوم نیست که سیستم من برای شما هم نتیجه بده...