پرسپولیس - هامبورگ بازی خداحافظی مهدوی کیا.
شاید در صورت برگزاری این دیدار مهیج کیا یک نیمه برای هامبورگ و یک نیمه برای پرسپولیس دو تیم محبوب ایرانی و آلمانی اش به میدان برود و خداحافظی باشکوهی با دنیای بازیگری داشته باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی مهدوی کیا کاپیتان محجوب و روی فرم این روزهای پرسپولیس در مصاحبه های اخیر خود اعلام کرده قطعا در پایان این فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
هر چند برخی بزرگان پرسپولیس مثل یحیی گل محمدی و ... اعلام کرده اند به مهدوی کیا اجازه این کار را نمی دهند اما کاپیتان سرخ ها مصر است تا در موعد مقرر ازدنیای بازیگری خداحافظی کند و به دنیای مربیگری پا بگذارد.
با این حال محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از همین حالا تلاش خود را برای برگزاری بازی خداحافظی باشکوهی برای کاپیتان تیمش آغاز کرده و از محمود رضا فاضلی مدیر برنامه های مهدوی کیا و چند لژیونر ایرانی دیگر خواسته تا مقدمات برگزاری دیدار هامبورگ - پرسپولیس برای بازی خداحافظی کیا را انجام دهد.
شاید در صورت برگزاری این دیدار مهیج کیا یک نیمه برای هامبورگ و یک نیمه برای پرسپولیس دو تیم محبوب ایرانی و آلمانی اش به میدان برود و خداحافظی باشکوهی با دنیای بازیگری داشته باشد.
تعیین تکلیف دیدار پرسپولیس در جام حذفی تا پایان هفته.
علیرضا محمد مدافع فصل گذشته پرسپولیس امروز درمحل تمرین این تیم حاضرشد تا در خصوص مطالباتش با سرپرست پرسپولیس مذاکره کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرزاد معدنچی و نیلسون بازیکنان مصدوم پرسپولیس امروز در تمرینات گروهی این تیم شرکت کردند.
قراراست پرسپولیسی هافردا شب با هواپیما راهی رشت شوند و از آنجا با اتوبوس به انزلی بروند.
در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس اعلام شد که قرار است پاسخ درخواست این باشگاه از مسئولان سازمان لیگ برای جابجایی تاریخ مسابقه با ملوان بندرانزلی درجام حذفی تاپایان هفته مشخص شود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس 30 آذر و اول دی ماه را پیشنهاد داده اند.
کریمی به عنوان سفیر کودکان بیسرپرست معرفی شد.
مشاور عالی ورزشی مدیرعامل بهزیستی کل کشور گفت: علی کریمی از سوی مدیرعامل بهزیستی به عنوان سفیر کودکان بیسرپرست سازمان بهزیستی معرفی شد.
علی کریمی کاپیتان دوم پرسپولیس پس از حضور در جمع 3 نامزد دریافت بهترین بازیکن سال آسیا عنوان کرد که قصد دارد پس از دوران ورزشی خود در زمینه اجتماعی مثل حقوق اساسی کودکان و فعالیت در زمینه ورزش پاک فعالیت کند.
حسین شمس، مشاور عالی ورزشی مدیرعامل بهزیستی کل کشور در این باره گفت: همایون هاشمی، مدیرعامل سازمان بهزیستی کل کشور پس از اینکه علی کریمی اعلام کرد که قصد دارد پس از دوران ورزشی خود در حمایت از کودکان فعالیت کند، تصمیم گرفت تا او را به عنوان سفیر کودکان بیسرپرست سازمان بهزیستی معرفی کند. این عنوان در مراسمی ویژه به علی کریمی تعلق خواهد گرفت.
مهدویکیا: چشم انتظار افتخار آفرینی دوباره کریمی هستیم/بازی پرسپولیس در جام حذفی را باید عقب بیاندازند.
خبرگزاری پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: چشم انتظار افتخار آفرینی دوباره کریمی هستیم.
مهدی مهدوی کیا در مورد دیدار پرسپولیس برابر ملوان گفت: شرایط تیم ما خیلی خوب است. در چند وقت اخیر توانستیم با کسب نتایج خوب فاصله خود را با صدر جدول کمتر کنیم از این رو باید در دیدار حساس برابر ملوان نتیجه لازم را به دست بیاوریم.
