پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
به چند دليل امشب باختيم بزرگترينش اشتباه بچه گانه مورينيو سر ناسزا گفتن به داور بود بعدش هم داور با سوتاش نظم روحي رواني بازيكنا رو به هم ريخت كه از حركات رونالدو ميشد فهميد و فوتبال كثيفي كه اتلتيكو بازي كرد به همين دليله كه اين تيم هيچي هوادار نداره تا حالا نديده بودم يه مربي اينجوري جنگ رواني راه بندازه و آخرين دليل هم گل نشدن توپا بود:-ang.
كلا رئال تاكتيكي مشكل داشت اونا بازي رو بسته بودن از توزمين مادريد اما خوزه نتونست ضد تاكتيك بزنه به نظر منم خوزه بره سنگين تره داره آبروي ما رو خودش رو با هم ميبره تيم متحد نيس به خاطر كاراي خوزه وقتي متحد نباشي همينه ديگه ميبازي:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
نقل قول:
به چند دليل امشب باختيم بزرگترينش اشتباه بچه گانه مورينيو سر ناسزا گفتن به داور بود بعدش هم داور با سوتاش نظم روحي رواني بازيكنا رو به هم ريخت كه از حركات رونالدو ميشد فهميد و فوتبال كثيفي كه اتلتيكو بازي كرد به همين دليله كه اين تيم هيچي هوادار نداره تا حالا نديده بودم يه مربي اينجوري جنگ رواني راه بندازه و آخرين دليل هم گل نشدن توپا بود:-ang.
كلا رئال تاكتيكي مشكل داشت اونا بازي رو بسته بودن از توزمين مادريد اما خوزه نتونست ضد تاكتيك بزنه به نظر منم خوزه بره سنگين تره داره آبروي ما رو خودش رو با هم ميبره تيم متحد نيس به خاطر كاراي خوزه وقتي متحد نباشي همينه ديگه ميبازي:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
مورینیو اومد بعد n سال مارو قهرمان کوپا دل ری کرد. مارو قهرمان لیگ کرد. دو یا سه بار نیمه نهایی رسوند که دو سال رو به خاطر اشتباهات داور حذف شدیم.
البته اینو قبول دارم با نیمکت نشینی کاسیاس بین بازیکنا دو دستگی شد. یه عده طرفدار ایکر و یه عده بی طرف. که باعث شده اتحاد مادریدی از بین بره.
در کل سرمربیه خوبیه جدا از اخلاق و رفتارش. ما باید ازش ممنون باشیم که به پیشرفت رئال کمک کرد.
اه اه اه
ای خدا این چه فصلی بود؟
ینی این فصل افتضاح بودیم و حرفی واسه گفتن نمونده
سر ضربات آخر کلا مشکل داریم
چن تا موقعیت رو باید از دست بدیم آخه
مورینیو این همه سال مربی بوده نمیدونه چه جوری باید با داور رفتار کرد
البته نباید از این بگزریم که داوری افتضاح بود
مورینیو که به احتمال خیلی زیاد فصل بعد میره چلسی
بهترین گزینه به نظر من یوپ هاینکس
قهرمانی رو نگرفتیم سنگین تر هم هستیم.!
فصل به بهترین شکل ممکن تموم شد! این بود بازی های رئال؟ ندیدم امسال یه بازی با برنامه باشیم! برعکس پارسال...
دیشب مورینیو تعویض هاش افتضاح بود! کریم که خیلی خوب بازی می کرد رو تعویض کرد! خوب هیگواین هم اضاف می کردی به مهاجمان!
دیماریا که باید از اول فیکس می بود! په په کلا رو نیمکت بود! آربلوا رو چرا با کوئنترائو عوض کردی آخه پسته آربلوا اون طرفه؟مودریچو چرا بیرون کشیدی؟ خدیرا باید میرفت بیرون...
دیشب غیر از اینکه شانس باما یار نبود مورینیو هم تاثیر زیادی داشت در باخت....
