-
اول از همه خريد انصاريفرد رو تبريك ميگم !
اما اميدوارم پژمان نوري رو نخريم ! خدايي اين بازيكن نميشه واسه ما ! هنوز يادم نرفته اون خوشحالي بعد از گلش به پرسپوليس تو لباس ملوان ! بعد اون گل ميتونست حداقل به احترام هواداراي پرسپوليس كه چند فصل باهاشون بوده يه خرده سنگين تر باشه ولي ... كلا بازيكن خوب و جنگنده اي هست و فقط به همين خاطر كه گفتم دل خوشي ازش نداره !
حالا پرسپوليس 3 مهاجم گلزن داره و يه خطر دفاع و دروازه پولادين چيزي كه خيلي وقته نداشته ! من كه چند فصل هست از از دفاع مريض پرسپوليس شاكي هستم ! همين طور خط حمله هم بازيكنامون تعطيل بودن و فقط همين همين مدت حضور ايمون زايد يه كم بهتر شد ! حالا هم خوب گل ميزنيم و هم كم گل ميخوريم بر عكس قديما كه خودمونو ميكشتيم گل ميزديم مثل آب خردن گل ميخورديم ! مخصوصا وقتي ميثاق تو دروازه بود
بهترين خبر تو فصل نقل و انتقالات واسه من موندن كريمي هست ! اميدوارم حضورش واسه فصل بعد قطعي بشه ! خيلي از هوادارا كلا به عشق علي كريمي ميومدن ورزشگاه فصل قبل ! تيم كه خوب بازي نميكرد ! هواداران يه رابطه احساسي با علي كريمي دارند و نبودش ميتونه خيلي خيلي سخت باشه .
اميدوارم دنيلزلي هم دست از اين كاراي هوار مولامحمد گونش برداره و زود برگرده سرتمرين كه تيم آمده فصل بعد بشه:nishkhand:
-
باز بحث پژمان نوری و اون خوشحالیش پیش اومد ! :nishkhand: من هیچ خرده ای به اون خوشحالی پژمان نمی گیرم ! اون تو تیم ملوان ، تیم شهرش بوده که از بچگی عاشقش بوده ، از اون تیم داره حقوق میگیره و وظیفشه که گلزنی کنه ! و مشخصا گل زدن تو بازی به این حساسی شور و هیجان خاصی داره که پژمان نشون داد ! یادمون نره همین پژمان وقتی تو پرسپولیس بود زحمتکش ترین و با تعصب ترین بود و از جون مایه میذاشت ؟! تو این زمونه که همه دنبال پول هستند و تعصب به پیراهن دیگه وجود نداره به نظر من پژمان هنوز یکی از بهترین هاست و از اومدنش به پرسپولیس استقبال میشه !
در مورد انصاری فرد هم بگم سهمیه امید هست و راضی کننده ترین قسمتش همینه ئگرنه ما قاضی و زاید رو با همین خصوصیا داشتیم ! و اگر قرار باشه خلعتبری رو هم سردار بگیره و اسه پرسپولیس قضیه مشکل دار میشه ! :nishkhand:
بشمار : زاید ، قاضی ، انصاری فرد ، نوروزی ، رضایی ، کاظمیان ، خلعتبری در حالی که پرسپولیس تو لیگ قهرمانان آسیا هم نیست !
ولی یه بخش دیگه از این خرید که ما رو خیلی خوشحال می کنه سوختن یه عده هست که صدای جز و ولزشون و بوی سوختیگشون تمام ایرانو ورداشته ! :nishkhand:
-
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.ki::
بالاخره انصاری فرد بعد از این همه حاشیه اومد پرسپولیس که خیال همه رو راحت کرد.lay_;;
این پرسپولیسی که من میبینم میتونه قهرمان باشه../ولی خلعتبری مونده که اونم ایشالا میاد پرسپولیس../دروازبانمون هم که خیلی عالی هست و امیدوارم بهتر از همیشه بازی کنه... و ایشالا در دربی یا تو لیگ موفق بشیم...:yes:
به امید قهرمانیroz::
-
اول از همه سرخ پوش شدن انصاری فرد رو تبریک می گم.
در مورد پژمان نوری هم بگم که امروز(دوشنبه 91/3/29) او و جواد شرزاد و مازیار زارع به تیم ملوان پیوستند.
با آرزوی جذب محمدرضا خلعتبری و موفقیت پرسپولیس در دربی و تمام بازی ها
-
بازهم ترافیک خط حمله پرسپولیس شروع شد منتها این باربازیکنانی کارامدتر و با ثبات تر
امیدوارم مثه این فصل انواع مصدومیتا گریبانه پرسپولیسو نگیره
حرکت پژمان با همه تفاسیر به خاطر علاقه ای که پرسپولیسی ها همیشه بهش داشتن کار نه اینکه اشتباهی بود اما محترمانه نبود وادم نباید گذشته خودش و کسایی که دوسش داشتنو فراموش کنه
-
ما نفهمیدیم بالاخره با معدنچی چیکار کردند ؟!!!
