slm hamegii man arash 21 tehran :) roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
slm hamegii man arash 21 tehran :) roz::
سلام آرش عزیز خوش اومدی .... :de:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arashHT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من امیرمحمد هستم.
من دانشجوی رشته ی پزشکی هستم.
24ساله.
بارسایی
سلام من محمد میلاد سورگی هستم.13 سالمه.از بیرجند.کاپیتان تیم خراسان جنوبی هستم.میتونید توی گوگل هم اسمم رو سرچ کنید.
عاشق فوتبال هستم پستم هم در تیم خراسان جنوبی هافبک راست است . من خیلی سانتر کردن روی دروازه رو دوست دارم .:toop:
طرفدار تیم استقلال هم هستم .:esteghlal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r m o h a m a [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به همه دوستان جدید خوشامد میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ANDRANIK.T [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا اینجا اطلاعات فوتبالی شما بیش از پیش میشه و روی بازیتون حتی تاثیر مثبت بزاره:flowerysmile:
سلام من علی هستم و عضو تازه و طرفدار چلسی امیدوارم لحظات خوبی رو کنار هم بگذرونیمlol:-
سلام برشما دوستان عزیز.من مهدی احمدی هستم هفده ساله ودر تیم استیلا کویر یزد مشغول به بازی هستم .از همه ی شما دوستان می خواهم که برایم دعا کنید .موفق باشید:hooora2:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا عشقی دوست دارم غیرت تو رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiiii [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدید به انجمن دربی ! امیدوارم تو زندگی فوتبالی تون هم موفق باشید
و شاهد فعالیت شما تو این انجمن باشیم :flowerysmile:
سلام.امیر هستم کوچیک شما
عاشق اینتر و ایتالیا و متنفر از یوونتوس!
از جام جهانی 2002 فوتبال میبینم