-
مصاحبه مبعلی
تماشاگران با فوتبال قهر كرده اند
مبعلى: اگر سايپا را نبريم خيلى چيزها را از دست مى دهيم
ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: ما مقابل تيمهايى به نتيجه تساوى دست يافتيم كه امتياز گرفتن از آنها كار آسانى نبود.او در خصوص شرايط استقلال اظهارداشت: تيم ما در ۳ بازى آخر خود ۳ امتياز بدست آورديم و اين باعث شد تا همه از ما انتقاد كنند اما به عقيده من ما در بازيهاى گذشته مان عملكرد بدى نداشتيم.وى در ادامه افزود: گرفتن تساوى در اصفهان نتيجه بدى نبود. تيم مس نيز از تيمهاى خوب است و ما ديدار رفت را نيز مقابل آنها تساوى كرده بوديم البته اين مسائل براى توجيه كار ما نيست و تيم ما كه در كورس قهرمانى است نبايد به راحتى امتياز از دست بدهد. چراكه اين موضوع باعث مى شود تيمهاى پايين به ما برسند و از طرف ديگر اختلافمان با تيمهاى بالاى جدول زياد شود.مبعلى با اشاره به بازى مقابل سايپا خاطرنشان كرد: تيم سايپا هميشه بازى خوبى را مقابل ما به نمايش گذاشته است و اين باعث مى شود كه ما كار سختى را پيش رو داشته باشيم. بازى با سايپا يك بازى خانگى براى ما محسوب مى شود و اگر در اين بازى به پيروزى نرسيم خيلى چيزها را از دست خواهيم داد اميدوارم كه تماشاگران استقلال نيز با آمدن به ورزشگاه به ما دلگرمى بدهند.وى در ادامه تصريح كرد: من اولين سال است كه بعد از مدتها به ايران آمدم زمانى كه من در فولاد بازى مى كردم براى هر بازى تماشاگران زيادى به استاديوم مى آمدند اما حالا تماشاگران به نوعى با فوتبال قهر كرده اند.ايمان مبعلى در پايان با اشاره به اينكه بازى با النصر يكى از سخت ترين بازيهاى استقلال خواهد بود، اظهارداشت: بازى با النصر بازى مشكلى نيست در مقابل استقلال بازيكنان باتجربه و بين المللى دارد كه اكثر آنها سابقه بازى در تيم ملى را در كارنامه خود دارند و اگر كمى برنامه بازيهاى ما منظم تر بود و ما وقت بيشترى براى استراحت داشتيم مى توانستيم بهتر نتيجه بگيريم. در كل اميدوارم كه دست پر به ايران بازگرديم تا هواداران استقلال را خوشحال كنيم.
-
مصاحبه عمران زاده
اميدوارم مشكل كوشكى حل شود
عمران زاده: چرا زمين آزادى را به ما ندادند؟
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در چند روز گذشته تمرين هاى سختى را در چمن مصنوعى انجام داديم و نمى دانم چرا زمين آزادى كه براى تربيت بدنى است، به ما داده نشد. او درباره وضعيت تيمش عنوان كرد: خدا را شكر وضعيت ما خوب است و در چند روز گذشته به دليل اينكه در چمن مصنوعى تمرين مى كرديم، شرايط خيلى سختى داشتيم. وى افزود: زمين استاديوم آزادى را هم به ما ندادند تا در آن تمرين كنيم. اگر اين زمين براى تربيت بدنى است، چرا به ما نمى دهند در آن به تمرين بپردازيم. وى با اشاره به اخراج بيژن كوشكى از تمرين استقلال اظهار كرد: كوشكى بازيكن خوبى است و حيف است كه در تيم نباشد. يك سوء تفاهمى پيش آمده است و انشاءالله حل شود و بيژن هم به تيم برگردد. عمران زاده با اشاره به بازى مقابل سايپاى البرز گفت كه بازى با تيم فوتبال سايپا بسيار سخت است و اميدواريم كه بازى خوبى انجام دهيم.