تو پست هافبک دفاعی هم فک کنم امسال کریمی رو باید داشته باشیم با این وضعیت ! تو این خریدهای بزرگ و سر و صداهایی که میشه غفلت از این قضیه ضربه بزرگی در طول فصل به پرسپولیس خواهد زد ! فصل پیش ما تو خط حمله مشکل خاصی نداشتیم ولی با این حال دو تا مهاجم سرشناس مثل قاضی و انصاری فرد اضافه شد و در ادامه هم شاید خلعتبری و لی وضع دفاعی داغون بود ! با خرید بنگر و حسینی و ماهینی و حضور پولادی مشکل تا حدودی حل میشه ! ولی یه هافبک دفاعی خوب که لینک کنه خط دفاعی و به بازیساز تیم در حال حاضر مهمترین قضیس ! گل های راه دور زیادی خوردیم تو این فصل کذایی که نبودن همچین بازیکنی اساسی رین بخشش بود ! این بازیکن برزیلیه رو هم زودتر باهاش ببنده سردار تا خیال ملت 30 میلیونی راحت تر از قبل بشه ! یاد تیاگو فراگا بخیر ...
بحث مربی هم داغه ! شایعاتی هست که دایی میخواد برگرده ! من هنوز به برگشتن دنیزلی امیدوارم ولی اینو مطئمنم اگر دنیزلی برنگرده سردار با شناختی که از رابطه کریمی و مهدوی کیا با دایی داره و اون حاشیه هایی که با اومدن دایی درست میشه تو تیم همچین کاری نمی کنه !
دایی نه از نظر فنی و نه از نظر اخلاقی در حدو اندازه این تیمی که الان بسته شده نیست ! نباید حیف کنیم این تیم رو ! بعد از n سال هوادارای پرسپولیس از نقل و انتقالات راضی بودند یهو با اومدن دایی همه چیز رو سر هوادارا خراب میشه ! در صورتی که دنیزلی نیاد باید روی گزینه های خارجی فقط بحث کنند !
-
پس اون هافبک پرتغالی چی شد؟ خریدن؟entezar::
-
اول با احترام به همه كه اومدن كريم روتبريك گفتن:
بابا انصاري فرد چجوري آقاي گل شد؟يكي منو تو جيه كنه.....
حالا ايمون بدبخت رو ميندازن بيرون به خاطر يه بچه كه هميشه يه جور گل ميزنه!
به نظر من قاضي موثر از كريم انصاري فرده كلا قبولش ندارم
با فوروردي مثل اين به جا ميرسيم؟
البته شما ها هم به اين نتيجه خواهيد رسيد كه انصاري فرد به درد نميخوره تو سايپا ميلاد غريبي آقاي گلش كرد!
خلعت هم خداكنه بياد بازيش بد انفجاريه به درد تيم ميخوره كه اكثرا(سامان اينا)تو زمين راه ميرن و فوقش سرجاشون تكل بزنن و بعد بيان بيرون يه كم استراحت كنن و دوباره برن تو زمين بدرخشن!فشنگ هم بخواد مثه پارسال بازي كنه بايد قطع اميد كنيم ازش...
-
باید منتظر بود ودید .ولی من تصورم اینکه پرسپولیس فصل جدید رو باقدرت شروع کنه
وچیزی که ترسناکه حتی تصور کردنش ولی حقیقت داره اینکه فوتبال ما جزرو مدش زیاده وبه ارامش نمیرسه و حاشیه ها میشه بلای جون تیم ها وبازی کنا
خدا کنه که پرسپولیس دچارش نشه
-
تبریک میگم جذب کریم انصاری فردو... آقا بی ام و های سردار دارن خوب جواب میدنا.heee::
بی حساب کتاب ولی بازیکن گرفتید.4 تا مهاجم .هر 4 مهاجم هم فقط به درد محوطه جریمه و اطرافش میخورن و بازیکنی نیستن که بیان و از وسط زمین بازی سازی کنن.اما یه هافبک بازیساز ندارید.با حضور علی دایی که کریمی میره.محمد نوری هم بازیکنی نیست که بهش اعتماد بشه و فیزیک بدنی ضعیفی هم داره. با این شرایط یه خلا بزرگ بین خط میانی و خط حمله میبینیم.
دنیزلی هم به آمریکا سفر کرده.فکر نمیکنم به این زودیها برگرده.
به هر حال موفقیت شما آرزوی قلبی ماست heee::