پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
salam
dustan baraye tamDde gharardad nemidunam chera nemishe yek Pshnahade jeDd be bazikoni bedam ke 5 6 mah munde ta gharadadesh tamum beshe va hamun gharardaD baste mishe ke jari hastesh va az ghabl bude????
faghat khaheshan zuttar javabe mano beDn azizan?????
khob in karo mikonam ama mablagh va sale gharardad HICH tagheeri nemikone,elatesh ro lotfan ZUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuddddDDDDDDDD behem begin duste aziz???????:khahesh::khahesh::khahesh:
نقل قول:
salam
dustan baraye tamDde gharardad nemidunam chera nemishe yek Pshnahade jeDd be bazikoni bedam ke 5 6 mah munde ta gharadadesh tamum beshe va hamun gharardaD baste mishe ke jari hastesh va az ghabl bude????
faghat khaheshan zuttar javabe mano beDn azizan?????
نقل قول:
khob in karo mikonam ama mablagh va sale gharardad HICH tagheeri nemikone,elatesh ro lotfan ZUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuddddDDDDDDDD behem begin duste aziz???????:khahesh::khahesh::khahesh:
عزیز وقتی یه پیشنهاد تمدید قرارداد به بازیکنی میدی باید صبر کنی تا چند روز بگذره و پیامش بیاد که مشخص بشه قبول کرده یا پیشنهادو رد کرده. همون موقع که عوض نمیشه !
سلام من از تیمم اخراج شدم رفتم ی تیم دیگه ولی ی دفعه از باری پرید بیرون ی لینک از کرک سالم بهم میدین؟؟؟؟دستتتتتووووون درد نکنه
سلام ب همگی
من میخوام ی career جدید ایجاد کنم ولی نمیدونم چ جوری
لطفا راهنماییم کنین
ای بابا کسی نیس جواب مارو بده ؟
زودتر جواب بدین لطفااااااااا
نقل قول:
سلام من از تیمم اخراج شدم رفتم ی تیم دیگه ولی ی دفعه از باری پرید بیرون ی لینک از کرک سالم بهم میدین؟؟؟؟دستتتتتووووون درد نکنه
تو همین تاپیک قبلا گذاشتیم یه سرچ کنین. اگر پیدا نکردین تو گوگل سرچ کنین دانلود ورژن کرک 3dm
شرمنده لینک دم دست ندارم
نقل قول:
سلام ب همگی
من میخوام ی career جدید ایجاد کنم ولی نمیدونم چ جوری
لطفا راهنماییم کنین
وارد بازی که میشین فکر کنم تب play هست.گزینه دوم ستون سمت چپ، load career نوشته اگه اشتباه نکنم یا شوک یه دونه بدین سمت راست گزینه new career میتونین کریر جدید بسازین
مرسی علی جان
ایول ب معرفتتlove::
قضیه این اکادمی چیه ؟؟:rooz:
چه جوری باید بازیکن جوون و سن 16 تا 20 پرورش داد؟؟
نقل قول:
قضیه این اکادمی چیه ؟؟:rooz:
چه جوری باید بازیکن جوون و سن 16 تا 20 پرورش داد؟؟
خب شما باید استعداد یاب استخدام کنین بفرستین کشور های مختلف
آپشن هایی داره که میتونین واسش تعیین کنین مثل سبک بازی بازیکن ( دفاعی ، تهاجمی ، تکنیکی ، وینگر و ..... )