وی افزود: بازی بسیار سختی با ملوان در پیش داریم. ملوان در زمین خودش همواره عملکردی قوی داشته اما امیدوارم بتوانیم از انزلی دست پر به تهران باز گردیم.
وی در مورد کاندیدا شدن علی کریمی برای مرد سال آسیا اظهار داشت: امید زیادی دارم تا کریمی بار دیگر بتواند برای پرسپولیس و فوتبال ایران افتخار آفرینی کند همه چشم انتظار کوالالامپور هستیم تا علی برای بار دوم مرد سال آسیا شود کسب کند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه آیا موافق برگزاری جام حذفی بدون حضور ملی پوشان است تصریح کرد: تیم ما 5 بازیکن ملی پوش دارد و بدون حضور ملی پوشان کارمان بسیار سخت است. امیدوارم حرکتی انجام شود و این بازیها عقب بیفتد. دوست نداریم با تیمی ناقص به میدان برویم باید تصمیم صحیحی گرفته شود و حتما بازی ما را عقب بیندازد. این خواسته همه ما است.
حقیقی: رویانیان از پرسپولیس برود من هم میروم/ آرزو داشتم سردار را ببینم ولی او دنبال كار من افتاد/ به محمدرضایی گفتم به پرسپولیس بیاید.
من باورم نمیشد که فجر من را از دست بدهد و اصلا نمیشد در مورد جدایی با سردار جعفری صحبت کنم. این کار را فقط آقای رویانیان در فوتبال ایران میتوانست انجام دهد.
رضا حقیقی یکی از خبرسازترین انتقالات این فصل فوتبال ایران بوده است که در نهایت رویانیان توانست او را به پرسپولیس بیاورد. انتقالی که میتواند وضعيت قرمزها را در نیمفصل دوم تغییر دهد و مشکل آنها را در پست هافبک دفاعی حل کند. حقیقی در مصاحبه با سایت گل از زاویه دیگري به این انتقال ميپردازد.
این روزها خیلی مصاحبه کردی!
نخواستم به خبرنگاری بیاحترامی کنم و بگویند حالا که به پرسپولیس آمده است تلفن جواب نمیدهد. میخواستم به خبرنگاران احترام بگذارم. اگر ناراحتید دیگر مصاحبه نمیکنم.
وقتی بحث رفتنت به پرسپولیس بود هر روز به کلینیک استقلال میرفتی. آنجا حرفی نشد که نرو؟
نه، هیچ کس حرفی نزد. در آنجا حنیف و جانواریو و کیانوش را دیدم اما نگفتند نرو. فقط حنیف به شوخی به دکتر نوروزی گفت دکتر این رو خوب نکن دشمنه!
مذاکرات با پرسپوليس چطور بود؟
سختی مذاکرات برای سردار رویانیان بود. سردار برای این انتقال سنگ تمام گذاشت. ايشان یک مدیر تمام و کمال هستند. من همینجا بگویم که رویانیان از پرسپولیس برود من هم میروم مگر اینکه سردار بخواهد بمانم. فکر میکنم بیشتر بازیکنان همین حرف را میزنند.
دلیلش چیست؟
کارهایی که سردار برای پرسپولیس کرده این باشگاه را از باشگاههای ایرانی کاملا جدا کرده است. هیچ باشگاهی به حرفهايگری پرسپولیس نیست و این به لطف رویانیان است. من باورم نمیشد که فجر من را از دست بدهد و اصلا نمیشد در مورد جدایی با سردار جعفری صحبت کنم. اما این کار را فقط آقای رویانیان در فوتبال ایران میتوانست انجام دهد. همه بحث پولی ماجرا را میبینند اما بحث مالی سادهترین کار این انتقال بود.
خودت هم کمی دودل بودی؟
به هرحال باید کمی به من حق بدهید. وقتی با سردار صحبت میکردم به ایشان گفتم من آرزو داشتم شما را از نزدیک ببینم و من شرمنده ميشوم که شما دنبال کار من افتادهاید.
