تراکتورسازی با یک مربی خارجی قرارداد امضا میکند
تراکتورسازی با یک مربی خارجی قرارداد امضا میکند
خبرگزاری فارس: باشگاه تراکتورسازی در حال مذاکره با سرمربی خارجی است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از منتفی شدن حضور امیر قلعه نویی در تراکتورسازی و پاسخ منفی علی دایی به این باشگاه مسئولان تراکتورسازی به فکر جذب یک سر مربی خارجی افتاده اند.
در بین گزینه ها نام تاپ مولر آلمانی مطرح شده اما مسئولان باشگاه فعلا هیچ خبری را تایید نمی کنند.
سایت باشگاه تراکتورسازی در همین راستا مطلب زیر را روی خروجی خود قرارداده است تا نشان دهنده تصمیم این باشگاه در زمینه کادرفنی باشد:
" قلعه نویی گزینه اول باشگاه تراکتورسازی برای سرمربیگری تیم بود اما وی پاسخ به باشگاه را مشمول مرور زمان کرد و نهایتا به باشگاه استقلال پیوست اما باشگاه نیز بیکار ننشست و به دنبال گزینه معتبر و مناسب بود. وقتی که قطعا معلوم شد قلعه نویی تراکتورسازی را ترک و به استقلال پیوست باشگاه نیز در کار خود جدیت به خرج داد و در حال نهایی کردن با یک مربی معتبر خارجی است تا بتواند تیم را به بهترین شکل ممکن اداره کند. اسم این مربی به محض قطعی شدن همکاری با باشگاه اعلام خواهد شد."
دو بازیکن باشگاههای پرتغال به تراکتورسازی تبریز پیوستند
دو بازیکن باشگاههای پرتغال به تراکتورسازی تبریز پیوستند
خبرگزاری فارس: ژائو ویلا و آنسلمو گنزالس با قرارداد دوساله به تیم تراکتورسازی تبریز پیوستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، آنسلمو گنزالس مهاجم تیم ناسیونال پرتغال با عقد قرارداد دو ساله به تیم تراکتورسازی پیوست.
آنسلمو در فصل قبل 8 گل برای تیمش به ثمر رسانده بود. تیم ناسیونال در رده هفتم لیگ پرتغال جای دارد.
همچنین ژائو ویلا بازیکن هافبک فصل قبل تیم ژیل ویل سنته پرتغال با عقد قرارداد دو ساله به تیم تراکتورسازی پیوست.
ژائو 14 سال در تیمهای پایه باشگاه بنفیکا حضور داشته است و فصل قبل نیز 4 گل برای تیمش به ثمر رساند. تیم ژیل ویل سنته در رده نهم لیگ پرتغال قرار دارد.
فلاویو لوپز بازیکن فصل گذشته تراکتورسازی نیز امروز قرارداد خود را با باشگاه تراکتورسازی به مدت دو سال تمدید کرد. لوپز در فصل قبل توانست با به ثمر رساندن 10 گل به عنوان بازیکن موثر این تیم مطرح شود.
آخرين اخبار نقل و انتقالات باشگاه تراکتورسازي
آخرين اخبار نقل و انتقالات باشگاه تراکتورسازي
دو بازيكن پرتغالي به تراكتورسازي تبريز پيوستند و فلاويو لوپز قراردادش را با اين تيم تمديد كرد.
آنسلمو گونزالس و ژائو ويلا، دو بازيكن جديد تيم فوتبال تراكتورسازي هستند كه با قراردادهايي دو ساله به اين تيم تبريزي پيوستند. آنسلمو گونزالس، مهاجم پيشين تيم ناسيونال پرتغال است كه در فصل قبل هشت گل براي تيمش به ثمر رسانده بود.
تيم ناسيونال در رده هفتم ليگ پرتغال جاي دارد. همچنين ژائو ويلا هافبک فصل گذشته تيم ژيل ويل سند پرتغال نيز كه 14 سال در تيمهاي پايه باشگاه بنفيکا حضور داشته است، در فصل قبل چهار گل براي تيمش به ثمر رسانده است.
فلاويو لوپز، ديگر بازيكن پرتغالي تراكتورسازي، امروز (سهشنبه) قرارداد خود را با باشگاه تراکتورسازي رسما به مدت دو سال تمديد کرد. فلاويو لوپز در فصل قبل توانست با به ثمر رساندن 10 گل به عنوان يكي از بازيکنان موثر اين تيم مطرح شود.
