سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل آپوئل اعلام کرد که بحران مصدومیت در تیمش، باعث نگرانی اش شده است.
بازیکنانی مانند لاسانا دیارا، ریکاردو کاروالیو، نوری شاهین و آنخل دی ماریا در این فصل بارها با مصدومیت روبرو شدند و مورینیو دوست دارد هر چه زودتر همه بازیکنانش را آماده در اختیار داشته باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازیکنان من خوب هستند. آنها احساس خستگی نمی کنند. همه آنها از اعتماد به نفس کافی برخوردار هستند و همه می خواهند بازی کنند. با این وجود، من نگران همه مصدومان تیم هستم.
دوست دارم انتخاب ترکیب اصلی برایم دشوار شود. دوست ندارم کار ساده ای داشته باشم. مصدومیت بازیکنان انتخاب ترکیب اصلی را برای من آسان می کند اما من این را دوست ندارم.
من روز جمعه به دیارا و کاروالیو گفتم که با تیم تمرین کنند زیرا دیر یا زود بهبود پیدا می کنند."
په په :نقطه ضعفی ندارم که مرا از پوشیدن پیراهن رئال منع کند؛به ترک رئال فکر نکرده ام
ستاره پرتغالی اهمیت چندانی به انتقادات موجود نمی دهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Pepe - Real Madrid
سایت گل- په په مدافع باتجربه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که در فکر ترک تیم مادریدی نیست
این درحالی است که در طول این فصل انتقادات زیادی از عملکرد او مطرح شده؛ و بعد از آنکه او در دیدار ماه ژانویه تیمش مقابل بارسلونا در جام حذفی اسپانیا، دست لیونل مسی را لگد شد، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
البته خود په په اعتقاد دارد که شایستگی برتن کردن پیراهن رئال را دارد و در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ وقت به فکر ترک برنابئو نیفتاده
په په در کنفرانسی خبری دراین باره گفت:« همه ما نقطه ضعف هایی داریم ولی من فکر نمی کنم که من نقطه ضعفی داشته باشم که من را از پوشیدن پیراهن رئال منع کند. من جسم و جانم را برای دفاع از پیراهن رئال و هوادارانی که برای تماشای بازی ما می آیند می دهم و هیچ وقت به جدایی از رئال فکر نکرده ام. من از حضور در رئال لذت می برم . هواداران من رادوست دارند و من هم آنها را دوست دارم.من سال گذشته قراردادم را تمدید کردم و امیدوارم که تا پایان قراردادم در رئال بمانم.»
این ستاره 29 ساله در پاسخ به سوالی در مورد محرومیت دو جلسه ای او بعد از جر و بحث لفظی با داور بازی تیمش مقابل ویارئال گفت:«این تصمیم داور بود. آنها آنجا هستند تا کارشان را انجام دهند و من هم در زمین هستم تا بازی کنم. این چیزی است که باید بین خودشان روشن شود.این تصمیم داور بود و من نظرم را خواهم گفت.»