-
مصاحبه فتح الله زاده
فتح الله زاده:جبارى مثل مجيدى بر نمى گردد
على فتح الله زاده در خصوص آخرين وضعيت مجتبى جبارى هافبك استقلال گفت: منتظر هستيم تا ديدار با النصر عربستان به اتمام برسد تا كميته انضباطى با تشكيل جلسه به اين موضوع رسيدگى كند.وى در پاسخ به سئوالى مبنى بر احتمال بخشيده شدن جبارى و بازگشت وى به تمرينات همانند فرهاد مجيدى تاكيد كرد: بحث جبارى و مجيدى با يكديگر تفاوت دارد و نبايد آنها را با هم مقايسه كرد. ما در مورد مجيدى هم قانون را رعايت كرديم و پس از اعمال مقرارت وى به تمرينات بازگشت.سرپرست باشگاه استقلال يادآور شد: اما جبارى اركان باشگاه و دانش كادر فنى را زير سئوال برد و صحبتهايى را مطرح كرد كه به وى هيچ ارتباطى نداشت.فتح الله زاده در پاسخ به سوالى مبنى بر احتمال بازگشت جبارى در صورت نياز استقلال به اين بازيكن خاطرنشان كرد: يك باشگاه هميشه نيازمند بازيكنانش است و به همين خاطر براى جذب آنها هزينه مى كند. بازيكن با دريافت قرارداد خود به باشگاه متعهد مى شود و بايد در حد مقرارت صحبت كند.وى با تكذيب خبر جريمه ۶۰ ميليونى جبارى افزود: اين موضوع صحت ندارد و همانطور كه گفتم منتظر تشكيل كميته انضباطى و صدور راى براى اين بازيكن هستيم.سرپرست باشگاه استقلال درباره بازى امروز آبى پوشان مقابل سايپا گفت: تمام بازى هاى ما در ليگ دشوار است اما با توجه به امتيازاتى كه در بازيهاى گذشته از دست داديم به پيروزى در اين بازى نياز مبرم داريم.فتح الله زاده ادامه داد: بازيكنان استقلال براى عقب نماندن از كورس قهرمانى و باقى ماندن در جمع مدعيان براى پيروزى مصمم و با انگيزه هستند و اميدوارم به هدف خود دست يابند.وى تاكيد كرد: ضمن اينكه اين مسابقه پيش در آمدى براى بازى با النصر عربستان است و مى تواند به ما براى پيروزى در عربستان نيز كمك كند.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا حواشى اخير باشگاه در نتيجه اين مسابقه تاثير خواهد گذاشت يا خير، خاطرنشان كرد: چنين مشكلى به وجود نمى آيد. اين مشكلات در فوتبال طبيعى است و در مقاطع مختلف براى تمام باشگاه ها بوجود مى آيد.
تيم فوتبال استقلال روز جمعه هفته جارى به عربستان پرواز مى كند تا سه شنبه آينده در دومين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا به مصاف النصر عربستان برود.
سرپرست باشگاه استقلال تهران در ادامه صحبت هايش درباره مشكلات بوجود آمده براى تيم پرسپوليس در عربستان و احتمال انگشت نگارى از بازيكنان استقلال گفت: ما تابع قانون كشور عربستان هستيم و اگر آنها بخواهند بايد انگشت نگارى كنيم. اين قانون يك كشور است و ما نمى توانيم آن را تغيير دهيم.
فتح الله زاده تصريح كرد: از اين موضوع گله مند نيستيم چرا كه قانون مشخص و براى ما قابل احترام است.
وى همچنين درباره دير صادر شدن ويزاى كاروان استقلال از سوى سفارت عربستان تاكيد كرد: نمى توان تشخيص داد كه اين موضوع براى ايجاد جنگ روانى پيش از بازى بوده است يا خير اما صحيح نيست كه ويزاى تيمى با ۵۰ نفر همراه ۴ روز پيش از پرواز صادر شود.
سرپرست باشگاه استقلال همچنين با ابراز خوشحالى از انتخاب فرهاد مجيدى به عنوان بهترين بازيكن ايران در سال ۱۳۸۹ يادآور شد: به نظرم مجيدى بهترين بازيكن ايران و آسياست. فرهاد در كانديداى نهايى كنفدراسيون فوتبال آسيا هم قرار داشت و اگر در تيم ملى بازى مى كرد قطعا در آسيا هم به عنوان بهترين بازيكن انتخاب مى شد.
فتح الله زاده افزود: فرهاد مجيدى به حق خود رسيد و از اين موضوع بسيار خوشحال هستم.
