بازیکنان استقلال مصاحبه نکردند
بازیکنان استقلال مصاحبه نکردند
خبرگزاری فارس: بازیکنان استقلال پس از تساوی برابر فجر سپاسی با رسانهها صحبت نکردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان استقلال پس از تساوی بدون گل برابر فجرسپاسی حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشدند. این در حالی است که مسئولان باشگاه استقلال اعلام کردند توصیهای به بازیکنان برای مصاحبه نکردن انجام ندادند.
تشویق مجیدی تا دم در اتوبوس استقلال کشیده شد
تشویق مجیدی تا دم در اتوبوس استقلال کشیده شد
خبرگزاری فارس: اتوبوس حامل بازیکنان استقلال در تونل ورزشگاه آزادی هم از تشویق مجیدی در امان نماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از بازی استقلال و فجرسپاسی که با تساوی بدون گل به پایان رسید، حدود 30 تن از هواداران استقلال در تونل ورزشگاه آزادی انتظار اتوبوس حامل بازیکنان و کادرفنی استقلال را می کشیدند.
هنگامی که اتوبوس وارد تونل شد این عده از هواداران به حالت اعتراض شروع به تشویق فرهاد مجیدی کاپیتان فصل گذشته آبی پوشان کردند.
بازیکنان استقلال بدون واکنش از کنار این هواداران رد شدند. بعد از این اتفاق دوربین های تلویزیونی از این هواداران مصاحبه گرفتند اما یگان ویژه پس از دقایقی این جمعیت را متفرق کرد.
حاشيه ديدار استقلال و فجرسپاسي4
اتوبوس حامل بازيکنان استقلال در تونل ورزشگاه آزادي هم از تشويق مجيدي در امان نماند.
پس از بازي استقلال و فجرسپاسي که باتساوي بدون گل به پايان رسيد، حدود 30تن از هواداران استقلال در تونل ورزشگاه آزادي انتظار اتوبوس حامل بازيکنان و کادرفني استقلال را مي کشيدند.
هنگامي که اتوبوس وارد تونل شد اين عده از هواداران به حالت اعتراض شروع به تشويق فرهاد مجيدي کاپيتان فصل گذشتهآبي پوشان کردند.
بازيکنان استقلال بدون واکنش از کنار اين هواداران رد شدند. بعد از اين اتفاق دوربين هاي تلويزيوني از اين هواداران مصاحبه گرفتند اما يگان ويژه پس از دقايقي اين جمعيت را متفرق کرد.
با حضور جباري مشکل گلزني حل ميشود
همداني:
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: با حضور مجتبي جباري مشکل گلزني ما حل ميشود.
ستار همداني پس از تساوي بدون گل استقلال برابر فجر سپاسي گفت: فجر تيم خيلي خوبي بود. استقلال هنوز با آنچه مد نظر و ايدهآل قلعه نويي است فاصلهدارد. با پايان مصدوميت مجتبي جباري و حضور اين بازيکن در خط هافبک مشکل ما حل ميشود و در بازيهاي آينده بهتر خواهيم شد و روند رو به رشد ما ادامه پيدا ميکند.
همداني در مورد اينکه تشويق فرهاد مجيدي اعتراض به مشکل گلزني استقلال است گفت: مشکل ما در خط حمله نيست. مهاجمان خوبي داريم و مشکل ما جاي ديگر است و بازيکني است که بايد اين گرهها را باز کند و مهاجمان را در موقعيتگلزني قرار دهد.
وي در مورد اينکه در رختکن استقلال چه اتفاقي افتاده که هيچ کدام از بازيکنان استقلال مصاحبه نميکنند گفت: هيچ اتفاقي نيفتاده و مطمئن باشيد اگر موردي بود، ميگفتم.
ماجدی : هواداران چون مجیدی را دوست دارند تشویق میکنند / اعتراضی در کار نیست!
هیئت مدیره
به گزارش آبیته، میرشاد ماجدی پس از تساوی بدون گل استقلال برابر فجرسپاسیدر مورد اینکه چرا بازیکنان استقلال مصاحبه نکردند گفت: این تصمیم شخصی آنها است. ما هیچ چیزی به بازیکنان نگفتیم کهمصاحبه نکنند.