اكرامي: دوست دارم مادامالعمر تراكتوري باشم
اكرامي: دوست دارم مادامالعمر تراكتوري باشم
90: هنوز معلوم نيست مصطفي اكرامي، بازيكن محجوب فصل گذشته تراكتورسازي با مسئولان باشگاه براي تمديد قرارداد به توافق برسد يا نه. مدافع سرخپوشان تبريزي درباره اين موضوع و همچنين اتفاقاتي كه باعث شد فصل گذشته بيشتر از آن كه بازي كند، روي نيمكت بنشيند با خبرنگار 90 همكلام شد.
90: هنوز معلوم نيست در تراكتور ميماني يا نه؟
فعلا صحبتي در اين باره نكردم. بايد با آقاي جعفري، رودررو صحبت كنم و حرفهايم را بزنم تا بعضي چيزها مشخص شود. بايد به او بگويم چطور بازيكني هستم.
90: نميخواهي آن حرفها را رسانهاي كني؟
يك بار به خود شما گفتم، شايد امسال از لحاظ فوتبالي، سال خوبي نداشتم اما به لحاظ ساير مسائل فوقالعاده بود. فهميدم كه بعضي اوقات اصول فوتبال حرف اول و آخر را نميزند.
90: يعني بعد از اين ميخواهي وارد بازيهاي غيرفني شوي؟
اصلا! به هيچوجه! در شان و شخصيتم نيست كه حتي بخواهم اين طور فكر كنم. در خانوادهاي تربيت شدهام كه پايينترين مدرك تحصيليشان، فوقليسانس است. برويد و از همه مسئولان و هواداران تراكتور بپرسيد كه مصطفي اكرامي چطور بازيكني است؟! شرافتم را هيچ وقت زيرپا نميگذارم.
90: مسائل غيرفني در استفاده از بازيكن تاثيري داشت؟
اصلا اينطور نبود. اتفاقا اخلاق آقاي قلعهنوعي، طوري بود كه اجازه چنين كارهايي را حتي به اطرافيان تيم هم نميداد. همه چيز زير ذرهبين بود و هر كس لايق بود بازي ميكرد. در يك دورهاي، سوءتفاهمهايي وجود داشت كه خدا را شكر برطرف شد.
90: واضحتر ميگويي؟
اجازه بدهيد صحبتهاي مفصل را با مديرعامل و ساير مسئولان باشگاه درميان بگذارم.
90: به نظرت تراكتوري خواهي ماند؟
دوست دارم اين اتفاق بيفتد. هواداران تراكتور بينظير هستند. آنها در طول اين چند سال به طور مكرر مرا شرمنده خود كردهاند. آنها را از صميم قلب دوست دارم. فقط و فقط ميخواهم براي تراكتور بازي كنم. اما اين خواسته نبايد يكطرفه باشد! اگر تا آخرين لحظه نتوانستم در تراكتور بمانم، به پيشنهاد ديگري كه دارم فكر خواهم كرد.
90: فكر ميكني فصل آينده علي دايي روي نيمكت تراكتور خواهد نشست؟
در اين باره نميتوانم اظهارنظر كنم. معلوم نيست خودم باشم يا نه. آن وقت در مورد سرمربي آينده تراكتور چگونه اظهارنظر كنم؟! اگر هم ماندني باشم نميتوانم حرفي بزنم.
90: به تيمي خواهي رفت كه بازي كني يا پول بيشتر بگيري؟
هيچكس را پيدا نميكنيد كه از پول بيزار باشد. بهترين تصميم را بايد گرفت. به شخصه دوست دارم در تيمي بازي كنم كه در تركيب اصلي باشم. اما اين شرط حضورم نيست. بازيكن بايد خودش طوري تمرين كند كه كادرفني را مجاب به بازي گرفتن از خود كند.
جعفری: گزینه های سرمربیگری تراکتورسازی ۲ نفر شدند
جعفری: گزینه های سرمربیگری تراکتورسازی ۲ نفر شدند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد گزینه های باشگاه برای سرمربیگری این تیم به دو نفر رسید
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه روز گذشته سایت باشگاه تراکتورسازی خبر از مذاکره این باشگاه با یک مربی خارجی خبر داد امروز سایت باشگاه مصاحبه ای از محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی منتشر کرد.
