پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
ایول رفتی نایمخن
راستی نایمخن علیرضا جهانبخش رو داره ها!! این پسر به نظرم عالیه... میتونه خواسته هات رو برآورد کنه
موفق باشی!
اوورالش الان 59 هست ولی بازیش بدی تا 73 74 میرسه به نظرم خوبه
اوایل بازیش میدادم ولی بعدش با تیم سازگار نشد که نشد.حالا نمیدونم چیکارش کنم هر موقع هوس میکنم بازیش بدم خراب میکنه فرمشم رو به پایینه
نقل قول:
اوایل بازیش میدادم ولی بعدش با تیم سازگار نشد که نشد.حالا نمیدونم چیکارش کنم هر موقع هوس میکنم بازیش بدم خراب میکنه فرمشم رو به پایینه
ا چه مسائلی!!
با تیم های قعر جدول که بازی داشتی بزارش بازی کنه و اگه تو خونه بازی داشتی سیم مچ بزن یه چند تا بازی سیم مچ بزنی و تو ترکیب باشه کم کم راه میفته... بازیکن خوبیه
الان نیم فصل رد شدی نشدی؟ اول فصل هستی نیستی؟ بالای جدول هستی نیستی؟ کلا اوضات چطوره؟
نقل قول:
ا چه مسائلی!!
با تیم های قعر جدول که بازی داشتی بزارش بازی کنه و اگه تو خونه بازی داشتی سیم مچ بزن یه چند تا بازی سیم مچ بزنی و تو ترکیب باشه کم کم راه میفته... بازیکن خوبیه
الان نیم فصل رد شدی نشدی؟ اول فصل هستی نیستی؟ بالای جدول هستی نیستی؟ کلا اوضات چطوره؟
اوایل فصل میخاوم ثرضی بفرستمش.هنوز تیمم زیاد قوی نیست چون بازیکن نتونستم زیاد بگیرم
سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
نقل قول:
سلام اقا من چار فصله توی ارسنالم دو فصل پشت سر هم چمپیونز لیگ قهرمان شدم.میخواستم ببینم چطوری میشه باشگاهو عوض کنم
سلام داداش بیا اینجا:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند تاس سوال دیگه هم دارم.
چجوری میشه خودمون ی بازیکن رو قرض بدیم؟؟/
اخرای فصل که قرارداد بعضی بازیکنا تموم میشه چجوری تمدید کنم.پیغامش میاد ولی نمیدونم چجوری تمدید کنم. دمتون گرم
اقا ی سوال دیگه از کجا بفهمیم چ بازیکنی قراردادش با تیمش تموم میشه که مفتی بگیریمش؟
نقل قول:
چند تاس سوال دیگه هم دارم.
چجوری میشه خودمون ی بازیکن رو قرض بدیم؟؟/
اخرای فصل که قرارداد بعضی بازیکنا تموم میشه چجوری تمدید کنم.پیغامش میاد ولی نمیدونم چجوری تمدید کنم. دمتون گرم
سلام داداش این برای تمدید قرارداد:این برای قرضی دادن بازیکنات:(بعد از انجام مراحل باید وایستی یه تیم خودش بیاد ببره و ممکنه بازیکنات رو اصلا کسی نبره)
درود بروبکس
من اومدم
بچه ها ستاره های تیم بیش از حد زیاد شد چیکار کنم دعوا نشه ؟ :d
وسواس روحی پیدا کردم هی بازی هارو تقسیم میکنم بین بازیکنا ( حال نمیده و هیچ بازی کنی به اوج نمیرسه ) :|
importante چند بازی تحمل نیمکت نشینی داره ؟
sguad rotation چقدر ؟
Cruical چقدر ؟
الان موندم بین هازارد88 - اینیستا 89 - ماتا 88 کدوم رو بازی بدم :|
تو حمله هم ال شاراوی ذخیره نیمار و ایکاردی 80 ذخیره سوآرز 90 - و پدرو هم ذهیره شاه مسی ki::
دو فصل فقط پول نگه داشتم و هیچ نقل و انتقالاتی انجام ندادم و کلی بازیکن 16 ساله هم ساختم :yes:
یه فصل کلی ستاره خریدم :| موندم کیو بازی بدم
نقل قول:
درود بروبکس
من اومدم
بچه ها ستاره های تیم بیش از حد زیاد شد چیکار کنم دعوا نشه ؟ :d
وسواس روحی پیدا کردم هی بازی هارو تقسیم میکنم بین بازیکنا ( حال نمیده و هیچ بازی کنی به اوج نمیرسه ) :|
importante چند بازی تحمل نیمکت نشینی داره ؟
sguad rotation چقدر ؟
Cruical چقدر ؟
الان موندم بین هازارد88 - اینیستا 89 - ماتا 88 کدوم رو بازی بدم :|
تو حمله هم ال شاراوی ذخیره نیمار و ایکاردی 80 ذخیره سوآرز 90 - و پدرو هم ذهیره شاه مسی ki::
دو فصل فقط پول نگه داشتم و هیچ نقل و انتقالاتی انجام ندادم و کلی بازیکن 16 ساله هم ساختم :yes:
یه فصل کلی ستاره خریدم :| موندم کیو بازی بدم
سپهر ایکاردی رو از من کپی کردی؟ :دی
تو فیفا ورلد خریدمش هی بهت گل میزدم باهاش رفتی خریدیش نه؟ :))
important امتحان نکردم ولی فکر کنم 2 3 بازی کامل رو نیمکت باشه و بازیش ندی صداش در بیاد
squad rotation که کلا بازیکن ذخیرس فکر نکنم صداش در بیاد ولی هراز گاهی بازیش بدی خوبه
crucial که کامل باید تو 11 نفر بازیش بدی.اونم همیشه یکی 2 بازی تو تیم اصلی نباشه ناراحت میشه!
ستاره خوبه ولی دردسر هم داره! ما که بازیکن جوون کشف میکنیم خودمونم پیشرفتش میدیم کلی هم فاز میدهlay_;;