هادی جون همش 3 تا ؟ داداش بگو 6 تا lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جون همش 3 تا ؟ داداش بگو 6 تا lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به چه خبری ! 11 تا زدیم و خودمون نمیدونیم ؟ بابا ایول داره این رئال !:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc
داداش منظورم 3 تا به بالا بود
داداش رضا به خاطر تو.... 6تامیزنیم...:eyvalla::khandeeeee bahal:
آها حالا شد ! راستی وقتی خوندم رئال یه زمانی به بارسا 11 تا زده باور کن کپ کردم !:ajibeee: خداییش دمشون گرم !:hehehe:نقل قول:
واقعا شما نمی دونستید رئال بارسا رو 11تایی کرده؟!!!!!
بچه ها من برم 1ساعت درس بخونم بر می گردم آخه فردا امتحان دارم.
باور کن نمیدونستم ! واقعا شوکه شدم:ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee: !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره من چند وقت پیش خوندم....واقعا لذت بردم:eyvalla:
خب دیگه حالا که میدونی حالشو ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب یه برد پر گلم میاریم شادیت دوبرابر شه
خب ! بازی داره کم کم نزدیک میشه و میدونم دل تو دلتون نیست ! امیدوارم که امشب بتونیم دوباره یازده تایی شون کنیم (( این از اون حرف ها بود ها ! )) . امیدوارم که ببریم ولی هرچند که بعضی از دوستان عزیز بارسایی تاپیک رئال رومسخره می کنن و تاپیک رو یه جایی واسه خنده و مسخره کردن و .... میدونن :ehe:
توجه توجه بروبچ رئالی گل
دوستان احتمالا همگی استرس خواهید داشت ولی فکر نکنم در حین بازی بیشتراز من داشته باشید چون من با 4 رئالی و 5بارسایی همگی کنار هم بازی رو تماشا می کنیم.تازه باهاشون کل بستیم.
به اضافه من مدیر رئال هم هستم و از رئال کلی طرفداری کردم و گفتم می بره.
ولی در حال حاضر استرس خاصی ندارم و دلم می گه رئال بازنده نیست.خوب به این چند موری که می گم دقت کنید و عملی کنید تا استرستون بیاد پایین
1-اخبار بارسا رو دنبال نکنید جدید ترین اخبار رو از این سایت در یافت کنید. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2-به زاویه به بازی نگاه کنید که ما دلمون پره. بخدا پره از همه چی مخصوصا داور به این زاویه نگاه کنید که باید ببریم.
3- قبل از بازی 1کلیپ از کریس حتما نگاه کنید.
4-فقط به ضدحملات فک کنید و به بازیکنان اعتماد داشته باشین منظورم اینه که دسته کم نگیرینش
5-امید گل زنیمون در اول کریسه.
نکته مهم
بچه ها رونالدوی منچستر رو یادتون میاد؟امشب رونالدو رونالدوی فرگسن هست من از این بابت مطمئن هستم و رونالدو بهترین بازیشو به نمایش خواهد گذاشت.
مابرای برد و اتقام بازی می کنیم برنابئو جهنمه واسه هرتیمی مخصوصا بارسا.
دیماریا ستاره بازی خواهد بود
پیش به سوی الکلاسیکو