پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
داداش شما یه برنامه از tapjay دان کن (فک نکنم فرق داشته باشه از چه مارکتی دان کنی من خودم از بازار گرفتم) بعد نصب کن و حدود یک دقیقه باهاش کار کن.بعد از اون برنامه یا بازی خارج شو بعدش از خود top eleven هم خارج شو و برنامه های باز و ببند (من این کارو کردم ولی فک نکنم ناثیر داشته باشه بستن برنامه های باز و میگم)) و دوباره وارد بازی شو و میبینی که بهت توکن اضافه شده
نقل قول:
فعلا که ما راهی پیدا نکردیم! تا ببینیم در ادامه چی پیش میاد
سلام. خوش اومدی عزیز
یه تشکر بابت راهنمایی هایی که به بچه ها دادی
ولی انصافا 4 روز 170 توکن خیلی زیاده :دی
سلام دوست خوبم
خیر زیاد نیست اگر از چیز شکن خصوصی بری افرهای بیشتر و تپل تری تو پستتون میخوره قبلا هم گفتم من از یه افر 23 تا و از یکی 17 تام گرفتم تو یه دقیقه بقیشم 5 و 7 تا شبی میانگین 40 تا 45 تا میگرفتم چون هنوز همون افرها هست و من توکنشون رو گرفتم دیگه سر اونا به من نمیده و باید صبر کنم افرها عوض بشه البته افرهای 2 و 3 توکنی هم هست ولی من حوصله ندارم وقت بذارم برای اونا
با چیز شکن عمومی فایده نداره زیاد نهایتش 10 بیست تا توکن بگیرید اونم با مکافات چون همه از اون ای پی استفاده کردن و احتمالا برای افرها چیزی بهتون نده.
به نظر من چیز شکن با سرور امریکا بگیرید اگر نیاز شدید به توکن دارید حدود 3 تا 5 هزار میدی هم چیز شکن خصوصی با سرعت بالا داری و افرهای خیلی خیلی بیشتری داری و کلی توکن در صورتی که اگر بخوای ویزا و یا مسترکارت تهیه کنی از ایران که توکن بخری کلی هزینت میشه یه کارت 10 دلاری حدود 50 هزار تومن برات اب میخوره که نهایتش سی چهل تا توکن بهت میده اونم یه شبه تو رقابت با خارجی ها برای خرید بازیکن از دستش میدی.
توی نت هم اصلا دنبال توکن مجانی نگردید این سایتهای هک توکن و نرم افزاراشون همش دروغه و شما رو گول میزنن ک افر پر کنید و برای اونا کار کنید و در واقع کارگر بی مزد و مواجب باشید.
با تشکر
با سلام
منم لول 3 هستم تو دوتادور قبل 2تا لیگ و یک چمپیونز گرفتم این لیگ هم دوم هستم مشکل اصلی بازی توکن هست . احتمالا تو ورژنهای بعدی این نقص اضافه کردن و سرچ فرندها رو درس میکنن
نقل قول:
با سلام
منم لول 3 هستم تو دوتادور قبل 2تا لیگ و یک چمپیونز گرفتم این لیگ هم دوم هستم مشکل اصلی بازی توکن هست . احتمالا تو ورژنهای بعدی این نقص اضافه کردن و سرچ فرندها رو درس میکنن
داداش شما هم به جمع ما خوش اومدی.