اگر رویانیان برود کجا میروی؟
من در ایران تا روزی که بتوانم در پرسپولیس بازی میکنم. اما اگر سردار برود میروم اروپا. ایشان خودشان هم میدانند که من از اروپا پیشنهاد داشتم و مذاکرات هم کاملا جدی بود. اما به خواسته و تلاش سردار این انتقال صورت نگرفت. البته دنبال رفتن به لیگ بهتري هستم که مدیر برنامههایم در حال مذاکره بود. یک پیشنهاد از لیگ دو آلمان آمد که پرسپولیس کار من را درست کرد.
آمدن در پرسپولیس در زندگیات چقدر اثر گذاشته است؟
لطف مردم بیشتر شده و کار من براي اين که جواب لطف مردم و کارهای سردار رویانیان را بدهم، سختتر شده است.
فکر میکنی با آمدن تو پرسپولیس شرایط بهتري پیدا میکند؟
شرایط پرسپولیس خوب است. چه من باشم و چه نباشم. ابتداي فصل کمی بدشانسی داشتند که تمام شد.
برخوردت با مانوئل چطور بود؟
ابتدا باید از آقایحیی تشکر کنم که ایشان قبل آمدن خیلی با من صحبت کردند و اطمینان دادند. برخورد مانوئل هم خیلی خوب بود. اولین جملهاش این بود که از آن چیزی که فکر میکردم بزرگتری. وقتی هم سنم را پرسید گفت زود بزرگ شدی.
بعد از تو محمدرضایی هم از فجر بیرون آمد و گويا در حال رفتن به استقلال است؟
هنوز معلوم نیست. به من گفت پرسپولیس هم او را میخواهد و پیشنهاد کردم به پرسپولیس بیايد. اما نمیدانم چه تصمیمی میگیرد.
تقدیر بود که در این لیست قرار گرفتم
نامزد ایرانی دریافت جایزه برترین بازیکن سال 2012 آسیا میگوید حضورش در فهرست سه نفره برترینهای آسیا تقدیر خداوند بوده است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به نقل از خبرگزاری ایسنا، امروز نشست خبری سه نامزد دریافت عنوان برترین بازیکن سال آسیا تحتالشعاع حضور علی کریمی برگزار شد.
علی کریمی در ابتدای این نشست خبری گفت: از این که اینجا هستم بسیار خوشحالم و امیدوارم که فردا شب، شب خوبی برای من باشد.
در ادامه یکی از خبرنگاران ایرانی حاضر در مالزی به کریمی گفت: همیشه در افت فوتبالت اتفاقاتی میافتد که مسیر زندگی فوتبالیات تغییر میکند. ظاهرا خدا علاوه بر علی دایی تو را نیز بغل کرده است، کریمی در پاسخ گفت: این فراز و فرودها در زندگی همه وجود دارد. من دست تقدیر را در انتخابم به عنوان یکی از سه بازیکن برتر آسیا دخیل میدانم. در همه جای دنیا در انتخاب بازیکنان برتر شانس وجود دارد. من معتقدم که مثل علی دایی خدا دوستم داشته که الان اینجا هستم.
وی ادامه داد: از حضورم در این مکان خوشحالم و امیدوارم که فردا شب کسی که استحقاقش را دارد انتخاب شود. به هر حال حضورم در بین سه بازیکن برتر آسیا اتفاقی است که انتظارش را نداشتم.
علی کریمی در ادامه در پاسخ به این سوال که رمز موفقیت شما در تمامی این سالها و بویژه حضور در اروپا چه بوده؟ گفت: طبیعتا بازی در اروپا انگیزه و آمادگی زیادی میخواهد. بازی در کنار بازیکنان بزرگ اروپا کار بسیار سختی است اما من تجربه بسیار خوبی از آن سالها به دست آوردم. حالا که با تصمیم خودم به ایران برگشتم امیدوارم بتوانم در سالهای آخر فوتبالم از این تجربه استفاده کنم.