-
مصاحبه برهانی
اختلافات درونى بايد در باشگاه حل شود
برهانى: وقتى ذوب آهن فيناليست آسيا مى شود، ما هم مى توانيم به فينال برويم
آرش برهانى مهاجم استقلال طى اظهار نظرى گفت: بازى بسيار سختى است. سايپا يك تيم جوان و با انگيزه دارد و معمولا بازى هاى ما مقابل اين تيم جذاب و تماشاگرپسند مى شود. اميدوارم اين بازى هم تماشايى از آب در بيايد و با پيروزى تيم ما همراه شود.وى ادامه داد: متأسفانه هفته گذشته ۲ امتياز حساس را از دست داديم و از صدر جدول فاصله گرفتيم اما هنوز به اندازه كافى فرصت داريم كه جبران كنيم. از ۹ بازى باقى مانده ۷ بازى را در تهران انجام مى دهيم كه اين موضوع شانس قهرمانى ما را بالا مى برد. برهانى چند روز پيش در مصاحبه اى استقلال را مدعى قهرمانى در آسيا خواند كه همين موضوع باعث شد تا برخى نسبت به حرف هاى او واكنش نشان داده و بگويند برهانى غيرمنطقى حرف زده است. او در اين خصوص گفت: من گفتم كه استقلال پتانسيل قهرمانى در آسيا را دارد در ضمن اين به هيچ عنوان بد نيست كه يك بازيكن از قهرمانى تيمش حرف بزند. وقتى ذوب آهن فيناليست آسيا مى شود پس ما هم مى توانيم به فينال برويم و معتقدم استقلال تيم كوچكى نيست و ما بازيكنان بسيار بزرگ داريم.از برهانى در مورد مصاحبه جنجالى مجتبى جبارى و حاشيه هاى اخير استقلال سوال كرديم كه در پاسخ اظهار داشت: به نظر من مشكلات درونى بايد در باشگاه حل شود و فكر مى كنم الان آرامش در تيم ما حكم فرما شده و ما نبايد به اين مسائل زياد توجه كنيم. سوال آخر ما در مورد نيمكت نشينى برهانى بود كه او در پاسخ گفت: ببخشيد، من در حال ورود به اداره گذرنامه هستم و بايد موبايلم را خاموش كنم!
-
مصاحبه محمدی
محمدى: به احترام مظلومى فقط روى نيمكت مى نشينم
محمد محمدى دروازه بان استقلال مدتهاست از تركيب آبى ها دور است وشرايط حضور درون دروازه تيم را ندارد وى معتقد است هم اكنون شرايط مناسبى براى همراهى استقلال دارد و تمريناتش را آغاز كرده تا هرچه سريعتر براى حضور درون دروازه استقلال آماده شود. وى در مورد آخرين وضعيتش گفت: مدتهاست شرايط مناسبى براى همراهى استقلال ندارم، اين مصدوميت خيلى مرا آزار داد اما اميدوارم اين اتفاق ديگر براى من تكرار نشود تا پايان فصل و ليگ قهرمانان با خيالى آسوده بتوانم استقلال را همراهى كنم.وى افزود: در ۲ بازى گذشته با مصدوميتى كه داشتم روى نيمكت استقلال نشستم در حالى كه شرايط حضور در زمين را نداشتم و تنها به خواسته و احترام سرمربى تيم از روى نيمكت بازى ها را تماشا كردم زيرا آنها از من خواسته بودند. محمدى تصريح كرد: نمى دانم چه زمانى شرايط حضور در ميدان را پيدا مى كنم تمام سعى من اين است كه بتوانم هر چه سريعتر بازگردم و استقلال را همراهى كنم و مى دانم بازگشت به دروازه آسان نيست و بايد تلاش كنم تا نظر مربيان جلب شود.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: مقابل سايپا دل به ضدحمله بسته بوديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به دليل سيستم دفاعي سايپا، براي رسيدن به گل ما دل به ضد حملات بسته بوديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از تساوي صفر بر صفر استقلال مقابل سايپا اظهار داشت: بازيكنان سايپا دفاعي بازي ميكردند و اين كار را براي ما سخت كرده بود. ما دل به ضد حمله بسته بوديم و نتوانستيم از موقعيتهاي خود استفاده كنيم.
وي افزود: قطعا از دست دادن امتيازها كار را براي ما سخت ميكند و متاسفانه نتوانستيم امروز 3 امتياز را به دست آوريم.
برهاني گفت: به هرحال پيش ميآيد كه يك روز، روز استقلال نباشد و 2 هفتهاي است كه با بدشانسي مواجه شدهايم اما استقلال تيم خوبي است و ما تيم سوم جدول هستيم.
