خدا کنه حداقل بعد بازی لیگ انگلیس نیمه دوم رو زنده پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا کنه حداقل بعد بازی لیگ انگلیس نیمه دوم رو زنده پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خيلي ممنون داداش ولي مثل اينكه اينترنتت نامحدوده نه؟om::نقل قول:
اتفاقا داداش خیلی اینترنتم فضاش کم هست ولی عشق بارسا که باشه کاریش نمیشه کرد.کمتر مصرف میکنم تا بازیهایی که رو نمیتونم از تی وی ببینم با اینترنت ببینم.من که زندگیم ابی و اناریه دیگه اینترنت برام مهم نیست.سرعتم هم خوبه میتونم راحت ببینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادتون هست چقدر میگفتند فابرگاس نیمکت نشین بارسا خواهد شد و .............
حالا دهانشون بسته شده و سسک به خوبی جا افتاده ki::
گل های بارسا 4-0 اوساسانا
بازی دیشب جام حذفی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیروز داشتیم تمرینی بازی میکردیم.مسی 3 تا شوت زد دوتاش گل شد.الکسیس و سسک واقعا جاافتادن تو تیم.سسک که انتظارش رو داشتم(واقعا تونسته جای ویا رو به خوبی پر کنه) ولی الکسیس واقعا خوب جا افتاده.خیلی خوب دریپل میزنه و توپو میریزه رو دروازه.الان دیگه هیچ کس نمیتونه جلوی طوفان کاتالونیا رو بگیره.واقعا هرتیمی جلومون باشه رو له میکنیم.راستی ترکیبمون هم بعد از 3 سال 4-3-3 بودن به صورت کاملا رسمی و علنی به 3-3-4 عوض شد.خیلی سبک باحالی شده دنی الوز دیگه اصلا قصد دفاع کردن نداره.تو کل بازی دو بار اومد تو زمین بارسا.
واقعا بازی قشنگ و روانی رو بارسا ارائه داد.اصلا کمبود ویا حس نشد(هر چند کسی نمیتونه جای ویا رو پر کنه).
همونطور که دوست خوبمون spiderkiller گفت دیشب دنی الوز کاملا دفاع رو رها کرده بود و در حمله شرکت میکرد.واقعا دنی بازیکنه کاملیه و هم در دفاع و هم در حمله فوق الادست.به نظره من ادریانو هم در سمت چپ خط دفاع میتونه همین خصوصیات رو داشته باشه و گواردیولا باید بیشتر به ادریانو میدون بده و ازش استفاده کنه.
یکی بیاد سسک و بگیره :love:
فصل قبل رئال تونست با خوش شانسی بارسارو تو جام حذفی ببره ولی الان همه چی فرق میکنه بارسا با وجود سسک وسانچز خیلی قویتر و بهتر شده .
بابا ژاوی رو چرا نمی گید تو 1 بازی که 0:4 شد 4 پاس گل داد:ghelyon:
داداش سلطان که دیگه تعریف نداره.خیلی جالبه.چند سال پیش یک مفسر فوتبال توی یک برنامه زنده (البته خارجی) میگفت من دیدم که ژاوی توپ لو داد و مفسر دیگه با خنده مسخرش میکنه.mas:- اخه مگه ژاوی هم توپ لو میده.فکر کنم از اولین بازی زندگیش تا الان 10 توپ هم لو نداده باشه.دیگه پاس گل دادن که برای سلطان کاری نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]