خبرنگار دیگری از علی کریمی پرسید این عنوان برای شما که یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال آسیا هستید چقدر اهمیت دارد و اگر این عنوان را کسب کنید، چه تاثیری بر فوتبال ایران خواهد گذاشت؟ کریمی که پیش از پاسخ دادن به این سوال با نظرات جالب توجه دو نامزد دیگر روبهرو شده بود، گفت: از دوستانم که به من لطف داشتند تشکر میکنم. ما در رقابتهای انتخابی جام جهانی آن نتایجی که باید میگرفتیم را کسب نکردیم حالا صعودمان به جام جهانی مشکل شده اما هیچ چیز ناشدنی نیست. درباره بخش اول سوالتان هم باید بگویم با نتایجی که سال قبل به دست آوردیم خودم انتظار نداشتم در فهرست برترینهای آسیا قرار بگیرم اما تقدیر، نام من را در این فهرست قرار داد. امیدوارم شانس برابری در مراسم فردا را داشته باشم و با گرفتن این جایزه به فوتبال ایران کمک کنم و با نتایجی که میگیریم دل مردم ایران را شاد کنیم.
احتمال لغو ديدار پرسپوليس - تراکتورسازي.
وحيد نوروزي مشاور محيط زيست معاون حمل و نقل و ترافيک شهر تهران با توجه به وضعيت غيربهداشتي کيفيت هواي تهران از ضرورت لغو ديدار فردا خبر داد.
وحيد نوروزي نماينده شهرداري تهران در کارگروه آلودگي هوا در گفتوگو با سايت ورزش سه از ضرورت لغو ديدار دوشنبه پرسپوليس و تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي تهران با توجه به حضور پرتعداد تماشاگران و وضعيت ناسالم هواي تهران خبر داد.
وي افزود نخستين جلسه کميته هماهنگي اضطراري آلودگي هواي تهران ديروز تشکيل شد و موضوع برگزاري اين ديدار مطرح شد ولي در مورد تعطيلي قطعي اين ديدار تصميم مشخصي گرفته نشد واي ما اصرار داريم با توجه وضعيت ناسالم هوا به ويژه در غرب تهران اين ديدار لغو گردد.
با توجه به گزارش هواشناسي و پيشبيني هاي صورت گرفته تا پايان روز سه شنبه شرايط ناسالم هواي تهران پايدار خواهد ماند.
از نظر بهداشتي فعاليت سنگين ورزشي و حضور طولاني در اين شرايط رفتار پرخطري محسوب ميشود.
ژوزه در نشست خبري شرکت نکرد.
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي با تراکتورسازي شرکت نکرد.
مانوئل ژوزه برخلاف هميشه در نشستهاي خبري پيش از بازي شرکت ميکرد در جلسه خبري امروز با تراکتورسازي شرکت نکرد و پدرو بارني دستيار خود را به سازمان ليگ فرستاد تا پاسخگوي سؤالات خبرنگاران باشد.
به گزارش فارس، توني اوليرا هموطن پرتغالي پدرو با ديدن او به سراغش رفت و چند دقيقهاي با او صحبت کرد. مترجم ژوزه در مورد علت غيبت او در نشست خبري گفت: پرسپوليس امروز تمرين داشت و به همين خاطر ژوزه نيامد و پدرو را به نشست فرستاد.
زايد: ژوزه مرا باور ندارد.
مهاجم ليبيايي پرسپوليس گفت: اميدوارم روزي به پرسپوليس برگردم و دوباره مرد دربيها شوم.
ايمون زايد به واسطه هتتريک در بازي پرسپوليس با استقلال زودتر از آنچه که فکرش را مي کرد بين هواداران محبوب شد اما زايد بعد از اين دربي معروف نتوانست خود را در پرسپوليس نمايانتر کند. اکنون جدايي زايد از پرسپوليس قطعي شده و او در گفتوگو با فارس در خصوص بازگشت به ايران و تصميمش صحبت هاي زير را مطرح کرد:
• براي هواداران بسيار مهم است که بدانند چرا تصميم به ترک پرسپوليس گرفتي؟
توضيحش مشکل است. چند مشکل وجود داشت؛ مهمترين مشکل من اين بود که زير نظر مربي جديد نتوانستم در بازيهاي زيادي در اين فصل به ميدان بروم، شانس زيادي نداشتم و همين مسئله برايم بسيار نااميد کننده بود.