وی در مورد اینکه ادامه این روند به نفع فوتبال است یا نه گفت: به نظر شخصی خودم با توجه به اینکه در مقدماتی جام جهانی هستیم رسانهها، بازیکنان، مربیان و مدیران باید در تعامل باشند. عدم تعامل این ارکان به ضرر فوتبال و نوعی جنگ داخلی است که دودش به چشم فوتبال میرود و ما را از جنگیدن با حریف خارجی بازمیدارد.
ماجدی در مورد اینکه شما بازیکنان را به تعامل با رسانهها دعوت کردهاید یا نه عنوان کرد: باید یک سری مسائل رو در روگفته شود. برخی بازیکنان با نمایندگان مطبوعات جلسه داشتند که به جمع بندی نرسید. فکر میکنم این مسئله تا آخر هفته به جمع بندی برسد. من هم کمک میکنم که این تعامل زودتر ایجاد شود.
سرپرست استقلال در مورد اینکه چرا هر کس که فرهاد مجیدی را تشویق کرد بازداشت شد اظهار داشت: من این مسئله را از شما میشنوم و نمیدانم چنین اتفاقی افتاده یا نه.
وی در مورد اینکه این شعارها خطی است یانه و آیا نشانگر اعتراض تماشاگران استقلالاست گفت: بعید میدانم شعارها خطی باشد. هواداران فرهاد مجیدی را چون دوست دارند تشویق میکنند و بحث اعتراض نیست. اعتراض زمانی است که تیم نتیجه نگیرد و بازنده شود.
در این لحظه خبرنگاران به سرپرست استقلال گفتند که ما هم مثل شما خوش بین هستیم که ماجدی پاسخ داد: این خوش بینی ما را به سرمنزل مقصود میرساند.
قلعهنویی: نظر هواداران مهم است اما کار خودم را میکنم/آنها ما را عقب میاندازند
مربیان و کادرفنی
به گزارش آبیته به نقل از خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز گفت: باید به یاوری تبریک بگویم. او بابازیکنان بی ادعا یک تیم تاکتیکی را روانهلیگ برتر کرده است. نیمه اول خوب بودیم و نظم و ساختار دفاعی مان عالی بود اما باید در ساختار حمله بهتر شویم. نیمه دوم طبق آماری که به من داده اند، بهتر شدیم و نبض بازی را در دست گرفتیم اما ازموقعیت ها استفاده نکردیم.
وی افزود: بازیکنان حریف خوب دویدند. هافبک های فجر هافبک های ما را مهار کردند اما باوجود اینکه بهترین خط حمله بودند ایجاد موقعیت نکردند چون نظم خط دفاعی مان عالی بود. باید سرعت تیم استقلال بهتر شود. هنوز خوب موقعیت خلق نمی کنیم و مهاجمان خوب تغذیه نمی شوند.
قلعه نویی در مورد وضعیت نکونام گفت: خوشبختانه جواد نکونام در حال بازگشت بهروزهای اوج است. اگر بازی های بعدی این چند مشکل را برطرف کنیم نمایش روان تری خواهیم داشت. یک امتیاز برای آنها بهتر بود.
قلعه نویی در خصوص آرایش خط حمله استقلال در بازی امروز و اینکه چرا استقلال با یک مهاجم و سه هافبک دفاعی بازی کرد، گفت: توزی از ابتدا جلو بود و در بازی با راه آهن هم جلو بود. خواهش می کنم بازی ها را ببینید و بعد اظهار نظر کنید. در بازی با راه آهن آرش و توزی مهاجم بودند. ما با یک مهاجم بازی نمی کردیم و اشتباه نکنید. سیستم ما ۴-۴-۲ لوزی بود. با یک هافبک دفاعی بازی کردیم. شاید هم شما از سیستم ما بیشتر اطلاع دارید!
وی در مورد تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران استقلال گفت: این نظر مردم است و نمی توانیم بگوییم چرا فلانی را تشویق می کنید. بنده تا روزی که هستم همان کاری که باید انجام دهم، می کنم. نظر مردم محترم است اما کار خودم را می کنم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه چرا از عمران زاده در خط حمله استفاده کرد، اظهار داشت: در بازی با پرسپولیس هم این تصمیم را گرفته بودم اما وقتی حنیف به خط حمله آمد ارسال از کناره ها کمتر شد وفقط هدفمان استفاده از توپ های بلند بود که این اتفاق هم نیفتاد.
قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که چرا استقلال با وجود هزینه میلیاردی نمی تواند مثل فجر نتیجه بگیرد، گفت: بگذارید پولی به ما بدهند بعد در مورد آن حرف بزنید. هوادار و مردم حق دارند صحبت کنند. نمی توانیم بگوییم چرا این حرف را می زنید اما ما هنوز پولی نگرفتیم. یک بازی عقب افتاده داریم و اگر ببریم به بالای جدول می رسیم.
وی اضافه کرد: ما برای قهرمانی آمده ایم. یکسری مسائل فقط هدف را بهم می زند و خودزنی می کنیم. هاشم بیک زادهبهترین بازیکن سمت چپ ایران است ولی این قدر او را زدند که شرایط این طوری شده است. مطمئن باشید تیم ما اول می شود اما هواداران ما را عقب می اندازند و تا لحظه ای که هستم آنچه خودم بخواهم را انجام می دهم اما به حرف مردم هم گوش می دهم.
وی تصریح کرد: جباری به تمرینات بازگردد، مشکل ما در خط هافبک کمتر می شود. ما برای قهرمانی کار می کنیم.
قلعه نویی در خصوص اینکه بازیکنان فجر مقابل استقلال استرس نداشتند، اما بازیکناناستقلال استرس داشتند و چرا از روانشناس استفاده نمی کند، گفت: زمانی که تیم ملی بودم دکتر منتظری را برای روانشناسی آوریم اما در برنامه های رادیویی ایراد گرفتند. استقلال استرس ندارد. پخش مستقیم انگیزه حریفان را بیشتر می کند.
وی گفت: کمی دغدغه داریم. باید به این بازیکنان پول بدهند. کار به جایی رسیده که برخی از بازیکنان از فتح الله زاده پول دستی می گیرند و این برای تیم بزرگی مثل استقلال خوب نیست.
قلعه نویی در پاسخ به این سؤال که دو مهاجم روی نیمکت داشتید اما از عمران زاده در این خط استفاده کردید گفت: در کنفرانس همه چیزهای عجیب و غریب می پرسند. همه بازیکنان ما خوب هستند. ما گفتیم با دو مهاجم بازی می کردیم و دوستان الان گفتند با سه هافبک دفاعی بازیکردیم. خدا را شکر همه چیز روشن شد.
قلعه نویی اضافه کرد: در دقایق آخر از سمت راست ارسال های خوبی داشتیم و گفتیم یک بلند زن بیاوریم اما منوچهری که بازیکن خوبی است هنوز به محیط پذیری اضافه نشده و میداودی در حال آماده شدن است و سایر بازیکنان هم خوب هستند اما در آن قسمت بازی تصمیم گرفتم از حنیف استفاده کنیم. کاری که در بازی با پرسپولیس هم انجام دادم.
وی گفت: ایراد کار این بود که بعد از حضورعمران زاده در خط حمله دیگر ارسال بلند نداشتیم. با این حال می توانستیم در نیمه دوم به گل برسیم. هافبک های ما به خوبیمهاجمان را تغذیه نمی کنند که این موضوع با آمدن جباری حل می شود.
جر و بحث دیدنی فتح الله زاده با هواداران استقلال / قلعه نویی می خواهد از حنیف یک مهاجم خوب بسازد
اخبار هیئت مدیره
:
علی فتح الله زاده بعد از بازی استقلال و فجر به جمع هواداران استقلال رفت و پای حرف های شان نشست.به گزارش آبیته ؛ مدیرعامل استقلال در زمان خروج از ورزشگاهآزادی با تعدادی از هواداران استقلال روبرو شد که اعتقاد داشتند استقلال خوب بازی نمی کند و خواهان بازگشت فرهاد مجیدی به تیم بودند. این استقلالی ها به تعویض های قلعه نویی و استفاده او از حنیف عمرانزاده در خط حمله ایراد می گرفتند و حاجی آبی ها هم سعی می کرد برای شان دلیل و برهان بیاورد که چرا این تعویض انجام شده است.
ملاقات کمیته رسانه های تیم ملی با نکونام و رحمتی/خبری منتشر نمیشود
ماجرای تحریم رسانه ها توسط ملی پوشانو بعد،ملی پوشان توسط رسانه ها به فصول تازه ای رسیده است.
به گزارش آبیته،پس از آنکه خبر رسید که نکونام و رحمتی قصد دارند با سردبیران روزنامه های ورزشی ملاقات کنند،رسانه ها از آن به عنوان شکستن تحریم یاد کردند اما از اینکه آیا چنین ملاقاتی انجام شده یا نه،کسی خبری منتشر نکرد.