وی در این خصوص گفت: بعد از بررسی های لازم روی 4 گزینه موجود سرانجام 2 مربی در لیست نهایی ما قرار گرفتند. این دو نفر بر اساس چند معیار انتخاب شدند.1- آشنایی با فوتبال آسیا و ایران 2- بتواند خواسته های باشگاه را عملی کند.3- رزومه مورد قبولی داشته باشد.
جعفری افزود: بیش از اینکه دنبال اسم و رسم باشیم دنبال کیفیت کار هستیم و در این راستا برای بستن یک قرارداد حرفه ای با دقت لازم عمل می کنیم.امیدواریم هر چه سریعتر مذاکرات را با مربیان مورد نظر نهایی کنیم و شاهد حضور سرمربی جدید تیم تراکتورسازی در آینده ای نزدیک باشیم.
مدیرعامل تراکتورسازی تصریح کرد: در مورد بازیکنان هم باید بگویم باشگاه علاوه بر حفظ بازیکنان سال قبل،جذب بازیکنان موثر جدید را با قدرت پیگیری می کند. با توجه به اینکه برخی از بازیکنان امکان حضور در این تیم را ندارند برای پست آنها جایگزین خوبی پیدا خواهیم کرد.
مظلومی با تراکتورسازی به توافق رسید
مظلومی با تراکتورسازی به توافق رسید
خبرگزاری فارس: طبق توافق های اولیه، شرایط فراهم است تا سرمربی سابق آبیپوشان هدایت تیم تراکتورسازی را برعهده خواهد بگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از جلسه عصر امروز حسین جعفری، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با پرویز مظلومی، سرمربی فصل گذشته استقلال با مسئولان تبریزی به توافق رسید تا فصل آینده هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده داشته باشد.
قرار است طی روزهای آینده این مذاکرات با بین طرفین ادامه داشته باشد و قرارداد نهایی و رسمی با مظلومی امضا شود.
امیر قلعهنویی سرمربی فصل گذشته تراکتورسازی بود که توانست نایب قهرمان لیگ یازدهم شود. قلعهنویی این فصل هدایت استقلال را برعهده گرفته است.
انتخاب مظلومی بهترین تصمیم بود
انتخاب مظلومی بهترین تصمیم بود
مربی ایرانی یک قدم از مربی خارجی جلوتر است
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: انتخاب مظلومی در این برهه بهترین تصمیم بود.
حسن آذرنیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره انتخاب پرویز مظلومی به عنوان سرمربی جدید تراکتورسازی اظهار داشت: با او در این تیم همبازی بودم و فکر می کنم سال خوبی با مظلومی خواهیم داشت. مظلومی شرایط تراکتورسازی را می داند.
وی در خصوص اینکه گفته می شود عده ای در حال جوسازی برای تراکتورسازی هستند و معتقدند باید این تیم سرمربی خارجی انتخاب می کرد، گفت: مربی ایرانی به خصوص مظلومی که با شرایط تیم آشنایی دارد یک قدم از مربی خارجی جلوتر است. انتخاب مظلومی در این برهه بهترین انتخاب بود. می خواهیم امسال تلاش کنیم یک جام بدست بیاوریم.
سرپرست تیم تراکتورسازی تصریح کرد: هواداران تراکتورسازی استحقاق کسب یک جام را دارند و این مسئله دور از دسترس نیست. می توانیم با کار بهتر و منسجم به این مهم برسیم. اکنون مسئولیت سنگینی داریم اگر مربی خارجی می آوردیم به دلیل آشنا نبودن با شرایط فوتبال ایران مجبور می شدیم خودمان بازیکن بگیریم اما اکنون مظلومی هر بازیکنی که به دردش می خورد را انتخاب می کند.
آذرنیا درباره تعداد بازیکنانی که قراردادشان با تراکتورسازی تمام شده گفت: محمد ابراهیمی، فرزاد حاتمی، مهدی کیانی از جمله افرادی هستند که قراردادشان تمام شده است. قاسم حدادی فر هم تا مهر ماه سرباز است و چون بازیکن ذوبآهن است باید با این باشگاه صحبت های لازم را انجام دهیم. احسان حاج صفی نیز سرباز است و باید یک سال دیگر در تراکتورسازی باشد. محسن فروزان و عقیل اعتمادی هم قرارداد دارند.