• آيا در اين مدت از ساير باشگاهها پيشنهاد داشتي؟
روي اين مسئله فکر ميکنم. چند تيم ايراني براي جذب من ابراز علاقه کردهاند و من به عنوان يک بازيکن دوست دارم هميشه بازي کنم. پيشنهاداتي براي نيمه دوم سال دارم و تأکيد ميکنم که يک بازيکن دوست دارد هميشه به ميدان برود.
• چند پيشنهاد داخلي داشتي؟
3 پيشنهاد از تيمهاي ايراني داشتم که فعلا نميخواهم نامي از آنها ببرم.
• و در مورد پيشنهادهاي خارجي؟
مطمئنا پيشنهادهاي خارجي هم داشتم و تا هفته بعد تلاش ميکنم آنها را بررسي کنم.
• پس ممکن است که در پرسپوليس بماني؟
مشکلاتي که داشتم هنوز هم وجود دارد. در نظر دارم در خصوص مشکلي که وجود دارد با مديرعامل باشگاه صحبت کنيم تا بتوانيم آن را حل کنيم.
• گفته ميشود که مانوئل ژوزه از بازي تو راضي نبود و معترض بود که گل نميزني؟
نميدانم و فکر نميکنم که اين مسئله درست باشد اما ميدانم که بايد گل بزنم. بايد با بازيکناني مثل هادي نوروزي، قاضي و کاظميان براي بازي کردن رقابت کنم به همين دليل نياز دارم که در تمرينات سخت تلاش کنم. چنين رقابتي بايد وجود داشته باشد و مشکلي در اين باره ندارم. من در تمرينات و بازيها شرکت ميکردم اما از زمان حضور ژوزه درمسابقهاي به ميدان نرفتهام و اين براي يک بازيکن بسيار سخت است. شما نياز داريد که مربي به شما اعتماد داشته باشد. پيش از اين دنيزلي به من اعتماد داشت و حتي توانستم در بازيهاي مقابل استقلال و الشباب 3 گل بزنم و پس از چند هفته دنيزلي واقعا به من اعتقاد پيدا کرد؛ از من خوشش آمد و روابط خوبي با هم داشتيم اما فکر ميکنم ژوزه من را باور ندارد. فوتبال همين است يک مربي تو را باور دارد و ديگري هيچ اعتقادي به تو ندارد.
• برخي از هواداران نگران هستند که تو به استقلال بپيوندي، آيا اين امکان وجود دارد؟
بايد درباره همهچيز فکر کنم. هواداران پرسپوليس هميشه از من حمايت کردهاند و من هم هميشه تلاش کردم انتظارات آنها را برآورده کنم.
• آيا با رويانيان ملاقات خواهي کرد؟
احترام زيادي براي رويانيان قائلم، او به من باور داشت، مرا به پرسپوليس آورد و به من فرصت داد. رويانيان مرد خوبي است و رابطه خوبي با او دارم اما او به ايتاليا سفر کرده و به همين دليل نميتوانم با او ملاقات کنم.
• آيا منتظر بازگشت او ميماني؟
نميدانم اما براي ملاقات با او به اينجا آمده بودم. هنوز هم ارتباط خوبي با او دارم.
• آيا پيغامي براي هواداران پرسپوليس داري؟
از همه آنها به خاطر تمام چيزهايي که به من دادند تشکر مي کنم. اميدوارم که يک روز شايد 6 ماه، يک سال يا 3 سال بعد به باشگاه برگردم، براي اين تيم بازي و بتوانم گلزني کنم. گل زدن در ورزشگاهي که تماشاگران پرسپوليس در آن حضور دارند، بسيار خوب است، اين تجربه را داشتم و دوست دارم باز هم تکرار شود.
• بنابراين اميدواري که يک بار ديگر مرد دربيها شوي؟
اميدوارم.
رويانيان در واکنش به تعويق بازي داماش و استقلال.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: وقتي ما ميخواستيم بازي هايمان عقب بيفتد گوش شنوايي نبود و اين مسائل مصداق کامل بيعدالتي است.