اخبار دریافتی حاکی از آن است که ملاقاتی میان کمیته رسانه های تیم ملی و دو ملی پوش انجام شده است.کمیته رسانه های تیم ملی متشکل از سردبیران دو روزنامه ورزشی گل و خبرورزشی است و دبیران ورزش خبرگزاری های مهر،ایسنا و فارس نیزدر آن عضویت دارند.
اعضای این کمیته چهارشنبه هفته گذشته با رحمتی و نکونام ملاقات کردند و میان خود قرار گذاشتند که جزییات این ملاقات رسانه اینشود.
با این حال موضع روزنامه های تماشا،نود و ایران ورزشی به عنوان سایر روزنامه های بی طرف هنوز مشخص نیست و البته سایت های خیری مانند گل و اوج نیوز نیز هنوز واکنشی به این اتفاقات نشان نداده اند.
مدیر رسانه ای تیم ملی می گوید به زودی و با تشکیل جلسه ای میان ملی پوشان و نمایندگان همه رسانه های ورزشی مسأله به وجود آمده حل می شود تا تیم ملی با ارامش کامل به مسابقه با کره جنوبی فکر کند.اما تا آن زمان ملی پوشان با رسانه ها مصاحبه نمی کنند و رسانه ها نیز به سراغ ملی پوشان نمی روند.
۷ بازی خانگی و فقط ۱۲ امتیاز/ استقلال درآزادی هم ترسناک نیست
استقلال امیر قلعه نویی با میزبانی از فجرسپاسی، یکی از رکوردهای تاریخی میزبانی ها را شکست.
به گزارش آبیته به نقل از خبرآنلاین؛ با احتساب بازی شب گذشته مقابل تیم یاوری، استقلال در ۹ هفته ابتدایی لیگ برتر که البته یک هفته آن برای آبی ها لغو شد، ۷ بازی را میزبان بوده! این تیم هفته اول درآزادی میزبان آلومینیوم بود و در هفته دوم نیز از سایپا میزبانی کرد که شکست خورد. این تیم سپس در تهران از ذوب آهن میزبانی کرد و تنها در هفته چهارم بود که برای دیدار با مس، راهی کرمان شد. اما پس از این بازی نیز، استقلال تبدیل به یکمیزبان مطلق شد و در بازی های خود از تیم های دیگر میزبانی کرد.
این تیم در هفته پنجم مقابل ملوان قرار گرفت. استقلال در روز دربی هم هر چند میهمان بود، ولی نیمی از طرفدارانش در آزادی حضور داشتند. در بازی با پیکان استقلال دوباره میزبان بود که البته این مسابقه به تعویق افتاد. برای بازی راه آهن هم که میهمان به حساب می آمد، دوباره در خانه از حریف خود پذیرایی کرد.
دیشب هم آبی ها دوباره در آزادی با فجر بازی کردند تا در یکی از تاریخی ترین شروع های فصل، ۷ بازی از ۸ مسابقه خود رادر ورزشگاه آزادی برگزار کنند. این یک رکورد تاریخی به حساب می آید. اما امیر قلعه نویی و شاگردانش چندان از این موقعیت ایده آل بهره نبرده اند چراکه تنها۱۳ امتیاز به دست آورده اند. این نیز برای خود رکوردی به حساب می آید!
قلعه نویی رکورد دار مربیگری در لیگ برتر شد
قلعه نویی رکورد دار مربیگری در لیگ برتر شد
امیر قلعه نویی سرمربی استقلال در بازی مقابل فجرسپاسی با شکستن رکورد غلامحسین پیروانی رکوردار مربیگری در تاریخ لیگ برتر شد.
به گزارش آبیته، قلعه نویی تاکنون ۲۶۱ بازی در لیگ برتر به عنوان سرمربی تیم های استقلال اهواز، استقلال تهران، مس کرمان، سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز را هدایت کرده است و ۱۳۵ برد، ۸۷ تساوی و ۳۹ باخت بدست آورده است. مجموع امتیازات ثبت شده در کارنامه او ۴۹۲ است و میانگین کسب امتیاز او از هر بازی لیگ برتر ۸۸/۱ است که از همه مربیانلیگ برتر بالاتر است. قلعه نویی در ۵۲ % بازی هایش برنده از زمین خارج شده؛ یعنیبیش از نیمی از بازی ها.