حضور مظلومی در تراکتورسازی منتفی شد؟
حضور مظلومی در تراکتورسازی منتفی شد؟
خبرگزاری فارس: با انتشار خبری در سایت باشگاه تراکتورسازی و همچنین اتفاقات رخ داده در تبریز به نظر میرسد حضور پرویز مظلومی در این تیم منتفی شده باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که محمد حسین جعفری عصر جمعه اعلام کرد باشگاه تراکتورسازی با پرویز مظلومی به توافق رسیده و حتی مظلومی نیز در مصاحبه های مختلف تاکید کرد به زودی فعالیت خود را در این تیم آغاز می کند خبرهای جدیدی از تبریز به گوش می رسد که این موضوع را با تردید مواجه میکند.
باشگاه تراکتورسازی که پیش از توافق با مظلومی مقدمات حضور الیویرای پرتغالی را فراهم کرده بود در نهایت به این نتیجه رسید که حضور مربی ایرانی برای این تیم می تواند موثرتر از مربی خارجی باشد اما محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در گفت و گو با فارس تاکید کرد عده ای در حال اذیت مظلومی هستند و نمی گذارند او به تبریز بیاید.
امروز خبر رسید شاید مظلومی به تبریز نرود. ظاهرا عده ای از هواداران تراکتورسازی که عمده آنها لیدرهای تیم بوده اند در مقابل باشگاه تجمع کرده و نسبت به انتخاب مظلومی معترض شده اند.
خبرنگار فارس برای صحت و سقم این اخبار چند بار با محمد حسین جعفری تماس گرفت اما وی پاسخگو نبود. در همین حال سایت باشگاه تراکتورسازی خبری منتشر کرده که بر ابهامات می افزاید. در این مطلب هیچ اشاره ای به انتخاب مظلومی نشده و این موضوع بر تردیدها افزوده است.
خبر سایت تراکتورسازی به شرح زیر است:
"روز یکشنبه 21 خرداد سال 1391 جشن صعود تراکتورسازی به رقابت های آسیا از ساعت 17:30 الی 19 در محل سالن سرپوشیده باشگاه برگزار خواهد شد.
در این مراسم با شکوه که با حضور هواداران علاقمند تیم برگزار می گردد سرمربی تیم رسما معرفی خواهد شد. در این مراسم علاوه بر معرفی تیم و سرمربی از تمبر اختصاصی و یادگاری صعود به آسیا و کاپ نائب قهرمانی رونمایی شده و دو تا سرود جدید تراکتورسازی نیز اجرا خواهد شد."
سایت باشگاه تراکتورسازی همچنین در ادامه اخبار ارسالی خود خبر دیگری روی خروجی خود گذاشته که ادبیات نوشتاری این خبر در نوع خود جالب است. این خبر مربوط به نقل و انتقالات و به شرح زیر است:
"باشگاه تراکتورسازی قصد تمدید قرارداد با اکثر بازیکنان سال قبل خود را دارد بدین منظور با همه بازیکنان در حال تماس و مذاکره می باشد تا اسکلت بندی کل تیم را حفظ نماید. انتظار می رود بازیکنان در اسرع وقت نسبت به تمدید قرارداد اقدام نمایند. اگر بازیکنی مایل به تمدید قرارداد نبوده و به تماس های باشگاه پاسخ ندهد دیگر نمی توان کاری کرد و محلی برای گلایه و یا صحبت های بعدی باقی نخواهد ماند انتظار هواداران نیز این است که بازیکنان مورد علاقه خود را در تیم تراکتورسازی ببینند. مجددا تاکید می شود که باشگاه در حال تماس با بازیکنان بوده و انتظار می رود که بازیکنان در اسرع وقت نسبت به تمدید قرارداد اقدام نمایند."
باید دید چه سرنوشتی در انتظار نماینده پرطرفدار شهر تبریز است.
هيچ بازيكنى را از استقلال به تبريز نمى برم
هيچ بازيكنى را از استقلال به تبريز نمى برم
مظلومى: هر بازيكنى به تراكتورسازى مى آيد، بداند مى خواهيم قهرمان شويم
پرويز مظلومى سرمربى جديد تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز با بيان اينكه براى موفقيت در اين تيم نيازمند آرامش است، گفت: هر بازيكنى كه به تيم تراكتورسازى بيايد، بايد بداند كه انتظار از اين تيم زياد است و مى خواهد در ليگ برتر قهرمان شود.وى با اشاره به اينكه با باشگاه تراكتورسازى تبريز قرارداد داخلى امضا كرده است، اظهار داشت: صحبتهاى نهايى با باشگاه تراكتورسازى را انجام داده ام و پس از عقد قرارداد داخلى، اكنون منتظر هستم تا به تبريز بيايم و قراردادم را در هيات فوتبال استان به ثبت برسانم.