سايت باشگاه پرسپوليس نوشت: محمد رويانيان که هم اکنون در ايتاليا به سر مي برد، در پي تغيير چندباره محل بازي داماش، استقلال افزود: به خاطر دارم وقتي که قرار بود پرسپوليس در شهر رشت بازي کند، قبل از بازي دربي بود. همين مساله حساسيت آن بازي را به مراتب بيشتر از اين بازي ميکرد.
وي ادامه داد: با توجه به اينکه بازي در چمن مصنوعي برگزار ميشد، احتمال مصدوميت بازيکنان افزايش مي يافت، از اين رو براي ما بسيار عجيب بود که با وجود قرار داشتن ورزشگاه عضدي در داخل شهر و امنيت بيشتر ورزشگاه سردار جنگل باز هم سازمان ليگ و ديگر مقامات بر انجام بازي در زمين چمن مصنوعي اصرار داشتند.
مديرعامل پرسپوليس تاکيد کرد: در آن مقطع پيگيري و درخواست زيادي داشتيم اما نه تنها توجهي نشد بلکه مصوبات فراواني را عليه ما داشتند و ضمن به راه افتادن هجمه عليه باشگاه پرسپوليس، متهم به حاشيه سازي شديم ولي حالا شاهديم که ناگهان تصميم ميگيرند بازي استقلال با داماش نه در عضدي، بلکه در چمن طبيعي سردار جنگل برگزار شود.
وي افزود: در نهايت قرار شد بازي در ورزشگاه عضدي انجام شود که اين به دليل اعتراضات و فشارهاي گسترده ساير باشگاهها و رسانهها بود. اگر چنين نبود بازي در همان ورزشگاه سردار جنگل برگزار ميشد. البته ما به اين مساله کاري نداريم که استقلال کجا بازي خواهد کرد. مساله اين است که چرا وقتي پاي پرسپوليس در ميان بود، هيچ توجه و گوش شنوايي وجود نداشت؟
رويانيان ادامه داد: چنين اقدامات متناقضي، چه معنايي دارد؟ آيا اين به معناي يک بام و دو هوا نيست؟ به نظر من فوتبال ما به خاطر همين تصميمهاي متناقض، سليقهاي و غيرحرفهاي است که پيشرفت نميکند. آنچه روي ميدهد مصداق کامل ناعدالتي و حق را ناحق کردن است.
مدير عامل پرسپوليس در ادامه با اشاره به تعويق بازي داماش - استقلال و عدم توجه به دستور مسوولان سازمان ليگ تصريح کرد: من کاري به مسائل استقلال ندارم. حرف من درباره پرسپوليس است. اينکه چرا با پرسپوليس هم برخورد مشابهي صورت نميگيرد. به عنوان مدير عامل پرسپوليس ناچار به دفاع از حق پرسپوليس و هواداران هستم. اگر پاي تيم ديگري هم در ميان بود، باز هم اين حرفها را ميزدم.
وي اظهار داشت: خوب به ياد دارم در زماني که اجلاس سران عدم تعهد در تهران برپا بود و ما براي سفر به اهواز، مشکل پرواز داشتيم به سازمان ليگ گفتيم امکان تهيه بليت نيست و خواستيم بازي را دو، سه روز عقب بيندازند ولي مسوولان محترم سازمان ليگ در مصاحبههاي خود گفتند؛ تيم پرسپوليس با قطار يا اتوبوس به اهواز برود، حال فاصله تهران تا اهواز کجا و فاصله تهران تا رشت کجا؟ در اين بخش هم دوباره تصميم متناقض گرفته شد و بازي استقلال عقب افتاد تا شرايط سفرشان فراهم شود. اين اتفاقات در شرايطي روي ميدهد که ما اتفاقات سال گذشته مبني بر تغيير ناگهاني زمان دربي جام حذفي را از ياد نبردهايم. اينکه چگونه به ناگاه تاريخ بازي عوض شد تا پرسپوليس با خيل مصدومان و محرومان راهي آن مسابقه شود.
رويانيان در پايان افزود: حرف براي گفتن بسيار است و آنها را در جاي خود مطرح ميکنم چون به منافع خودم فکر نميکنم و موظف به دفاع از حق پرسپوليس هستم و آنچه که براي همه ملموس است را بيان خواهم کرد.