ایشالا تو چلسی میبینیمت
اینو هم بخونید
"خستگي كريستيانو "
كريستيانو با همه وجودش در اين فينال حاضر شد . او بارها در اين فصل تيم را نجات داده بود و اين بار نيز مي خواست كه در خدمت تيم باشد . مورينيو هميشه كار حل مشكلاتش را بدست اين ستاره مي سپرد . اما در نهايت بازيكن پرتغالي آن قدر جنگيد تا ديگر نا نداشت . در مقابل جريان آب جنگيد و گلي را زد تا روياي كوپا زنده شود اما نتيجه نداشت . در نهايت عصبي شد و كارت قرمز گرفت .
در حالي كه مربي در حال برنامه ريزي براي رفتنش بود ، كريستيانو صميميت خود را با كاسياس و راموس بيشتر كرد تا بتواند كه با جنگيدن عليه حواشي ، تيم را به موفقيت برساند . او مثل كسي بود كه لياقت تبديل شدن به نماد باشگاه بزرگي همچون رئال را دارد . كريستيانو شجاع مسلما خيلي شجاع تر و جسورتر از مربي ايست كه مي خواهد دمش را روي كولش بگذارد و فرار كند .
من همینجا از طرفدادری رئل استعفا میدم فقط رئال هم چنان طرفتار رونالدو هستم
نقل قول:
عزیز شمارو نمی دونم چطور طرفداری هستی اما ما قلبمون کهکشانی هست ، درسته ناراحت هستیم از بازیکنان و مربی و در جام ها ناکام ماندیم! اما هیچ چیز نمی تونه مانع این بشه که بگیم طرفداره رئال ، بازیکنان و مربی نیستیم. قبلا گفتم بازم می گم و خواهم گفت رئال در دنیا بهترین و خطرناک ترینه....
مورینیو رو با وجود این نتایج دوست دارم اما می گم سبک کاریش به درده رئال نمی خوره چون تفکراته دفاعی داره.از حق هم نگزیم بعضی مواقع تفکرات دفاعیش بدردمون خورده...
این فصل بد شانس بودیم و به قول معروف هر غروبی طلوعی بهتر داره....
ما رئالی هستیم و هیچ وقت تسلیم نمیشیم و همیشه رئالی می مانیم حتی اگر یه برد هم نیاریم...
HaLa MadrId
نقل قول:
عزیز شمارو نمی دونم چطور طرفداری هستی اما ما قلبمون کهکشانی هست ، درسته ناراحت هستیم از بازیکنان و مربی و در جام ها ناکام ماندیم! اما هیچ چیز نمی تونه مانع این بشه که بگیم طرفداره رئال ، بازیکنان و مربی نیستیم. قبلا گفتم بازم می گم و خواهم گفت رئال در دنیا بهترین و خطرناک ترینه....
مورینیو رو با وجود این نتایج دوست دارم اما می گم سبک کاریش به درده رئال نمی خوره چون تفکراته دفاعی داره.از حق هم نگزیم بعضی مواقع تفکرات دفاعیش بدردمون خورده...
این فصل بد شانس بودیم و به قول معروف هر غروبی طلوعی بهتر داره....
ما رئالی هستیم و هیچ وقت تسلیم نمیشیم و همیشه رئالی می مانیم حتی اگر یه برد هم نیاریم...
HaLa MadrId
فقط به خاطر رونالدو فصل بعد هم با رئال هستم اگه تو نقل و انتقالات نره رئالی میمونم فقط به خاطر رونالدو
نقل قول:
اگه هوادار واقعی باشی حتی اگه تیمت به دسته 2 هم سقوط کنه طرفدار تیمت میمونی
من رئالی هستم و رئالی میمونم حتی در بدترین شرایط ممکن
نقل قول:
اگه هوادار واقعی باشی حتی اگه تیمت به دسته 2 هم سقوط کنه طرفدار تیمت میمونی
من رئالی هستم و رئالی میمونم حتی در بدترین شرایط ممکن
فقط به خاطر رونالدووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووو
نقل قول:
فقط به خاطر رونالدو فصل بعد هم با رئال هستم اگه تو نقل و انتقالات نره رئالی میمونم فقط به خاطر رونالدو
شما طرفدار رئال نیستی
بلکه طرفدار رونالدو هستی