سرمربى جديد تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز به علاقه خود براى كار كردن در تبريز اشاره كرد و افزود: من حدود ۳۰ سال پيش عضو تيم تراكتورسازى بودم و طى ۲ سال حضورم در اين تيم، خاطرات بسيار خوبى تجربه كردم و اكنون خيلى دوست دارم تا اين خاطرات فوتبالى ام دوباره در تبريز و تيم تراكتورسازى زنده و تكرار شود.وى ادامه داد: هنوز عكسم روى ديوار باشگاه تراكتورسازى تبريز نقش بسته كه اين نشان مى دهد كه هنوز تراكتورسازى و هوادارانش بازيكنان پيشكسوت اين تيم را از ياد نبرده اند. من مديون تيم تراكتورسازى هستم چراكه فوتبال من در اين تيم زنده شد و توانستم با حضور در تركيب تراكتورسازى به تيم ملى نيز راه يابم و فكر مى كنم اكنون نوبت آن رسيده تا من دينم را به اين تيم محبوب و پرطرفدار ادا كنم.مظلومى با بيان اينكه همه از تيم تراكتورسازى انتظار قهرمانى دارند، تصريح كرد: من طى مذاكراتى كه با جعفرى مديرعامل باشگاه تراكتورسازى داشته ام، از ايشان خواستم كه شرايط را براى موفقيت تيم در فصل آينده مهيا كند و بازيكنان خوبى براى اين تيم جذب كند.وى افزود: من نمى خواهم كه بيشتر از بودجه باشگاه خرج شود و به جعفرى نيز گفتم كه بر اساس وسع مالى و بودجه باشگاه به سراغ بازيكنان مورد نياز برود.اين مربى اظهار داشت: من براى موفقيت در تيم تراكتورسازى نيازمند آرامش هستم و از هواداران نيز مى خواهم كه همانطور كه با شور و شعور تيم تراكتورسازى را حمايت مى كنند، صبر و حوصله به خرج بدهند و همچون هميشه تيم را تشويق و حمايت كنند.وى ادامه داد: من به مسئولان باشگاه تراكتورسازى قول داده ام تا تمام تلاش خودم را بكار بگيرم تا براى اين تيم جام بياورم و بايد بگويم كه من براى موفقيت در تراكتورسازى برنامه ريزى و هدفگذارى كرده ام.مظلومى گفت: هر بازيكنى هم كه مى خواهد به تراكتورسازى بيايد، بايد بداند كه همه از اين تيم انتظار كسب جام قهرمانى دارند و من هم به بازيكنان خواهم گفت كه بايد براى كسب عنوان قهرمانى تلاش كنند.وى در خاتمه بابيان كردن اين جمله كه من هركجا مربيگرى كنم، نسبت به آن تيم تعصب خاصى دارم يادآور شد: من هيچ بازيكنى با خودم به تبريز نمى آورم و بيشتر سعى خواهم كرد كه از بازيكنان بومى استفاده كنم چراكه معتقدم فوتبال تبريز به لحاظ بازيكن غنى است هرچند كه چند سالى است به بازيكن سازى در تيم تراكتورسازى توجه زيادى نمى شود اما من امسال مى خواهم كه دوباره چند بازيكن از تبريز را به فوتبال كشور معرفى كنم.
نصرتي به تراکتورسازي بازگشت
امير حسن صادقي از تراکتورسازي جدا شد و نصرتي جانشين وي در تراکتورسازي است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] -محمد نصرتي مدافع فصل گذشته پرسپوليس پس از يک دوري از تبريز به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست و قرارداد يکساله خود را با اين تيم در هئيت فوتبال تبريز به امضا رساند .
نصرتي که سابقه دو سال حضور در تراکتورسازي را دارد پس از دو روز جلسه با مديران تراکتور براي بازگشت به تراکتورسازي به توافق رسيد . نصرتي عنوان مي کند که از قرمز به قرمز رفته و قرمز قبلي براي او خوشايند نبود اما قرمز تراکتورسازي هميشه براي او خوشايند است .