برای رفع مشکل توکن این صفحه و دو سه صفحه قبلو بخون انشاا... کمکت میکنه
نقل قول:
با سلام
سلام
منم به رسم ادب خوش آمد میگم بهتون
در مورد سرچ دوستان فکر نمیکنم مسئولان بازی چنین برنامه ای داشته باشن که سرچ رو بخوان اضافه کنن. سرچش فقط در صورتی کار میکنه که به اکانت فیسبوک وصل باشین
موفق باشی
من یکی دوتا افر رو انجام دادم ولی چیزی به توکنهام اضافه نشد . من با اکانت فیسبوک بازی می کنم
دلیلشو کسی میدونه ؟
نقل قول:
داداش شما یه برنامه از tapjay دان کن (فک نکنم فرق داشته باشه از چه مارکتی دان کنی من خودم از بازار گرفتم) بعد نصب کن و حدود یک دقیقه باهاش کار کن.بعد از اون برنامه یا بازی خارج شو بعدش از خود top eleven هم خارج شو و برنامه های باز و ببند (من این کارو کردم ولی فک نکنم ناثیر داشته باشه بستن برنامه های باز و میگم)) و دوباره وارد بازی شو و میبینی که بهت توکن اضافه شده
نقل قول:
من یکی دوتا افر رو انجام دادم ولی چیزی به توکنهام اضافه نشد . من با اکانت فیسبوک بازی می کنم
دلیلشو کسی میدونه ؟
افر پولی که اصلا بدرد ما نمیخوره مگر اینکه شما ویزا کارت یا مستر کارت و از این قبیل داشته باشی که گاهی برای یه افر دو سه دلار میدی و عوضش 100 تا 400 توکن گیرت میاد که چون ما کارت اعتباری نداریم فقط بنفع خارجی هاست . البته تو ایرانم میشه تهیه کرد اما مبلغش خیلی بالا میفته اگر مایه داری و برات خرج کردن مهم نیست کلی شرکت معتبر تو اینترنت هست فقط کافیه تو گوگل بزنی تهیه و صدور ویزا یا مستر کارت در ایران قیمتاشونم زده . پس از افر پولی چیزی گیرت نمیاد اگر کارت اعتباری نداری
اگر افر پولی نبوده باید ببینی افر چی ازت خواسته درست تکمیل کردی یا نه
اگر دانلود کردی بازم باید ببینی بعد نصب نرم افزار چیزی ازت خواسته یا نه گاهی میگه یه مرحله بازی کن یا همه دوستات رو دعوت کن یا یذار نرم افزار یک روز نصب باشه.
شایدم مشکل از خود بازی و تاپ الون باشه
نکته خیلی مهم:
ظاهرا همه با توکن مشکل دارن پس چند نکته رو باید رعایت کنید همیشه
1- توی زمانی خرید کنید ک کمترین ترافیک خریدار برای هر بازیکن وجود داره تا مجبور نشید برای خرید یک بازیکن 5 و گاهی مثل دوست من 20 توکن خرج کنید و به عبارتی ارزون توکن از دست بدید. بهترین زمان 7 صبح هست و شروع تایم و زمان خرید من خودم با سه توکن سه بازیکن خریدم نهایتش این خریدارای شرق اسیا بیدارن که اونها هم زیاد اهل رقابت نیستند فوقش دو توکن برای یه بازیکن از دست بدی
2- هرگز توکن برای تغییر ساعت و تغییر اسم بازیکن و این جور چیزا از دست ندید
3- اگر دوستی دارید ک میخواد بازی رو براش نصب کنید حتما از طریق فیس بوکتون دعوتش کنید بعد نرم افزار رو براش نصب کنید تا معرفش شما بحساب بیایید تا با هر خرید و فعالیت اون سیستم یه توکن به شما بده. اگر روی شکل جام که قبل تنظیمات هست و نوشته رفرال Referrals بزنید دوستانی رو که توسط شما دعوت شدن و میزان توکنی که به شما تعلق گرفته رو میتونید ببینید
4- بازیکنایی بخرید که در چند پست بازی میکنن تا مجبور نشید برای هر پست یه بازیکن بخرید و چندین توکن حروم کنید.
با توجه به اینکه با فیسبوک وارد میشم
با گوشی آفرها رو طی کنم یا با سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم راحت تره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید
منم دو ماهی هست که دارم این بازی رو انجام میدم البته با فیسبوک
تیم اصلیم لول 3 هست 4 تا تیم دیگه هم دارم که لول 2 هستن:nishkhand:
هر 5 تا تیمم فعلا صدرنشین لیگاشون هستن همشون رو قوی بستم
الته اون تیما رو اول فقط بخاطر توکن ساختم با اکانت اصلیم اینوایت میزدم بعد با اونا وارد مشدم که بهم توکن بده بعدش دیدم حیفه اونا رو هم ادامه دادم:nishkhand:
آفرها هم روزای اول که انجام میدادم بهم توکن میداد ولی یه مدتی شده که انجام میدم ولی توکن نمیده