مهاجم استقلال تاكيد كرد: وقتي يك تيمي خوب كار ميكند و گل ميزند همه در آن سهيم هستند و وقتي هم گل ميخوريم همه با هم دخيل هستيم همه بايد براي بازيهاي آينده تلاش بيشتري بكنيم.
-
مصاحبه طالب لو
طالبلو: از هواداران ميخواهيم صبور باشند
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال پس از تساوي بدون گل مقابل سايپا گفت: از هواداران فقط ميخواهيم صبور باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالبلو در جمع خبرنگاران عنوان كرد: بازيكنان همه تلاش خود را انجام ميدهند و شايد فشردگي مسابقات باعث شده كه استقلال در چند هفته اخير نتواند نتيجه لازم را بگيرد.
وي افزود: بازي قبلي مصدوم زياد داديم كه البته با كمك پزشكان تيم بعضي از آنها رسيدند، اما تعدادي هم نتوانستند براي اين بازي آماده شوند. در مجموع نتيجه بازي امروز راضيكننده نيست.
طالبلو ادامه داد: قصد توجيه نداريم، اما با تيمهايي در هفتههاي اخير بازي كرديم كه از ما يك امتياز ميخواستند. متاسفانه مقابل همين تيمها توپهاي ما هم گل نشد.
دروازهبان استقلال درباره شعار هواداران اين تيم عليه بازيكنان گفت: هواداران بيشتر صبور باشند و ما از آنها فقط همين را ميخواهيم.
به گزارش فارس هادي شكوري نيز مدافع استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هيچ كدام از بازيكنان استقلال كمكاري نميكنند و همه در حال تلاشند كه بهترين نتايج را كسب كنند. 3 بازي است كه شانس نميآوريم. من معتقدم كه در اين ديدار تيم داور مشكلي براي قضاوت نداشتند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: هرگز براي بردن جباري و كوشكي را نميبخشم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: من هرگز براي رسيدن به پيروزي بازيكنان خاطي را نميبخشم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل تيمهاي استقلال و سايپا از هفته بيست و ششم رقابتهاي ليگ برتر ايران در نشست خبري پس از بازي اظهار داشت: از بازي تيمم در نيمه اول راضي نيستم. ما مشكلات زيادي از جمله حضور 7 بازيكن مصدوم در تركيب تيم را داشتيم و بازي خوبي انجام نداديم.
وي ادامه داد: مجبور بودم به فرهاد مجيدي استراحت بدهم، اما با گره خوردن كار در نيمه دوم به صورت اجباري كاپيتان استقلال را وارد ميدان كردم تا به ما كمك كند.
مظلومي در باره داوري گفت: موقعيت تك به تك ما را داور به جاي فرصت دادن به تيم ما، خطا اعلام كرد، اما با همه اين شرايط راجع به داوري حرفي نميزنم و فقط اين جمله را ميگويم كه داوري برد را از ما گرفت . داوري كه در سطح آسيا سوت ميزند نبايد چنين اشتباهي كند. اگر اين توپ گل ميشد ميتوانستيم روي ضد حملهها باز هم به سايپا گل بزنيم.
وي با اشاره به اينكه هرچه زديم به ديوار بسته سايپا خورد، افزود: 2 امتياز بد را از دست داديم و به همين دليل از هواداران عذرخواهي ميكنم.
مظلومي در ادامه نشست خبري اظهارداشت: با توجه به تساوي ذوبآهن مقابل راهآهن شانس خوبي براي رسيدن به صدر داشتيم اما تمركز خود را از دست داديم.
وي خاطرنشان كرد: البته حواسمان معطوف به بازي النصر بود. تمام فكرمان اين بود كه به مجيدي بازي ندهم تا اين بازيكن مقابل النصر بتواند به صورت كامل بازي كند كه متاسفانه چنين اتفاقي نيفتاد.
سرمربي استقلال در مورد پاسهاي اشتباه بازيكنان تيمش كه به صورت پياپي در ديدار مقابل سايپا تكرار ميشد، گفت: اين موضوع را قبول دارم. مقابل سايپا از خط دفاع بازيسازي را خوب انجام نداديم چرا كه پس از بازي با مسكرمان فقط 2 جلسه تمرين داشتيم و سپس به ديدار مقابل سايپا آمديم.
به گزارش فارس، سرمربي استقلال در ادامه اين نشست با بيان اينكه سايپا تيم خوب و جواني است، ادامه داد: ديدار استقلال و سايپا هميشه جذاب بوده و ديدارهاي زيبايي انجام ميشود.
