امسال قهرمان همهی لیگ ها عوض شد انگلیس اسپانیا حالا هم ایتالیا :ajibeee:
با این باخت دیگه برلو بخواد هم نمیتونه الگری رو نگه داره
نمایش نسخه قابل چاپ
امسال قهرمان همهی لیگ ها عوض شد انگلیس اسپانیا حالا هم ایتالیا :ajibeee:
با این باخت دیگه برلو بخواد هم نمیتونه الگری رو نگه داره
اتفاقا الگری بی نظیره ! دو فصله که داره مارو با تیمه دوم میلان تو کورس نگه میداره و دوتا قهرمانی واسمون اورده ! واقعا کی میتونست با داشتن 60% مصدومین همچین کارایی واسه تیم انجام بده ! به نظرتون اگه دیشب سیلوا بودش همچین اتفاقات عجیبی تو دفاع رخ میداد !
حالمون گرفنته شد................
حالم بده.........................!
به هر حال یوه قهرمان شد...از همین جا به هواداراش تبریک میگم....
امیدوارم فصل بعد برلوس! یه کارایی بکنه....
اه اه اه اه:ajibeee:
این چه وض بازی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟3 تا تعویض اجباری
هرکی رو بذارن جای این بدنسازو پزشک تیم بهتر از این یارو کار میکن...:chi migi:
من که دیقه87 خیلی قاطی کردم گرفتم خوابیدم.:narahat:
خدا رحم کرد زلاتان مصوم نشده وگر نه 4-0 می باختیمbinam
اين فصل هم ديگه داره به آخر ميرسه و تو حسرت يه جام مونديم . به نظر من كه نتيجه نگرفتن تيم برميگرده به اين همه لشكر مصدوم كه سرشناسترينشون هم ميشه به پاتو و كاسانو و گتوسو اشاره كرد كه كلا تو بيشتر بازيها به دليل مصدوميت نبودند- ما تيم خوبي داريم فقط زياد مصدوم ميديم و البته بازيكنان پا به سن گزاشتمونم خيلي زياده كه اميدوارم براي فصل آينده چند بازيكن خوب و جوون رو بيارن
شاید کمتر کسی این نتیجه رو پیشبینی میکرد.
من فکر میکنم یکی از دلایل اصلی مصدومیت های زیاد تیم بالا بودن اورج سن بازیکنانه.
اگه بخوایم حالا حالاها در اوج بمونیم باید مثل بارسا رئال منچستر و سایر تیمها اورج سنی تیم رو متعادل کنیم.
مشکل میلان اینه که با خاطراتش فوتبال بازی میکنه و تو رویاست !!!
یک بازیکن در جوانی ستاره تیمه و نتیجه میده ولی در سن های بالاتر همون سرمایه گذاری رو میکنند که در جوانی می کردند .
و در آخر فصل میگیم چرا با وجود این و اون تیم نتیجه نگرفت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط UNCO [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قبول دارم این حرفشو.....یه دروازبان در حد میلان بازیکن جوون و تند و تیز....اباته خوبه ولی به نظر من در حد میلان نیست.... همین تیمو حفظ کنیم و دو سه تا از بازیکنای بی فایدمونو کنار بزارن فص ل بعدد تو لیگ قهرمانان حریف نداریم:iran:
سینا تو هم شرط بندی کردی سر اواتار تا فردا عوضش کن binam
زلاتان به برلو هشدارداده که دست بکنه تو جیبش برلو هم گفته باشه ولی از سابقه ای که داره زلاتان رو ک.خ گیل اورده ki::
جالبه که هنوز میگن ما حواسمون به لیگ هستش نقل و انتقالات بعد لیگ :khandeeeee bahal:
گور بابای شرط بندی همون یه روز بست بود دیگه نمیزارم ki::