وي در مورد اعتراض هواداران گفت: هواداران هميشه حق دارند اما آنها بايد صبور هم باشند. مردم فقط 90 دقيقه فوتبال را ميبينند و كسي بيرون از زمين فوتبال را نگاه نميكند. ما مشكلات زيادي داريم كه از جمله آن ميتوان به نداشتن 7 بازيكن كليدي اشاره كرد. هوار محمد روز گذشته به طور ناگهاني گفت نميتوانم استقلال را در بازي با سايپا همراهي كنم، ضمن اينكه يك هافبك دفاعي مصدوم نيز داشتم.
مظلومي تاكيد كرد: نميخواستم ريسك كرده و به بازيكنان مصدوم استقلال بازي بدهم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از حال و روز استقلال راضي هستيد، گفت: پس از 4 برد، استقلال حالا به 3 تساوي رسيده است. اين تيم بايد هميشه پيروز باشد و اميدوارم با برتري مقابل النصر از اين شرايط خارج شويم.
سرمربي استقلال در مورد اينكه آيا وقت آن نرسيده است كه مجتبي جباري و بيژن كوشكي به تركيب تيم اضافه شوند، يادآور شد: باشگاه بايد در اين مورد جلسه بگذارد اما بايد بگويم كه نظم و انضباط در تيم حرف اول را ميزند. اگر قرار باشد براي رسيدن به پيروزي آنها را ببخشم هرگز اين كار را نميكنم. چرا كه همه نكات در باشگاه استقلال بايد رعايت شود.
-
مصاحبه پورحیدری
برخى روى سكوها دنبال منافع شخصى خود هستند
پورحيدرى: نشنيدم كه قلعه نويى را تشويق كنند
منصورپورحيدرى سرپرست استقلال در مورد تشويق قلعه نويى گفت: من روى نيمكت بودم و واقعا نشنيدم كه قلعه نويى تشويق شود. البته فكر مى كنم برخى روى سكوها دنبال منافع شخصى خود هستند و اين درست نيست كه عليه بازيكنان يا كادرفنى شعار سر داده شود. پورحيدرى در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر شما تشويق شدن قلعه نويى با آگاهى اين مربى صورت گرفت، تأكيد كرد: اصلا اينطور نيست و امير قلعه نويى از اين مسائل بى خبر است چرا كه او درگير تيم خودش است. به هر حال قلعه نويى هم يك استقلالى است و او هم از خود ماست.او در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنيد استقلال افت كرده و از لحاظ تاكتيكى دچار مشكل شده است، افزود: تيم ما در زدن ضربات آخر كم دقت شده است و شايد اين موضوع به خاطر فشار زيادى است كه به دليل فشردگى مسابقات روى بازيكنان ايجاد مى شود. شايد تيم ما هماهنگى خود را تا حدودى از دست داده اما نمى كنم از لحاظ تاكتيكى دچار مشكل شده باشيم. در ضمن تيم ما بعد از بازى با السد قطر به دليل مشكلات زمين تمرين درست و حسابى تمرين نكرد و اين موضوع هم براى استقلال مشكل ساز شد.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى:اين فصل يك جام براى ماست
ايمان مبعلى در مورد عملكرد تيمش مقابل سايپا گفت: بازيكنان حريف فقط خوب مى دويدند اما از شانس بالايى براى پيروزى برخوردار نبودند.هافبك تيم فوتبال استقلال افزود: درست است كه ما در نيمه اول عملكرد خوبى نداشتيم اما در نيمه دوم حاكم مطلق بازى بوديم و موقعيتهاى بيسيارى ايجاد كرديم كه متأسفانه به گل نشست.هافبك تيم فوتبال استقلال در مورد مسائل داورى بازى تصريح كرد: كارشناسان داورى بايد نظر بدهند اما فكر مى كنم داور يك موقعيت خطاى پنالتى را هم نديد. اگر عملكرد داور بهتر بود ما قطعا پيروز ميدان بوديم.مبعلى در ادامه گفت: با نتيجه خوبى كسب نكرديم اما در بازيهاى آسيايى مى توانيم اين نتايج را جبران كنيم و نظر مساعد هواداران را جلب كنيم.وى در مورد آينده استقلال افزود: ما در هر ۳ جام شانس داريم و معتقدم اين فصل يك جام براى آبى ها است.